![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 17.07.2009 Skąd: Bielsko-Biała
|
Spotkanie: Sundsvall - Jonkopings Typ: Jonkopings Kurs: 4.30 Buk: Expekt Analiza: Dziś o 19 w meczu 2 ligi Szwedzkiej Sundsvall zmierzy się z Jonkopings. Sundsvall aktualnie zajmuje 5 miejsce w tabeli, u siebie wygrali 3 mecze, 2 zremisowali i 1 przegrali. 3 ostatnie spotkania: Jonkopings - Sundsvall 4-6 Sundsvall - Landskrona 0-1 Ljungskile - Sundsvall 2-2 Natomiast ich dzisiejszy przeciwnik - Jonkopings zajmuje 8 miejsce w lidze, na wyjazdach grają lepiej niż u siebie, wygrali 3 mecze, 2 zremisowali i 2 przegrali. 3 ostatnie mecze tej drużyny: Jonkopings -Sundsvall 4-6 Assyriska - Jonkopings 0-1 Jonkopings - Norrkopings 1-2 Jak widać w ostatniej kolejce drużyny te grały ze sobą i zwyciężył Sundsvall, jednak oni u siebie grają słabiej; przegrali z Landskroną, która zajmuje 9 miejsce. Natomiast Jonkopings na wyjazdach radzi sobie dobrze - wygrali z Assyriska (2 miejsce w lidze) 0-1. Moim zdaniem dziś Jonkopings zemści się za porażkę z wczesniejszego meczu i pokona dzisiejszego faworyta. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 21:23 |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 11.11.2008
| mecz: BK Häcken - Örebro SK typ: handi -1 (1) kurs: @ 5.00 buk: Expekt Poniedzialek, jak to poniedzialek nie daje zbyt wielu opcji do wyboru, ale mam wrazenie, ze znalazlem swietny valuebecik. Hacken pokonalo tydzien temu Orebro 3-1 na ich wlasnym stadionie, rowniez u siebie, tzry tygodnie temu ograli dzisiejszych rywali 1-0 eliminujac ich z pucharu. Takze jest duza psychologiczna przewaga w tym aspekcie. Wogole goscie sa bardzo slabi na wyjazdach w tym sezonie, strzelili tylko 3 bramki w 7 meczach. Rowniez solidnie bronia, ale dzisiejszy rywal strzelil 8 bramek (minimum 1) w ostatnich 5 grach, wiec tutaj licze na to, ze uda sie strzelic. Hacken gra bardzo przywoicie u siebie, 4-2-1 (13:5) i beda za wszelka cene dazyc do swoistego hat-tricka, czyli do trzykrotnego pokonania w tym miesiacu Orebro, dlatego ze pozwoliloby im to przeskoczyc swoich rywali i przesunac sie na szoste miejsce. BK Haecken ma w soich szeregach goscia, ktory wie jak sie strzela Orebro bramki, tydzien temu zdobyl hat-tricka, dzis pomoze mi wygrac troche kaski (nazywa sie Jonas Henriksson). 'Realny' kurs wg mnie powinien byc okolo 1.80 na czysta jedynke. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 21:23 |
| |
| | #23 |
| Forum VIP Dołączył: 23.07.2009 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 250 |
Spotkanie: Shamrock-Hibernian Typ: 1X Kurs: 1,76 Buk: STS Analiza: Mecz towarzyski pomiedzy irlandzkim Shamrock a 6. druzyna poprzedniego sezonu w Szkocji-Hibernianem. Obecny wicelider ligi irlandzkiej spisuje sie ostatnio bardzo dobrze: remis z aktualnym mistrzem kraju Bohemians na wyjezdzie oraz poprzedzajace go 4 zwyciestwa z rzedu co w lidze tego kraju zdarza sie rzadko. Nalezy do tego dodac rowniez remis 0-0 z wielkim Realem Madryt odnotowany niedawno podczas towarzyskiej potyczki co na pewno przynosi chlube Irlandczykom. Podsumowujac stwierdzam ze wobec powyzszych faktow i wynikow zespol Shamrock nie przegra ze Szkotami z Hibernian a moze nawet pokusi sie o zwyciestwo. Edit by Ass: Nieregulaminowy bukmacher! Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 19:18 |
| |
| | #24 |
| Dołączył: 25.02.2008
|
Spotkanie: Arantxa Rus v Pemra Ozgen Typ: 2 Kurs: 4.43 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Stawianie po tak niskim kursie na niedoświadczoną Rus jak dla mnie konkretnie mija się z celem. 18 latka z Holandii być może jest i sporym talentem ale jeszcze niesamowicie niestabilnym. Urwanie zaledwie jednego gema Errani w Portoroz, która nie oszukujmy się nie jest jakąś wybitną tenisistką znakomicie to potwierdza. Podobna sytuacja miała miejsce na tegorocznym RG, gdzie Arantxa urwała Rosjance Shvedovej tylko 2 gemy. Pemra Ozgen jest trochę starszą zawodniczką, do tej pory bez sukcesów w WTA. Przede wszystkim trzeba wspomnieć, że Ozgen pochodzi z Turcji - turniej odbywa się w Istambule a więc Pemra gra u siebie, przed własną publicznością. Myślę, że to może mieć ogromne znaczenie w tym meczu. Doping Tureckich kibiców może bardzo usztywnić Holenderkę a pobudzić do znakomitej gry zawodniczkę reprezentującą Turcję. Rus z presją nie radzi sobie najlepiej, widać to po meczach o których wcześniej wspomniałem i myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Podsumowując, myślę, że Pemra Ozgen niesiona dopingiem swoich kibiców jest w stanie spokojnie pokonać jakże jeszcze niestabilną Rus. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 19:18 |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 26.11.2006 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
| Spotkanie: Randers vs. AGF Typ: 2 Kurs: 3.20 Bukmacher: Sportingbet ANALIZA : Mecz 2 kolejki Ekstraklasy Duńskiej Randers które w pierwszej kolejce przegralo 1:0 na wyjeździe SønderjyskE będzie podejmować AGF Aarhus które w pierwszej kolejce wygrało u siebie 1:0 z Aalborg . W meczach beśposrednich 2 wygrane zanotowali goście 1 padł remis i raz wygrali gospodarze jednak wg mnie jest to mało istotne . Randers w czwartek gra mecz sezonu w lidze europejskiej z HSV wątpię aby zagazowali się w 100% w mecz i wystawiajac najsilniejszy skład . To jest szansa dla gości na kolejna wygrana w lidze . Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 21:23 |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 26.07.2009 Skąd: Wrocław
|
Spotkanie: Guccione - Kim Typ: 1 Kurs: 1.62 Bukmacher: Tobet Rudy ostatnio błyszczy. Zdominował challenger w Aptos, gdzie triumfował w singlu i deblu. Później porażka w Lexington z de Heartem (ale tam była jeszcze mniejsza pula niż w Aptos no i musiał odpocząć), a teraz występ z dziką kartą w turnieju rangi ATP 250. Szansę należy wykorzystać. Kevin Kim wczoraj obchodził 31. urodziny, więc może być dostatecznie niedysponowany, by precyzyjnie returnować mocne zagrania 2-metrowego Australijczyka. Betonowa nawierzchnia zdecydowanie premiuje Chrisa. Guccione ma urodziny w czwartek, więc puchar za wygranie w LA jak znalazł Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-07-2009 o 22:39 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 20 lipca 2009r. (Poniedziałek) | Assitalia | Typy Dnia | 32 | 20-07-2009 20:51 |
| Typy Dnia - 13 lipca 2009r. (Poniedziałek) | Snajper | Typy Dnia | 35 | 13-07-2009 21:15 |
| Typy Dnia - 6 Lipca 2009r. (Poniedziałek) | Snajper | Typy Dnia | 50 | 06-07-2009 20:51 |
| Typy Dnia - 30 Lipca (Poniedziałek) | zaszkins | Typy Dnia | 10 | 30-07-2007 22:42 |
| Typy Dnia - 24 lipca 2006 (poniedziałek) | Gusto | Typy Dnia | 9 | 24-07-2006 16:59 |