Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-12-2011, 16:35   #21

Reputacja: 3
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, Premier League
Spotkanie: St. Johnstone - Kilmarnock
Typ: St. Johnstone
Kurs: 2.3
Bukmacher: Bet365
Analiza:

W dzisiejszym meczu ligii szkockiej St. Johnstone zmierzy się u siebie z Kilmarnock. St. Johnstone gra u siebie słabo jednak liczę na zwycięstwo. St. Johnstone u siebie wygrał 3 spotkania, 1 zremisował oraz 6 przegrał. U siebie ma serię 3 porażek dlatego myślę, że w tym spotkaniu powinni się podnieść i wygrać z gośćmi. Kilmarnock na wyjeździe gra słabo a ich bilans meczowy to 1 mecz wygrany, 4 remisy i 4 porażki w dodatku na 9 meczy rozegranych na wyjeździe puścili 13 bramek, a 7 zdobyli co można porównać z wynikami St. Johnstone 11 bramek strzelonych u siebie i 15 puszczonych na 10 meczy rozegranych u siebie.
130

Ostatnio edytowane przez adqs ; 29-12-2011 o 12:01
KapitanSTS jest offline  
stare 28-12-2011, 16:41   #22
Moderator

Reputacja: 478
Dyscyplina: Piłka nożna, Scottish Premier League
Spotkanie: FC St. Johnstone - Kilmarnock FC

Typ: St. Johnstone DNB
Kurs: 1.66 7/10

Analiza: Sam nie wiem... Kurs na Świętych całkiem, całkiem. Po 3 kolejnych porażkach poprawili sobie humory ogrywając na wyjeździe Dunfermline 3:0. Z kolei prowadzone przez Kenny'ego Shielsa Kilmarnock po serii 4 spotkań bez porażki musiało uznać w ostatniej kolejce wyższość Celticu, przegrywając na Parkhead 1:2.
Zarówno menedżer gospodarzy, Steve Lomas, jak i wspomniany Shiels nie mają problemów z nowymi "ubytkami" w kadrze swoich drużyn.
Ciężko mi znaleźć jakieś argumenty przemawiające za typem za zwycięstwo St. Johnstone. Ich dzisiejszy rywal nie radzi sobie najlepiej poza domem (1-4-4; 7:13). Z kolei ekipa z Perth nie radzi sobie na własnym "podwórku", gromadząc na nim do tej pory jedynie połowę wszystkich zdobytych w tym sezonie punktów. Dlatego jeżeli chcą zachować wysoką 4. pozycję w tabeli (punkt za nimi "czai się" Heart of Midlothian), muszą zdecydowanie poprawić grę na McDiarmid Park (3-1-6; 11:15). Aczkolwiek nie o grę tutaj chodzi. Steve Lomas nie uważa, by ich gra przed własnymi kibicami wyglądało gorzej od tego, co prezentują poza domem. Po prostu brakuje im szczęścia.
Ostatnie zwycięstwo u siebie The Saints odnieśli 26 listopada, wygrywając 3:1 z Hibernianem. Pora na przełamanie.
Kiedy obie drużyny mierzyły się ze sobą po raz pierwszy w tym sezonie (1 października) górą było St. Johnstone, które pokonało The Killis na ich boisku 2:1.

Polecam także:
St. Johnstone 5/10 @2.30 (Bet-at-home & Unibet & Bet365)

66

Ostatnio edytowane przez adqs ; 29-12-2011 o 12:01
Belfast Boy jest offline  
stare 28-12-2011, 17:10   #23

Reputacja: 20
siatkowka, grecja
spotkanie: Kifsias- iraklis
typ Kifsias/ iraklis
kurs 5
Gamebookers
analiza:
przed nami 9 seria gier siatkarskiej greckiej ligi mezczyzn. naprzeciwko siebie stana AO Kifsias oraz iraklis saloniki. gospodarze dzisiejszego pojedynku zajmuja aktualnie 8 lokate z dorobkiem 10 pkt. jesli chodzi o bilans spotkan rozegranych na wlasnym terenie to wynosi on 2 wygrane oraz 2 porazki. ich dzisiejsi rywale to niekwestionowany lider rozgrywek. komlet zwyciestw w 8 meczach i dorobek 22 oczek.
Kifsias dwa ostatnie mecze to dwie porazki. wpierw przed wlasna publicznoscia z panathinaikosem 0-3 , ktory w tym sezonie nie istnieje oraz ta ostatnia w Patronie 1-3. iraklis z kolei poza pojedynkami ligowymi rozgrywal dwu mecz w lidze mistrzow z przecietnym arkasporem i oba te mecze przegral. jesli chodzi juz o sama lige to w tym ostatnim pojedynku wygrana z Syriu 3-1. Kafsias iraklisowi w ostatnich sezonach jakos wyjatkowo nie lezy. dwa ostatnie mecze pomiedzy tymi zespolami zakonczyly sie tie brekami. dzis typuje rownie zaciete widowisko z koncowym zwyciestwem gosci. jednak 1 set typuje dla Kafsias
400

Ostatnio edytowane przez adqs ; 29-12-2011 o 12:02
BODZIOREX jest offline  
stare 28-12-2011, 17:23   #24

Reputacja: 23
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, Ligat ha'Al
Spotkanie: Beitar Jerozolima - Hapoel Tel Aviv
Typ: x
Kurs: 3.8
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

O 19:50 rozpocznie się mecz ligi izraelskiej pomiędzy 12. w tabeli Beitarem oraz 3. aktualnie Hapoelem Tel Aviv. W tym sezonie oba kluby spisują się niemiarodajnie do swoich aspiracji. Jeszcze całkiem niedawno migliśmy oglądać Beitar w kwalifikacjach pucharów europejskich natomiast dziś drużyna ta znajduje się poniżej środka tabeli w dodatku nie wygrała od sześciu meczy. Podobnie Hapoel jak na zespół o dużym potencjale przynajmniej w Izraelu od 3 meczy nie może wygrać i notuje wpadki jak ostatnio chociażby z Bnei Yehuda kiedy większość była pewne wysokiego zwycięstwa gospodarzy Ci natomiast zremisowali 1:1. Wcześniej natomiast przegrywali po 1:0 na wyjazdach z liderem Kiryat Shmona oraz Maccabi Petach Tikva. Myślę, że biorąc pod uwagę formę aktualną tych zespołów warto postawić na remis.
280

ajax17 jest offline  
stare 28-12-2011, 17:43   #25

Reputacja: 22
Dyscyplina:Hokej Puchar Polski
Spotkanie: KH Sanok-Cracovia Kraków
Typ: over 7,5
Kurs: 2.03
Bukmacher: Pinnacle

Przed nami pólfinał pucharu Polski. Cały turniej rozgrywany jest w Sanoku. Dlaczego taki typ z prostej przeczyny obydwie drużyny uwielbiają strzelać bramki. W ligowej tabeli po 26 meczach 1 miejsce zajmuje Sanok który zdobył 59 punków. Cracovia zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 52 punktów. Bilans bramkowy Sanoku w tym sezonie to 131-65 a Cracovii 143-87. Wielu powie że oczywiście te drużyny strzelają tyle bramek z tymi słabymi. Spójrzmy na wyniki tego sezonu obydwóch drużyn ze sobą. Sanok u siebie pokonał Cracovię 6-5 i 11-4. Natomiast na wyjezdzie Sanok wygrał 3-5 i 1-5. Jak widzimy Na 4 mecz jeden underowy7,5. Moim zdaniem ten typ powinien wejść. POWODZENIA.
100

Mistrz1992 jest offline  
stare 28-12-2011, 19:04   #26

Reputacja: 31
Dyscyplina: Koszykówka; Hiszpania; ACB
Spotkanie: FC Barcelona Regal v Assignia Manresa
Typ: - 4 FC Barcelona w 2Q
Kurs: 1.85
Bukmacher: William Hill
Przeglądając dzisiaj ofertę bukmacherów internetowych wpadł mi w oko ciekawy kurs na win FC Barcelona w 2Q z handi -4 po wysokim kursie. Barcelona po ostatniej dotkliwej porażce na wyjeździe z Caja Laboral 71-60 będzie chciał się zrehabilitować na własnym parkiecie i pokonać wysoko gości. Goście natomiast ostatni mecz przegrali na własnym parkiecie z Realem 83-61.

Barcelona na swoim parkiecie wygrała wszystkie dotychczasowe pojedynki obu drużyn:
Regal Barcelona vs. Manresa 70:57
Regal Barcelona vs. Manresa 65:45
Regal Barcelona vs. Manresa 70:57
Regal Barcelona vs. Manresa 87:70
Regal Barcelona vs. Manresa 83:78
Regal Barcelona vs. Manresa 96:57
Regal Barcelona vs. Manresa 91:82

Różnica klas obu druzyn jest ogromna i licze na łatwe pokrycie handi w 2Q.

Powodzenia!!!
0

Arystoteles

ajax4 jest offline  
stare 28-12-2011, 19:59   #27
Moderator

Reputacja: 705
Dyscyplina: Piłka nożna, Scottish Premier League
Spotkanie: Aberdeen - Hearts

Typ: over 3.5 gola
Kurs: 4.60
Bukmacher:
Bwin

Po pokonaniu Motherwell wyjazd na północ do Aberdeen może być nie taki łatwy dla graczy z Edynburga. Wcale się na nich nie "uwziąłem" ale nie spodziewałem się, że na spokoju pokonają Motherwell w Wigilię u siebie. A jednak stało się i teraz większość może patrzyć na graczy z Ediego jak na faworytów potyczek z drużynami niżej notowanymi. W Aberdeen gra się bardzo ciężko, w tym sezonie przekonały się już o tym takie ekipy jak Hibernian, Dundee United, a gracze Celticu i Rangersów notowały tylko minimalne zwycięstwa. Nie mam nic na prawdę przeciwko Hearts, ale Abeerden w meczach u siebie jest niezwykle mocne i zmotywowane i jak najbardziej stać ich na urwanie punktów nadzwyczaj dobrze grającym ostatnio Hearts.

Jeśli chodzi o zespół gospodarzy, to do składu wraca Fraser Fyvie (P 15/1). Z kolei zabraknie zawieszonego Petera Pawletta (P 15/0) oraz kontuzjowanego Mohameda Chalali(N 9/0).

Jeśli chodzi o zespół "Serc" to wątpliwy jest występ Jamiego Hamilla (P 18/1). Tradycyjnie nie zagra zbuntowany Ryan Stevenson (P 19/2) oraz
Eggert Jonsson (16/1).

Aberdeen: Brown, Jack, Megginson, Mawene, Considine, Foster, Clark, Milsom, Osbourne, Arnason, Magennis, Mackie, Vernon, Fallon, Gonzalez, Chalali, McArdle, Robertson, Fyvie.

Hearts: Kello, Barr, Hamill, Webster, Zaliukas, Mrowiec, Driver, Taouil, Templeton, Robinson, Skacel, Novikovas, Elliott, MacDonald, Obua, MacDonald, McGowan, Black

100

pirelli jest offline  
stare 28-12-2011, 20:05   #28

Reputacja: 71
Dyscyplina: Piłka Nożna,Szkocja Premier League
Spotkanie: St.Mirren-Dundee Utd
Typ: Remis
Kurs: 3.25
Analiza:

Ciekawe spotkanie średniej klasy zespołów szkockiej premier league. St Mirren zagra u siebie z Dundee United. Ciekawe dlatego że statystycznie to o wiele lepsi sa dzisiejsi goście.Nie zapominajmy jednak że nie zawsze statystyki odbijają się do tego co widzimy na boisku.Gospoarze u siebie zanotowali 4 wygrane 2 remisy 4 porażki strzelajac 11 straconych 10 zdobytych 14 punktów.W ostatnim spotkaniu pokazali to wygrywając w ostatniej kolejce ligowej z liderem Glasgow 2:1.Gospogarze zajmują 7 miejsce 6 wygranych 7 remisów i 7 porażek strzelajac 20 straconych 25 zdobywajac 25 punktów. U gospodarzy brak kontuzji.
Goście na wyjazdach zanotowali 3 wygrane 4 remisy i 3 porażki strzelajac 18 straconych 21 zdobywając 13 punktów.W ostatnim spotkaniu grali u siebie przeciwko Hibernian i wygrali to spotkanie 3:1.Goście zajmują 6 miejsce 6 wygranych 7 remisów i 7 porażek strzelając 28 straconych 31 zdobywajac 25 punktów.Stawiam na remis 1:1, bo ten wynik zdaje się byc najbardziej prawdopodobny,ale jak będzie zobaczymy.Pozdrawiam!
225

Ostatnio edytowane przez adqs ; 29-12-2011 o 12:03
Bartuś jest offline  
stare 28-12-2011, 20:08   #29

Reputacja: 5
Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja - Premier League
Spotkanie: St. Mirren - Dundee Utd
Typ: Zespół 1 zwycięży, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:45 spotkają się drużyny St. Mirren i Dundee Utd. Święci zajmują w tabeli 7 miejsce, ich przeciwnicy 6. Obie druzyny posiadają taką samą, równą liczbę 25 punktów.
Statystycznie licząc zespół gości był lepszy od gospodarzy dzisiejszego spotkania, na 11 meczy wygrał 5, zremisował 5 i przegrał tylko 1 (w 2001 roku...)
Ostatnie dwa spotkania tych zespołów zakończyły sie jednak remisami.

Jeżeli spojrzymy na ostatnie mecze drużyn, to oba zespoły radziły spobie całkiem dobrze (ostatnie 3 spotkania bez porażek). Oba zespoły strzelają również dosyć dużo bramek Średnio przynajmniej 1 na mecz). Ja jednak postanowiłem obstawić zwycięstwo gospodarzy, gdyz uważam, że ostatnie zwycięstwo nad Rangersami (mimo iż rangersi otrzymali 2 czerwone kartki w 23' i 87') pomogło druzynie złapac wiatr w żagle. Przed własną publicznością będą chcieli znowu pokazać że potrafią wygrywac w świetnym stylu. A zwycięstwo nad Dundee pozwoli im przeskoczyć w tabeli dzisiejszych rywali... Dodatkowo zagrałem ponad 2,5 gola w meczu gdyż widze spore szanse na ten typ, bo obie druzyny nie grają zachowawczo a ich ostatnie mecze pozwalają zauważyć że pada tam dosyć dużo bramek.

Menadżer Świętych, Danny Lennon powiedział, mówiąc w skrócie ,iż stawia na młodych. Zespół wdraża młodych, aktywnych graczy, do pierwszej jedenastki, co jak powiedział Lennon, przynosi efekty. To również miało wpływ na wybór tego typu.
100

Leci Kasa jest offline  
stare 28-12-2011, 20:21   #30
Forum VIP

Reputacja: 248
Zdarzenie: Piłka nożna 1 liga Szkocja
Spotkanie: ST. Johnstone - Kilmarnock
Typ: 2
Kurs: 3.97
Bukmacher: PinnacleSports

Analiza:

Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 21 kolejki Szkockiej Premier Ligi w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 4 pozycję w tabeli zespół ST. Johnstone z 8 Kilmarnock. Gospodarze tego meczu rozegrali do tej pory 10 ligowych spotkań na własnym stadionie w których to zdołali 3x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 6x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 11 bramek a stracili 15. Goście natomiast w swoich 9 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali 1x zwyciężyć 4x zremisowali a 4x doznali porażki strzelając przy tym 7 bramek a stracili 13. Gospodarze tego spotkania w ostatnim czasie słabo się spisują pomijając ostatnią wygraną 0:3 z ostatnim zamykającym jednak tabelę Dunfermline co akurat nie wywarło na mnie wrażenia. Goście natomiast również przegrali swoje ostatnie spotkanie z tym, że na wyjeździe i to z Celtic Glasgow. Reasumując myślę, że warto tutaj zaryzykować i postawiać na przyjezdnych po bardzo dobrym kursie.
100

gumbi82 jest offline  
stare 28-12-2011, 20:24   #31
DiG

Reputacja: 55
Dyscyplina: Piłka Nożna - SZKOCJA: Premier League
Spotkanie:
Celtic - Rangers
Typ:
Zespół 2 strzeli gola zza pola karnego.
Kurs:
5.00
Bukmacher:
William Hill
Analiza:
Na wstępie cytat, co do którego nic nie pozostaje mi więcej jak tylko go podbić. 'Tak naprawdę nie mam już nic do stracenia. Ostatni typ niestety mi nie siadł, a punktów w rankingu sporo też nie posiadam, więc teraz trzeba szukać jedynie wysokich kursów' Ja już pisałem wcześniej zajmę się dokładnie Typami Dnia - od nowego roku. A wracając do meczu. Wybrałem typ z Piłki Nożnej - a dokładniej z ligi szkockiej. Spotkanie po między Celticiem a Rengersami zaplanowano na godzinę 20:45 czasu polskiego. Co mogę powiedzieć więcej ? Jest to najważniejszy mecz piłkarski w Szkocji. Derby Glasgow, derby Szkocji - tak krótko można powiedzieć o tym meczu. Ten mecz zawsze elektryzuje kibiców ( nie tylko tych szkockich) Faworyt ? Wg. bukmacherów są nimi gospodarze, ja również chciałbym aby to właśnie gospodarze wywieźli komplet punktów. Ale ... no właśnie, jet to jedno ale, są to derby. A w derbach zdarzyć może się wszystko. Dlaczego taki typ ? Dlaczego właśnie goście mieli by strzelić gola zza pola karnego ? Proste myślenie. Liczę ( w ramach derbów ) na dużo ilość goli - z dwóch stron. Może nawet po 2-3 bramki. Kto wie. I właśnie po takim kursie, liczę że Rangers którąś bramkę ustrzeli z dalszej odległości. Pozdrawiam i myślę że warto. Start już za 20 minut.
100

DiG jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 28.12.2011 (środa)

Zamknięty Temat