SPOTKANIE:Atlanta - Boston (NHL) 23:00
TYP: 2
KURS: 1,90
BUKMACHER:
Expekt
ANALIZA: Na wstepie powiem, ze to moja pierwsza analiza taka ktora opisuje na forum, dlatego prosze o wyrozumialosc, w bukmacherce zielony nie jestem gdyz to juz moj 3ci rok

. Zaczne odrazu Boston zajmuje 2gie miejsce w lidze z dorobkiem 57pkt aby wyprzedzic aktualnego lidera brakuje mu 2pkt ( San Jose 58pkt) jest to mecz wyjazdowy dla tej druzyny a w roli gosci spisuja sie najlepiej z wszytkich druzyn NHL w tym sezonie ich ranking to 10-6-4 (regulaminowy czas). Ich forma jest ostatnio wysmienita ostatnie 5 meczy wygrali a ostatnie 5 meczy na wyjezdzie zakonczylo sie tylko jednym nie powodzeniem druzyny z Bostonu. Natomiast druzyna z Atlanty zamuje przedostatnie miejsce w ogolnej klasyfikacji (#29) ranking meczy rozegranych na wlasnej tafli tez nie wyglada dla nich zbyt kolorowo takze zajmuja 2gie miejsce od konca swiadczy o tym ich dorobek 5-3-10. W ostatnich 5ciu spotkaniach jakby sie troche otrzasneli i zaczeli grac ciut lepiej (2-0-3) ale wydaje mi sie, ze predzej przeciwnicy byli w kiepskiej formie. Z ostatnich pieciu meczach rozegranych na wlasnej tafli tylko raz wyszli z podniesiona glowa nastepne cztery mecze przegrali. Mysle a wlasciwie jestem pewien na 99% ze druzyna Bostonu zmiazdzy przeciwnikow i zaprezentuje swoja swietna forme. I mam nadzieje ze zamieni moje 30zl w 57zl
bylbym wdzieczny jakby ktos na PRV napisal mi co sadzi o mojej analizie jesli cos robie zle to napisal a ja postaram sie to poprawic

90