Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-03-2009, 20:04   #1

Reputacja: 33
Typy Dnia - 29 marca 2009r. (niedziela)

Tutaj podajemy typy na niedzielę - 29 marca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.
stare 28-03-2009, 20:23   #2

Spotaknie: Salvador-USA
Typ: 2
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betgun
Analiza: Dzisiejszej nocy o godzinie 3.00 odbędzie się mecz eliminacyjny do Mistrzostw Świata w 2010 roku. O sile amerykańskiego zespołu przekonała się Reprezentacja Polski w zeszłym roku, kiedy to "Jankesi" zlali kadrowiczów Beenhakkera 3 do 0. Niedawno Amerykanie pokonali Meksyk, będąc znacznie lepszym zespołem w tym spotkaniu. Teraz udadzą się do Salwadoru, który jest najsłabszym teamem w gronie drużyn pozostałych w grze. W zeszłym miesiącu Salwador ledwo uratował remis z Trynindadem, a Amerykanie to rywal z dużo wyższej półki. Mój typ na ten mecz to 3-1 dla reprezentacji USA.

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:21
konradinho94 jest offline  
stare 28-03-2009, 20:34   #3

Spotkanie:US Albinoleffe - Treviso FBC
Typ:1
Kurs:1,60zł
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Jest to mecz 2 ligi Włoskiej.Zespół gospodarzy zajmuje obecnie 7 pozycje z 48 pkt na swoim końcie.Ostatnie mecze Albinoleffe prezentują się następująco:
Ascoli vs. Albinoleffe 2:2
Albinoleffe vs. Triestina 2:1
Vicenza vs. Albinoleffe 0:3 .
Co do zespołu gości zajmują oni przedostatnią 21 pozycje w lidze z 30pkt. Ostatnie mecze zespołu Treviso prezentują się następująco:
Treviso vs. Grosseto 1:0
Piacenza vs. Treviso 2:0
Treviso vs. Pisa 0:2.
W ostatnich 3 spotkaniach Gospodarze zdobyli 7 pkt a więc jest to bardzo ładny dorobek,natomiast goście tylko 3 wywalczone w ostatnim spotkaniu.Sądze,że gospodarze odniosą zwycięstwo i wskoczą na miejsca premiowane walką w playoffach.

60

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:22
DAMAFI jest offline  
stare 28-03-2009, 20:35   #4

Reputacja: 13
Spotkanie: EISBAREN BERLIN - ADLER MANNHEIM
Typ:1/-1/
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Pierwszy mecz półfinału niemieckiego play off.
Mistrz i zdecydowany faworyt Eisbaren kontra Adler

Nie ma co się za dużo rozpisywać Eisbaren to drużyna z innej planety jeśli chodzi o lige niemiecką.
Znakomity sezon zasadniczy(wygrane nawet 11-0,10-1,kilka razy 7-2)
Oczywiście zdarzały się też wpadki i wysokie porażki ale to nieuniknione w hokeju.
W ćwierćfinale rozbili Hamburger Freezers 4-0 tak więc w teorii są murowanym faworytem tak całych rozgrywek jak i tego meczu.

Jednak jest jedno 'ale'.
Goście po pierwsze wiedzą jak wygrywa się z Eisbaren, a po drugie są w równie znakomitej formie w play off.
W ćwierćfinale zmierzyli się z Sinupret Ice Tigers i też można powiedzieć że zdemolowali ich w stosunku 4-1

Dlatego nie można ich lekceważyć i traktować typu jako pewniaka.
Pierwsze mecze mają też to do siebie że mocniejszy rywal nie zawsze pokazuje na co go stać a słabszy zespół często sprawia niespodziankę , niezależnie od tego że w następnych meczach zbiera srogie lanie.

Mam nadzieje że własne lodowisko + kilkanaście tys kibiców sprawią że Eisbaren od początku zaznaczy swoją dominacje i pewnie wygra

Jeszcze w nawiązaniu do tego co pisałem że goście potrafią wygrywać z Eisbaren.
W sezonie zasadniczym wygrali najpierw 5-2 u siebie a potem na lodowisku w Berlinie 3-2 po dogrywce...Potem nie było już tak pięknie i 2 ostatni mecze Eisbaren wygrał po 7-2 każdy ,tak u siebie jak i na wyjeździe

95

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:31
shpongled jest offline  
stare 28-03-2009, 22:01   #5
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: Municipal Iquique – Universidad de Concepcion
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: Betway

Analiza:

Spotkanie 10 kolejki Chilijskiej Premiery Division w którym zmierzą się będący aktualnie na 16 pozycji w tabeli zespół Muncicipal Iquique z 8 Universidad de Concepcion. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 5 spotkań przed własną publicznością w których to zdołali 2x wygrać 2x zremisować a 1x ponieśli porażkę strzelając przy tym 9 bramek a stracili 9. Goście natomiast rozegrali do chwili obecnej 4 spotkania wyjazdowe w kutych to udało im się 1x odnieść zwycięstwo a 3x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 7 bramek a stracili 11. Spotkanie to będzie bardzo wyrównanym pojedynki z lekkim wskazaniem na gospodarzy (z racji chociażby tego, że grają przed własną publicznością co będzie dużym atutem w tym pojedynku) którzy w moim przekonaniu są w lepszej dyspozycji w ostatnim czasie niż goście. Municipal również w ostatnich dniach niebezpiecznie blisko zbliżył się do dolnej części tabeli a co z tym idzie trzeba zacząć myśleć o opuszczeniu tej strefy. Reasumując myślę, że kurs 2.40 na wygraną gospodarzy jest warty zaryzykowania.

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:22
gumbi82 jest offline  
stare 28-03-2009, 22:29   #6
oLi

Spotkanie: Guarani - Corínthians
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza: Kolejne już typowane przeze mnie spotkanie w ramach Paulista A1. Tym razem spotka się 19 i 2 drużyna tejże ligi. Nie daje szans już na samym początku ekipie gospodarzy gdyż ekipa gości gra na prawdę bardzo dobrze i tylko cud mógłby spowodować że nie wywiozłaby kompletu punktów. Drużyna gości która w poprzednim sezonie spadła do Brasiliero B już zapewniła sobie powrotny awans przegrywając zaledwie trzy mecze w trakcie sezonu i mając ok. 20pkt przewagi na viceliderem tabeli. Ekipie Corinthians świetnie idzie także w Paulista A1 gdzie nie przegrali żadnego meczu, a na wyjeździe mają bilans: 3:4:0 . Natomiast gospodarze u siebie grają tak samo fatalnie jak i na wyjeździe (bilans meczy u siebie: 1:4:2). Myślę że Corinthians które w tym sezonie nie mogli rywalizować z najlepszymi w Brasiliero odbiją to sobie na Paulista A1 gdzie występuje kilka najlepszych drużyn w Brazylii. Muszą ciągle walczyć o top4, gdyż pomiędzy tymi czterema drużynami będzie rozgrywany finał tej ligi a rywalizacje o te 4 miejsca zgłasza conajmniej 5 drużyn, a więc liczę że goście pokażą na co ich stać. Historia meczów tych drużyn w Guarani także przemawia za gościami, którzy na tym terenie na ostatnie 4 spotkania, 3 razy wygrywali , 1 raz dzieląc się remisem. Myślę że dzisiaj będzie podobnie tzn. że Corinthians wygrają ten mecz.

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:23
oLi jest offline  
stare 28-03-2009, 22:38   #7
Moderator

Reputacja: 917
Spotkanie: GP Australii (Czy obaj kierowcy zespołu Brawn GP ukończą wyścig na punktowanych pozycjach?)
Typ: TAK
Kurs: 1,65
Bukmacher: Bwin

Jutro inauguracja nowego sezonu F1. W całkiem nowych bolidach wszystkie drużyny przystąpią do tej zaciekłej rywalizacji. Widać w przerwie zespół Brawn GP sie bardzo starał i poprawiał bolidy. Efektem tego są rezultaty jakie osiągnęli kierowcy tego zespołu. Z 1 linii wystartuje J.Button i R.Barrichello. Tuż za nimi w drugiej linii nasz rodak Robert Kubica i S.Vettel. Faworyci Ferrari i McLarena są na dalszych pozycjach. Myślę że jutro wyścig zdominują kierowcy Brawn GP. Po ciekawym kursie na dodatek do kuponu warto na to postawić.

Polecam

Początek transmisji o 8:00. Nie zapomnijmy przestawić zegarków !

65

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:27
Ramzesa jest offline  
stare 29-03-2009, 00:24   #8

Reputacja: 33
Spotkanie: Miami Heat vs. Milwaukee Bucks
Typ: Miami -15,5
Kurs: 3,30
Buk: Bet365

Miami zagra bez żadnych osłabień, więc Wade może dzisiaj szarżować. Grają u siebie z Bucks, którzy mimo wszystko nie świecą i dzisiaj ich wygrana byłaby dla mnie wielką niespodzianką. Heat gra po jednodniowym odpoczynku, gdzie wcześniej grali z Chicago ostatecznie przegrywając 106:87 jeszcze wcześniej grali w Indianie, gdzie przegrali z tamtejszymi 90:88. Widać, że dzisiaj będą głodni zwycięstwa i słabiutkie Bucks nie powinno im przeszkodzić. Można powiedzieć- zagra Wade wygrana jest na pewno. Jeżeli pograją całym zespołem na co liczę to możliwe, że rozgromią gości i podbudują się psychicznie na kolejne spotkanie z Orlando. Milwaukee ostatnio wygrali 5 spotkań wstecz z Bostonem, a po drodze do dnia dzisiejszego same wtopy. Najboleśniejszy double z Orlando, gdzie Magicy pogrążyli w obu spotkaniach Bucks. Goście grają bez odpoczynku i oznaki zmęczeni dadzą się we znaki, ponieważ trochę sił zostawili na parkiecie Magików chcąc wygrać...

230

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:31
Magiki jest offline  
stare 29-03-2009, 10:19   #9

Spotkanie: Li N. v Zvonareva V.
Typ: 2:1 w setach
Kurs: 6.5
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:

Li Na(Chinka,40 w rankingu WTA) - Zvonareva, Vera(Rosjanka,5 w WTA).
Moim zdaniem Na Li gra swój życiowy tenis(genialny return,świetna gra z głębi kortu,agresja i atak w kazdym zagraniu).
Zvonareva w tym roku gra jak z nut. Praktycznie każdy turniej z jej udziałem to dojście do finału.
Jedyny mankament który można dostrzec to zbyt wielka pewność siebie w stosunku do "zawodniczek bez nazwiska", co mam nadzieje ja dziś zgubi.
Podejrzewam ze zlekceważy przeciwniczkę tym bardziej ze około miesiąca temu ograła ja dość gładko 2:0.
I tutaj widzę szanse na zwycięstwo Chinki. Poza tym znając sportowy charakter Li, najnormalniej w święcie będzie chciana odegrać sie za ta niedawna porażkę.
Mecz będzie zacięty i zakończy sie niespodzianką.
Gram na zwycięstwo Na Li w stosunku 2:1 w setach.

400

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 11:01
januask jest offline  
stare 29-03-2009, 10:37   #10

Reputacja: 50
15km Mass Start (RUS/Khanty-Mansiysk) - 11:00
Maxim Tchoudov - Tomasz Sikora
Typ: Tomasz Sikora
Kurs: 1,80
Buk: Betsson

Dzisiaj o godzinie 11 czasu Polskiego dojdzie do ostatniego startu Pucharu Świata mężczyzn w biatlonie. Będzie to koronna konkurencja naszego reprezentanta Tomasza Sikory który jest wicemistrzem Olimpijskim z Turynu w tej konkurencji. Mój typ na dzisiejszą konkurencję to Tomasz Sikora będzie wyżej sklasyfikowany od Rosjanina Tchoudova. Robert Sikora zajmuje przed ostatnią konkurencją 2 miejsce w klasyfikacji Pucharu Świata i dzisiaj musi zająć wysoką pozycję ponieważ Norweg Svendsen może go wyprzedzić. Tomasz musi się zmotywować tym bardziej na dzisiejszy start. Jego rywal jest w klasyfikacji na 5 miejscu i raczej bez szans na wyższą pozycję. Tomasz Sikora na pewno w tej chwili jest szybszym biegaczem od Maksima, wczoraj w podobnym biegu wygrał w biegu z Nim o 16 sekund, jeśli chodzi o strzelnicę o popełniają podobną ilość błędów w tym tygodniu w sprincie po 1 pudle a w pościgowym po 3 pudła. Kolejnym atutem dla zwycięstwa Tomka jest to że w Mass Start obydwoje mają szansę na czołową 3, dlatego dzisiaj Tomasz musi pobiec na prawde szybko. Myślę że powinien byc wyżej a może nawet wygrać cały bieg.

80

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:30
stskarol jest offline  
stare 29-03-2009, 10:47   #11

Spotkanie:Ekwador-Brazylia
Typ:2
Kurs:2.00
Buk:Unibet
Analiza

Ostatnio zapewne każdy słyszał jak Brazylia przygotowuje się do eliminacji do mistrzostw świata w RPA. Adriano, Robinho i Ronaldinho m.in balowali w willi tego pierwszego z modelkami i innymi znanymi osobami. Mimo tego myślę, że Ekwador to nie jest przeszkoda dla wielkiej reprezentacji, która ma co prawda ostatnio gorszy okres, ale to wciąż wielki zespół i wielcy zawodnicy, którzy potrafią indywidualnie zmienić losy spotkania poprzez zaskoczenie przeciwnika. Myślę, że Brazylia nie tylko wygra, ale nawet dołoży dwie lub trzy bramki gospodarzom, którzy tylko od czasu do czasu mają przebłyski formy jak na mundialu w Niemczech gdzie pokonali naszą reprezentację

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 10:56
mateo55 jest offline  
stare 29-03-2009, 11:02   #12

Spotkanie: Anagennisi Karditsa - Diagoras Rodou
Kurs: 4,5
Bukmacher: Bet365

Analiza: Anagennisi Karditsa tego sezonu nie może uznać za udany, zajmuje obecnie przedostatnie miejsce w tabeli. Diagoras Rodou jest natomiast ligowym średniakiem, ma jeszcze niewielkie szanse na awans. W tym sezonie goście grają bardzo równo rzadko przegrywają (na wyjexdzie grają również dobrze- 365 porażek), Anagennisi Karditsa natomiast zmaga się z problemami wewnętrznymi, przegrywa 56% spotkań u siebie i w doznało porażki 3 ostatnich meczach. Myślę, że goście ulegną znacznie lepszej drużynie Diagoras Rodou. Kurs jest bardzo wysoki

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:30
rzepson jest offline  
stare 29-03-2009, 11:24   #13

Reputacja: 14
Jeziorak Iława - Górnik Wieliczka
2.40
Betsafe

Jako, że do tego typu przymierzam się już od dwóch tygodni i jestem w miarę dobrze zorientowany w realiach II ligi wschodniej, myślę że warto się podzielić z Wami przemyśleniami na temat tego spotkania no i samym typem.
Dla drużyny Jezioraka jest to kolejny już mecz o tzw. "sześć punktów". Po ostatniej kompromitującej i zarazem bardzo bolesnej porażce z ostatnią w tabeli Stalą Poniatowa, sytuacja zawodników tego klubu bardzo się skomplikowała. Wszystko w kontekście walki o utrzymanie. Stracona w Poniatowej bramka w 93 min. z totalnym outsiderem ligi mocno podłamała chłopaków, ale znam tą drużynę na tyle dobrze i wierzę, że za wszelką cenę będzie chciała się zrehabilitować przed własną publicznością, aby odbudować zaufanie fanów. To jak na razie pierwszy argument przemawiający za ekipą z Iławy. Co więcej - rywal - Górnik Wielczka. Drużyna po ograniczeniach finansowych ze strony kopalni soli jest w poważnych tarapatach finansowych i w klubie otwarcie mówią, że być może będą musieli od przyszłego sezonu występować w IV ligowych rozgrywkach. W drużynie oszczędza się jak tylko może. Dlatego też na mecz do Iławy - oddalonej od Wieliczki o dobre ponad 500 km, zawodnicy tego klubu przyjadą... pociągiem i to na dodatek na dwie godziny przed meczem. Kto kiedykolwiek jechał pociągiem więcej niż 5-6 godzin z pewnością wie jaki organizm może być wtedy wyczerpany. Dodatkowo obecnie w Iławi już od około 18 non stop pada deszcz, a więc warunki do grania jutro nie będą za wesołe. Długa podróż zawodników z Wieliczki, niskie morale po dwóch z rzędu porażkach oraz niezbyt dobry stan murawy, a co za tym idzie jeszcze większe męczarnie w poruszaniu się na boisku mogą okazać się fatalne w skutkach. Jeziorak jest zmotywowany, żądny rewanżu i zapewne od pierwszej minuty zaatakuje. W ekipie gospodarzy do składu powracają: najlepszy strzelec - Wojciech Figurski oraz dwa kluczowi gracze środkowej linii - Tomasz Radziński oraz Daniel Jędrychowski. Jakby nie patrzeć dla Jezioraka to ostatnia szansa, aby nawiązać jeszcze walkę z wyżej notowanymi drużynami w walce o utrzymanie w lidze. Polecam granie na gospodarzy!

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 10:57
bombelkszo jest offline  
stare 29-03-2009, 11:25   #14

Reputacja: 167
Spotkanie: Lyngby - Fredericia
Typ: Fredericia
Kurs: 6.00
Bukmacher: Bwin
Analiza : Na dziś wybrałem spotkanie w 2-giej lidze Duńskiej pomiędzy Lyngby a Fredericia
Drużyna gospodarzy aktualnie 4 miejsce w tabeli , goście natomiast na miejscu 11 . Jednak po analizie uważam że gospodarze chyba w lekkim kryzysie na ostatnie 3 mecze zaledwie 1 punkt i 1 bramka strzelona . Drużyna gości ostatnie 3 mecze 6 puntów i 8 bramek na końcie .Natomiast jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie między tymi drużynam :
Fredericia : Lyngby 0:2
Lyngby : Fredericia 0:2
Fredericia : Lyngby 3:3
Lyngby : Fredericia 2:2
Fredericia : Lyngby 0:0
Czyli jak wygląda statystyka remisowo jednak jak już wyżej wspomniałem o lekkiej nieskuteczności gospodarzy no i myślę o odegraniu się gości za ostatnią porażkę u siebie stawiam na Fredericie !

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:29
andawe jest offline  
stare 29-03-2009, 12:42   #15

Spotkanie: St. Gallen - Wohlen
Kurs: 1.4
Bukmacher: Unibet
Dziś analiza na szybko. Jako ze mam mało czasu. ale wg mnie "super" pewniak . Piłka nożna 2 liga szwajcarska. Absolutny obok Lugano pewniak do awansu w tej lidze zespół St. Gallen podejmuje sredniaka z Wohlen . Gospodarze długi czas lider ostanio zaliczyli jedą wpadkę przy czym to remis na wyjeżdzie silnymi Chaux de F, widać ze wracają do siebie w dobrych nastrojach. Sądze ze gładko wygrają gdyż tydzień temu dzisiejsi goście grali z Lugano (obecnie 1 miesce z minimalną przewagą nad Gallen)i przegrali gładko 0:2. Ogolnie otatnio są w tragicznej formie 4 mecze i cztery "wtopy" . Jak by mieli dużą zadyszke i nie sądze by na boisku tak dobrego i nastawionego na awans( w tej lidze tylko lider bezpośrednio awansuje) mogli coś osiągnąc . I jeszcze jeden argumet analizując tabele widać ze Lugano i Gallen odstają od reszty o conajmniej 2 poziomy.

40

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:29
roman_p jest offline  
stare 29-03-2009, 13:38   #16
TBM
Forum VIP

Reputacja: 720
Spotkanie: Czarni Żagań - Jarota Jarocin
Typ: Czarni Żagań
Kurs: 2,10
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Czarni Żagań przed tygodniem przegrali wysoko 0-3 w Szczecinie z Pogonią, a Jarota niespodziewanie rozprawiła się z MKS-em Kluczbork 4:1. Tak na dobrą sprawę należy zwrócić uwagę, że Jarota zagrała na wysokim procencie skuteczności, co przecież nie zawsze się zdarza i nie sądzę aby miało miejsce dziś w Żaganiu. W Czarnych zimą znów doszło do przemeblowania składu, ale wydaje się, że na dzień dzisiejszy spośród lubuskich drugoligowców wydają się być najsolidniejszym. Trener Kubot w miarę nieźle poukładał zespół, który w mojej ocenie powinien się utrzymać. Bardzo ważnym krokiem do tego utrzymania byłoby zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu z drużyną, która zajmuje nieco wyższe miejsce w tabeli. Czarni są do tego meczu bardzo umotywowani, z defensywą powinno być ok. Gaca i Khazadi potrafią grać na wysokim jak na 2 ligę poziomie i jeśli tylko ofensywa nie będzie kulała to gospodarze powinni wygrać. Warto również podkreślić fakt iż to spotkanie będzie toczone o puchar "Wielkiej Ucieczki lotników alianckich", ktorej rocznicę obchodzono wczoraj w Żaganiu. Gospodarze mają więc dodatkową ambicję aby ten mecz wygrać. Pogoda póki co jest ładna i raczej zepsuć się nie powinna. Podsumowująć, Jarota na takiej skuteczności raczej już nie zagra, tym bardziej, że defensywa Czarnych wygląda solidnie. Mocną stroną gospodarzy są stałe fragmenty gry oraz dobrze dysponowany w pierwszych meczach niekonwencjonalny Pascal Ekwueme po którym spodziewam się kolejnego dobrego występu. Dla mało odważnych polecam 1x, dla ryzykantów czystą jedynkę

110

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 11:02
TBM jest offline  
stare 29-03-2009, 13:39   #17

Spotkanie: Tonno Callipo Valentia - Itas Diatec Trentino (dokładny wynik)
typ: 0-3 dla Trentino
kurs: 4,10
buk: Expekt

Analiza: Już dziś o godzinie 18:00 rozpocznie się drugie ćwierćfinałowe spotkanie siatkarskie SerieA w którym Vibo Valentia podejmować będzie klub z Trento. W pierwszym meczu byliśmy świadkami niemal dwu i pół godzinnego horroru w którym pojedyńcze piłki dzieliły od prawdziwej sensacji jakim byłaby wygrana zespołu Valenti. Ostatecznie faworyzowany Itas wygrał po niesamowitym boju w którym nie dość że przegrywał 1-2 w setach to w dodatku musiał bronić 4 piłek meczowych. Od stanu 10-14 popis w polu zagrywki dał Bułgar Matej Kazijski(zdobywca 29pkt) posłając 4 asy z rzędu doprowadzając tym samym do remisu po 14. Od tego momentu zaczęła się walka punkt za punkt którą ostatecznie 19-17 na swoją korzyść przechylił Itas.
Wydaje mi się że taka porażka, w momencie gdy od wygranej dzieliła 1 piłka a w dodatku na skończenie meczu było kilka szans, nie pozostanie bez konsekwencji na dzisiejszą postawę gospodarzy. Przede wszystkim może mieć ona kolosalny wpływ na psychikę samych zawodników którzy wg swojego trenera zagrali najlepsze spotkanie sezonu, mieli zwycięstwo praktycznie w kieszeni jednak ostatecznie mając 4 piłki meczowe przy zagrywce rywala nie potrafili zwyciężyć.
Natomiast Trentino po takim meczu, który praktycznie mógł i powinien zakończyć sie ich porażką, powinno być jeszcze mocniejsze niz do tej pory- zwłaszcza od strony psychicznej i dodatkowo zmotywowane, tym bardziej że walka toczy się o przypieczętowanie awansu do 1/2.
Dlatego postawie dzisiaj na zwycięstwo Trentino w stosunku 0-3.

310

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 11:04
PiotrekR jest offline  
stare 29-03-2009, 13:58   #18

Reputacja: 15
Spotkanie: Thisted - Lolland (Dania II liga)
Typ: Thisted -1 HC
Kurs: 2.37
Buk: Sportingbet

Lolland w 7 meczach wyjazdowych zdobyl tylko punkt (0-1-6) tracac przy tym 15 bramek a strzelajac tylko jedną. Pierwszy mecz po przerwie zimowej przegrali na wlasnym stadionie 0-3 z druzyna srodka tabeli. Thisted to druzyna wiecej niz srodka tabeli, co potwierdzili w poprzednim rowniez pierwszym meczu po przerwie wygrywajac 3-0 na wyjezdzie z przedostatnia druzyna w tabeli Koge. Jezeli rozprawili sie z takim slabeuszem na ich stadionie to nie beda mieli problemu z druzyna jeszcze slabsza u siebie. Moim zdaniem kurs naprawde warty zagrania, bo to powienien byc spacerek gospodarzy w tym meczu, goscie sa druzyna zdecydowanie najslabsza w calej stawce i w dadatku nie maja szczescia, szybka bramka powinna szybko ustawic przebieg spotkania i gospodarze powinni wygrac zdecydowanie.

137

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:28
Makaveli23 jest offline  
stare 29-03-2009, 14:12   #19
Ban

N.Athletic - Newtown

Kurs: 2.40
Bukmacher: Sportingbet

Już dziś o 15:30 zostanie rozegrane zapewne zacięte spotkanie pomiędzy Neath Athletic a Newtown w ramach 1 ligi walijskiej. A więc dzisiejsza ekipa gospodarzy, czyli Neath jest moim zdaniem faworytem do zwycięstwa, ponieważ dzisiejsze 3 pkt, dałyby już gwarancję gry w następnym sezonie w tejże lidze. Athletic był przez długi czas pretendentem do spadku, aczkolwiek bardzo dobra gra w ostatnim czasie dała dużo cennych punktów i dlatego przewaga nad zespołem ze strefy spadkowej wynosi już 7 pkt, ale Neath ma o jeden mecz rozegrany za dużo, więc rywale wciąż liczą na potknięcie się przeciwnika, czyli chodzi im właśnie o ekipę Neath Athletic. Jednak tak jak powiedziałem, dzisiejsze zwycięstwo nad Newtown da już spokojny "sen" trenerowi gospodarzy. Mobilizacja jak i forma Neath bardzo dopisuję, ostatnio dwa cenne zwycięstwa takie same, bo po 2-0 w dodatku u siebie najpierw z Prestatyn a ostatnio z Carmarthen. Goście już nie mają szans na spadek i miejsce gwarantujące grę w pucharach, więc ten mecz sobie mogą zagrać " od tak ". Ostatnia konfrontacja między tymi ekipami zakończyła się zwycięstwem "domowych" 2-0. Moim zdaniem po takim kursie warto zagrać dziś na Neath Athletic, którzy mają świetną formę, morale i mobilizacje dzięki dobrym ostatnim wynikom.

140

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 29-03-2009 o 18:32
gabriel jest offline  
stare 29-03-2009, 14:47   #20

Spotaknie: Robredo Tommy - Dent Taylor
Typ: dw:1-2
Kurs: 5.5
Bukmacher:Expekt

Analiza:

Nie możemy patrzec że Dent to 467 rakieta ATP bo nie tak dawno był blisko miejsca na którym jest własnie jego dzisiejszy rywal czyli 16-tym. Jest na tym miejscu poniewaz przyszła kontuzja długo nie grał i spadł w rankingu i teraz wraca w wielkim stylu. Jest to zawodnik obdarzony dobrymi warunkami fizycznymi. Robredo przy nim to chuchro. Dent na szybkiej nawierzchni na takiej jak własnie graja wymiata serwisami a jego serwis to ścisła czołowka swiatowa. Odbija piłki bardzo mocno agresywnie. I tak jak mówie wraca do wielkiej formy i to pozwoli na stan meczu 1-1 i w 3 secie dzieki własnej publice i checi odniesienia sukcesu po okresie długiej kontuzji wygra Dent!!!!

100

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 30-03-2009 o 11:03
FIGHTER_01 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 29 marca 2009r. (niedziela)

Zamknięty Temat