![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 19.02.2007 Skąd: Rybnik
Reputacja: 157 | Typy Dnia - 3 Marca 2010r. (Środa) Tutaj podajemy typy na Środe – 3 marca !!! ![]() Typy podajemy według wzoru: Spotkanie: Typ: Kurs: Bukmacher: Analiza: Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!! Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Pamiętaj, że: - powtórzony typ to - nieregulaminowy bukmacher to W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych. Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB. Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM do tego temacie ->>> LINK. NIE PISZ o tym w dziale z typami. Nie stosowanie się do tego polecenie będzie karane żółtymi kartkami |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 05.11.2009 Skąd: z Honolulu
Reputacja: 137 |
Holandia-USA typ: 1 bukmacher: Expekt kurs:1.5 analiza: 3 w rankingu FIFA zagra ''u siebie'' z 14 USA. Nie od dzis wiadomo , ze holenderscy kibice naleza do tych wybrednych , nie wystarczy , ze Holandia strzeli gola , musi to by piekny gol, na szczescie Holandia posiada pilkarzy ,ktorzy sa w stanie sprostac tym wymaganiom. Sklad Holandi na ten mecz wyglada nastepujaco : Bramkarz: Stekelenburg , Vorm , Velthuizen Obroncy : Heitinga , Mathijsen , Ooijer , Braafheid , van der Wiel , van Bronkhorst , Vlaar Pomocnicy : de Jong , de Zeeuw , Schaars , Afellay , Sneijder , Engelaar , van Bommel , van der Vaart Napastnicy : Kuyt , Elia , Babel , Robben , Huntelaar Jak widac Holandia przystapi do tego meczu w swoim najsilniejszym skladzie ( brakuje van Persi'ego , ale on ma kontuzje). + swietne wyszkolenie techniczne poszczegolnych graczy +graja u siebie USA w meczu towarzyskim ostatni raz wygralo 26 marca 2008 roku , grajac z Polska Powszechnie wiadomo , ze pilkarze grajacy w kadrze USA sa bardzo dobrze przygotowani fizycznie, dzieki ktoremu w Pucharze Konfederacji dotarli do finalu gdzie po swietnej walce ulegli Brazyli 3-2. + przygotowanie fizyczne Moim skromnym zdaniem ten mecz wygraja gospodarze ,dajac tym samym powod do uciechy swoim fanom. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:28 |
| |
| | #3 |
| Ban Dołączył: 31.07.2009
|
Spotkanie: Niemcy - Argentyna Typ: Niemcy (-1) Kurs: 5,45 Bukmacher: Tobet Analiza: Spotkanie reprezentacji Niemiec i Argentyny można krótko streścić w jednym zdaniu. Reprezentacja kontra zawodnicy. Taka jest prawda. Niemiecka drużyna od zawsze była zgraną paką zawodników. Niemiecka liga jest jedną z najmocniejszych lig w Europie. Niemiecką piłkę ce****e przede wszystkim ofensywa i precyzja. Mecz z Argentyną będzie doskonałym festiwalem bramek przez publicznością Niemiecką. Niestety o Argentynie jako reprezentacji nic dobrego nie można powiedzieć. Chyba jedynie tylko to ,że mają dobrych zawodników jak Messi. Ale zawodnik to nie jest drużyna. Argentyna ledwo co zakwalifikowała się do mistrzostw świata w RPA. Federacja Argentyńska groziła już nie raz Maradonie (obecny szkoleniowiec Argentyny) ,że wyleci. Taka jest prawda. Argentyna pod wodzą Maradony gra słabo. Zupełnie nie klei im się gra. Oglądałem sporo programów piłkarskich i ludzie siedzący w piłkarskim kunszcie ładnych parę lat wypowiadali się o Argentynie bardzo słabo. Nie wróżą jej sukcesów. Kolejnym faktem ,może nie istotnym ,ale w historii piłki nożnej ,gwiazdy futbolu na stanowiska trenera nie odnosili nigdy znaczących sukcesów ,podobnie jest z Maradoną. Jako trener w ogóle się nie sprawdza. Myślę ,że paka Niemiec pojedzie dość wysoko Argentynę. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:28 |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 13.09.2008 Skąd: Kielce
Reputacja: 13 |
Spotkanie:Hongkong-Jemen (Kwalifikacje Mistrz. Azji) Typ: Jemen Kurs: 2,15 Bukmacher:Bwin Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie Hongkongiem a Jemenem. Jeżeli chodzi o spotkania gospodarzy jest dramat! Nie wygrali spotkania od ponad roku 14/02-10 Hong Kong vs. Chiny 0:2 11/02-10 Japonia vs. Hong Kong 3:0 07/02-10 Korea Pld. vs. Hong Kong 5:0 06/01-10 Bahrajn vs. Hong Kong 4:0 18/11-09 Hong Kong vs. Japonia 0:4 08/10-09 Japonia vs. Hong Kong 6:0 28/01-09 Jemen vs. Hong Kong 1:0 21/01-09 Hong Kong vs. Bahrajn 1:3 Drużyna z Jemenu, może nie jest wielkim, klasowym zespołem jednak na tle piłkarzy z HongKongu wypadają przynajmniej przyzwoicie. 0/01-10 Jemen vs. Bahrajn 3:0 06/01-10 Jemen vs. Japonia 2:3 18/11-09 Bahrajn vs. Jemen 4:0 28/01-09 Jemen vs. Hong Kong 1:0 20/01-09 Japonia vs. Jemen 2:1 Na uwage zasługują ostatnie mecze Jemenu, wygrali pewnie 3:0 z Bahrajnem i nawiązali równą walke z Japonią. Uważam, że typ może być tylko jeden i stawiam na drużyne z Jemenu Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:28 |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 21.12.2008 Skąd: Ludwików
| piłka nożna, Mecz Towarzyski (20:30) Spotkanie: Polska - Bułgaria Typ: 1 Kurs: 2,15 Bukmacher: Expekt Analiza: Dzisiaj na stadionie Polonii Warszawa reprezentacja Polski rozegra swój pierwszy w 2010 roku mecz na swoim terenie. Rywalem biało-czerwonych będzie drużyna narodowa Bułgarii. To przeciwnik, z którym Polacy mają bardzo dobry bilans. Spotkanie na Konwiktorskiej będzie 25 pojedynkiem polsko-bułgarskim. Do tej pory biło-czerwoni wygrali jedenaście razy, Bułgarzy pięć razy, a osiem spotkań zakończyło się remisami. Polacy udział w Euro 2012 mają zapewniony. Bułgarzy muszą o niego walczyć. Dla obu reprezentacji mecz na Konwiktorskiej będzie pożytecznym sprawdzianem. Niezależnie od warunków i stanu murawy na obiekcie Polonii Warszawa. Czas płynie bowiem szybko. Każdy sprawdzian jest na wagę złota. Tym bardziej dla reprezentacji, które ostatnio rozczarowywały. Grupę Bułgarzy mają całkiem znośną. Poza zasięgiem wydają się być Anglicy, ale ze Szwajcarią, Walią i Czarnogóra Bułgarzy powinni walczyć o drugie miejsce. I to z powodzeniem. Bułgarów do sukcesów ma poprowadzić Stanimir Stoiłow, który jako pierwszy trener wprowadził bułgarski zespół do Ligi Mistrzów, a dokładnie Lewski Sofia. Biało-czerwoni zagrają w ustawieniu 1-4-5-1. Skład reprezentacji Polski na mecz z Bułgarią: Tomasz Kuszczak - Marcin Kowalczyk, Kamil Glik, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka - Jakub Błaszczykowski, Radosław Majewski, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko - Robert Lewandowski. Myślę że na własnym terenie Polacy pokażą wreszcie charakter i pokonają przyjezdnych Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:28 |
| |
| | #6 |
| Ban Dołączył: 16.01.2010
|
Spotkanie: Austria - Dania Typ: Dania Kurs: 2,10 Bukmacher: Tobet Analiza: Przyznam szczerze ,że nie oglądałem meczów reprezentacji Austrii ,ale za to Dania w Tajlandii zrobiła na mnie ogromne pozytywne wrażenie. Reprezentacja Dani z tego co zauważyłem ma doskonałego trenera. W czasie meczu robi notatki ,które przekazuje zawodnikom w trakcie przerwy. Doskonały pomysł ,aby w drugiej połowie wyeliminować błędy z pierwszej. Dania to drużyna bramkostrzelna. W Tajlandii pokonali każdego przeciwnika i to dość wysoko. Polska nie dała nim rady i również nastrzelali nam dużo bramek. Bardzo podoba mi się ich gra ,jest dynamiczna ,dokładna ,precyzyjna. Zawodnicy świetnie przygotowani technicznie i fizycznie co pokazali na meczach w Tajlandii. Myślę ,że Austrię po tym co zaprezentowali w Tajlandii pokonają z łatwością. Dania to taki czarny koń w RPA jestem tego pewny. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:28 |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 14.02.2010 Skąd: Konin
Reputacja: 114 |
TOWARZYSKI Spotkanie: Algieria- Serbia Typ: 2 Kurs: 2.36 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Witam!!! Środa- dzień meczy towarzyskich. Prawie cała Europa gra, ba! prawie cały świat. Ja na ten dzień wybrałem nie jakiś szlagier typu Niemcy-Argentyna a dość mniej ciekawy mecz pomiędzy Algierią a Serbią. Algieria w ostatnich pięciu meczach towarzyskich u siebie 3 wygrała ( warto wspomnieć iż to byli bardzo wymagający przeciwnicy-ZEA, Benin i trochę lepszy Urugwaj), i 2 zremisowała (Mali i Kongo). Serbia na wyjeździe prezentuje się tak: na pięć meczy wygrali 4 (Cypr, RPA, Korea Płd, Irlandia Północna) i jeden przegrali z Niemcami (2-1). W rankingu FIFA z 02 lub 03 Lutego Serbia uplasowała się na pozycji 19 a jej jutrzejsi przeciwnicy 12 lokat w dół (31). To jest pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami i nie spodziewam się gradu bramek. Do przerwy powinien utrzymać się remis, a w drugiej połowie Serbia zyska przewagę, strzeli 1-2 bramki i dowiezie zwycięstwo do ostatniego gwizdka sędziego. SKŁAD SERBII: Bramkarze: Vladimir Stojković (Wigan), Zeljko Brkic (Vojvodina); Obrona: Branislav Ivanovic (Chelsea), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidic (Man Utd), Neven Subotic (Dortmund), Aleksandar Lukovic (Udinese), Aleksandar Kolarov (Lazio), Ivica Dragutinovic (Sevilla); Pomoc:: Dejan Stankovic (Inter), Nenad Milijas (Wolves), Gojko Kacar (Herta), Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart), Radosav Petrovic (Partizan), Bosko Jankovic (Genoa), Milos Krasic (CSKA Moscow), Zoran Tosic (Cologne), Milos Ninkovic (Dinamo Kiev), Milan Jovanovic (Standard); Atak:: Nikola Zigic (Valencia), Danko Lazovic (PSV), Marko Pantelic (Ajax) i Dejan Lekic (Crvena zvezda) Niestety składu Algierii nie znalazłem ale jak widać ekipa z Serbii jest silna i bez problemu powinna wygrać. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 15.06.2006 Skąd: WLKP
Reputacja: 8 |
Spotkanie: Detroit Pistons - Boston Celtics Typ: Under 189.0 Kurs: 1.90 Buk: Centrebet Analiza: Detroit 21-38 będzie grało u siebie z Bostonem 36-21. Detroit w domu 14-16, w 10 ostatnich meczach wygrali 4 razy (Bucks, Wolves, Spurs, Kings). Rzucali średnio w tych 10 meczach 96.5 punkta, tracili tyle samo. Detroit w meczach u siebie underek 189 zaliczał na 30 spotkań 16 razy. Boston na wyjazdach 20-10 w 10 ostatnich meczach wygrywał 5 razy (Nets, Kings, Lakers, Portland, Knicks), rzucał w tych 10 meczach średnio 94.7 punkta, tracił 96.2. Boston na wyjazdach underek 189 na 30 spotkań zaliczył także 16 razy. Od 1998 roku ekipy grały ze sobą 51 razy. Underek padł 32 razy. W tym sezonie ekipy grały już raz ze sobą i Detroit wygrało w domu 92-86 co dało sumę 178 pkt. Moim zdaniem w tym meczu nie padnie 190 punktów bo ekipy nie rzucają dużo w tym sezonie, za to liczy się zarówno u jednych jak i drugich defense Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:35 |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 02.02.2010
Reputacja: 5 | Tampa Bay Lightning vs. Philadelphia Flyers Typ:Jeff Carter strzeli bramkę w meczu kurs:2,70 bukmacher: DOXXbet Analiza: Już dziś o godzinie 1:35 czasu polskiego rozpocznie sie spotkanie poomiedzy Tampa Bay Lightning a Philadelphia Flyers.Spotkanie zapowiada sie bardzo ciekawie ponieważ Tampa Bay juz dawno nie wyrala z Philadelphia na wlasnym lodowisku i napewno popularne blyskawice powalcza w tym meczu.Jesli chodzi o Lightning i ich dorobek przed przerwa olipmijska to na 6 ostatnich spotkan wygrali 3 oraz poniesli 3 porazki.Co do Philadelhi ich bilans nie jest wcale wiele lepszy i wynosi 4 zwyciestwa oraz 2 porazki.Jednak nie to jest najwazniejsz,moj dzisiejszy typ to strzelenie bramki brzez najlepszego snajpera lotników czyli Jeffa Cartera i w tym wypadku bilanse druzyny sa dosc malo istotne jednak warto wspomniec ze Carter wlasnie w tych 6 ostatnich meczach zanotowal 4 bramki co pokazuje ze jest on w dobrej formie.Co prawda przerwa olimpijska mogla troche zmienic poniewaz Carter nie pojechal na igrzyska jednak Kanadyjczyk przyzwyczajil juz kibicow ze w koncowce sezonu zasadniczego gra na bardzo wysokim poziomie.Dlatego mysle ze i dzis pokaze ze jest snajperem z najwyzszej polski i strzeli przynajmniej jedna bramke w wyjazdowym meczu z Tampa Bay.Typ wydaje sie byc naprawde pewny poniewaz Flyers w jedynym dotychczasowym meczu z Tampa strzelili im az 5 bramek wiec widac ze maja oni sposob na bramkarza Lightning Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:36 |
| |
| | #10 |
| Ban Dołączył: 01.03.2010
| Spotkanie: Polska - Bułgaria Typ: Bułgaria Kurs: 3,20 Bukmacher: Tobet Analiza: Jutro niestety czeka nas kolejna porażka z reprezentacją Bułgarii. Po tym zaprezentowali w Tajlandii jestem o tym święcie przekonany. Drużyna grała tam słabo. Ha ! Powiem nawet ,że bardzo słabo. Przeciwnicy nie byli wymagający prócz Dani która gra znakomicie. Ale mecz z Singapurem to była jakaś padaka. Co z tego ,że wysoko wygraliśmy z nimi jak powinno być grubo ponad 10:0. Tyle setek zmarnowanych to ja jeszcze nigdy nie widziałem. 3 bramki z karnego ! Haha to jakaś kpina. Jedna strzelona fartem. Do tego ten Singapurski bramkarz był tak słaby ,że masakra. Jutro czeka nas mecz z europejską reprezentacją która nas pokona. Niestety ,ale po tym co widziałem to nasz szkoleniowiec Franciszek Smuda to żaden trener. Człowiek kompletnie bez charakteru ! Widziałem z nim wywiady na nsport. Media go przedstawiają jako jakąś osobę z charakterem i trenera z jajami ,a według mnie jest cichy i jakiś taki bez planu ,bez wyrazy. Natomiast co powiedzieć o trenerze Bułgarów ? Trener Stanimir Stoiłow doprowadził do Ligi Mistrzów drużynę Lewski Sofia ! Do tego nie podoba mi się ustawienie Polaków na ten mecz: 1-4-5 Skład reprezentacji Polski na mecz z Bułgarią: Tomasz Kuszczak - Marcin Kowalczyk, Kamil Glik, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka - Jakub Błaszczykowski, Radosław Majewski, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko - Robert Lewandowski. Może i Lewandowski gra dobrze w Lechu to kompletnie go nie widzę w reprezentacji. Flegmatyczny i brak skuteczności. Bułgaria ! Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Mazury
| Haugaland HK - IL Runard Sandefjord
Spotkanie: Haugaland HK - IL Runar Sandefjord Typ: 2 Kurs: 1,60 Buk: Bwin Analiza: Pomimo iż środa jest dniem spotkań towarzyskich piłki nożnej na które patrzy cały świat, ja proponuję spotkanie piłki ręcznej, a mianowicie norweskiej ELITE SERIEN. O 18 godzinie spotakają się drużyny Haugaland oraz Runar. Murowanym faworytem tego meczu jest Runar. Obie ekipy grały już ze sobą w tym sezonie, górą byli oczywiście wygrywając dość wysoko 31:24 'w domu'. Haugaland to przedostatnia drużyna ligi, na 7 ostatnich meczy - przegrali aż 5. Mają okropny bilans 3 wygrane, 1 remis oraz 11 porażek ! Wracając do mojego faworyta tego spotkania... Runar jest 5 ekipą ligi, na 7 ostatnich meczy wygrali 4, 1 zremisowali, oraz 2 przegrali. Bilnas Runar to 7 wygranych, 2 remisy, 5 porażek... 24.02.Haslum HK-Haugaland HK 33: 30 17.02.Haugaland HK-Baekkelaget 35: 33 10.02.Haugaland HK-Stord Handball 19: 28 03.02.Haugaland HK-Drammen HK 30: 35 16.12.Sandefjord TIF-Haugaland HK 31: 22 13.12.Bodo Handball-Haugaland HK 22: 28 09.12.Fyllingen Handball-Haugaland HK 32: 25 17.02.IL Runar Sandefjord-Stord Handball 29: 23 10.02.IL Runar Sandefjord-Sandefjord TIF 26: 28 07.02.Elverum Handball-IL Runar Sandefjord 28: 28 12.12.IL Runar Sandefjord-Follo HK 36: 27 09.12.OIF Arendal-IL Runar Sandefjord 27: 29 06.12.IL Runar Sandefjord-Haslum HK 39: 29 02.12.Baekkelaget-IL Runar Sandefjord 34: 33 Powodzenia ! Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:39 |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 03.01.2010
Reputacja: 33 |
Spotkanie: Polska v Bułgaria Typ: Polska przewagą 2 bramek lub więcej Kurs: 4,33 Bukmacher: Gamebookers Analiza: Jutro reprezentacja Polski, podejmie na Konwiktorskiej Bułgarów. Odkąd reprezentację objął trener Franciszek Smuda, Polacy grają coraz lepiej. Widać znaczną poprawę, choć jeszcze nie wszystko się udaje. Przed nasza reprezentacją stoi bardzo ważne zadanie. Co prawda w Pucharze Króla Tajlandii Polacy strzelali dużo bramek, lecz klasa rywali nie była wysoka. Jutro przyjdzie nam się zmierzyć ze znacznie silniejszą Bułgarią. Pomimo tego, że Bułgaria w rankingu FIFA znajduje się na 30 miejscu a Polska na 57, to myślę że jutro to Polska zwycięży. Gramy u siebie i myśle, że doping kibiców pomoże biało-czerwonym. Również historia meczów pomiędzy Polską i Bułgarią na korzyść Polaków. Uważam że trener Smuda jest bardzo dobry w tym co robi. Minęło już sporo czasu odkąd objął reprezentację i zapewne zdążył juz przekazać piłkarzom czego od nich oczekuje. Pod jego wodzą wspaniałe wyniki osiągał Lech Poznań oraz Widzew Łódź. Mam nadzieje, że kolej na reprezentację. Typ bardzo ryzykowny, lecz kieruje się także patriotyzmem Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 07.11.2007
Reputacja: 15 |
Miami - GSW GSW +5.5 3.10 Centrebet Wybor z meczy padł na spotkanie GSW z Heat. Warriors zaczynaja 5meczowy road trip w ktorym zagraja najblizsze 4 mecze w tylko 5 dni. Dlatego mysle ze nie beda pierdolic sie w tym meczu i dadza z siebie wszystko bo przeciwnik z tych druzyn o ktorych beda wizytowac najlatwiejszy. Miami jest w dolku i nie pomogl im nawet powrot Wade'a w spotkaniu z Orlando. Warriors po wygranej nad Tlokami, przystepuja do tego meczu oczywiscie w oslabieniach ale moga one okazac sie korzystne. Nie ma Biedrinsa to odbije sie na zbiorkach, dlatego Turiaf ktory ma dosc juz wkurzania sie ze po jego udanych blokach nie ma kogo do zbiorki musi wmowic swoim partnerom lepsza gre pod bronionym koszem, bo trener Nelson raczej tego nie zrobi Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:40 |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 30.11.2009 Skąd: Janowiec
Reputacja: 6 |
Spotkanie: Żalgiris Kowno - Asseco Prokom Gdynia Typ: Asseco Prokom Gdynia +2,5 Kurs: 1,90 Bukmacher: Unibet Analiza: Już jutro o godzinie 18:45 koszykarze z Asseco Prokom Gdynia staną przed szansą zapewnienia sobie awansu do fazy playoff Euroligi. Był by ich to pierwszy awans do najlepszej ósemki w Europie, jednak będzie bardzo ciężko ponieważ na drodze naszych koszykarzy stanie zespół Żalgiris Kowno którzy teorytycznie mają jeszcze szanse na awans ale dużo musi się wydarzyć żeby gospodarze taki awans wywalczyli. Litwini sa bardzo dobrą drużyną i w domu są bardzo mocni ale licze na to że Gdynianie będą na tyle zmotywowani i uda im się wywalczyć awans nie czekając do ostatniego meczu. Gospodarze obecnie zajmują 4 miejsce w tabeli, odnieśli jedno zwycięstwo i trzy porażki bilans koszy to 290:342. Oto ich mecze w Eurolidze: 25/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Zalgiris Kaunas 89:84 Unicaja 10/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Unicaja 86:68 Zalgiris Kaunas 03/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Zalgiris Kaunas 68:83 CSKA Moscow 28/01-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Prokom Trefl 89:65 Zalgiris Kaunas Goście natomiast zajmują w tabeli 2 miejsce z trzema zwycięstwami i jedną porażką bilans koszy to 320:280. Oto ich mecze rozegrane w Eurolidze: 24/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Prokom Trefl 88:81 CSKA Moscow 10/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G CSKA Moscow 84:73 Prokom Trefl 03/02-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Unicaja 50:70 Prokom Trefl 28/01-10 Euroliga, Mężczyźni Grupa G Prokom Trefl 89:65 Zalgiris Kaunas Gdynianie w pierwszej rundzie grupy G pokonali u siebie dzisiejszych rywali 89:65 jednak na drugie tak wysokie zwycięstwo nie ma co liczyć. Na pewno będzie owiele trudniej bo Litwa to trudny i gorący teren i wszystkim gra się tu ciężko. Licze na zwycięstwo Polskiego zespołu z handicapem +2,5 Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:40 |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 06.01.2010 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 |
Spotkanie: Słowenia - Qatar Typ : 1 Kurs:1,40 Buk: Bet-at-home Analiza: faworyt spotkania jest jeden ,zespól Słowenii który ma za sobą bardzo udane ostatnie 2 lata , wynagrodzone awansem do Mś w RPA (o czym My Polacy doskonale wiemy W grupie przegrali tylko 2 mecze wyjazdowe z Czechami i Irlandia płn ,strzelając 18 bramek tracąc tlyko 4 !!.Zespól Kataru nie należy do piłarskich potęg czy nawet średniaków.W strefie azjatyckjiej w elmś w 4 rundzie zajól przedostanie miejsce na 5 ( Australia ,Japonia , Bahrajn ,Uzbekistan ) gromadząc 6 pkt ,bramki 5-14.Nie wydaje mi sie aby zespól słowenii w tym meczu eksperymętował ,aby trener dokonywał rewolucji w składzie, ponieważ selekcje dokonana została przez eliminacje wiec mysle ze teraz chcą jak najlpeij sie przygotować,zgrać przed mistrzostawmi nabrać pewności. Wiec stawiam na zwycięstwo Słowenii ,przemawiać za tym także może raning fifa : słowenia 33 , natomiast Katar 89.Mecz odbędzie na Slowenii o 20:45. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 04.11.2008 Skąd: Łódź
Reputacja: 38 |
Spotkanie: Polska - Bułgaria Typ: Połowa LUB Koniec Kurs: 1,65 Bukmacher: Bwin Analiza: Chciałem dać typ na zwycięstwo Biało-Czerwonych, ale zostałem uprzedzony, więc na Bwin znalazłem praktycznie to samo. Typ, że w połowie meczu, lub na jego końcu prowadzić będzie Polska. Podopieczni Smudy wiedzą jak ważne dla Polaków będą mecze towarzyskie. Przez najbliższe dwa i pół roku będziemy grać TYLKO mecze towarzyskie, więc nasi gracze będą do nich podchodzić z dużym zaangażowaniem. Natomiast Bułgarzy trochę olali to spotkanie, nie zagra Martin Petrov, niepewny jest występ największej gwiazdy Dymitara Berbatova. Polscy piłkarze będą się chcieli przypodobać Smudzie, walczą o miejsce w kadrze na Euro 2012. Dlatego sądzę że grając u siebie, zdołają pokonać przeciętnych Bułgarów. Transmisja o 20:30 w TVP 1. Pozdrawiam.
__________________ Dla mnie bukmacherka to zabawa. Ale miło jest być na + :) Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:40 |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 02.03.2010 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Rumunia - Izrael 03.03.19 : 45 Typ:1 Kurs:1,8 Bukmacher:Betclic Witam. Chciałbym wytypować spotkanie pomiędzy Rumunią a Izraelem. Zdecydowanym faworytem wg mnie są gospodarze. Świadczyć o tym może atut własnego boiska, obecność wielu świetnych piłkarzy w kadrze na ten mecz oraz ostatnie wyniki osiągane przez tą reprezentację a mianowicie: Polska - Rumunia 0:1 Rumunia - Wyspy Owcze 3:1 Francja - Rumunia 1:1 Litwa - Rumunia 0:1 Uważam iż Rumunia osiągnie korzystny wynik i dlatego typuję ten mecz. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 28.04.2009
| :)
Spotkanie: Austria-Dania Typ: Dania wygra 1 bramka Kurs: 3,45 Buk: Gamebookers Witam. Na dziś proponuje jeden z meczy towarzyskich. Otóż tak zaczne najpierw od pozycji w rankingu fifa obu drużyn. Austria zajmuje 61 miejsce a Dania 26. Wydaje się że wszystko jest już jasne. Zawodnicy dawno dawno ze sobą nie grali osatni mecz to: 09.10.1991 śro EURO - kwalifikacje Austria - Dania 0-3 Ostatnie 4 Dania wygrała. Jej przeciwnikami byli: Tajlandia(3-0), Singapur(5-1), Polska(3-1), USA (3-1). Jak widać Dania jest w wielkiej formie, na dodatek będą grać w mistrzostwach świata do których się dostali. Teraz mecze austrii: 1-5 przegrane z hiszapnia 3-1 z francja i wygrana z Litwa 2-1 (nie wymagający rywal) jak widać wszystko powinno być jasne, a jak będzie to się okaże. Polecam, pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 04-03-2010 o 00:29 |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 17.01.2010 Skąd: Szczecin
Reputacja: 283 |
Spotkanie: Trentino Volley - Resovia Rzeszow Typ: under 135,5 pkt kurs:3 Bukmacher: Bwin Analiza: Trentino to oczywiscie niekwestionowany faworyt tego spotkania a na dodatek druzyna o klase lepsza od Resovi. Praktycznie na kazdej pozycji Trento posiada lepszego zawodnika. Patrzac przez pryzmat meczu ZAKSY z Coprą Piacenza mozna dojsc do wniosku ze Resovia nie ma zadnych szans we Wloszech. ZAKSa gladko przegrala swoj mecz mimo iz w drugim secie wyraznie prowadzila 6 punktami. Swiadczy to o tym ze Wlosi potrafia sie zmobilizowac i wykorzystac bledy przeciwnikow oraz to iz polskie druzyny poza Skrą nie potrafia sie pokazac na arenie miedzynarodowej. Trentino nie da sobie wyrwac chocby seta i zacznei mecz bardzo mocno przez co zdezorientowani Rzeszowianie nie beda mogli im dorownac przez co sety przegrywac beda z duza strata punktowa. Stąd typ under 135,5. Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:42 |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 29.02.2008 Skąd: Wągrowiec
Reputacja: 2 |
Spotkanie: Ottawa Senators - New York Rangers Typ: 1 Kurs: 2,00 Bukmacher: bet-at-home Analiza: Dziś o godzinie 1.40 po dwutygodniowej przerwie dojdzie do pojedynku pomiędzy Ottawą Senators a New York Rangers. Zastanawiam się dlaczego mamy aż tak wysoki kurs na Ottawę... chyba przez tą przerwę ale przez te 2 tygodnie chłopaki na pewno nie zapomnieli grać Na początku przedstawię ostatnie miażdżące mecze Ottawy na własnej tafli. Ottawa vs. Washington 6:5 Ottawa vs. Calgary 3:2 Ottawa vs. Vancouver 3:1 Ottawa vs. Montreal Canadiens 3:2 Ottawa vs. New Jersey 3:0 Ottawa vs. St Louis 3:2 Wyniki mówią same za siebie. Ostatnio gromią wszystkich na własnej tafli. Czy słabi czy najlepsi tak jak Washington, każdy pokonany!!! Mecze NYR na wyjazdach wyglądają następująco: Pittsburgh Penguins vs. NY Rangers 2:3 Los Angeles Kings vs. NY Rangers 2:1 Colorado Avalanche vs. NY Rangers 1:3 Phoenix Coyotes vs. NY Rangers 3:2 Montreal Canadiens vs. NY Rangers 6:0 Philadelphia Flyers vs. NY Rangers 2:0 Jak widać grają w kratkę... ale więcej meczy przegrywają. Potrafią pokonać Pittsbourgh i przegrać z Montrealem... Sądzę że Ottawa powinna wygrać ten mecz na gładko. U siebie spisują się na prawdę bardzo dobrze. Mają najwięcej wygranych u siebie (razem z Washingtonem) aż 23!!! Natomiast NYR spisuje się średniawo na wyjazdach. Aktualnie w konferencji wschodniej Ottawa zajmuje 4 miejsce a NYR 10. Również ogólny bilans meczy pomiędzy tymi drużynami przemawia za zwycięstwem Ottawy. 10 zwycięstw Ottawy 1 remis 3 porażki Przewiduję że mecz zakończy się wynikiem 3-1 dla Ottawy Senators Ostatnio edytowane przez Travis(M) ; 07-03-2010 o 19:43 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 31 Marca 2010r (Środa) | Assitalia | Typy Dnia | 14 | 31-03-2010 23:43 |
| Typy Dnia - 24 Marca 2010r (Środa) | Snajper | Typy Dnia | 38 | 24-03-2010 21:30 |
| Typy Dnia - 17 Marca 2010r. (Środa) | firu | Typy Dnia | 57 | 17-03-2010 21:42 |
| Typy Dnia - 10 Marca 2010r. (Środa) | Assitalia | Typy Dnia | 61 | 10-03-2010 20:33 |
| Typy Dnia - 4 marca 2009r. (środa) | Jareks89 | Typy Dnia | 92 | 04-03-2009 22:45 |