Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 29-07-2009, 18:48   #1
Forum VIP

Reputacja: 273
Typy Dnia - 30 lipca 2009r. (Czwartek)

Tutaj podajemy typy na Czwartek - 30 lipca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:

Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Pamiętaj, że:
- powtórzony typ to 100 pkt
- nieregulaminowy bukmacher to 100 pkt

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM do tego temacie ->>> LINK.
NIE PISZ o tym w dziale z typami.
Nie stosowanie się do tego polecenie będzie karane żółtymi kartkami
SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza.
Assitalia jest offline  
stare 29-07-2009, 19:08   #2

Liga Europejska

Spotkanie:Rijeka-Metalista Charków
Typ:2
Kurs:2,10
Buk:Bwin

Analiza:
Spotkanie rozgrywane w ramach 3 rundy kwalifikacji ligi europejskiej pomiędzy chorwacka Rijeką a ukraińskim Metalista Charkowem o 21:00. Według mnie w tym meczu nie może być innej opcji jak 2. Rijeka to jak dla mnie bardzo słaby klub. W 2 rundzie eliminacji przegrała nawet pierwszy mecz w amatorami z Luksemburgu drużyną Differdange 1:0( w rewanżu oczywiście obrobiła straty wygrywając 3:0 ale i tak to niezła wtopa), natomiast w poprzednich latach, gdy grała w europejskich pucharach odpadała odrazu w pierwszych rundach. Dwa lub 3 lata temu w pucharze intertoto odpadła z drużyna z macedinii(0:0 i 0:2). Natomiast o drużynie Metalista Charków wystarczy fakt, że w poprzednim sezonie w Pucharze UEFA doszła do 1/8 finału odpadając w bratobójczym pojedynku z Dynamem Kijów po bardzo zaciętym dwumeczu(0:1 i 3:2).Po drodze zajęła 1 miejsce w grupie pucharu UEFA a w 1/16 wyeliminowała włoską Sampdorię Genua(1:0 i 2:0).Jak dla mnie to jest pewniaczek i bez wahania gram "czystą" 2.

110

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:26
niuniek jest offline  
stare 29-07-2009, 19:42   #3
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: Nautico - Santos
Typ: 1
Kurs: 2.96
Bukmacher: PinnacleSports

Analiza:

Spotkanie 15 kolejki Brazylijskiej Serie A w którym zmierzą się będący aktualnie na 20 i zarazem ostatnim miejscu w tabeli zespół Nautico z 12 Santosem. Gospodarze tego meczu rozegrali do tej pory 6 spotkań przed własną publicznością w których to zdołali 1x odnieść zwycięstwo 3x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 6 bramek a stracili 7. Goście natomiast w sowich 7 jak dotąd rozegranych spotkaniach wyjazdowych zdołali 1x zwyciężyć 3x zremisowali a 3x doznali porażki strzelając przy tym 12 bramek a stracili 16. Spotkanie to ma olbrzymie znaczenie dla gospodarzy którzy chcąc liczyć się w walce o pozostanie w I lidze muszą wreszcie zacząć zdobywać ligowe punkty. Goście natomiast grają w kratkę na wyjazdach przeplatając dobre z kiepskimi występami lecz tracą sporo bramek bo ponad 2 na mecz. Reasumując to wszystko wydaje mi się, że gospodarze wreszcie się zmobilizują i tym samym 2 zwyciężą na własnym terenie w tym sezonie.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 11:29
gumbi82 jest offline  
stare 29-07-2009, 19:55   #4

Reputacja: 2
Spotkanie: Bröndby IF - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa
Kurs: 3.9
Buk: Betgun

Analiza:
Jutro o godzinie 19.00 w ramach trzeciej rundy kwalifikacyjnej do Ligi Europejskiej Bröndby IF podejmie u siebie Legię. Bröndby IF jest to dziesięciokrotny mistrz Danii. W poprzedniej rundzie eliminacji Duński klub wyeliminował Florę Talin, pomimo tego, że u siebie przegrał 0:1. W lidze nie idzie im za dobrze, na osiem meczy wygrali tylko raz i wyraźnie są bez formy. Ich trener prawdopodobnie może zostać zwolniony. Legia w poprzedniej rundzie zagrała bardzo dobrze i wygrała u siebie 3:0 i na wyjeździe 1:0. Do dani klub z Warszawy leci już z Rogerem, któremu skończyła się kara za czerwoną kartkę. Legia w sparingach radziła sobie bardzo dobrze. Moim zdaniem Polski klub jutro bez większych problemów wygra i mecz w Warszawie będzie już tylko formalnością.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 21:10
maks jest offline  
stare 29-07-2009, 21:33   #5

Reputacja: 167
Spotkanie: Ath. Bilbao - Young Boys
Typ: Rezultat po 1. połowie / Young Boys
Kurs: 6,50
Buk: Bwin
Analiza: Przeglądając ofertę na jutro tj. 30.07 natrafiłem na wydaje mi się bardzo ciekawe spotkanie na stadion Ath. Bilbao przyjeżdza szwajcarski Young Boys .
O formie piłkarzy z Ath. Bilbao za wiele nie idzie napisać gdyż rozgrywki ligowe w Hiszpanii zaczynają się dopiero za miesiąc jak narazie drużyna szlifuje formę w sparingach , i tak piłkarze Athletic zajeli 4 ostatnie miejsce w turnieju Guadiana w Vila Real de San Antonio , Po niezłym spotkaniu uległ Anderlechtowi w rzutach karnych 3-4.
W minioną środę zespół rozegrał sparing z drużyną San Roque jest to drużyna która w tym roku awansowała do Secunda B (trzecia liga w Hiszpanii).Chcę tu podkreślić że w ubiegłym roku w ramach przygotowań do nowego sezonu też piłkarze Ath. Bilbao rozegrali sparing z tą właśnie drużyną i wygrali 7:0 .
No to może tyle na temat gospodarza teraz trochę o gościach .
Rozgrywki w Szwajcarii już się rozpoczeli i są po trzech rundach gdzie na czele jest ...... właśnie drużyna Young Boys .Wpierwszym swoim meczu na stadionie Zurichu po wspaniałym spotkaniu pokonali gospodarzy 3:2 , drugi mecz no to mała niespodzianka remis z St. Gallen u siebie 1:1 no i w trzecim meczu znów na wyjeżdzie wygrana z Aarau w stosunku 3:0 .
Tak więc uważam że jutro może dojśc do niespodzianki chciałem z początku postawić na wygraną gości w całym meczu jednak po zastanowieniu się uważam że do przerwy goście mogą obiąć prowadzenie !

400

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:26
andawe jest offline  
stare 29-07-2009, 22:25   #6
Moderator

Reputacja: 1600
Spotkanie: Fredrikstad - Lech Poznań
Typ: Lech Poznań
Kurs: 2,60
Buk: Expekt

Analiza:
W lidze europejskie los skojarzył ze sobą drużyny z Norwegii i Polski. Zacznijmy więc od gospodarzy. Poprzez dobrą grę w lidze w poprzednim sezonie wywalczyli sobie prawo gry w europejskich pucharach, ale obecny sezon jest dla nich fatalny, zajmują zaledwie 12 z miejse z dorobkiem 19 pkt w 19 meczach, co z pewnością chluby im nie przynosi. Widziałem ich ostatni mecz wajazdowy, gdzie zremisowali 1-1 z Aalesunds. Mogę powiedzieć, że pomysł na grę Norwegów ogranicza się do długich piłek na napastników, co nie wróży im dobrze w jutrzejszej potyczce. Teraz kolej na Lecha, który już w poprzednim sezonie w Pucharze Uefa pokazał na co go stać. Z klubu odeszło trzech zawodników: Piotr Reiss, Dawid Kucharski i Rafał Murawski. Odejście pierwszych dwóch nie jest dużym osłabieniem, Reiss w związku z aferą korupcyjną całą rundę wiosenną był poza składem, a Kucharski zajmował dopiero czwartą pozycję wśród stoperów Lecha, dublerem pary Bosacki - Arboleda był Zlatko Tanevski. Dużym osłabieniem jest odejście reżysera gry poznańskiej lokomotywy - Murawskiego do Rubina Kazań. Do drużyny przyszli: Tomasz Mikołajczak, Krzysztof Chrapek, Grzegorz Kasprzik i w ostatnim czasie Seweryn Gancarczyk, który jednak z Norwegami nie zagra. Dużymi wzmocnieniami będą z pewnością Kasprzik i Chrapek co pokazał mecz z Wisłą. Myślę też że dużo Lechowi da Haris Handzic. Nie zapominajmy, że nastąpiła zmiana na stólku trenerskim, Franciszka Smudę zastąpił Jacke Zieliński, który już w Groclinie i Polonii pokazał, że trenrem byle jakim nie jest. Powodami do optymizmu są wyniki Lecha w sparingach, między innymi: wygrane z TSV 1860 Monachium i Iraklisem Saloniki a także gra z Wisłą w meczu o superpuchar Polski, który także miałem przyjemność oglądać. Widać, że obrona Lecha jest niezwykle solidna, zresztą zazwyczaj ta formacja świetnie się spisuje w zespołach Zielińskiego. W dobrej formie są: Stilić i Lewandowski, czyli najważniejsi gracze Lecha w ofensywie. Do gry będzie gotów także Peszko, który narzekał na drobną kontuzję. Być może zbytnio skupiłem się na polskiej drużynie, ale tutaj mam zdecydowanie więcej informacji . Myślę, że Norwegowie nie będą jutro w stanie zatrzymać poznańskiej lokomotywy.

160

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 19:50
kudłaty089 jest offline  
stare 29-07-2009, 23:22   #7

Internacional - Barueri
typ: x
kurs: 3,91
buk: PinnacleSports

15 kolejka brazylijskiej Campeonato Brasileiro. Bardzo interesujaco zapowiada sie wedlug mnie spotkanie pomiedzy Internacionalem, a Gremio Barueri. Otoz obie ekipy to bardzo solidne druzyny walczace w lidze o najwyzsze cele, gospodarze to obecnie 4 zespol ligi z dorobkiem 24 pkt. Goscie zajmuja 7 pozycje z 22 pkt na koncie. O dziwo Barueri przegralo w 14 spotkaniach tyko 2 mecze, a to za sprawa niecodziennych wynikow na boiskach rywali, gdzie remisowali w 7 meczach az pieciokrotnie. To oznacza ze ta druzyna na wyjezdzie jest bardzo nieobliczalna i stac ja na urwanie punktow kazdej druzynie. Internacional u siebie spisuje sie dobrze 4 wygrane i 2 remisy to wlasnie ich dorobek. Obie druzyny w ostatniej kolejce przegraly swoje mecze, Internacional nie sprostal ekipie Botafogo przegrywajac na wyjezdzie 2-3, Barueri natomiast przegral u siebie z Sau Paulo 1-2. Wydaje mi sie ze obie druzyny beda chcialy sie zrehabilitowac za ostatnie porazki, to Internacional wydaje sie byc lekkim faworytem ze wzgledu na wlasny stadion, jednak gdy spojrzymy jak gra Barueri na wyjazdach to dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest postawienie na remis. Spotkanie rozpocznie sie o 02:00 czasu polskiego.

100

dobi jest offline  
stare 30-07-2009, 01:06   #8

Internacional RS - Gremio Barueri SP
Typ: over 3.5
Kurs: 2,8
Buk: Sportingbet

Spotkanie brazylijskiej Serie A. Latynoska piłka to przede wszystkim polot i fantazja i mam nadzieję że ten mecz to potwierdzi. Obie drużyny lubią sobie postrzelać ale i (nie)lubią też i tracić sporo bramek. Gospodarze stosunek o/u w tym sezonie mają 8:6 a więc nieduża przewaga overów ale ostatnie mecze mówią wszystko o formie w jakieś się znajdują. Ostatnie 6 meczy to same overy: 3:2, 2:2, 2:1, 4:2, 3:1, 3:0 (tak wiem, prawo serii, ale jeszcze nie dzisiaj). Oglądałem ich ostatni mecz z Botafogo (przegrany 2:3) i naprawdę taki futbol chce się oglądać, mecz podczas którego nie można się nudzić ani przez moment, a co za tym idzie sporo bramek. Goście stosunek o/u zdecydowanie na stronę overa bo 10:4. Ostatnie 6 meczy to stosunek 4:2, w tym takie wyniki jak 4:0, 3:3, 3:1. Podsumowując myślę że niespodzianki w postaci nudnego meczu nie będzie, a mecz w Brazylii który nie jest nudny to gwarancja multum sytuacji bramkowych no i oczywiście bramek.

180

malutki_194 jest offline  
stare 30-07-2009, 01:31   #9

Simon Gerrans - Aleksejs Saramotins
Typ: H2H
Kurs: 3,0
Buk: Bet365

Już dzisiaj drugi etap wyścigu dookoła Danii. Kolarski peleton przemierza płaskie jak stół drogi. Jutrzejszy typ wydaje mi się pewny na 99,9%. Gerrams specjalizuje się w pagórkowatych etapach, a ten dzisiejszy jest to odcinek typowy dla sprinterów (czyli m.in. dla Saramotinsa). Mylić mogą na pewno wyniki 1. etapu, gdyż byliśmy świadkami niewielkich wzniesień, które miały wpływ na końcowe rozstrzygnięcia. Teraz Gerrans nie będzie włączał się do walki o najlepsze miejsce. Saramotins powinien spokojnie wyprzedzić Australijczyka na finiszu. Kolarz Team Designa Køkken jest to szybki zawodnik. Natomiast Gerrans będzie walczyć o przejęcie koszulki lidera dopiero na trzecim, piątkowym etapie.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:32
michalchojnice jest offline  
stare 30-07-2009, 03:21   #10

Reputacja: 3
Spotkanie : Malmö - AIK 30.07.2009 20:00
Typ: Under 2,5
Kurs: 1.60
Buk: Expekt

Analiza:
Malmö jest zdecydowanie faworytem w tym spotkaniu, choć wróże tu remis dlatego pewniej i bezpieczniej jest postawić na poniżej 2,5 goli.
W tabeli wygląda to w ten sposób:
AIK zajmuje piąte miejsce po 16-stu spotkaniach. Na dzień dzisiejszy ma 30 punktóe z bilansem bramkowym 15 strzelonych 11 straconych. Malmö zajmuje dziewiątą pozycje po 16-stu spotkaniach, 21 punktów z bilansem bramek 15 strzelonych 12 straconych.

Ostatnie trzy spotkania rozegrane między klubami
SWE1 09 16/04/2009 AIK Malmö 0-1
SWE1 08 22/10/2008 Malmö AIK 1-0
SWE1 08 11/05/2008 AIK Malmö 2-0

60

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:28
rudy10215 jest offline  
stare 30-07-2009, 11:24   #11

Reputacja: 50
200 Metres - Individual Medley - Men - 18:00
Typ: Laszlo Csech WIN
Kurs: 3.30
Buk: Bwin

I kolejne finały na dzisiaj. Jeden z nich to 200metrów stylem zmiennym Panów. W walce o złoto powinno liczyć się dwóch panów Amerykanin Ryan Lochte oraz Węgier Laszlo Csech. Oboje mają ułatwione zadanie ponieważ w tej konkurencji nie wystartował mistrz świata z 2007r oraz mistrz Olimpijski Michael Phepls. Oboje na tych turniejach stali na podium, Ryan w Melbourne zajął 2 miejsce z kolei w Pekinie był 3. Laszlo dwa lata temu było trzeci ale na Igrzyskach nie dał się pokonać Lochte i był drugi. Rekordzistą Świata jest Phelps. Lochte bardzo przypomina Phelpsa startuje bardzo dużo. I moim zdaniem skończy się jak Phepls na 200m z Biedermanem kiedy nie dał rady, a Lochte raczej przygotowuje się na 200m grzbietem gdzie będzie bronił złota. Wczoraj w eliminacjach wygrał Laszlo z kolei w półfinale oboje byli razem na 1 miejscu. Jednak Ryan wczoraj startował w 200m stylem zmiennym rano i po południu. Dzisiaj nad ranem doszła mu konkurencja 200m grzbietem. I dzisiaj po południu płynie w tym finale oraz półfinał grzbietem. Jutro z rana sztafeta na niego czeka i pewnie finał grzbietem. Jak pokazał Phelps pływak to człowiek nie starcza mu sił na wszystko. Laszlo jest bardzo zbliżony umiejętnościami do Lochte, wygrywał z nim nie raz i moim zdaniem Ryan nie popłynie najszybciej bo medal dla niego jest sukcesem z kolei Laszlo myśli o złocie bo ma mniej startów niż zazwyczaj a do stylu zmiennego się przygotowywał najbardziej. Już wczoraj Ryan nie pływał za szybko, dzisiaj mając na karku męczące pływanie na 200m grzbietem oraz jutrzejsze biegi przegra z Laszlo.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:34
stskarol jest offline  
stare 30-07-2009, 11:29   #12

SN Albirex Niigata - Tampines Rovers
1
5,00
Bwin

analiza: Liga Singapurska, Start meczu o godzinie 13,45. Juz za nieco ponad 2 godziny rozpocznie się ważny mecz dla obu tych drużyn. A że jest to liga w ktorej często występują niespodzianki to warto i tu się o taką pokusić. 9 drużyna w tabeli Albirex pojedmuje vicelidera. Jedni jak i drudzy mają dużą ochote na zdobycie 3 punktów. Gospodarze walcza o utrzymanie a goście o mistrzostwo. Mimo takiej różnicy to w tym meczu jednak typuje zwycięstwo gospodarzy, u siebie grają dobrze, mają bilans 4-4-2. Goście grają na wyjeździe tez dobrze bo przegrali tylko raz, ale bilans to 2-6-1. 3 punkt w tym meczu to niezwykle cenna zdobycz ale ani jednym ani drugim łatwo to nie przyjdzie.
Cztery ostatnie mecze Albirexu u siebie to az 3 wygrane i to własnie przekonało mnie aby postawić na ta drużynę w dniu dzisiejszym, rywale to:
Sengkang Punggol 0:1
Woodlands Wellington 3:0
Home United 1:0
Young Lions 2:1

Po za tym goście, na 8 ostatnich meczy wygrali tylko raz i dzisiaj bedzie i także ciężko wygrać. A licze, że gospodarze pokażą pazur i remisem się nie zadowolą.

400

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 20:36
Typers jest offline  
stare 30-07-2009, 12:20   #13
TBM
Forum VIP

Reputacja: 720
Spotkanie: Sevojno - Lille [handicap 1:0]
Typ: Lille -1
Kurs: 2,22
Bukmacher: Tobet

Analiza:

Lille zmierzy swoje siły z drugoligowcem serbskim i nie wyobrażam sobie aby miało nie zwyciężyć. Stracili przed sezonem Bastosa, ale mają kilku innych ciekawych zawodników w swoich szeregach, którzy powinni zapewnic awans już w pierwszym meczu. Gervinho czy Ludovic Obraniak na nich liczę dzisiaj najbardziej. Sevojno w poprzedniej rundzie toczyło wyrównany bój z... drugoligowcem litewskim FBK Kowno. Teraz Serbowie już tyle szczęścia w losowaniu nie mieli, bo co jak co ale Lille jest profesjonalnym dobrze poukładanym teamem. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewam się pewnej co najmniej dwubramkowej wygranej, ktora pozwoli spokojnie podejśc do rewanżu i dalszych przygotować do sezonu Ligue1.

122

TBM jest offline  
stare 30-07-2009, 12:38   #14

FK Sevojno - Lille OSC
Typ: 2
Kurs* : 1,45
Buk : Fortuna

*- kurs ten jest od naziemnego bukmachera "Fortuna", ponieważ gram tylko
u naziemnych "buków".

Analiza:
W czwartek 30 lipca o godzinie 20:45 zostanie rozegrany mecz III rundy eliminacji Ligi Europejskiej między serbską drużyną FK Sevojno a francuską Lille OSC. Faworyt może być tylko jeden jest nim oczywiście Francuski Lille.
FK Sevojno to finalista Pucharu Serbii, ale debiutant w rozgrywkach europejskich, w poprzedniej rundzie eliminacji do Ligi Europejskiej FK Sevojno wyeliminowało litewską drużynę FBK Kaunas, ale awansowało po bardzo zaciętych dwóch meczach (0:0,1:1) i awansowało tylko z tego powodu że strzeliło więcej bramek na wyjeździe.

Teraz będzie o wiele ciężej, ponieważ do Serbii przyjeżdża francuski Lille OSC, z którym Serbowie nie mają większych szans.
Moim zdaniem już w pierwszym meczu wszystko powinno być rozstrzygnięte, a mecz rewanżowy tylko formalnością.

Dla Lille OSC będzie to już 55. mecz w europejskich pucharach.
W sparingach drużyna z Francji wygrała wszystkie sześć, a ich przeciwnikami byli :
Panthrakikos, Excelsior Mouscron, Boulogne, Lokomotiv Mezdra, Stade de Reims i Anglet.
Przeciwnicy może nie byli z wyższej półki, ale dzisiejszy przeciwnik też nie jest wymagający.Warto jeszcze dodać, że we wszystkich tych sparingach nie stracili nawet jednego gola!

Nie powinno też zaszkodzić, że Lille OSC wystąpi w tym meczu bez kontuzjowanych zawodników takich jak : Mickaela Landreau, Emila Lynga i Pierre-Alaina Frau. Niepewny jest też występ Gervinho i Tulio de Melo, którzy zapewne będą tylko rezerwowymi.

Edit by Ass: Nieregulaminowy bukmacher 100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 19:49
pawelcz3 jest offline  
stare 30-07-2009, 14:28   #15

Spotkanie:IFK Göteborg - H. Tel Aviv
Typ:handicap (0:1) IFK Göteborg
Kurs:3.65
Buk:Betgun
Analiza: Dziś kolejny dzień z PUCHARAMI EUROPEJSKIM, a raczej z ich letnią sesją kwalifikacyjną gdzie spotyka się europejski plankton piłkarski. Ale przejdźmy do reczy, a wiec do spotkania drużyn którym do tej pory nie dane było jeszcze razem sie mierzyc. Głównym czynnikem który skłonił mnie do gry tego typu był teoretycznie nie mający nic wspólnego z dzisiejszym spotkaniem wczorajszy mecz Celticu(na który poszła wczoraj zresztą typowa masówka...na marginesie szacunek dla usera który wczoraj w TD przewidział ich porażke) dlaczego akurat ten meczu? Gdyż zobrazował on jaka jest różnicą między drużyną która bardzo dobrze spisuje się w meczach towarzyskich, a drużyną która jest w sezoniu, dla której mecze o stawke toczą się w normalnym rytmie.
A jak wiadomo na sezon w izraelu jeszcze troche musimy poczekac, natomiast w Szwecji jesteśmy już w środku sezonu. I to jakiego sezonu dla dzisiejszych gospodarzy biorąc pod uwage ich mecze na własnym boisku! 24 BRAMKI STRZELONE I TYLKO 2 STRACONE W OŚMIU MECZACH, W 75% MECZY ZWYCIĘSTWO DWIEMA BRAMKAMI LUB WIECEJ. Ktoś może pomyślec Liga Szwecka!? Racja może nie jest to jakaś burżuazja piłkarska ale na tym poziomie rozgrywek codzienne toczenie pojedynków z takimi zespołami jak Elfsborg, Kalmar czt Helsinborg powinna całkowicie zaowocowac.
A co do wicemistrzów Izraela. Hmh... powiem szczerze że ich forma jest dla mnie jedną wielka zagadką. Niestety. Jednak drużyna która w swojej - w moim odczuciu jednak słabszej od Szwedzkiej - lidze ma bilans na wyjeździe 6-5-5 i jest typową drużyną swojego boiska nie ma co szukac - oprócz oczywistej próby gry na remis na trudnym Skandynawskim terenie gdzie polegały już nie takie piłkarskie "potęgi".
3:0 dla IFK. Oby tylko nie "przestraszyli się pucharów".

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 20:36
matred21 jest offline  
stare 30-07-2009, 16:23   #16

Reputacja: 102
Wawrinka - Bellucci
Typ: 2
Kurs: 5.30 (do konkursu: 5.00)
Bwin

Spotkanie 2 rundy turnieju ATP rozgrywanego na kortach ziemnych w Szwajcarskim Gstaad. 24-letni reprezentant gospodarzy Stanislas Wawrinka to obecnie 24 zawodnik rankingu ATP, o 2 lata młodszy Brazylijczyk Thomaz Bellucci jest w tym rankingu 119. Wawrinka to zawodnik niebezpieczny na każdej nawierzchni, Bellucci preferuje przede wszystkim korty ziemne. Szwajcar w zeszłym roku był jeszcze w najlepszej dziesiątce rankingu, w tym roku jeszcze w czerwcu na trawie także prezentował się świetnie, jednak ostatnio w Hamburgu po prawie miesięcznej przerwie przegrał już w pierwszym meczu z Garcią-Lopezem. Bellucci wygrał niedawno challengera na ziemi w Rimini, wcześniej miał słabszy okres, nie osiągał zbyt dobrych wyników, przez co spadł poza pierwszą setkę rankingu. Tutaj Wawrinka w pierwszym spotkaniu znów nie zagrał zbyt dobrze, wygrywając z kwalifikantem Del Bonisem 6:4 7:5, popełnił 7 podwójnych błędów serwisowych przy 4 asach, oba sety były bardzo wyrównane, to Argentyńczyk miał więcej okazji do przełamania rywala, jednak skuteczność miał nieco gorszą. Brazylijczyk przeszedł tu również kwalifikacje w których nie dał szans Cruciatowi 6:2 6:1 i Brownowi 6:4 3:1 krecz. Spore problemy miał w pierwszej rundzie turnieju głównego z szczęśliwym przegranym z kwalifikacji Lammerem, pomimo tego że grał jako LL był to bardzo niebezpieczny Szwajcar, z którym i Del Bonis miał spore problemy, wygrał pomimo mniejszej ilości wygranych piłek. Sądzę, że czeka nas dzisiaj bardzo wyrównane spotkanie, jeśli Brazylijczyk okaże się cierpliwy, może osiągnąć jeden z najlepszych wyników w tym roku.

400

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 20:37
malin157 jest offline  
stare 30-07-2009, 16:32   #17

Reputacja: 5
Spotkanie: Fredrikstad-Lech Poznań
Typ: połowa/koniec spotkania: X/Lech Poznań
Kurs: 5,50 (5,00)
Buk: www.bwin.com
Analiza: Na dzisiaj wybrałem troche ryzykowny typ mający dośc duza szanse na powodzenie. Drużyna Fredrikstad to obecnie 12 miejsce w lidze. Ich ostatni mecz ligowy to 1:1 z pzreciętną drużyną. W sumie Lech w pucharze tak samo w regulaminowym czasie gry zremisował z Wisłą ale poźniej po dogrywce w żutach karnych zwyciężył. Goście w sparingach przed sezonem zagrali nie tak dawno mecze z TSV 1860 Monachium i Iraklisem które wygrali. W drużynie lecha wystąpi: Stilić, Lewandowski, Peszko i to własnie w tych zawodnikach up[atruję ze bedą siłą napedową dla Polskiej drużyny. Pzd.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 19:49
jackus123 jest offline  
stare 30-07-2009, 16:57   #18

Spotkanie: Cuevas P. - Melzer J.
Typ: 2:0
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza:

Ostatnio mylnie postawiłem przeciwko Cuevasowi. Nie zachowam jednak konsekwencji i dzisiaj zagram na odmianę jego pewne zwycięstwo. Grając przeciw Argentyńczykowi sugerowałem się głównie jego nieświeżością i zmęczeniem. Oglądałem jednak jego ostatnie spotkanie z Dodigiem i żadnych słabości fizycznych nie zauważyłem. Wprost przeciwnie gra Argentyńczyka wyglądała niczym jak w Hamburgu. Pewny backhand, Chorwat choć grał dobrze był kompletnie bezradny. Nie sądziłem, że Pablo jest w stanie się tak szybko zregenerować po wyczerpującym turnieju w Niemczech. A jednak. Zagrał jak profesor i nic nie zwiastuje tego, żeby dzisiaj było inaczej. Ostatnio spotkanie obu panów miało miejsce właśnie w kilkakrotnie wcześniej wspomnianym Hamburgu, wtedy Argentyńczyk odniósł pewne zwycięstwo, moim zdaniem dziś może być podobnie. Cuevas wie, że złapał wielką formę, gra każdy mecz na 100% swoich możliwości i prawidłowo bo takiej dyspozycji nie ma się zawsze. Melzer to dość chimeryczny zawodnik, zawsze sporo głupich błędów, częsty brak regularności. Nie zazdroszcze Austriakowi, bo mając po drugiej stronie siatki zawodnika na takim gazie nie będzie raczej w stanie ugrać nawet seta.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 20:38
mlody16 jest offline  
stare 30-07-2009, 18:18   #19

Spotkanie: St. Patricks Athletic - Samara Kryliya Sovetov
Typ: 1
Kurs: 4,70
Buk: Bet-at-home

Analiza: Spotkanie III rundy eleminacyjnej, do Ligi Europejskiej między St Patricks a Samara Krylia Sovetov. mecz jak dla mnie bardzo ciekawy, i wcale nie taki pewny. Większość buków stawia na Krylie ale, mojm zdaniem w tym meczu może paść niespodzianka. Powiem tylko tyle, że w lidze goście nie wygrali od 6 spotkań ! A w swojej lidze zajmują obecnie 7 miejsce. Drużyna Irlandzka też zajmuję 7 miejsce w swojej lidze, tylko że prawda jest taka że nie ma co porównywać Iralndzkiej ligi do Rosyjskiej. Poza tym w lidze gospodarzy gra tylko 10 zespołow. Dlatego może St. Patrick nie wygląda najlepiej, ale mam nadzieje, że w tym spotkaniou da rade Krylii, które jak widać ostatnio jest w dołku. Nie wygrywają ostatnio, a to szansa dla gospodarzy. Jak widać niespodzianki są i w eleminacjach do LM, jak i w LE, gdzie np Crevda przegrała dzis z Dinamo Tibilisi, mam nadzieje że w tm meczu gospodarze wygraja

370

tofikk90 jest offline  
stare 30-07-2009, 18:48   #20

Reputacja: 136
Spotkanie: Ipswich Witches - Poole Pirates
Typ: Chris Holder poniżej 13 punktów
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Pomimo szerokiej oferty kursowej na eliminacje do Ligi Europejskiej zdecydowałem się po raz kolejny zagrać brytyjską Elite League, a w niej mamy dzisiaj wieczorem spotkanie dwóch drużyn z końca tabeli. O ile jeszcze skład Wiedźm nie wskazywał by przed sezonem na możliwość włączenia się do walki o czołowe lokaty, to w przypadku Piratów można było by mieć takie nadzieję. Niestety czy to przez kontuzje czy przez zaskakujące wpadki poszczególnych jeźdźców, znajdują się obecnie chyba nie tam gdzie zakładali. Najjaśniejszym punktem tego zespołu zdaje się 22-letni Australijczyk, Chris Holder. Do niego manager z Poole może mieć najmniej pretensji, ponieważ zawsze kiedy jest zdrowy jest równocześnie pewnym punktem teamu. Dziś jednak linia wystawiona przez bukmachera jest jak dla mnie ciut za wysoka. Jego ostatnie wyniki przemawiają raczej za underem niż overem. W pięciu poprzednich meczach dwukrotnie przekroczył tę barierę, ale zawsze miało to miejsce na torze w Poole. Na wyjeździe już mu tak dobrze nie szło: 11 pkt w 6 biegach w Lakeside oraz zaledwie 5 oczek w Coventry przeciwko tamtejszym Pszczołom. Trochę jest to dziwne, że zaraz po takim słabiutkim występie wystawia się bardzo wysoką linię 13 punktów i jeszcze taki wysoki kurs na under. Może być to spowodowane ewentualnym zastosowaniem zastępstwa zawodnika, które da jeden dodatkowy start. Niestety na tę chwilę nie wiem czy tak zagra ekipa Piratów, więc obstawiam na stan bez ZZ. Na granie poniżej 13 szczególnie mnie zachęca ten ostatni mecz Holdera, gdzie przecież nie jechał przeciwko światowym gwiazdom speedwaya tylko raczej średniakom takim jak Chris Harris czy Edward Kennett. Dziś będzie miał podobnych przeciwników jeśli chodzi o prezentowany poziom, więc liczę, że przywiezie maksymalnie 11-12 oczek.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 30-07-2009 o 23:36
niccolo7 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 30 lipca 2009r. (Czwartek)

Zamknięty Temat