![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Ban Dołączył: 31.07.2009
|
Spotkanie: AS ROMA - MILAN Typ: AS ROMA (-1) Kurs: 4,90 Buk: Tobet Analiza: Typ jest prosty. Roma nie przegrała od 16 spotkań. Jedynie przegrali w LE z Greckim panatinajkosem. Ale jutro jest dla obydwu zespołów mecz o lidera w tabeli. Co prawda liderem jest Inter Mediolan ,ale jutrzejsze spotkanie dla obydwu drużyn jest dużym krokiem do walki o lidera. Co prawda Milan jest na drugim miejscu w tabeli ,ale ciągle przed oczami mam ich słaby początek sezonu i dlatego jest taki typ. Co prawda Milan gra dobrze jak na obecną chwilę ,ale u siebie przegrali 3:1 z Manchesterem. Myślę ,że Roma u siebie spokojnie pokona Milan. Dodatkowym atutem dla Romy jest fakt ,że w następnym tygodniu Milan gra z Manchesterem na wyjeździe. AS Roma pewna jutro to fakt. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 02:13 |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 06.12.2009 Skąd: Wrocław
|
Spotkanie: Lech Poznań vs Cracovia Kraków Typ: połowa/koniec - 1/1 Kurs: 2 Bukmacher: Bet365 Analiza: Mecz w ramach 19 kolejki Ekstraklasy. Po piątkowej porażce Wisły Lech ma szansę na zmniejszenie straty do 2 punktów do wciąż liderującego zespołu z Krakowa. Myślę że z takiej szansy na pewno skorzysta tym bardziej że i forma i umiejętności piłkarzy ku temu są. Lech bardzo udanie rozpoczął rundę wiosenną. Wygrana 3:0 z Polonią Warszawa wrażenia może ogromnego nie robi ( Polonia słabiutko w tym sezonie ) ale strzelenie gospodarzom 3 bramek przy zachowaniu czystego konta w polskiej lidze to już wyczyn Lech wraca na swój stadion przy Bułgarskiej i zapewne będą chcieli uczcić ten powrót pewnym zwycięstwem. W bardzo dobrej formie jest najlepszy snajper Lecha - Lewandowski co udowodnił w poprzedniej kolejce i w meczu reprezentacji. Murawa na Lechu podobno w beznadziejnym stanie ale przy Konwiktorskiej też szału nie było a jednak Lech 3 bramki zdobył. Cracovia jak wiadomo przegrała pierwszy mecz z Legią choć z przebiegu spotkania na to się nie zanosiło. Prowadzili zasłużenie i pewnie do dziś zastanawiają się jak to przegrali. Trener Lenczyk to jeden z lepszych fachowców w naszej lidze dlatego nie liczył bym na łatwy mecz. Będą walczyć. Myślę że siła ofensywna Lecha jest wystarczająco wysoka żeby zapewnić sobie prowadzenie już po pierwszej połowie i dowieść je do końca. Tym bardziej że jak wspomniałem na początku motywacja w postaci powrotu na własne śmieci jak i zbliżenie się do Wisły jest spora.
__________________ Liczy się forma a nie tabela! Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 02:13 |
| |
| | #23 |
| Ban Dołączył: 16.01.2010
| Spotkanie: Florentina - Juventus Typ: Florentina (-1) Kurs: 6,00 Buk: Tobet Analiza: Jutrzejszego dnia we włoskiej lidze Serie A ,dojdzie do dwóch szlagierów. Jednym z nich jest mecz analizowany przeze mnie. Florentina - Juventus. Juventus w tym sezonie gra bardzo słabo. Boryka się z problemami. Juventus ma problemy z trenerem ,zarządem ,a na dodatek mają kiepską sytuację finansową. Właśnie te fakty przemawiają za gospodarzem. Co prawda Florentina jest aż na 10 pozycji w lidze ,to myślę ,że jutro pokonają Juventus który jest na 5 pozycji. Florentina ma 35 punktów ,Juventus 41 więc dzieli ich tylko 6 punktów różnicy. W następnym tygodniu Fiorentinę czeka arcyważny mecz z Bayernem ,z którym na wyjeździe przegrali tylko 1:0. Więc ten wynik świadczy ,że nadal są w grze. Jutrzejszy mecz z Juventusem będzie doskonałym sprawdzianem przed Ligą Mistrzów. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 02:13 |
| |
| | #24 |
| Znawca Dołączył: 26.08.2008
Reputacja: 369 |
Spotkanie: Charlotte Bobcats - Los Angeles Lakers Typ: Bobcats -3,5 Kurs: 3,15 Bukmacher: Centrebet Analiza: Lakers serię 3 meczy wyjazdowych w ciągu 4 dni rozpoczęli najgorzej jak mogli. Nie dosyć, że przegrali w Miami, to jeszcze zrobili to po wyczerpującej i wymagającej dodatkowego, maksymalnego wysiłku dogrywce. Teraz grają b2b, drugi raz z rzędu na wyjeździe. To wróży źle. Zespół Bobcats ostatnio jednak nie jest tak mocny, jak wcześniej. W poprzednim spotkaniu w Boston przegrali aż 80-104. Felton rzucił 4 punkty, Jackson i Gerald Wallace po 8. Ogólnie, od kilku spotkań Ray i Gerald są cieniami samych siebie, tylko Jackson trzyma grę. Zespół ma dobrych w obronie (Ratliff) i w ataku (Diaw) piątkowych podkoszowych na dziś, z ławki wchodzi dobry i w ofensywie, i w defensywie Tyrus Thomas, zaś kontuzje wyleczyli wreszcie dwaj centrzy: Mohammed i Chandler. Dziś możemy jeszcze ich nie zobaczyć, ale jeśli będą sprawni i któryś z nich dostanie swoje minuty, będzie to zwiększenie siły ognia pod koszem. Nie mówię oczywiście o jakimś długim pobycie na boisku jednego z tej dwójki, chodzi o kilkanaście minut. Dziś będziemy oglądać kapitalny i niezwykle ciekawy pojedynek dwójki genialnych obrońców - Ron Artest i Gerald Wallace grają na przeciwko siebie i tak naprawdę ciężko powiedzieć, który z nich będzie lepszy. Wallace prócz defensywy ma jednak cały wachlarz zagrań w ataku, a także potrafi zbierać piłki z tablic. Myślę, że Artestowi zostaną w nogach minuty ze spotkania z Heat i nie będzie już tak szybki. Z Miami kiepską partię zagrali Gasol i Bynum, skuteczność Pau pozostawała wiele do życzenia. Sytuację starał się ratować Odom, ale zabrakło mu równie dobrze grającego partnera pod koszem. Błyszczał Kobe, 39 punktów mówi samo za siebie, jednakże Wade dostał wsparcie od Haslema, O'Neala czy Richardsona, Bryantowi tego zabrakło. Kobe zagrał wczoraj 46 minut, Artest 45, Fisher, Odom, Bynum, Gasol około 35. Myślę, że zostanie to im w nogach, a przecież to nie koniec serii, bowiem po dniu odpoczynku wyjeżdżają na trudny mecz do dobrze dysponowanych Magic. Dziś może im zabraknąć świeżości, by dać z siebie wszystko, a przy poprawie gry Wallace'a i Feltona, Bobcats mogą zgarnąć całą pulę. U siebie grają oni wręcz kapitalnie i pokonywali już najsilniejsze zespoły (słynne 110-91 z Cavs). Teraz uważam, że MJ będzie miał powody do radości, gdyż jego gracze są w stanie wygrać pierwszy mecz pod jego prezesurą. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 02:14 |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 12.02.2010
|
Spotkanie: Unterhaching-Burghausen Typ: 2 Kurs: 4,78 Bukmacher: PinnacleSports Analiza: Na jutro mam bardzo ciekawe spotkanie z trzeciej ligi niemieckiej. Jedenaste w tabeli Unterchahing zagra z dziewiątym Burghausen. Najważniejszą informacją są liczne kontuzje w zespole gospodarzy. Dostałem informację od zaprzyjaznionego typera z Niemiec, który powiedział, że gospodarze zagrają bez 4 kluczowych graczy. Co więcej zespołowi gospodarzy nie wiedzie się ostatnio. Nie wygrali już sześciu meczów z rzędu grając jakby bez motywacji - w końcu nie grozi im już ani spadek ani awans. Goście natomiast po serii nieudanych spotkań przełamali się i wygrali ostatnie spotkanie. Myślę, że jutro pójdą za ciosem ZWROT Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:54 |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 21.02.2009 Skąd: MMz
Reputacja: 4 |
Spotkanie: Washington Wizards - Milwaukee Bucks Typ: Milwaukee (handicap 12,5) Kurs: 4,35 Buk: centrebet Myślę, iż Milwaukee powinno spokojnie pokonać Washington. Myślę, że wygrają bez problemów, a handicap zostanie pokryty. Bucks są w olbrzymim gazie ostatnio. Wygrywają mecz za meczem, zdarzyła im się tylko jedna wpadka w ostatnim czasie - porażka z Atlantą Hawks po dogrywce. 7 zwycięstw w 8 meczach to bilans imponujący. Powinien się po meczu z Washington jeszcze poprawić. Gospodarze natomiast grają bardzo w kratkę. W sumie trudno przewidzieć, kiedy zagrają dobry mecz, a kiedy nic im nie będzie wychodziło. Jednak wydaje mi się, że forma jaką prezentują obecnie nie pozwala liczyć na wygraną. Stawiam na trzynastopunktową wygraną gości. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:54 |
| |
| | #27 |
| Dołączył: 09.01.2010 Skąd: Tychy
|
Spotkanie: Köln - Bayern Typ: 2 Kurs: 1,50 Bukmacher: Unibet Analiza: Jutro tj. 06/03/10 o godz. 15:30 czasu polskiego odbędzie się mecz Bundesligi pomiędzy FC Koln i Bayernem Monachium. Oczywistym liderem tego spotkania sa Bawarczycy, których forma jest bardzo dobra. Przeważają oni w lidze i chyba ich niewątpliwym zamiarem jest zdobycie mistrza kraju. Stawiam na pewne zwycięstwo Bayernu. Liczby: Koln 14 pozycja w tabeli - bilans bramkowy 21/31; Bayern - obecny lider tabeli - bilans bramkowy 50/20. To tyle - stawiam na pewne zwycięstwo Bayernu M. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:54 |
| |
| | #28 |
| Dołączył: 01.03.2010 Skąd: Warszawa
|
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok Typ: Śląsk Wrocław Kurs: 2,00 Bukmacher: Bwin Choć nie zdarza mi się często bezpośrednio powoływać na statystyki, to w tym przypadku przemawiają one zdecydowanie za gospodarzem meczu.. Jagiellonia na wyjazdzach gra po prostu fatalnie (0-6-3), zupełnie niezrozumiałe to zjawisko, gdy porównywać z meczami rozgrywanymi u siebie.. Jaki jest tego powód? Trudno wyczuć, niemniej, w dniu jutrzejszym nie zanosi się na jakiś spektakularnym zwrot wydarzeń.. Śląsk Wrocław na swoim boisku prezentuje się doskonale (bilans 6-2-1), lepsza jest tylko Legia (w tym względzie brylowała zawsze), strzela dużo i mało traci. Idealny kandydat do kolejnego zwycięstwa! Ponadto.. Śląsk w okienku transferowym wzmocnił m.in. Piotr Ćwielong, w moim przekonaniu to dobry zakup, gdyż były zawodnik Wisły potrafi zasiać ferment w polu karnym rywala.. A i kilka bramek zdobył dla Mistrza Polski.. Co prawda zabraknie Sebastiana Dudka, który w meczu z Polonią Bytom złapał dwa żółtka, ale myślę, że trener Tarasiewicz nie będzie miał problemu z jego absencją (zwłaszcza, że w tym meczu był tylko zmiennikiem). Drużyna z Białegostoku, choć pozyskała Jarka Latę z Poloni Warszawa nie błysnęła w meczu z Koroną (jak już zresztą było rzeczone, nie zwykła błyszczeć na wyjazdach). Podsumowując, ani statystyki, ani forma nie przemawiają za Frankowskim i spółką, tym samym faworyzuję Śląsk zarówno ze względu siłę zespołu, jak i jesienne statystki! Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:54 |
| |
| | #29 |
| Dołączył: 29.02.2008 Skąd: Wągrowiec
Reputacja: 2 |
Spotkanie: Detroit Red Wings - Nashville Predators Typ: 1 Kurs: 1,85 Bukmacher: Expekt Analiza: Dziś o godzinie 1,30 czasu polskiego dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku pomiędzy Detroit Red Wings a Nashville Predators. Obie drużyny grają różnie... potrafię wygrać z każdym jak również przegrać. Jednak Detroit u siebie gra dobrze, a tym bardziej teraz muszą wygrywać aby załapać się do play-off. Ich ostatnie 2 mecze to wygrana z Colorado 3-2 oraz porażka z Vancouver 6-3. Detroit spisuje się u siebie dobrze mają całkiem niezły bilans 16 - 9, natomiast Nashville ma bardzo podobny z tym ze są to mecze na wyjeździe 17 - 12. Po przerwie z powodu ZIO grali oni 2 mecze u siebie które wygrali...Jednak przeciwnicy nie byli z górnej półki. Wygrana z nieobliczalnym Los Angeles 4 - 2 oraz wygrana z najgorszym z najgorszych Edmontonem i to tylko 4 - 3. Dziś czeka ich pierwszy mecz na wyjeździe który myślę że przegrają. Detroit ostatnio bardzo mocno walczy,,, a w taki mecz trzeba po prostu wygrać. Ogólnie w historii meczów pomiędzy tymi zespołami mamy również wyraźny bilans na korzyść Detroit 12 zwycięstw 2 remisy 2 porażki Typuję wynik 4 - 2 dla DEROIT. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:55 |
| |
| | #30 |
| Dołączył: 18.11.2008
|
Spotkanie: Cheltenham - Chesterfield Typ: 2 Kurs: 2.25 Bukmacher: Bet365 Analiza: Mecz Angielskiej League Two. Gospodarze graja totalna padake Ciekawy kurs na ten mecz, duzo za wysoki jak na potencjal i cele zespolow. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:55 |
| |
| | #31 |
| Dołączył: 06.09.2009 Skąd: Wrocław
Reputacja: 7 | Biegi narciarskie - Lahti (7,5+7,5 km) z punktami bonusowymi Marit Bjoergen vs. Justyna Kowalczyk Typ: 2 Kurs: 2,00 Bukmacher: Betsafe Stawka: 5/10 "Bieg łączony - to połączenie dwóch technik, klasycznej i dowolnej w jednym biegu. Zawodnicy startują jednocześnie podobnie jak w biegu ze startu wspólnego. Zazwyczaj najpierw biegają techniką klasyczną, a następnie dowolną. W połowie dystansu, na stadionie następuje zmiana nart odpowiednich do stylu. Zmiana musi przebiegać szybko i sprawnie, aby zawodnik nie stracił zbyt wiele czasu. Ten zawodnik, który pierwszy przetnie linię mety, wygrywa." Justyna Kowalczyk - polska biegaczka narciarska, wicemistrzyni i brązowa medalistka olimpijska z Vancouver oraz brązowa medalistka olimpijska z Turynu, podwójna mistrzyni świata i brązowa medalistka mistrzostw w Libercu (2009), zdobywczyni Pucharu Świata (2008/2009), zwyciężczyni Tour de Ski, wicemistrzyni świata juniorów, dwukrotna młodzieżowa mistrzyni świata, Absolwentka AWF im. Jerzego Kukuczki, najlepszy sportowiec Polski 2009 roku[4]. Reprezentantka klubu AZS AWF Katowice. Pochodzi i mieszka w Kasinie Wielkiej. 21 marca 2009 Justyna Kowalczyk została Honorowym Ambasadorem Ziem Górskich w plebiscycie Koalicji Marek Ziem Górskich na Osobowość Ziem Górskich. Honorowa Obywatelka Miasta Katowice. 23 marca 2009 za wybitne osiągnięcia sportowe i zasługi w działalności na rzecz propagowania kultury fizycznej Prezydent RP Lech Kaczyński odznaczył ją Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski. Już jutro powracam do Pucharu Świata po przerwie spowodowanej startami na Igrzyskach Olimpijskich. Trochę ryzykowane jest stawianie na zawodniczki, które walczyły o medale, bo w każdym biegu dawały z siebie wszystko i mogą być zmęczone. Justyna ledwie co wróciła do Polski, a już w środę poleciała do Lahti. Kowalczyk jest bardzo mocna! Jej forma w tym sezonie jest znakomita i w każdym z wywiadów wspomina o tym, że nie zdobyła jeszcze wszystkiego i chce zdobyć wszystkie Kryształowe Kule Pucharu Świata. Ma dość dużą przewagę nad rywalkami i cel jest bardzo bliski osiągnięcia. Złoto w ostatnim biegu Igrzysk Olimpijskich na pewno dodało jej jeszcze więcej wiary w siebie i jakże pięknie by było jakby i jutro zdołała wygrać. Czuję, że jutro znów da Polakom powód do radości, bo Norweżka moim zdaniem nie wytrzyma tego maratonu. W walce o złoto było widać, że jest już bardzo zmęczona i nie dała rady już na ostatnich metrach. Taki maraton biegowy kosztuje naprawdę sporo sił. Polka jest znakomicie przygotowana i czuję, że jutro wygra. Ma przewagę psychiczną nad Bjoergen i jest także o wiele mocniejsza. Kurs w Betsafe jest bardzo dobry w innych bukach są nieco niższe. Nic tylko korzystać! Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:55 |
| |
| | #32 |
| Dołączył: 16.02.2010
|
Spotkanie: Fiorentina - Juventus Typ: 2 Kurs: 2.75 Bukmacher: Bwin Analiza: Jutro o godzinie 18:00 meczyk będzie Fiorentina - Juventus. Obie drużyny w ostatnim czasie słabo grają myślę jednak ze Juventus ma większe szanse na zwycięstwo gdyż w ostatnich 5 meczach widać znaczącą poprawę nie licząc meczu z Palermo(0:2). Natomiast w ostatnim meczu Fiorentiny (znajdującej sie na 10 miejscu w tabeli) z Lazio Rzym (miejsce w tabeli 17) (1:1) 2 ostatnie mecze obu drużyn pokazują ich nie najlepszą formę lecz Juventusowi można to wybaczyć, grał z dużo trudniejszym przeciwnikiem. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 08:55 |
| |
| | #33 |
| Dołączył: 27.02.2010 Skąd: Tarnów
Reputacja: 5 |
Spotkanie: Lech - Cracovia Typ: powyżej 2.5 goli Kurs:1,92 Buk: Expekt Analiza: Witam.Dziś o godz.16.15 rozegrany zostanie mecz Lech - Cracovia,faworytem jest Lech który ma jeden cel--->MISTRZOSTWO.Mecz zostanie rozegrany po długiej przerwie w Poznaniu,gdzie kibice niemoga sie doczekac efektownej gry Lecha.Lech w ostatniej kolejce wygral 0:3 Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:00 |
| |
| | #34 |
| Dołączył: 30.11.2009 Skąd: Janowiec
Reputacja: 1 |
Spotkanie: Charlotte Bobcats - Los Angeles Lakers Typ: Half/Full 1/2 (Charlotte Bobcats/Los Angeles Lakers) Kurs: 5.15 Bukmacher: centrebet Analiza: Na dziś wybrałem mecz z NBA pomiędzy Charlotte Bobcats a Los Angeles Lakers. Obstawiam w tym meczu że gospodarze będą prowadzić po dwóch pierwszych kwartach a cały mecz przegrają. Charlotte Bobcats po rozegraniu 59 spotkań obecnie są na 20 miejscu w tabeli. W meczach na własnym parkiecie 20 razy wygrali a 8 razy przegrali. Oto ich ostatnie 5 spotkań: 04.03. Boston Celtics Charlotte Bobcats 104 : 80 02.03. Charlotte Bobcats Dallas Mavericks 84 : 89 27.02. Memphis Grizzlies Charlotte Bobcats 89 : 93 25.02. Utah Jazz Charlotte Bobcats 102 : 93 23.02. Los Angeles Clippers Charlotte Bobcats 98 : 94 Goscie natomiast po rozegraniu 62 spotkań zajmują drugą lokatę. W meczach na wyjazdach odnieśli 17 zwycięstw i 11 porażek. Oto ich ostatnie 5 spotkań: 05.03. Miami Heat Los Angeles Lakers 114 : 111 + 03.03. Los Angeles Lakers Indiana Pacers 122 : 99 28.02. Los Angeles Lakers Denver Nuggets 95 : 89 27.02. Los Angeles Lakers Philadelphia 76ers 99 : 90 25.02. Dallas Mavericks Los Angeles Lakers 101 : 96 Los Angeles Lakers grają drugi mecz z rzędu dzień po dniu na wyjeździe. Wczoraj mieli bardzo długi mecz bo była dogrywka ale ostatecznie wygrali. Charlotte Bobcats mieli przerwe więc są przygotowani i na pewno meczu nie odpuszczą. Według mnie w dwóch pierwszych kwartach wyjdą na minimalne prowadzenie ale ostatcznie Lakersi wezmą się do roboty i wygrają mecz. Oto ostatni mecz między tymi druzynami: 04.02. Los Angeles Lakers Charlotte Bobcats 99 : 97 Jak widać Charlotte minimalnie przegrało a dzisiaj grają na własnej hali i mam nadzieje że mój typ wejdzie!! Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:00 |
| |
| | #35 |
| Dołączył: 01.10.2009
Reputacja: 1 |
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok Typ: X Kurs: 3,15 Bukmacher: Bet-at-home W tym pojedynku nie zanosi się na grad bramek. Spodziewam się tzw. meczu walki. Znając słabość Jagi na wyjazdach wierzę jednak w ich solidność i przebłyski duetu Frankowski - Grosicki. Śląsk gra w zasadzie o pietruszkę. Nie ma szans na puchary, nie grozi mu też spadek. Nawet jeśli zapewniają, że dają z siebie wszystko to i tak w mają podświadome przeświadczenie, że nie jest to mecz o życie. Jagiellonia ma najwięcej remisów w całej lidze (osiem). Śląsk z sześcioma remisami też plasuje się w ścisłej czołówce. Grają więc bardzo ugodowe drużyny. Jagiellonia przegrała pierwszy mecz z Koroną i zrobi wszystko, żeby nie polec w drugim podejściu. Zresztą drużyna ta znalazła pogromców jedynie czterokrotnie. Mniej porażek ma jedynie Legia i Lech. To świadczy o tym, że nie jest łatwo ich ograć. Myślę, że nie uda się to i Śląskowi. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:00 |
| |
| | #36 |
| Dołączył: 06.08.2009 Skąd: Gliwice
|
Spotkanie: Kaiserslautern - FSV Frankfurt Typ: Kaiserslautern (-1) Kurs: 1.90 Bukmacher: Expekt Analiza: Nie lubię handicapów, bo drużyny za wysoką wygraną nie dostają żadnych bonusów, jedyną korzyścią jest poprawienie bilansu bramkowego. Mimo to w dzisiejszym meczu skusiłem się na handicap. Kaiserslautern to pewniak do awansu do bundesligi. Mają dużą przewagę nad drugim zespołem FC Augsburg i pewnie zmierzają do najwyższej ligi niemieckiej. Frankfurt jest drużyną z dołu tabeli walczącą o utrzymanie. Ich gra na wyjazdach jest słaba (3W, 1D, 8L) - bilans bramkowy 7 strzelonych, 25 puszczonych. Kaiserslautern jest pewnym faworytem tego meczu, obawiam się jedynie zlekceważenia przeciwnika i odpuszczenia walki (patrz: mecz z Rot Weiss Ahlen - ostatnią drużyną 2 Bundesligi. Wynik: 0:0). Jeśli liderzy będą chcieli ten mecz wygrać i będą zdeterminowani to jestem pewien, że mecz zakończy się wysoką wygraną gospodarzy, dlatego typuje handicap. Warto jeszcze dodać, że Kaiserslautern wygrywało będąc gospodarzem aż 3 razy stosunkiem 3:0, a Frankfurt grając na wyjeździe przegrywał dwa razy stosunkiem 2:0. Mam nadzieję, że historia się powtórzy i padnie któryś z wyżej wymienionych wyników. Poza konkursem stawiam także na typ: "goście nie strzelą".
__________________ Typy moje Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:02 |
| |
| | #37 |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: Wołomin
| Hokej -Szwajcaria NLA
Spotkanie: Rapperswil Jona Lakers - HC Davos Typ: 2 Kurs: 1,90 Bukmacher: Bet-at-home Analiza: Dwa dni temu pisałem o formie Davos i o braku formy ZSC Lions - Dzis jakby powtórka z rozrywki - otóż Rozpędzona lokomotywa tymczasem trafia na Rapperswil ,które co tu dużo mówić gra tragicznie z ostatnich 6-ciu meczy wygrali zaledwie jeden po wielkich trudach -jeśli chodzi o Davos passa trwa z 8 meczy zanotowana jedna porażka !!! Ostatni mecz to bardzo dobra forma strzelecka i wygrana po ciekawym widowisku. Nie czarujmy się nie ma co porównywać Gospodarzy(grają słabo od wielu sezonów) do zespołu Davos który trofeami sportowymi mógłby obdzielic połowę ligi Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:02 |
| |
| | #38 |
| Dołączył: 07.11.2007
Reputacja: 15 |
Real - Sevilla Sevilla 7.5 Bet365 Real w nastepnym tygodniu ma najwazniejszy mecz w sezonie czyli mecz z Lyonem w Lidzze Mistrzow. Prawie wszystkie gwiazdy Realu graly w meczach towarzyskich i moze to wplynac zle na ich postawe w dzisiejszym meczu, a jak jeszcze do glowy im dojdzie to ze musza pokonac Lyon za pare dni to juz w ogole nie powinismy zobaczyc ich dajacych z siebie wszystko w tym meczu. Zabraknie Benzemy w Realu. Seville wzmocnia powroty Zokory i Negredo, natomiast nadal nie ma Faibano. Sevilla jako druzyna ma nieco spokojnieszą glowe jezeli chodzi o mecze, kondycje i moga pokusic sie w tym meczu o wygrana jezeli tylko sprawdzi sie to co powiedzialem o Realu, ktory majac tyle na glowie powinien nie zagrac najlepszego meczu. Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:02 |
| |
| | #39 |
| Dołączył: 01.03.2010 Skąd: Tarnów
|
Spotkanie: Manglerud/Star - Vålerengen Typ: 2 Kurs: 1.50 buk: betsson Analiza: Dziś proponuje zagrać mecz ligi norweskiej w hokeja. Jest to 2 mecz playoff. W pierwszym wygrała gładko Vålerengen 6-2. Mysle że dziś bedzie podobnie. Liga norweska w hokeja jest dość specyficzna obok dobrych zespłów Vålerengen czy Stjernen, Sparta Sarpsborg wystepują dużo slabsze np Manglerud czy FRISK ASKER. Vålerengen Oslo gra podobnie jak reprezentacja Niemiec w piłke nożna i można łatwo przerobić i dopasować do niej maksyme i piłkarzach Niemiec: Wszyscy grają a i tak wygrywa Vålerengen. Myśle ogolnie że tak jak co roku Vålerengen zajdzie wysoki w playoff być może wygra cale. Za ty typem przemawia też historia spotkań tych zespołów w sezonie. Na 6 meczy Vålerengen wygrała 5 + ten wygrany w czwartek już w playoff: Vålerenga - Manglerud Star 5-1 Vålerenga - Manglerud Star 5-4 sd Manglerud Star - Vålerenga 1-3 Vålerenga - Manglerud Star 1-2 kar Manglerud Star - Vålerenga 1-2 sd Manglerud Star - Vålerenga 0-1 i Vålerenga - Manglerud Star 6-2 Vålerenga powinna wygrać dzisiejsze spotkanie i spokojnie rozstrzygnąć rywalizację u siebie, a następnie czekać na rywala do kolejnej rundy. Mam nadzieję że bracia Spets dołożą dziś parę trafień. Powodzenia Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:03 |
| |
| | #40 |
| Dołączył: 11.07.2008 Skąd: Luzino
Reputacja: 56 |
Real - Sevilla typ : X buk Bet365 kurs : 5.00 Moim zdaniem kurs duzo przesadzony , powinien byc w okolicach ~1,8 co najmniej .. a jak widzę1,35 to az szkoda nie zagrac na remis i jeszcze przewidywane składy : Real M. Casillas - Ramos, Arbeloa, Albiol, Garay, Diarra, Alonso, Kaka, Granero, Ronaldo, Higuain Sevilla: Palop - Stankevicius, Escude, Dragutinovic, Navarro, Fazio, Zokora, Navas, Renato, Perotti, Negredo Ostatnio edytowane przez Prasa ; 08-03-2010 o 09:03 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 27 marca 2010r (Sobota) | Assitalia | Typy Dnia | 18 | 27-03-2010 19:29 |
| Typy Dnia - 20 marca 2010r (Sobota) | Tyson009 | Typy Dnia | 48 | 20-03-2010 20:09 |
| Typy Dnia - 13 marca 2010r (Sobota) | ŁodzianinDnB | Typy Dnia | 64 | 13-03-2010 22:42 |
| Typy Dnia - 7 marca 2009r. (sobota) | Konrad140 | Typy Dnia | 91 | 07-03-2009 22:59 |
| Typy Dnia - 15 marca 2008r. (Sobota) | TBM | Typy Dnia | 55 | 15-03-2008 21:32 |