Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 06-09-2007, 16:54   #21

Reputacja: 19
Spotkanie: Detroit Tigers - Chicago White Sox
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bah
Analiza:
Pojedynek miedzy pitcherami Durbinem z Detroit oraz leworęcznego Buehrle z Chicago zapowiada się interesująco. Według mnie typ pewny w 80% z dwóch powodów. Jednym z nich jest to iż baseball jest poprostu nieprzewidywalny, natomiast drugi to że Chicago ma już 4 przegraną z rzędu i czas przerwać fatalną passę.. Jednak myślę że gospodarze będą góra w dzisiejszym spotkaniu. Właśnie GOSPODARZE!! Bo na 10 rozegranych meczy, u siebie grali tylko 2 razy. Raz Przegrali i raz wygrali. Postawiłbym tu nawet handicap z przewagą na Detroit, ale jak juz pisałem baseball potrafi być nieprzewidywalny. Detroit ostatni mecz przegrał co prawda z nienajlepszym Oakland, lecz Pitcherem w Detroit był debiutujący w tym sezonie Vasquez.. Mój typ to wygrana Detroit

70
kempes1410 jest offline  
stare 06-09-2007, 16:55   #22

Spotkanie: Ferrer D. - Chela J.I.
Typ: 4 lub więcej setów
Kurs: 1.55
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza: Dzisiaj spotyka się dwóch równych zawodników, hiszpan Ferrer i argentynczyk Chela. Trzeba wziac pod uwage ze ten pierwszy sklasyfikowany jest na 15 pozycji a drugi na 22, co sklania mnie do takie typu, bedzie to na pewno wyrownane widowisko. Nalezy zauwazyc, ze w swoich ostatnich meczach tracili sety, mysle ze teraz tez zapowiada sie dlugi pojedynek. Co prawda na wszystkie ich spotkania dwa razy wygral Chela, mozliwe ze i tym razem tak bedzie, ale beda najmniej 4 sety.

100
Pierzu jest offline  
stare 06-09-2007, 17:08   #23

Reputacja: 1
Spotkanie:Ferrer D. - Chela J.I
Typ:2
Kurs:3.60
Buk:Bet-at-home
Analiza:
W tym meczu jest jedna bardzo ważna informacja,a mianowicie to że Hiszpana w USA już nie powinno być za sprawą Dawida Nalbandiana,który prowadząc 2-1 w setach i mając breaka w 4. nagle zaczął popełniać masę błędów,które rzadko mu sie zdarzają.Ferrer to wykorzystał no i jakoś udało mu się z tego wygrzebać.Później pokonał swojego rodaka Rafe Nadala,który jak wiemy był tutaj kontuzjowany i nie był to ten Rafa z mączki czy trawy.Wcale nie dziwi mnie fakt porażki Rafy ze swoim solidnym rodakiem.Chela natomiast pokonał Ljubicica oraz Wawrinkę.Większy wymiar ma spotkanie z młodym Szwajcarem,który był tutaj w bardzo dobrej formie.Sęk w tym,że Juan Ignacio również pokazał się tutaj z bardzo dobrej strony.Gra swoją grę zza linii końcowej,bardzo mocno,ale i skutecznie.Do tego solidna gra przy siatce i dodatni bilans winnerów do niewymuszonych błędów świadczą o tym,że Argie nie sprzeda łatwo skóry.U obydwóch zawodników serwis funkcjonuje głównie jako wprowadzenie piłki do gry ,a nie jako dodatkowy atut.Choć tutaj trzeba przyznać wyższość Hiszpanowi,który wyraźnie poprawił swoje podanie.Zapowiada się bardzo wyrównany mecz,ale wg mnie górą będzie Chela ponieważ jest zawodikiem bardzo skutecznym oraz grającym bardzo solidny,zróżnicowany tenis.Ferrer natomiast za bardzo trochę trzyma się lini końcowej no i agresywność w jego uderzeniach jest zdecydowanie mniej nasilona.Chela zna sposób na ,,komara'' którego pokonał już dwukrotnie na ich ulubionej mączce.No i najważniejsza rzecz która przechyli szalę zwycięstwa na korzyść Argentyńczyka to statystyka wykorzystanych Bp w meczu z Wawrinką: 7/8 czyli ok 88%.To daje trochę do myślenia.Wg mnie w kluczowych momentach górą będzie Chela i to on zagra w półfinale.Transmisja w Europorcie o godzinie 18:30.

100
Sztywny jest offline  
stare 06-09-2007, 17:23   #24

Spotkanie: IK Sirius FK - BK Häcken
Typ: Czas zdobycia pierwszego gola: 1-30 minuta
Kurs: 1.70
Bukmacher: Expekt

Analiza: Dzisiaj o 19 spotkaja sie odpowiednio 8 i 5 druzyna szwedzkiej Superettan... Moim faworytem w tym meczu jest Hacken jednak postanowilem zagrac ze pierwsza bramka padnie miedzy 1 a 30 minuta meczu. Będzie to raczej wyrównany mecz i uwazam ze padnie w nim duzo bramek, poniewaz oba teamy sa nastawione ofensywnie... Kurs nie jest zbyt wysoki ale mysle ze warty ryzyka... Obstawiam wynik 1-2 a jak bedzie? Zobaczymy o 19 (sory za taka krotka i błacha analize ale naparawde nie wyrabiam sie z czasem Pozdro 4 all :P

70
GetoSk8 jest offline  
stare 06-09-2007, 17:26   #25
Moderator

Reputacja: 683
Stafford Rangers vs Halifax
Typ: 2
Kurs: 2.40
Buk: Expekt

Stafford ten sezon zaczął fatalnie. Do tej pory w sześciu kolejkach zdobyli zaledwie 1 punkt. W ostatnim spotkaniu przegrali na wyjeździe z Torquay (lider ligi) 0:2. Na własnym stadionie zdobyli ten jeden punkt. U siebie zagrali razem 3 spotkania. Pierwszy mecz przegrali z Kidderminsterem 1:3, drugi 0:1 z Woking i w ostatnim meczu na własnym stadionie zremisowali 1:1 z Altrinacham. W dzisiajeszym spotkaniu nie zagra jeden z kluczowych graczy tego zespołu: Kevin Street, pomocnik drużyny nabawił się kontuzji w ostatnim ligowym meczu. Dobrą wiadomością dla teamu jest to, że dzisiaj zagrają: Olaoye oraz Sangare. Ja jednak nie wierzę by mogli coś zmienić w tym meczu.
Halfiax spisuje się lepiej niż ich dzisiejszy rywal, ale też bez większych rewelacji. Jak narazie mają 6 punktów. Gdzie w ostatnich dwóch spotkaniach zdobyli aż 4 z nich. W ostatnim meczu zremisowali z Oxforedm 1:1. Jon Shaw dzisiaj będzie znów obecny w ataku zespołu, i jak narazie spełnia się na tej pozycjhji. Zabraknie natomiast Steve'a Torpeya, ale to jednak nie tak wielka strata dla drużyny.
W H2H zdecydowanie lepszą drużyną jest Halifax, które w ubiegłym sezonie wygrało obydwa mecze ze Staffordem. Mam nadzieję, iż dzisiaj dojdzie do powtórki z zeszłego sezonu.

140

Fajna analiza Przydatne lub ciekawe informacje Kliknij

IV Zlot Forum Bukmacherskie 6-8.07 - Boszkowo Chętnych zapraszamy

Benek_22 jest offline  
stare 06-09-2007, 17:28   #26

Spotkanie: Peshke/Stubbs-Dechy/Safina
Typ: 1
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bwin
Analiza: Spotkanie półfinałowe w deblu pań, w którym dla mnie faworyt jest jasny. Para Peshe/Stubbs idzie na razie jak burza pokonując po kolei przeciwniczki w 2 setach na swojej drabince. W ćwierćfinale wygrały 6-2 6-2 co musi robić wrażenie. Kolejnym czynnikiem dla którego postawiłem na ten typ jest to że dla nich debel to cały tenis i tylko na nim sie skupiaja z każdym turniejem dopracowując swoją grę, a jeśli chodzi o przeciwniczki to wiadomo że wolą one gry singlowe i żadnych większych sukcesów grając w deblu nie odniosły. Jak dla mnie Peshe i Stubbs są w tej chwili faworytkami do wygrania US Open.

100
bart-1988 jest offline  
stare 06-09-2007, 17:38   #27

Reputacja: 78
Spotkanie: David Ferrer (ESP) - Juan Ignacio Chela (ARG)
Typ: 3:2
Kurs: 5
Bukmacher: Bwin
Analiza: Ferrer w poprzedniej rundzie wyeliminował Nadala, ale nie ma się co zachwycać nad formą Ferrera, bo Nadal od dłuzszego czasu miał kłopoty ze zdrowiem, a i to nie trawa ani czerwony dywan. Wcześniej w meczu z Nalbandianem był na aucie, ale przeciwnik podał mu rękę i przegrał. Ponadto ograł Serrę w 4 setach i Mayera w 3. Za Ferrerem przemawia także że Chela rozegrał 2 pod rząd cieżkie 5 setowe pojedynki. Chela ograł Wawrinkę, Ljubicia, Odesnika, Mcclune'a. Zadnego dobrego gracza. Dotychczas zawodnicy spotkali sie 2 razy jednak było to bardzo dawno i na kortach ziemnych. W obu meczach wygrał Chela. Według mnie obaj zaszli już daleko jak na ich mozliwości, więc o półfinał będą bić się do upadłego, 5 setów ze wskazaniem dla Hiszpana.

100
grzeg232 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 6 wrzesień 2007r. (Czwartek)

Zamknięty Temat