Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-08-2009, 14:36   #61

Reputacja: 2
Spotkanie: LASK - Kapfenberg (0:1)
Typ: 1
Kurs: 2,75
Buk: Sportingbet
Analiza:
Dziś o godzinie 20:30 rozpocznie się mecz inaugurujący 4 kolejkę austriackiej Bundesligii. Na przeciwko siebie wybiegną zespoły LASK Linz i SV Kapfenberg . Gospodarze w obecnym sezonie już 2 razy rozgrywali mecze na własnym boisku. W pierwszym rozgromili zespół SV Mattersburg 4:0, by w drugi przegrać po emocjonującym meczu 4:5 z zespołem Austrii Wiedeń. W jedynym meczu wyjazdowym ulegli nie byle komu bo mistrzowi, zespołowi z Salzburga 2:3. Lask jest zespołem bramkostrzelnym. W 3 meczach strzelili 10 bramek. Goście sezon zaczeli od przegranej z SV Ried 0:1. Następnie na włassnym obiekcie pokonali Austria Kärnten 3:2, by później przegrać 0:3 z zespołem Austrii Wiedeń. W poprzednim sezonie w meczach tych drużyn 2x zwyciężył LASK, 1x padł remis i 1x zwyciężył zespół z Kapfenberg. Uważam, że dziś gospodarze wykorzystają atut własnego boiska i swoją bramkostrzelność i zwyciężą pokrywając handicap.

175

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:44
sokolinho6 jest offline  
stare 07-08-2009, 14:40   #62

Reputacja: 3
Spotkanie : Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Typ : Połowa/Koniec Wisła/Wisła
Kurs : 3,25
Bukmacher : Bet365
Analiza : Na dzis wybrałem drugi dzisiejszy mecz polskiej ekstraklasy, pojedynek mistrza Polski ( Wisła ) z beniaminkiem naszej rodzimej ligi ( Zagłębie ). Obie drużyny zupełnie inaczej zainaugurowały ligę, Wisła pewnie pokonała Ruch 2-0 a Zagłębie uległo warszawskiej Legii aż 0-4. W meczu z Ruchem Wisła pewnie prowadziła 2-0 już w 1wszej połowie, a w meczu Legii z Zagłębiem również jedna bramka padła do przerwy. Wydaje się, że przegrana w dwumezcu z Levadią to tylko wypadek przy pracy i że Wisła będzie straszyć każdego rywala w lidze. Z takimi zawodnikami w składzie jak Paweł Brożek, Rafał Boguski, Patryk Małecki czy Andraz Kirm zadna defensywa w naszej lidze nie jest straszna. Zagłębie w letnim okienku nie poczyniło jakichs wielkich transferów, grają bardziej składem takim, w jakim wywalczyli awans. Oglądałem kawałki meczu Wisły to momentami grali naprawdę dobrze, i przy takiej grze dzisiaj nie powinni mieć większego problemu z pokonaniem Zagłębia.

225

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:44
legionista696 jest offline  
stare 07-08-2009, 14:43   #63

Spotkanie: Del Potro J.-M. v Söderling
Typ: 2:1 w setach
Kurs: 3,30
Buk: Betathome
Analiza:

Dziś o godzinie 20:30 odbędzie sie spotkanie pomiedzy Juan Martinem Del Potro (6) a Robinem Soderlingiem (12).Dotychczas obaj panowie grali ze sobą dwukrotnie i mecze układały sie tak :
06.04.07 Davis Cup S Del Potro J.-M. v Söderling. 6-7,6-7,4-6
Już w tym meczu było widac że był to bardzo wyrównany pojedynek wygrało wtedy doświadczenie Del Potro miał wtedy 17 lat.
16.01.09 Auckland Del Potro J.-M. v Söderling 6-4,6-3
W drugim meczu między tymi zawodnikami łatwo wygrał Del Potro a kursy z tego meczu są porównywalne do dzisiejszych za zwycięstwo Del Potro.W Turnieju w Washington Söderling wygrał oba spotkania z Youzhny Mikhail (65) 6-3,6-1;Gicquel Marc 7-5,5-7,6-3.We wczorajszym meczu widac było że Söderling miał problemy z niżej notowanym rywalem buki jednoznacznie oceniały zwycięstwo Szweda po kurskie 1,30 za 2 do 0 w setach.Söderling we wczorajszym meczy grał ze skutecznościa 57 % pierwszego podania,zaserwował 15 asów.Natomiast Del Potro wygrał również 2 spotkania z Lu Yen-hsun (62) 4-6,6-3,6-2 i z Hewitt Lleyton 4-6,6-3,7-6.Del Potro rozegrał wczoraj bardzo dobre spotkanie z dobrym Hewittem.Del Potro grał ze skutecznościa 53 % pierwszego podania,zaserwował aż 18 asów.Del Porto bardzo dobrze serwuje w turnieju ma na swoim koncie 29 asów natomiast Söderling o 10 mniej.Del Potro jest jednocześnie uważany za jednego z najlepiej poruszających się zawodników w tourze, dobrze biegającego po odmiennych typach nawierzchni takich jak ceglana mączka i korty twarde. Ulubionymi nawierzchniami Argentyńczyka są właśnie korty twarde i ceglane, ale jego styl gry pasuje do wszystkich rodzajów kortów.
Bilans Del Potro na hardzie w tym roku to 16 zwyciestw i 3 porażki
Bilans Söderling na hardzie to 6 zwyciestw i 5 porażek
Myśle że del Porto Poradzi sobie z Söderlingiem ponieważ to jego ulubiona nawierzchnia.Polecam rówież grać samo zwycięstwo Del Potro

Edit by Ass: zwrot, mecz nie odbył się, awans Del Potro bez gry!

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:48
andre1010 jest offline  
stare 07-08-2009, 15:26   #64

Spotkanie: Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Typ: Połowa/Koniec Meczu X/X
Kurs: 5
Buk: Bet-at-home

Analiza: Dzisiaj o godzinie 20 dojdzie do spotkania 2 kolejki piłkarskiej Ekstraklasy między beniaminkiem Zagłębiem Lubin, a aktualnym mistrzem Polski, Wisłą Kraków. Z góry podkreślam, że typ mój jest bardzo ryzykowny. Jestem co nie znaczy, że nie możliwy. Wręcz przeciwnie. Są spore szanse na powodzenie tego typu. Otóż zacznijmy od tego, jak spisuje się wisła w tym sezonie.; Do tej pory rozegrała 4 spotkania. Wypadła w nich bardzo słabo. Przegrała i zremisowała w eleminacjach do LM z Levadia Tallin. Przegrała Superpuchar z Lechem ( po rzutach karnych ) , oraz wyfgrała tydzień temu z Chorzowskim Ruchem. Jednak jak wiadomo, mecz ten nie należał do porywających, a Wisła wygrała tylko przez to, że miała swoje " 5 minut " w meczu, podczas których strzeliła 2 bramki. Zagłębie do tej pory rozegrało 1 mecz. Na inauguracje, wybrali się do silnej Legii, gdzie przegrali i to dośc wysoko, 4:0. Jednak to nie znaczy, że w potyczce z mistrzem sa bez szans. Nie na darmo są w Ekstraklasie. Mają w swoich szeregach Micańskiego, króla strzelców z zeszłego sezonu. Przed własną publicznością będzie chciał sie z pewnością pokazać z jak najlepszej strony. W Wiśle nie zagra Boguski, co będzie spotym osłabieniem. Mozna dostrzeć, że najlepszy strzelec poprzedniego sezonu, Paweł Brożek też formą nie błyszczy. Jednak Wisła, to Wisła. Czasami mecz nie wychodzi, a bramki strzela. Mam jednak takie przeczucie, że mecz będzie wyrówany. I padnie remis bramkowy. Stąd mój typ.

04/08-07 Ekstraklasa Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 0:1
22/11-06 Puchar Ekstraklasy, Grupa A Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 1:1
22/10-06 Ekstraklasa Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 0:0
08/11-05 Puchar Polski Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 1:1
16/10-05 Ekstraklasa Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 2:1
15/06-05 Puchar Polski Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 3:1
25/09-04 Ekstraklasa Zaglebie Lubin vs. Wisla Krakow 1:7

Jak widac do tej pory 7mio krotnie sie spotykali oba zesoły. Bilans wyrównany, 2 zw Zagłebiea 3 remisy , i 2 wygrane Wisły. Bilans bramkowy na korzyśc Wisły. jednak mam nadzieje, że tym razem padnie 4ty remis. Zycze powodzenia beniaminkowi

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 07-08-2009 o 21:09
tofikk90 jest offline  
stare 07-08-2009, 15:54   #65

Reputacja: 2
Spotkanie: Zaglebie Lubin - Wisla Krakow
Typ: X/2 (połowa czasu/pełny czas)
Kurs: 4.35
Buk: Expekt
Analiza: Zaglebie po dotkliwej porazce w Warszawie wlozy wszystkie sily by nie dopuscic do powtorki tej sytuacji. Wisla po zwyciestwie u siebie z Ruchem przyjedzie do Lubina pewna siebie ale nie moze zlekcewazyc rywala. Mysle ze gospodarze sa w stanie powalczyc i do przerwy gra bedzie wyrownana a druga polowa rozstrzygnie losy spotkanie a wtedy lepsza jednak okaze sie mocniejsza Wisla.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 07-08-2009 o 21:08
misko33 jest offline  
stare 07-08-2009, 16:02   #66

Reputacja: 43
Spotkanie: Potito Starace - Peter Luczak
Typ: Peter Luczak wygra 2-1
Kurs: 5,00 (jest wyższy)
Bukmacher: Bet365

Analiza: Dzisiaj zostaną rozegrane spotkania ćwierćfinałowe challengera w San Marino. W jednym z ćwierćfinałów, Potito Starace zagra z Peterem Luczakem. Faworytem bukmacherów jest Potito Starace. W rankingu jednak jest sklasyfikowany niżej od rywala - na 106. pozycji, gdy Peter na 102. Ale ranking tutaj większego znaczeni nie ma. Nawierzchnia - clay. Czyli ta, na której zarówno Starace jak i Luczak czują się bardzo dobrze. W ostatnich spotkaniach Starace ma bilans 30 wygranych i 16 porażek, zaś Luczak 36 wygranych i 15 przegranych, zatem lepiej wypada tutaj Peter. Dodam jeszcze, że jest to doświadczony, 30 letni zawodnik, 2 lata starszy od rywala. W San Marino obaj grają dobrze. Starace pokonał Andujara-Albę 2-0 i Rochusa tak samo 2-0, a Luczak pokonał takich zawodników jak: Crivoi i Hajek. Tego pierwszego w trzech setach, drugiego w dwóch. Luczak grywa w challangerach, ale trzeba przyznać, że dobrze mu to wychodzi i całkowicie nie zgadzam się z faworyzowaniem w tym meczu Starace. Według mnie kursy na to spotkanie powinny być do siebie zbliżone, bo tak naprawdę szanse na zwycięstwo oceniam po równo 50/50. Dlatego, skoro kurs na Luczaka jest zdecydowanie wyższy zamierzam z tego skorzystać. Jedyne co działa na niekorzyść Petera, do fakt, że rozegrał już 2 spotkania z Potito i oba przegrał. Myślę jednak, że dzisiaj je poprawi.

100

black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin.

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:45
Lionel21 jest offline  
stare 07-08-2009, 16:06   #67

Reputacja: 5
Spotkanie: Haas Tommy - Gonzalez Fernando
Typ: Haas Tommy - Wygra 2-1
Kurs: 4.35
Analiza:

Tommy w dobrej formie. Pokonal Dancevicia i Ferrero, obu w 3 setach. Dlaczego w 3 ? Mysle, ze rozklada sily na caly mecz. Daje z siebie wszystko w pierwszym, pozniej lekko odpuszcza i znowu w ostatnim decydujacym wygrywa.

Haas, Tommy vs. Ferrero, Juan Carlos 2:1 7:5 2:6 6:1
Haas, Tommy vs. Dancevic, Frank 2:1 6:1 4:6 6:4

Gonzo jest dobry szczegolnie na piasku. Tutaj traci troche swoich atutow. Po drodze pokonal bez straty seta Falle i Odenisk'a, ale to nie sa tak wymagajacy rywale jakich mial Haas.
W H2H jest 3-1 dla Gonza, ale ostatnie starcie wygral Tommy, ktore zreszta bylo az 2 lata temu. Teraz Haas jest w takiej formie, ze znowu powinien pokonac Fernanda.

100

MajkelAngelo jest offline  
stare 07-08-2009, 16:25   #68

Red Bull Salzburg Juniors - FC Lustenau H
Typ : Lustenau -1.0
Kurs 4.1
Tobet

Analizować mecz będe pod względem handicapu a nie ogolnego meczu. Lustenau , wysoko-tabelowo drużyna która musi walczyć nadal o zdobywanie kolejnych punktów w lidze. Słaby Salzburg mam nadzieje pomoże Lustenau w zdobywaniu pomocnych punktów. Stawiam dzisiaj na wysoką wygraną Lustenau przynajmniej różnicą 2 goli bo są drużyną lepszą , bardziej zgraną i prezentują się w tym sezonie(jak i w poprzednim) bardzo dobrze. Kolejnym argumentem przemawiającym za tym typem to to że Salzburg traci ogólnie za dużo bramek (średnia 2.5!!!). JEst to bardzo dużo. W Salburgu nie zagra Jovanovicia co jest dużą stratą dla tego zespołu. Typuje dziś wynik 0-2 bo doświadczenie i klasa dzisiaj zawładną boiskiem Salzburga.

310

KosiarQa jest offline  
stare 07-08-2009, 16:48   #69

Reputacja: 4
Spotkane : Zaglebie - Wisla
Typ: Wisła wygrywa do połowy
Kurs: 2.50

Witam. Mecz Zaglebie - Wisla to chyba najbardziej rozchwytywany typ w dzisiejszym konkursie. Sposród niewielkiej liczby możliwości wybrałem typ na prowadzenie Wisły do połowy spotkania. Sądze, że Wisła zacznie swoje ataki już od pierwszej minuty spotkania, mimo że grają na wyjeździe z mniejsza liczba swoich kibiców na stadionie. Mam nadzieję, że Wisła podobnie jak w ostatnim meczu z Ruchem Chorzów strzeli swoje pierwsze bramki wlasnie na poczatku a potem bedzie bronić wyniku (2-0).
Wiemy, że Wiśle pozostała gra tylko w lidze, dzieki czemu moze sie na niej skupic i jak najlepiej wykorzystac swoich pilkarzy. Porazka z Levadia dalej jest rozpamietywana przez kibiców, ale pilkarze zapewne pokażą, że w lidze nadal nie ma na nich mocnych.
W poprzedniej kolejce Zaglebie przegrało z Warszawską Legią aż 0-4 co swiadczy o slabej postawie defensywy dzisiejszych gospodarzy.

150

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 07-08-2009 o 21:08
dymacz18 jest offline  
stare 07-08-2009, 17:00   #70

Wil - Locarno
Wil -1.75
2.82
Bet365

Challenge League. Wil przystąpią do tego meczu cztery dni po meczu z Servette. Zremisowali go 1:1 w dość dziwnych, wręcz paradoksalnych okolicznościach. Prowadząc 1:0, i grając z przewagą jednego zawodnika, stracili gola po samobójczym trafieniu. Locarno z kolei w poprzedniej kolejce w 93 minucie strzelili gola na 2:2 w wyjazdowym spotkaniu z Winterthur. Czas więc na odwrócenie się szczęścia. Szeregi Wil wzmocni Lucca Kaiser, powracający po powołaniu do reprezentacji U20. W ciągu ostatnich 7 sezonów, Wil grywało z Locarno u siebie 6 razy, za każdym razem pokrywając ten handicap. Widać, że własny teren odrywa dla nich dużą rolę. Po ostatnim pechowym meczu powinni się podnieść, gromiąc rywali.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:46
IchabodCrane jest offline  
stare 07-08-2009, 17:14   #71

7.08.2009
Spotkanie : Tampere United - FC Haka Valkeakoski
TYP : Tampere United
Kurs : 1,95
Bwin

Mecz Finlandzkiej VEIKKAUSLIIGA między drużyną gospodarzy Tampere United a gośćmi FC Haka Valkeakoski.
Gospodarze zajmują obecnie 8 miejsce w lidze z dorobkiem 25 pkt.Tracą do swojego rywala zaledwie 3 pkt.
jeśli myślą o miejscu w górnej części tabeli muszą wygrać ten mecz.Przemawia za nimi atut własnego boiska,
gdzie 7 razy wygrali a tylko dwa razy ponieśli porażkę.Strzelili u siebie 13 goli tracąc 7.Tampere jest
zespołem który wyrywa najwięcej meczy grając na własnym stdionie.Forma gospodarzy jest dobra,nie przegrywając
od 5 meczów doznali oni niestety porażki z drugim w tabeli Turku.Wszystkie ostatnie mecze u siebie wygrali.
Ogólny bilans spotkań Tampere to (8-1-8).Strzelili łącznie 16 bramek tracąc 17.
Drużyna gości to 4 zespół ligi,który zgromadził 28 pkt nie będący ostatnio w formie.W ostatnich 4 meczach
nie wygrali żadnego.Przegrali 3 meczena własnym stadionie i raz zreisowali na wyjeździe.
Zespół Tampere potrafi u siebie wygrywać z lepszymi drużynami co pokazał wygrywając 1:0 u siebie z 3 zespołem ligi FC Honka.

Ekpia gospodarzy to typowy zespół własnego boiska co myślę , że udowodni w tym meczu.

100

Niedzielny jest offline  
stare 07-08-2009, 17:48   #72

Reputacja: 56
Spotkanie: Wolfsburg - Stuttgart
Typ: Wolfsburg -1
Kurs: 3.55
Buk: Bwin
Analzia:

Mistrzowie Bundesligi z poprzedniego sezonu zagraja ze Stuttgartem w premierowym spotkaniu sezonu 2009/2010.Wolfsburg uchronił się od straty podstawowych,świadczących o sile tego zespołu zawodników.Duet poprzedniego sezonu Dzeko-Grefite.Wydawało by sie,że obie ekipy mają spore atuty w ataku ale w przypadku Stuttartu jest inaczej,bo ich As MArio Gomez od tego sezonu grał bedzie dla Bayernu Monachium.To jest makabryczne osłabienie w ataku.Z pewnoscią zawodnicy odczuja brak tego wielkiego snajpera.Jednak odejscie Gomeza ma tez swoje dobre strony,bo wpływ funduszy za transfer pozwolił na śmielsze poczynania działaczy Stuttgartu.Aleksander Hleb został wypozyczony z Barcelony ,nastepnym hitem jest Paweł Pogrebniak,który przyszedł z Zenitu.Wolfsburg natomiast zakupił fantastycznego Obafemi Martinsa z Newcastle United.Jednak licze dzis na postrach duetu Dzeko-Grefite.Napewno zobaczymy dzisiaj bramki,co do tego jestem przekonany.Typuje zwyciestwo Wolfsburga,bo niewyobrażam sobie innego rozpoczecia sezonu przez mistrzów Niemiec jak pewne zwyciestwo ze Stuttgartem.

Edit by Ass: typ powtórzony! 100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:49
benqsimens jest offline  
stare 07-08-2009, 17:59   #73

Spotkanie rogheda - Shamrock
Typ: 2 (Shamrock)
Kurs:1,80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W dzisiejszym meczy Shamrock wystąpi bez zawieszonych za kartki Sean O’Connor oraz drugiego strzela drużyny Dessie Baker ( 5 bramek).
Dessie Baker to niewątpliwie strata ,ale w meczu bedzie mogł wystąpi szkocki napastnik , najlepszy strzelec zespołu Gary Twigg (16 bramek).

Co do pozycji w tabeli i forum :
Drogheda - 9 miejsce , 20 pkt. bilans u siebie 2-5-4 ,bramki 8-12
Shamrock - 2 miejsce , 43 pkt. bilans na wyjeździe 5-5-1 , bramki: 13-7

Jak widać Shamrock nieźle sobie radzi na wyjazdach. Można także zwrócić uwagę na mecz Shamrock z Realem Madryt , grali bardzo dobrze chodź ulegli Hiszpańskiemu gigantowi 0-1 ale tracąc bramkę w 87 min.

Myślę że Shamrock wywalczy 3 pkt. Chodź niewątpliwie będzie to trudne zadanie .

80

steff007 jest offline  
stare 07-08-2009, 18:25   #74

Spotkanie: AC Ajaccio - Guingamp
Typ: Ajaccio
Kurs: 2,40
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziś o godzinie 20.00 zainauguruje swoje rozgrywki piłkarska Francja. Wybrałem spotkanie drugiej ligi francuskiej pomiędzy AC Ajaccio a ekipą Guingamp. Nieznacznym faworytem tego spotkania jest ekipa gospodarzy. Przedsezonowe sparingi pokazują, że są dobrze przygotowaniu do sezonu w którym obie ekipy chcą walczyć o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Ostatnio Ajaccio pokonało w Pucharze Ligi Francuskiej drużynę Laval 2:1 a jeszcze wcześniej ulegli słynnemu Olimpique Marsylia tylko 0:1.
Zespół Guingamp przegrał ostatni mecz sparingowy z średniakiem pierwszej ligi ekipą Lorient 1:3. Historia bezpośrednich spotkań obu ekip jest równa. Obie drużyny grały ze sobą 5 razy. Zanotowano trzy remisy i po jednym zwycięstwie każdej z ekip. Ostatnie spotkanie wygrali dzisiejsi gospodarze. Myślę, że dzisiejszy pojedynek będzie bardzo wyrównany, ale wierzę w zwycięstwo gospodarzy. Myślę, że stać ich na to by dobrze zacząć ten sezon

100

Ding jest offline  
stare 07-08-2009, 18:26   #75

Reputacja: 136
Spotkanie: The Lakeside Hammers - Swindon Robins
Typ: 2
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:

W jednym z dwóch piątkowych spotkań brytyjskiej Elite League zajmujące obecnie 4. miejsce Młoty z Lakeside podejmą liderujące Rudziki ze Swindon. Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie, bo Swindon to główni faworyci do wygrania ligi, ale i ekipa gospodarzy do słabeuszy nie należy. Liderami Młotów są w tym sezonie Lee Richardson i raczej niespodziewanie Jonas Davidsson. Ci zawodnicy i może jeszcze Piotrek Świderski, stanowią właśnie o sile Lakeside. Z kolei po drugiej stronie mamy także znakomitych jeźdźców, jak choćby najlepszy zawodnik ligi Leigh Adams czy znakomicie zaaklimatyzowany już na wyspach Matej Zagar. Moim zdaniem porównanie liderów wypada zdecydowanie na korzyść Swindon. Dalej mamy ze strony Młotów dwóch Finów: Joonasa Kylmaekorpi i Kauko Nieminena, a więc raczej słabych zawodników. Pozostałych dwóch, czyli Roberta Mear i Stuarta Robson stać jedynie na jednorazowe wyskoki. U Rudzików druga linia wygląda dużo lepiej, bo o ile Simon Stead i Travis McGowan w Polsce czy Szwecji zawodzą, to na wyspach jeżdżą całkiem dobrze. Ryana Fischera stać na przywiezienie 4-5 pkt, a każdy punkt zdobyty przez jadącego jako gość Steva Boxalla będzie niezwykle cenny. Nie zapomnieć trzeba też o zawsze nieprzewidywalnym Chorwacie, Juricy Pavlicu.
Podsumowując, dla mnie faworytem tego pojedynku są żużlowcy Swindon, ponieważ są jak na razie zdecydowanie najlepszą drużyną Elite League. Wpadki zdarzają im bardzo rzadko - ostatnia, co ciekawe u siebie przeciwko... The Lakeside Hammers (43:47), ale wtedy przegrali pechowo, jadąc osłabieni brakiem Pavlica, a w czasie meczu w jednym z biegów ucierpiał Zagar, który nie był w stanie pomóc już kolegom. Myślę, że dziś nadszedł czas rewanżu za tamtą porażkę i jadąc już w pełnym składzie Rudziki pokonają Młoty.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:50
niccolo7 jest offline  
stare 07-08-2009, 19:01   #76

Reputacja: 50
ZAGŁĘBIE - WISŁA HANDICAP 1-0
TYP: X (czyli win Wisły różnicą dokładnie 1 gola)
3,65
Expekt

W ostatnim spotkaniu tych zespołów padł wynik 0-1...
Wogóle ile pamiętam Wisełce zawsze grało się ciężko w Lubinie.
Do składu Wisły wraca Jop ale nie wiem czy to wzmocnienie i czy zagra.
Gospodarze na pewno podłamani pierwszą kolejką i wynikiem 4-0 jaki wywieżli z Warszawy.
Myślę że mecz będzie na styku i padnie remis lub zwycięstwo Wisły ale na pewno skromne, bo gospodarze nie są w ciemie bici i na pewno powalczą o korzystny rezultat...

Myślę ze Wisła jeszcze nie jest na tyle silna żeby wygrać na ciężkim terenie różnicą 2 goli...

Solidna defensywa gości z Marcelo i Głową na czele nie da sobie strzelić za dużo goli no chyba ze nasz kochany Pawełek coś wywinie....

Myślę że po wyrównanym meczu goscie wywioza 1 bramkowe zwyciestwo, i na pewno nie bedzie powtorki z 1 kolejki i zaglebie nie przegra 2 golami - uwazam ze wyciagneli wnioski z 1 meczu i poprawia bledy.....

Stasiak kapitan ma nie zagrac wiec to kolejny atut gosci...

Myslę ze Brozio sie przebudzi i wygramy 0-1 lub 1-2.....

100

buzero jest offline  
stare 07-08-2009, 22:12   #77

Za mój pierwszy dzisiejszy typ,będzie zwrot i w związku z tym faktem zamieszczam kolejny.

Spotkanie: Zheng J. v Stosur S.
Typ: 1:2 w setach
Kurs: 4.2
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Ćwierćfinał tenisowego turnieju kobiet East West Bank Classic na kortach twardych w Los Angeles.
Zagrają w nim Chinka Zheng Jie oraz reprezentująca Australię Stosur Samantha.
Zheng zajmuje obecnie 23 pozycje w rankingu WTA, natomiast Stosur jest 19 w tymże rankingu.
Jak do tej pory zawodniczki zagrały ze sobą raz i zwycięstwo po zaciętym pojedynku padło łupem Chinki.
Po przenosinach pań na korty typu "hard" zdecydowanie lepiej na tej nawierzchni radzi sobie Australijka, która podczas turnieju w Stanford doszła do półfinału(tydzień temu).
Stosur i w tym turnieju nie zwalnia tempa grając bardzo dobrze... Mocne i celne pierwsze podanie, szybka i dokładna gra z głębi kortu + agresywna gra do przodu powinny być dużą przewaga na korzyść Samanthy w dzisiejszym spotkaniu z zachowawczo grającą Chinką.
Uważam że mimo wszystko Zheng łatwo się nie podda a pojedynek będzie zacięty i trzy setowy, ale suma summarum zwycięsko z niego wyjdzie Australijka. Stawiam na 2:1 w setach dla Stosur.

320

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 08-08-2009 o 09:47
januask jest offline  
stare 07-08-2009, 22:44   #78

Spotkanie: Zheng Jie - Samantha Stosur
Typ: Powyżej 21.5 gemów
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Za niespełna godzinę w Los Angeles spotkają się te dwie zawodniczki. Australijka w tym roku jest w życiowej formie półfinał Rollanda Garros, półfinał Stanford i kilka innych dobrych wyników w wysoko punktowanych turniejach Chinka natomiast w tym sezonie jest zawodniczką głównie "drugo rundową" gdzie zazwyczaj w drugiej rundzie odpada ona po zaciętym pierwszym secie a drugi zależnie jak się potoczy. Rozważałem nawet typ na wygraną Chinki mając nadzieję że ten mecz to przełomowy w tym roku jednak postanowiłem nie ryzykować za dużo i myślę że suma powyżej 21 gema powinna być osiągalna w tym meczu. Wszystko w tym meczu zależne jest od pierwszego seta...jeśli wygra go Chinka to prawdopodobne jest że i wygra cały mecz w stosunku 2:1 lub optymistycznie dla niej 2:1 natomiast jeśli Stosur szybko złamie Zheng to i nawet te 21 gemów może być mało realne.

Kilka meczów Zheng:

Los Angeles, USA, America
Zheng, Jie vs. Safina, Dinara 75 46 64
Zheng, Jie vs. Vesnina, Elena 64 46 60
Zheng, Jie vs. Savchuk, Olga 75 16 62

Wimbledon, London, Great Britain, Europe
24/06-09 R64 Zheng, Jie vs. Hantuchova, Daniela 36 57
22/06-09 R128 Zheng, Jie vs. Barrois, Kristina 76 76

75

czapek jest offline  
stare 07-08-2009, 22:52   #79

Spotkanie: Zheng Jie - Stosur Samantha
Typ: Zheng Jie
Kurs: 2.80
Bukmacher: Expekt
Analiza: Szanowni Państwo. Po kilku dniowej przerwie spowodowanej koniecznością nabrania dystansu do typowania, które nie przynosiło wymiernych efektów w rzeczywistości jak i w typach wirtualnych wracam do gry. Podejmę się wytypowania zwycięzcy spotkania meczu tenisowego pomiędzy paniami Zheng Jie - Stosur Samantha. Czasu mam mało bo zaledwie parę minut więc będę się streszczał. Jie Zheng reprezentująca Chiny zajmuje obecnie 23 pozycję w rankingu WTA a jej rywalka Samantha Stosur jest usytuowana o cztery pozycje wyżej. W tym roku Chinka już raz wygrała z Australijką a po ostatnim pokonaniu Vesniny mogę śmiało stwierdzić, że jest w doskonałej formie i ma bardzo realne szanse na zwycięstwo w dniu dzisiejszym.

100

nikczemnick jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 7 sierpnia 2009r. (Piątek)

Zamknięty Temat