![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Żary
Reputacja: 9 |
Spotkanie : D Team - Jukurit (0-1) Typ : D Team - 1 Kurs : 2,30 Buk.: Bwin Analiza : Na dzisiaj wybrałem spotkanie 2 ligi Hokeja na lodzie czyli Mestis 2008/2009 . Zaczynają moją analize napisze tak że jestem strasznie zaskoczony takim dużym kursem na D Team . Dzisiajsi Gospodarze to zespół D Team , który aktualnie w lidze zajmuje 4 pozycje i ma na swoim końcie 56 pk . Na włąsnej tafli D Team gra bardzo dobrze . Mają bilans 11 zwycięstw i tylko 4 porazki . Ich bilans bramkaowy wynosi 49-28 , a wiec jak widać są bardzo mocni u siebie . Ostatnio od 5 listopada do 10 grudnia mieli serie samych zwycięstw , a było ich aż 11 z rzędu . Osatnio troche odpuścili bo przegrali 3 mecze z rzędu ale to nie robi wilkiej tragedi żeby aż tak wielki kurs był na nich . Myśle że buki dają dużo zarobić na tym spotkaniu . Dzisiejsi goście to zespół Jukurit , który aktualnie w lidze zajmuje dopiero 10 poycje i mają na swoim końcie 38 pk , brakuje im jednego punktu alby dostać sie do strefy Playoff , ale dzisiaj sie im to raczej nie uda . Na wyjeździe Jukurit ma bilans 3 zwycięstw i aż 12 porazek . Natomiast w bramkach 30-42 , a wiec widać jak są słabi i wogóle sobie nie radzą w spotkaniach wyjazdowych . Jak dla mnie D team wygra to spotkanie spotkojnie 4-2 lub wyżej dlatego gram na nich z Handicapem ! Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:04 |
| |
| | #42 |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: internet
Reputacja: 43 | Spotkanie: Real Union - Real Betis Typ: 1 Kurs: 3.80 Bukmacher: interwetten Analiza: Już dzisiaj o 21:00 w ramach 1/8 Pucharu Copa del Rey Real Union podejmie na własnym boisku Real Betis. Bardzo się zdziwiłem, gdy zobaczyłem, że typ na zwycięstwo gospodarzy nie jest jeszcze zajęty. To właśnie piłkarze Realu Union są według mnie faworytami tego meczu. Zaskakuje tylko wystawiony na nich kurs. Przejdźmy do rzeczy. Jest kilka czynników wpływających na proponowany przeze mnie typ. Real Union gra bardzo dobrze w tego typu pucharach. Mimo tego, że gra w niskiej lidze, to w Copa del Rey gra bez kompleksów z teoretycznie o wiele lepszymi od siebie zespołami. Gospodarze sprawili sensację wygrywając z Realem Madryt dwumecz. Według mnie dzisiaj są w stanie sprawić kolejną niespodziankę. Świetnie spisują się na własnym stadionie, to na pewno będzie ich atutem. Z kolei Real Betis gra słabo w lidze i naprawdę nie prezentuje nic ciekawego. Mimo niezłego potencjału kadrowego, drużyna gra w BBVA bardzo przeciętnie. Uważam, że dzisiaj to gospodarze będą górą i mogę z całą odpowiedzialnością polecić ten typ. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:05 |
| |
| | #43 |
| Dołączył: 10.12.2007 Skąd: POLSKA
Reputacja: 5 |
Spotkanie :Sev. Cherepovec vs. Dynamo Moscow Typ:1 Kurs:2,4 Typer:Bwin Analiza: Rosyjka kolejka hokeja na lodzie w ktorej zmierza sie druzyny prezentujace podobny styl oraz poziom gry . Moj typ na 1 pada ze statystyk i logiki zblizajacego sie meczu gdyz gospodarz dzisiajszego meczu nie przegrywa meczow u siebie a niesiony dopingiem gra jak natchniony . Natomiast Goscie graja na wyjazdach w kratke ostatni mecz przegrywajac 3 : 1 natomiast gospodarze wygrali gladko z dobrze spisujaca sie druzyna 3:0 wiec mysle ze i taka potega jak Dynamo Moscow bedzie mialo wielkie problemy z pokonaniem druzyny gospodarzy .Druzyna lok yaroslaw z ktora druzyna Dynamo Moscow przegrala ostatnio 3:1 grala rozniez niedawno mecz z gospodarzami dzisiajszego spotkania gdzie przegrala 4:3 wiec sila zespolu gospodarzy jest wieksza niz gosci stad typ na 1 . Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:05 |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 13.11.2008 Skąd: Brzeg
|
Piłka nożna - Hiszpania Copa del Rey - 1/8 finału Union Irun - Betis typ:2 kurs:2.10 buk:Bah Analiza: Mecz 1/8 pucharu Hiszpanii pomiedzy zespolami Betisu a malo znanym zeposlem Union Iron. Betis Sevilla jest obecnie 15 zespolem Primera Division, natomiast zespol gospodarzy to klub zaledwie 3 ligowy. Duza stawka na Betis spowodowana jest tym ze ten malo faworyzowany klub w poprzedniej rundzie wyeliminowal wielki Real Madryt, wygrywajac 3-2 i przegrywajac 3-4. Moim zdaniem zawodnicy Betisu nie zlekcewaza rywali i nie uznaja ze mecz sam sie wygra jak to bylo zapewne w glowach zawodnikow Realu. Betis jak zespol o dwie klasy rozgrywkowy lepsze powinien ten mecz dzisiaj wygrac. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:05 |
| |
| | #45 |
| Dołączył: 25.06.2006 Skąd: Przylądek Canaveral
Reputacja: 78 |
Spotkanie: Namika Lahti - KTP Typ: under 157,5 Kurs: 1.85 Bukmacher: Bwin Analiza: W fińskiej Korisliiga dojdzie do meczu lidera Namiki (bilans 15-5) z 4 zespołem w tabeli KTP (bilans 13-7). Gospodarze na własnym terenie spisują się świetnie, 10 meczów i 10 wygranych. Goście znowu na wyjazdach grają najlepiej z całej ligi, jako jedyni mają dodatni bilans meczów wyjazdowych 6-4. Jeśli chodzi o u/o to Bwin ma 157.5, ale już np. Expekt 153.5, a Pinnacle pewnie wystawi za chwilę jeszcze niżej. Namika traci tylko 73,8 pkt./mecz, u siebie niewiele powyżej 70 i to są najlepsze wyniki w lidze (Honka u siebie traci 69, ale róznica niewielka). Zdobywa 77,5 pkt./mecz a to znowu jeden z gorszych wyników, bo mniej zdobywają tylko dwie ostatnie drużyny w lidze. Goście średnio rzucają 82 i tracą 75,9 pkt./mecz, ale na wyjazdach te wspołczynniki są o kilka pkt. niższe. Wychodzi więc under, 7 listopada było 73:59 dla KTP, dzisiaj 2 mecz w tym sezonie. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:18 |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 29.02.2008 Skąd: Gniezno
| Copa Del Rey Spotkanie:Sevilla - Deportivo La Coruna Typ:Handicap FC Sevilla - Deportivo La Coruna (0:1) typ 1 Kurs:2,6 Bukmacher: b-a-h Analiza: Witam! Na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan będziemy dziś świadkami 1/8 finału o Puchar Króla, w którym ekipa Sevilli podejmie mającego świetną passę zespół Deportivo. Oba zespoły świetnie radzą sobie w lidze zajmując odpowiednio 4 i 6 miejsce w tabeli. Wielkim zaskoczeniem są świetne wyniki drużyny z La Coruny, która wygrała 6 ostatnich meczów. Ostatnia porażka tej drużyn przypadła na 16 listopada 2008r( 1:4 z Atletico Madryt).Czas więc przerwać tą świetną serię i mam nadzieję,że stanie się to właśnie dziś. Fakt, który przemawia za moim typem jest taki, że trener Deportivo zapowiedział rotację składu na to spotkanie, w porównaniu z tym, który pokonał ostatnio Getafe. w tym spotkaniu trener Deportivo pan Latina nie skorzysta z usług Joan Verdú, Filipe, Andrés Guardado, Zé Castro, Sergio, Gustavo Munúa , a dodatkowo kontuzjowani są Pablo Amo i Mista. Także widać, że zespół woli skupić się na walce o miejsce dające grę w LM niż trudnych spotkaniach w Pucharze Króla.Jeśli chodzi o zespół Sevilli to podopieczni trenera Manolo Jimeneza ostatnio mocno zawodzą. Po świetnym początku grudnia( m.in wygrana wyjazdowa z Realem) przyszły porażka w PUEFA ( z Sampdorią) a potem dwa remisy: bezbramkowy z Mallorca i stracone zwycięstwo w 90 minucie z Ossasuną. Trener gospodarzy na to spotkanie dokonał tylko dwóch zmian, a mianowicie nie zagrają: Ivica Dragutinovic oraz Renato. Wraca natomiast do składu Luis Fabiano. W moje opinii czas na zwycięstwo Sevilli i to różnicą co najmniej dwóch bramek.Myślę też, że trener Deportivo ma już w perspektywie spotkanie pomiędzy tymi drużynami na El Riazor 10 stycznia, dlatego też nie będzie chciał odkrywać wszystkich swoich, co sprawi, że Sevilla gładko pokona La Corunę. Przewidywane składy na to spotkanie: Sevilla: Palop - Fernando Navarro, Escudé, Squillaci, Crespo - Jesús Navas, Duscher, Romaric, Adriano - Luis Fabiano, Kanouté Deportivo: Fabricio - Manuel Pablo, Lopo, Colotto, Laure - De Guzmán, Antonio Tomás - Pablo Álvarez, Valerón, Cristian - Riki. Tak więc powodzenia Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:06 |
| |
| | #47 |
| Dołączył: 06.05.2008 Skąd: Rybnik
|
Espoo Blues - ZSC Lions Zurich Typ:X2 Kurs:2.10 Buk:Bet and Win Analiza: Drugi półfinał hokejowej Ligi Mistrzów , pojedynek pomiędzy fińskim Espoo Blues i szwajcarskim ZSC Lions Zurich . Jest to drugie spotkanie tej rywalizacji , pierwsze niespełna miesiąc temu wygrały Lwy na własnej tafli i to zwyciężyli dość okazale bo 6:3 , co na pewno daje im przewagę psychiczną przed kolejnym starciem. Forma obu zespołów w ostatnich meczach ligowych kształtuje się następująco: - gospodarze są w trakcie małego kryzysu , przegrali 5 z ostatnich 6 meczów i są na 5 miejscu w ligowej tabeli . - goście spisują się lepiej , wygrali 4 z 6 meczów jakie ostatnio przyszło im grać w lidze i zajmują na tym etapie rozgrywek 2 miejsce . Tak więc wiele rzeczy przemawia za Zurichem zdaję sobie sprawę , że nie tylko statystyka się liczy , ale może ona pomóc w wytypowaniu zwycięzcy , a ja mam przeczucie , że tym razem warto zaufać liczbą i postawić na gości. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:06 |
| |
| | #48 |
| Dołączył: 17.05.2008 Skąd: Gliwice
|
Piłka nożna - Hiszpania Copa del Rey - 1/8 finału Spotkanie: Racing de Santander - CF Valencia typ:(1-0) 2 kurs: 4,20 bukmacher: Bet-at-home Analiza: Jak wiadomo dla Hiszpanów Copa del Rey jest bardzo prestiżowym pucharem. W 1/16 Recing spotkał się z Realem Murcia, Murcia zajmuje aktualnie 20 miejsce w Segunda Division, a Recing wygrał dopiero w pojedynku na własnym boisku stounkiem bramek 3:2 ( w pierwszym spotkaniu porażka 2:1, w drugim wygrana 2:0). Odwrotnie miała się sytuacja Valencji. Pierwszy mecz to pogrom 1:4 na wyjeździe i wygrana 3:0 na własnym boisku (stosunek 7:1). W ekipie gospodarzy napewno nie zagra niedawno wyporzyczony Nikola Zigic i chodzą pogłoski że z powodów zdrowotnych nie zagra najlepszy strzelec drużyny Mohamed Tchite. W ekipie gości prawdopodobnie nie zagrają: Joaquin, Carleto, Barajia, Alexis, Curro Torres, Viana, Mata i Moretti, oczywiście wszyscy ci zawodnicy nie są zawodnikami pierwszej jedenastki a Unai Emery ma kim ich zastąpić. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:06 |
| |
| | #49 |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 |
Spotkanie: Derby County - Manchester United Typ: Manchester (-2) hc azjatycki Kurs: 3,2 Buk:Bet365 ![]() Początek spotkania: 20.45 Oslabienia: Manchester United:kontuzjowani O. Hargreaves, W. Brown zawieszony P. Evra, do tej trojki nalezy rowniez doliczyc Van der Sara ktoremu trener dal odpoczac i zostawil go w Manchesterze. Derby County: Menadzer 'Baranow' David Lowe ma do dyspozycji wszystkich graczy. Forma: Manchester United:/W, W, W, W, W/ Trzy ostatnie mecze (dwa w lidze, jeden w FA Cup) Czerwone Diably zagraly na zero z tylu co pomimo nieskutecznej gry w ofensywie dalo im 3 zwyciestwa. Co do gry w ofensywie poprawili sie juz w ostatnim z tych meczy gdzie zaaplikowali rywala 3 bramki. Derby County:/D, W, L, L, W/ W ostatnim meczu Derby dali sobie wbic trzy bramki zespolowi grajacemu 3 ligi nizej co nie swiadczy o ich obronie najlepiej mimo to wygrali tamto spotkanie ale bylo to zwyciestwo bardzo szczesliwe (czerwona kartka przeciwnikow i karny na 3 minuty przed koncem regulaminowego czasu). Wczesniej poniesli dwie ligowe porazki z Preston oraz Ipswich nie trzelajac nawet bramki. Wnioski: Faworyt tego meczu moze byc tylko jeden, 'Barany' w takiej formie nie moga stanowic zadnego zagrozenia dla Mistrzow Anglii. Pozatym powinni skupic sie na walce w lidze bo ich utrzymanie w Chanpionship nie jest pewne. Ferguson zapowiedzial ze zagra niemal taki sam sklad jak w ostatnim meczu z Southampton, dopuszcza dwie gora trzy zmiany a jedna z nich bedzie powrot Carlosa Teveza z ktorego osoba sa zwiazane pewne zawirowania, mianowicie nie przedstawiono mu dotychczas propozycji nowego kontraktu (dotychczasowa umowa wygasa latem) ktorego sie spodziewal wiec dzisiejszy mecz potraktuje bardzo ambicjonalnie i zarowno trenerowi jak i wlodarza klubu zechce pokazac swa przydatnosc dla druzyny. Watpie by gospodarze zdolali dzis pokonac Kuszczaka natomiast licze na kilka bramek Czerwonych Diablow ktorzy grajac w podobnym skladzie odblokowali sie strzelecko ostatnio z druzyna o podobnym potencjale do 'Baranow'. Mam rowniez nadzieje ze jedna z tych bramek strzeli Tevez ktorego talent bardzo cenie. Dodatkowe informacje: Transmisje spotkania przeprowadzi Nsport, poczatek studia o 20.15
__________________ Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:07 |
| |
| | #50 |
| Dołączył: 29.12.2008 Skąd: Poznań
|
Spotkanie: K-Vantaa vs. LeKi typ: 2 kurs: 3,8 bukmacher: Bwin Analiza: Dziś kolejny pewny typ z wysokim kursem Moje typy też na dzisiaj to: MOTHERWELL - HEARTS 2 (ok 2,45) SPORTING GIJON -VALLADOLID 2 (ok 2,80) SANTANDER - VALENCIA 1 (ok 2,80) ACADEMICA - NACIONAL 2 (ok 2,80) P.FERREIRA - RIO AVE 2 (ok 3,60) K VANTA - LEKI 2 (ok 3,40) w nawiasach podane kursy moga sie nieznacznie różnić ponieważ sa pobrane z totomix... pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:07 |
| |
| | #51 |
| Dołączył: 04.01.2009 Skąd: Oświęcim
|
Spotkanie: Derby - Manchester United (polowa / koniec meczu) Typ: 2/2 Kurs: 2.05 Bukmacher: Expekt Analiza: Drugoligowiec podejmie dzisiaj na wlasnym boisku mistrza Anglii Manchester United. Goscie sa obecnie na 3 pozycji ze strata 7pkt do lidera. Manchester ma jednak do rozegrania dwa zalegle spotkania - na wyjezdzie z Aton Villa i u siebie z Wigan. Derby zajmuje w tym sezonie dopiero 18 pozycje w League Championship. W ostatnich 5 meczach zdobyli zaledwie 2pkt dwukrotnie remisujac i 3 razy przegrywajac. United to obecny mistrz Anglii oraz zdobywca zdobywca ligi mistrzow. W ostatnim czasie na swoje konto dopisali kolejny sukces jakim jest mistrzostwo swiata. W ostatnich 6 meczach w lidze zdobyli 16 oczek nie doznajac porazki 5 razy wygrywajac i raz remisujac. W meczu ze slabo spisujacym sie Derby powinni od poczatku spotkania przejac inicjatywe szybko zdobyc bramke i kontrolowac gre od pierwszej do ostatniej minuty. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:08 |
| |
| | #52 |
| Dołączył: 23.03.2007
| Spotkanie: Racing de Santander - CF Valencia Typ: X/2 Kurs: 5.45 [5.00] Buk: Expekt.com Dosc interesujace spotkanie czeka nas dzisiaj wieczorme w pucharze hiszpani. Gospodarze w lidze sredio sie spisuja zajmuje miejsce w srodu tabeli, natomiast gosci z Valenci zajmuja bardzo dobra 2 pozycje tuz za barcelona ze strata 11 pkt. Jak wiadomo pilkarze nie przykladaja sie az tak do pucharow i czesto sa niespodzianki w takich meczach, ale w tym Valencia bedize chciala wygrac na wyjezdize i miec juz spokoj grajac u siebie.Valencia nie radzi sobie az tak bardoz dobrze na wyjazdach [3-3-2] ale gospodarze takze na wlasnym stadionie nie sa grozna druzyna [2-4-2] i to nie daje im dzisiaj zbytnio duzych szans zeby wygrac w tym meczu. Valencia wiekszosc swoich meczy na wyjezdzie do polowy konczyla wynikami remisowy a w drugije polowie doganiala ywali i strzelaja wygrywajaca bramke. Racing na wlasnym stadionie na poczatku meczu czesto tracila bramke ale w drugiej polowie juz odrabial starty do rywali i czesto padaly remisy, Valencia wystapi prawdopodbnie w najsilnieszym skladzie jaki ma bo zaden z podstawowych zawodnikow druzyny nie jest kontuzjoway. Sadze ze w tym meczu do polowy bedzie remis a w drugiej poowie Valencia strzeli conjamije 2 bramki. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:08 |
| |
| | #53 |
| Dołączył: 16.08.2008 Skąd: puławy
|
Mecz: Efes Pilsen - CSKA Moscow Typ: 1 kurs: 3.59 Buk: PinnacleSports Analiza: Dzisiaj przedostatnia kolejka Euroligi koszykarzy. CSKA ma już pewny awans do dalszej rundy, i myślę że może odpuścić ten mecz. Za to Turcy na pewno będą walczyć ze wszystkich sił , ponieważ od tego meczu może zależeć ich awans. Są w wspaniałej formie. Wygrali 7 meczy pod rząd wliczając Euroligę jak i krajowe podwórko. CSKA w ostatniej kolejce uległa Realowi na własnym terenie 78:82 co pokazuje że trener pozwala grać bardziej rezerwowym zawodnikom. Oto ostatnie 7 meczy Efen Pilsen: 03/01/2009 TBL, Mężczyźni Efes Istanbul vs. Kepez Belediyesi Z - 86:57 28/12/2008 TBL, Mężczyźni Efes Istanbul vs. Darussafaka Cooper Tires Z - 86:63 20/12/2008 TBL, Mężczyźni Casa Ted Ankara Koleji vs. Efes Istanbul Z - 63:77 18/12/2008 Euroliga, Mężczyźni Grupa D Panionios vs. Efes Istanbul Z - 64:78 13/12/2008 TBL, Mężczyźni Efes Istanbul vs. Turk Telekom Z - 80:76 10/12/2008 Euroliga, Mężczyźni Grupa D Efes Istanbul vs. Armani Milano Z - 74:67 06/12/2008 TBL, Mężczyźni Pinar Karsiyaka vs. Efes Istanbul Z - 80:106 Myślę że fakt o tym ze CSKA ma pewny awans , a Efen własnie o niego walczy przeważy losy meczu i Turcy zdołają go wygrać, a kurs naprawdę kusi ;] Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:08 |
| |
| | #54 |
| Dołączył: 11.01.2008 Skąd: z daleka
| Data: 07.01.2009, godz. 21.00 Zdarzenie: Santander - Valencia Dyscyplina: piłka nożna Typ: x/x Kurs: 5.50 Buk: Bwin Uzasadnienie: Na pewno faworytem tego spotkania są Nietoperze, lecz według mnie spotkanie będzie bardzo wyrównane. Co prawda Santander nie radzi sobie w lidze najlepiej, a Valencia zajmuje drugą pozycję ze stratą 11 pkt, lecz należy zauważyć, że Valencia przegrała 6 ostatnich spotkań z zespołem Santanderu!!!(zazwyczaj były to minimalne zwyciestwa). Na dodatkek Valencia nie zachwyca formą w spotkaniach wyjazdowych(3,3,2). Myślę, że od początku spotkania żadna z drużyn nie podejmie zbytniego ryzyka, a gra będzie przebiegać raczej spokojnie, a na koniec spotkania również przewiduje remis co będzie sprawiedliwym rozstrzygnięciem. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:08 |
| |
| | #55 |
| Dołączył: 20.11.2008 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Mecz: Motherwell - Hearts(-1) Typ: 2 kurs: 4,85 Buk: Expekt Analiza: Jest to spotkanie szkockiej ligi pomiędzy 4 zespołem ligi Hearts, a 9 Motherwell.Zdecydowałem się na taki typ, ponieważ zespół gości nie odniósł zwycięstwa od 4 spotkan(3 razy zremisował raz przegrał).Uważam, że nadszedł czas na zwycięstwo(pewne zwycięstwo).Hearts jest to solidny zesół o czym świadczą takie wyniki jak remis z Celtkiem czy zwycięstwo z Rangersami.Zwycięstwo pozwoli im przesunąc się na 3 pozycję w lidze premiowaną grą w Pucharze Uefa.Zespół z Motherwell to typowy średniak ligowy,który tylko walczy o utrzymanie.Uważam, że goście pewnie wygrają i przesuną się w tabeli. Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:09 |
| |
| | #56 |
| Dołączył: 04.01.2009 Skąd: Lubawa
|
spotkanie: V.Guimares - Benfika Lizbona typ: 2 kurs: 2,10 bukmacher: Bet - at - home Spotkanie w Pucharze Portugali pomiędzy V.Guimares a Benficą Lizbona rozpocznie się dosłownie za chwile. Krótka analiza. Wiadomo że Puchary rządzą sie swoimi prawami ale w tabeli która bierze pod uwagę tylko punkty zebrane na wyjazdach Benfica jest najlepsza spośrud wszytskich drużyn superligi(14 pk w 7 meczach) , natomiast spośród gospodarzy najsłabsze jest Guimares (6 pkt na 6 spotkań). W ogólnej tabeli Benfica zajmuje 2. miejsce z 9 pkt przewagi nad 8. zespołem z Guimares. Typuje Benfike na zwycięsce Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 14-01-2009 o 18:10 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 28 stycznia 2009r. (środa) | Jareks89 | Typy Dnia | 32 | 28-01-2009 20:27 |
| Typy Dnia - 14 stycznia 2009r. (środa) | Jareks89 | Typy Dnia | 58 | 14-01-2009 21:04 |
| Typy Dnia - 23 stycznia 2008 (Środa) | Gusto | Typy Dnia | 29 | 23-01-2008 19:46 |
| Typy Dnia - 9 Stycznia 2008r. (Środa) | Sutek | Typy Dnia | 51 | 09-01-2008 20:27 |
| Typy Dnia - 2 stycznia 2008 (środa) | Gusto | Typy Dnia | 64 | 02-01-2008 20:50 |