Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-07-2009, 20:15   #1

Typy Dnia - 8 Lipca 2009r. (Środa)

Tutaj podajemy typy na Środę - 8 lipca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 13-07-2009 o 09:42
bananek jest offline  
stare 07-07-2009, 20:29   #2

Spotkanie: Young Lions - Albirex Niigata
Typ: 1
Kurs: 4.33
Buk: Bwin
Analiza:
Ciekawy pojedynek w S-Legaue(liga singapurska). Spotkają się dwie drużyny które odstają od większości zespołów w lidze. Gospodarze zajmują 11 miejsce w tabeli a goście 8. Uważam, jednak, że faworytami tego spotkania są gospodarze. Dlaczego? U siebie czują się dosyć pewnie(jak na przedostatnią drużynę), na własnym boisku ograli już lepszych niż Albirex. Natomiast goście na wyjazdach nie prezentują praktycznie żadnego poziomu. Ich bilans meczów wyjazdowych to 1 zwycięstwo i 7 porażek. Nie tak dawno miał miejsce już mecz tych drużyn między sobą. Wtedy gospodarze Albirex Niigata nieznacznie pokonali Young Lions 2:1. Trzeba jednak pamiętać, że u siebie prezentują całkiem inny futbol. Mecz wydaje się ciekawy myślę, że jest całkiem pewny jak na ten kurs, polecam! Typuje 1:0 dla gospodarzy.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 10-07-2009 o 17:41
Damian713 jest offline  
stare 07-07-2009, 20:30   #3

Reputacja: 2
Kansas City Royals u Detroit Tigers
Spread, Run Line
Typ: Detroit Tigers -1,5
1.91
Typ to pewniak do wejścia po prostu. Wczoraj Tygrysy rozpoczeły serię meczów z KC i rozpoczeli źle bo przegrali. Wczoraj musieli wygrać a dzisiaj to już wogóle nie ma innej możliwości...niż ich pewne zwycięstwo
Dla KC zacznie KC: B. Chen (0-2, 4.38), bardzo słaby zawodnik który, czego jestem pewien, nie poradzi sobie przeciwko świetnej ofensywie Tygrysów.
Dziś dla Detroit rzucać będzie ich lider i największa gwiazda drużyny: J. Verlander (8-4, 3.54) To bardzo dobry pitcher i myślę że takich zawodników jakich ma KC nie powinien się obawiać. Ostatni pojedynek na własnym boisku zagrał świetnie i teraz też tak powinno być.
Detroit gra świetnie u siebie i wogóle a KC gra słabo wogóle a na wyjazdach to jest koszmar. Pewne zwycięstwo DETROIT
Detroit 44-38 (Home: 23-12)
Kansas City 36-46 (Road: 14-22)

91

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 17:00
mateusz209 jest offline  
stare 07-07-2009, 20:31   #4

Reputacja: 78
Spotkanie: STL Cardinals v MIL Brewers [godz. 2:05]
Typ: Y. Gallardo strikeouts over 5
Kurs: 1,72
Buk: Bwin
Analiza: Pierwsze spotkanie tych zespołów na Miller Park. Grają lider (Cardinals) i wicelider dywizji Central w NL. Oba zespoły dzielą tylko 2 wygrane, więc po tej serii mozemy mieć zmianę lidera. Ja jednak w tym spotkaniu zagram na ilość strików pitchera gospodarzy Gallardo. Zawodnik ten ma w tym sezonie takie staty:
(8-5) 2.75 ERA ,114 SO.
Bilans niespecjalny, ale gracz ten ma dość dużego niefarta. W dwóch meczach oddawał po 1 runs i te mecze przegrywał. W tym sezonie grał 104.2 IP, pozwolił na 74 odbicia i na 33 runs. Tylko 2 nieudane mecze na koncie (7 i 6 runs, ale to było dawno temu). Zazwyczaj pozwala przeciwnikom na zdobycie 2 runs w meczu. Grywa od 5 do 8 inningów. Ten zawodnik nieźle strajkuje. 16 gier i 114 strików, ostatnio coraz lepiej, od 5 czerwca: 6, 6, 8, 8, 9, 12. Ogólnie w sezonie miał 3 mecze w których nie przekroczył 5 wystrajkowanych graczy (raz 5 i dwa razy 3). Patrząc na jego ostatnie dokonania to 6 strików nie powinno być problemem.

72

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 17:01
grzeg232 jest offline  
stare 07-07-2009, 21:10   #5

Young Lions - Albirex Niigata
Young Lions DNB(Remis - Nie ma zakładu)
2.62
Bet365

Zaglądamy do Singapuru. Mecz o wysoką stawkę dla gospodarzy. Są na 10 miejscu w tabeli, z przewagą tylko 3 oczek nad ostatnim Balestier Khalsa. Tuż nad nimi dzisiejszy rywal z Niigaty - 7 punktów przewagi nad Lions. Oba zespoły nie graja porywająco, ale jest kilka czynników, które zwróciły moją uwagę. Mianowicie, w takim meczu gra u siebie to na pewno handicap, a że Albirex na wyjazdach skuteczny nie jest lekko mówiąc 1-0-7 4:19, otwiera się więc szansa dla gospodarzy. Niigata to przed wszystkim klub "własnego boiska". Idąc dalej w tym meczu Albirex ma kłopoty kadrowe. Nie wystąpią Kenji Adachihara(najlepszy strzelec drużyny, autor wszystkich bramek wyjazdowych Niigaty), Tetsuya Kishida. Z drobnymi urazami borykają się Ken Matsumoto, Takatoshi Uchida i Akira Takase. Ich występ jest niepewny. Podpierając się zwrotem stawki w wypadku remisu, poprzez w/w czynniki gram na Young Lions.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 10-07-2009 o 17:42
ElCocinero jest offline  
stare 07-07-2009, 21:12   #6

Spotkanie:Union Espanola-Universidad de Chile
Typ:X
Kurs:3,25
Buk:Bwin

Analizaziś w nocy o godzinie 1:00 polskiego czasu odbędzie się rewanżowe spotkanie finałowe chilijskiej ligi pomiędzy Union Espanola a Universidad de Chile.W meczach półfinałowych gospodarze tego spotkania wyeliminiowali drużyne Universidadu Catolica po rzutach karnych w obu meczach był remis 0:0.Natomiast goście tego spotkania Universidad de Chile w półfinale poradziło sobie z Evertonem przegrywając na wyjeździe 1:0 i wygrywając u siebie 3:1.W pierwszym meczu pomiędzy drużynami zainteresowanym mistrzostwem krauju padł remis 1:1 a więc w lepszej sytułacji sa gospodarze tego meczu którym wystarczy bezbramkowy remis.Obie drużyny w ostatnich 5 latach grały ze sobą 15 razy.Padły tylko dwa remisy.Lecz myśle ze jest to spotkanie finałowe i są to najlepsze drużyny tego seoznu że padnie tu bezbramkowy remis dający mistrzostwo drużynie Union Espanola.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:38
król25 jest offline  
stare 07-07-2009, 21:15   #7

Reputacja: 15
Houston Astros - Pittsburgh Pirates
under 8
2.25
Pinnacle

Typowanie underu w jakimkolwiek meczu jednej z tych druzyn od razu rzuca sie w oczy, a teraz gdy obie druzyny graja na przeciw siebie pewnosc co do tego typu zwrasta dwukrotnie. Zarowno Astros jak i Pittsburgh nie sa potentatami jesli chodzi o ofensywe, widac to w meczach Houstonu u siebie gdzie rzadko padaja wyniki powyzej 10 runow a tera az 9 razy z rzedu Astrosi notuja wyniki ponizej 9.5 runow w meczu. Na 40 meczy w Houston tylko 13 to byly pojedynki over 9.5. Pittsburgh glownie u siebie miewac lubi male wyniki ale tutaj mysle ze dopasuje sie do przeciwnika i zobaczymy wynik w podobnych granicach do wczorajszego, gdzie padlo 4-1 dla Houston.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:38
Makaveli23 jest offline  
stare 07-07-2009, 21:19   #8

Reputacja: 6
spotkanie; Notodden - Bryne
typ; x
kurs; 3,50
buk; Bet365

analiza;
jutro o godzinie 19 kolejne spotkanie norweskiej ADECCOLIGAEN pomiedzy 14 w tabeli Notodden FK a 12 Bryne FK . gospodarze u siebie w 7 meczach 3;1;3 z bilansem 11;12 natomiast goscie na wyjazdach w 6 meczach 1;1;4 z bilansem 5;10. OBie druzyny to koncowka tabeli, traca sporo bramek , strzelaja malo, wiec remis wydaje sie byc bardzo realny , tym bardziej ze druzyna gosci generalnie bez szalu na wyjazdach co wrozy bardzo defensywna gre i czekanie na kontry, gospodarze natomiast wprawdzie 3x wygrali u siebie ale raczej nie sa druzyna ktora jest w stanie narzucic przeciwnikowi swoj styl gry i wygrac atakiem pozycyjnym. Stawiam na remis.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:39
ziemolll jest offline  
stare 07-07-2009, 21:44   #9

Spotkanie: Jamajka - Kostaryka
Typ: Dokładny Wynik 1:1
Kurs: 6,00 [ 5,00 ]
Buk: Bet-at-home

Analiza: Kolejne spotkanie w turnieju Concacaf Gold Cup między jamajką a Kostaryką. Jak dla mnie mecz ten będzie niezwykle wyrównany. Oba zespoły, przegrały swoje mecze. Jamajka uległa Kanadzie, a Kostaryka Salwadorowi. Tak więc, oba zespoły można powiedzieć, że grają na swoim poziomie. Mecz będzie z pewnością wyrówany. Warto zaryzykować na remis. Ja jednak ide na całośc i stawiam na dokładny wynik. Być może lekka przewaga jest po stronie Kostaryki, która mimo niezbyt udanego początku ostatnio prezentuje bardzo dobrą formę. Ostatnio wygrali m.in. z USA, Trinidadem i Tobago. Tak więc stać ich na zwycięswo. Jednak ta porazka z Salwadorem, na pewno nie wpłyneła dobrze na zespoł. Do tego dochodzi historia spotkjan między tymi dwoma zespołami :

07/02-08 Międz. Mecze Towarzyskie Jamajka vs. Kostaryka 1:1

Mimo, że był to mecz towarzystko padł w tym meczu remis 1;1. Licze na taki sam rezultat.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:39
tofikk90 jest offline  
stare 07-07-2009, 21:48   #10

Reputacja: 18
Spotkanie: Panama - Kostaryka
Typ: 2
Kurs: 2,00
Bukmacher: Expekt
Analiza: Spotkanie Panamy i Kostaryki, to mecz zespołów, które doznały porażkę w pierwszym meczu grupowym. Panama przegrała 0-1 z Kanadą, natomiast ekipa Kostaryki doznała porażki w meczu z Salwadorem. Mecz ten jest, więc spotkaniem ostatniej szansy dla obu ekip. Myślę, że więcej argumentów przemawia za Kostaryką. Przede wszystkim są zespołem ogranym na turniejach międzynarodowych. Brali udział w mistrzostwach świata w Niemczech w 2006 roku, a także mają duże szanse pojechania na mundial do RPA. W swojej strefie eliminacyjnej Kostaryka spisuję się rewelacyjnie i ma ogromne szanse, aby znów pojechać na mundial. Pierwszy mecz w Gold Cup, co prawda im nie wyszedł, ale mecz z Panama, to doskonała okazja do wzięcia odwetu za porażkę z Salwadorem. Panama w turnieju prezentuje bardzo slaby poziom gry. Piłkarze, tego kraju grają bardzo słabo w defensywie, a i w ofensywie nie błyszczą. Słaby występ w meczu z Kanadą, jak i brak awansu do fazy finałowej eliminacji do mistrzostw świata w swojej strefie dobitnie świadczy, iż jest to zespól bardzo przeciętny. Myślę, iż Kostaryka spokojnie ograna Panamczyków.

edit snajper: NIE MA TAKIEGO MECZU!!! Kostaryka grala z Jamajka

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:41
adwokat_typera jest offline  
stare 07-07-2009, 22:02   #11
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: Guarani - Brasiliense
Kurs: 4.00
Bukmacher: Betway

Analiza:

Spotkanie 10 kolejki Brazylijskiej Serie B w którym to zmierzą się będący aktualnie na pozycji lidera zespół Guarani de Campinas z wice liderem zespołem Brasiliense. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 4 spotkania przed własną publicznością w których to zdołali 3x odnieść zwycięstwo a 1x zremisowali zdobywając przy tym 5 bramek a stracili 2. Goście natomiast w swoich 5 jak dotąd rozegranych spotkaniach wyjazdowych zdołali 3x zwyciężyć a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym 7 bramek a stracili 5. Spotkanie 2 pretendentów do awansu a co z tym idzie mecz ten będzie bardzo zacięty a lecz w moim przekonaniu to goście są w lepsze dyspozycji patrząc na ich ostatnie rozegrane spotkania a kurs 4.00 jaki oferuje na Betway na wygraną Brasiliense jest moim zdaniem warty zaryzykowania.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:41
gumbi82 jest offline  
stare 07-07-2009, 22:10   #12

Reputacja: 167
* Spotkanie: Olimps - Daugava Riga
* Typ: Ile goli zostanie strzelonych? więcej niż 2,5
* Kurs: 1,70
* Buk: Bwin
* Analiza: Drużyna Olimps którą chyba można zaliczyć do średniaków ligi bo niewątpliwie w lidze łotewskiej rozdają karty jedynie 3 drużyny a mianowicie 1. Liepajas M. 2. Ventspils 3 . Skonto .....potem długo długo nic i następne drużyny.
Tak więc gospodarze drużyna Olimps podejmuje ostatnią drużynę Daugava Riga która jak do tej pory na 17 spotkań które rozegrała ma bilans :
9. Daugava Riga 17 1 4 12 17 : 55 7 pkt.
Ja w tym meczu stawiam na bramki bo patrząc na statystykę między tymi zespołami to bramek jest sporo :
Daugava Riga : Olimps 1:5 28.05.2009
Olimps : Daugava Riga 4:0 05.04.2009
Jak widać co najmniej 4 padły dlatego myślę że w dzisiejszym meczu przynajmniej 3 padną a i kurs całkiem nie zły !

70

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:42
andawe jest offline  
stare 07-07-2009, 22:23   #13

Spotkanie:Baseball, MLB: Boston Red Sox(49-33)-Oakland Athletics(35-46), godz. 01.10
Typ: (-1.5 AH)Boston Red Sox
Kurs: 1.85
Buk: Gamebookers

Gospodarze z Bostonu u siebie z bilansem 26-13 będą grać ze świetnym piczerem jakim jest Josh Beckett(ERA 3.67); bardzo dobra forma w tym sezonie. Wiekowo zawodnik bardzo dobry spokojnie może wytrzymać 9 inningów(cały mecz). W tym sezonie 9 razy przyczynił się do zwycięstwa zespołu tylko 3 razy do porażki. Goście na wyjeździe słabo, bilans 16-25, będą grać bardzo słabym piczerem jakim jest bez wątpienia Dana Eveland(ERA 7.40), który znajduje się w tragicznej wręcz formie. Ostatni mecz o dziwo zagrał nieźle, nie wierzę jednak, żeby powtórzył dobrą grę na tak gorącym terenie w Bostonie. Forma obu zespołów w ostatnich meczach wygląda podobnie, Boston: 5-5, Oakland 4-6.

85

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:42
rogusz9 jest offline  
stare 07-07-2009, 22:58   #14

Reputacja: 33
Jamajka - Kostaryka
Jamajka
4,08
Pinnacle

Powoli rusza się analiza na to spotkanie, nawet widzę, że adwokat dzisiaj gra Panamę pokrótce; spotkanie Gold Cup w którym Jamajka podejmie Kostarykę. Na papierze bez wątpienia Kostaryka prezentuje się o wiele lepiej, ale ja nie widzę, żadnych zastrzeżeń by to właśnie Jamajka dzisiaj zgarnęła cenne 3 pkty. Pierwszym i najważniejszym aspektem to przede wszystkim gra na własnym boisku. Jamajka niczym home team u siebie gra naprawdę dobrze. Potrafi pokonać Meksyk, Kanadę, Honduras czy Salwador. Nie wybrzydza w podejmowanych przeciwnikach, dla nich liczy się zwycięstwo i do tego dążą z bardzo dobrym rezultatem. Ostatnio na wyjeździe przegrali z Kanadą więc ich sytuacja w grupie się powoli zaostrza więc dzisiaj grając u siebie z Kostaryką może pokusić się o zwycięstwo. Kostaryka ostatnio zaliczyła u siebie wpadkę z Salwadorem gdzie przegrała 1:2 więc dzisiaj także stoi pod murem. Kostarykańscy grają bardzo wątłą przeplatankę. To wygrają na wyjeździe to u siebie, to remis i tak w kółko. Nie wiadomo czego można się po nich spodziewać, ale wiadomo że u siebie czuja się o wiele lepiej niż na spotkaniach wyjazdowych. Ja jednak liczę na atut własnego boiska a w wykonaniu Jamajki. W meczach towarzyskich co prawda lubi remisować, ale w prestiżowych meczach takie jak Gold Cup umie się zmobilizować i wygrać przed własną publicznością.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:43
Magiki jest offline  
stare 07-07-2009, 23:00   #15

Reputacja: 14
Sacramento Monarchs - Chicago Sky
typ: 2
kurs: 3.80
buk: centrebet

analiza: no cóż czas na kolejną nockę w rytmie WNBA, co prawda jak już mówiłem gram sobie tą ligę bardzo rekreacyjnie, ale analizę napisać sobie zawsze można, a zatem zacznę może od drużyny gospodarzy, gospodyń? Sacramento w tym sezonie cieniutko, 2-8 to mówi samo za siebie. Ostatni mecz wygrały co prawda u siebie z dość silną Minnetsotą, ale jak dla mnie nawet takie zwycięstwo nie przekonuje do postawienia na Sacramento po kursie ok 1.40, gdyż po drugiej stronie barykady staną koszykarki Choicago Sky, które w tym sezonie dość dobrze prezentują się, co widać choćby po bilansie 6-4, jednakże ostatnio koszykarki z "wietrznego miasta" przegrały spotkanie z ciągle mocnymi u siebie San Antonio Silver Stars. Koszykarki z Chicago grają dość ciekawy Basket który jest prowadzony dość ładnym ciekawym atakiem. Myślę, że samo porównanie - bilans:kursy mówi samo za siebie.

100

Kostuch jest offline  
stare 07-07-2009, 23:01   #16
Moderator

Reputacja: 917
BK Häcken - Örebro SK
Kurs: 2,60
Bukmacher: Bet At Home

Jutro o 19:00 kolejny mecz pucharu Szwecji, co więcej będzie to bardzo ciekawy mecz gdyż jest to spotkanie ćwierćfinałowe. Na przeciwko siebie wyjdą BK Hacken i Orebo SK. Patrząc na drzewko turniejowe od razu zauważyłem że Hacken podchodzi sobie do tego turnieju z przymrużeniem oka . Przechodzili przez kolejne rundy często na farcie wykorzystując słabszych przeciwników. Orebo przeciwnie - poważnie podchodzi do pucharu a po ostatnich ligowych wynikach widać że trener oszczędza kluczowych zawodników - bo nie możliwe jest by dobra drużyna z meczu na mecz grała coraz gorzej a w turniejach radziła sobie bardzo dobrze. Myślę że gdy zaszli tak daleko nie będą chcieli się poddać.
Hacken drogę do turnieju miała następującą: ogranie Assyriska Föreningen 2:4 na wyjeździe, również wygrana z GIF Sundsvall.
Orebo bez straty gola wygrana z Skövde AIK 0:2 i z Halmstads BK 0:3. Orebo na terenie Hacken gra bardzo dobrze. W lidze ta drużyna zajmuje 8 pozycję a rywale moich faworytów dopiero 12. Myślę że 8 pozycja to bezpieczna lokata, a Hacken musi uważać by nie spaść do części tabeli barażowej lub do części drużyn które bezpośrednio spadają. Mój typ na mecz to 0:2 dla Orebo !

Polecam

100

Ramzesa jest offline  
stare 07-07-2009, 23:06   #17
Moderator

Reputacja: 375
Spotkanie: Santoro - Cipolla
Typ: 2:0
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betsafe

Analiza: Już dzisiaj wpadł mi w oko typ na jutrzejsze spotkanie turnieju tenisowego w Newport. Francuz Santoro zmierzy się z niżej notowanym Włochem Flavio Cipollą. Faworytem zdecydowanie jest Fabrice i myślę, że to starcie zakończy się wynikiem 2:0. Santoro gra tenis bardzo przyjemny dla oka, prezentuje charakterystyczny styl... stosuje on oburęczne bp i fh, dysponuje świetnym wolejem, po prostu gra urozmaicony tenis dzięki któremu utrzymuje dość wysoką, równą formę. Fabrice dobrze czuje się na grassie, dotarł do półfinału turnieju Eastbourne gdzie wyeliminował go Frank Dancevic, znakomicie zaczął Wimbledon, bez problemów rozprawił się z Kieferem, ale niestety w kolejnej rundzie trafił na Juana Carlosa Ferrero, który rozegrał wówczas fantastyczny turniej. Wątpię aby Flavio Cipolla nawiązał z nim wyrównaną walkę, wszystko powinno zakończyć się w dwóch setach.

65

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 20:05
Kanonier0392 jest offline  
stare 08-07-2009, 00:43   #18

Reputacja: 8
Sacramento Monarchs - Chicago Sky+1
typ:2
kurs:3,05
buk:Bet365
analiza:Przeglądając statystyki ligi WNBA znalazłem dosc ciekawy mecz pomiędzy Sacramento a Chicago.Obstawiony został juz typ na zwycieswo Chicago wiec ja stawiam ze nie przegrają tego meczu jezeli doda sie im 1pkt, więc w tym meczu może zremisowac.W tabeliligowej stawiane w roli faworyta zawodniczki Sacramentow ciągu 10 meczy zdołały wygrac tylko 2 razy zajmują obecnie ostatnie miesce w lidze.Natomiast koszykarki Chicagoto zespół plasujący sie dużo wyzej bo na 4 miejscu z dorobkiem 6 zwyciestw i 4 portazek.Ostatnie 6 meczy sacramento to 5 porazek i tylko jedna wygrana ich ostatni mecz z minesotą.Natomiast Chicago prezentuje sie lepiej w ciągu 6 meczy 3 razy wygrało i 3 razy poniosło porazke. Myslę,że dzis mogą powalczyc izwycieswo jest w ich zasiegu.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 11-07-2009 o 16:45
porugalia jest offline  
stare 08-07-2009, 00:46   #19
Forum VIP

Reputacja: 197
Spotkanie: San Francisco - Florida
Typ: San Francisco -1,5
Kurs: 3.70
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Drugie spotkanie spośród trzech w tej serii. W pierwszym meczu minimalnie bo 5-4 zwyciężyła ekipa gospodarzy. Dzisiaj można powiedzieć, że czas na rewanż, ale łatwo nie będzie... Oto pitcherzy startowi:
Florida: (R) J JOHNSON 7-1 ERA: 2.76
San Francisco: (L) B ZITO 4-8 ERA: 4.82

Statystycznie wygląda to na przewagę gości, ale nic bardziej mylnego Zito przeciwko Floridzie grać potrafi i udowodnił to niejednokrotnie. Chociaż jego ostatnie starty nie wróżą za ciekawie to ja mu zaufam. SF ma u siebie całkiem przyzwoity bilans i ostatnimi czasy ich pałkarze są chyba ostro rozgrzani bo odbijają na dosyć dobrym procencie... Co do Johnsona to ma rewelacyjny sezon, ale taka jego mini hegemonia nie będzie trwała wiecznie... A osttanie spotkanie w jakim wystąpił... To jest przeciwko Washingtonowi w domu jakby było tego potwierdzeniem... Narzucał w 3 innach i pozwolił przeciwnikom odbić aż 5 - krotnie pilke przy czym stracił tylko 1 runa... Nie ukrywam, że liczę na jego słabszą dyspozycję bo jeśli zagra na takim poziomie jak od początku sezonu to typ wydaje się być bez szans. Spotkania bezpośrednie między obiema ekipami też wydają się być handicapem po stronie gospodarzy tak więc liczę na to, że typ będzie trafny. Na koniec kilka ciekawszych statystyk...

Giants are 4-0 in Zitos last 4 starts vs. Marlins.
Marlins are 10-25 in the last 35 meetings in San Francisco.
Giants are 4-0 in their last 4 games vs. a starter with a WHIP less than 1.15.
Marlins are 0-4 in their last 4 road games vs. a team with a home winning % of greater than .600

270

Patrolinho jest offline  
stare 08-07-2009, 01:09   #20

Spotkanie: Chicago Cubs-Atlanta Braves
Typ: Chicago Cubs
Kurs: 1.95
Buk: Unibet
Data: 08.07.09
Godzina: 02:05
Analiza:

Chicago Cubs gra rewelacyjnie, ostatnio forme mają rewelacyjną dlatego myślę że z dzisiejszym rywalem poradzą sobie bezproblemowo.Atlanta natomiast gra beznadziejnie jednak na wyjeździe gdyż na swoim terenie prezentuje dobry poziom ale dzisiejsze spotkanie podejmują na wyjeździe.Złapała ich czarna seria i przegrywają z każdym a dzisiejszy rywal jest bardzo mocny, w dodatku ostatnio grali i przegrali 2:4.Można powiedzieć że Cubs odgrywa się na wszystkich porażkach jakich doznał parę lat temu dlatego że kiedyś to Goście grali lepiej jednak aktualnie od paru lat drużyną zwycięską są Gospodarze.Na ostatnich pięć spotkań Atlanta poradziła sobie tylko z Washington Nationals i wygrała 9:8 reszta to same przegrane.Ostatnio jednak Washington Nationals wygrał z Atlanta Braves 5:3 dlatego myślę że z dzisiejszymi Cubsami, którzy są w świetnej formie przegrają i to dość sromotnie, możliwe że wyżej niż ostatnio.

100

Serce20 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 8 Lipca 2009r. (Środa)

Zamknięty Temat