Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-01-2010, 17:49   #1
Forum VIP

Reputacja: 273
Typy Dnia - 8 Stycznia 2010r. (Piątek)

Tutaj podajemy typy na Piątek - 8 stycznia !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Pamiętaj, że:
- powtórzony typ to 100 pkt
- nieregulaminowy bukmacher to 100 pkt

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM do tego temacie ->>> LINK.
NIE PISZ o tym w dziale z typami.
Nie stosowanie się do tego polecenie będzie karane żółtymi kartkami
SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza.
Assitalia jest offline  
stare 07-01-2010, 18:01   #2
Forum VIP

Reputacja: 312
Shahar Peer - Yanina Wickmayer
Typ : 1
Kurs : 2,50
Sportingbet

Bardzo ciekawe spotkanie zobaczymy dziś w Auckland. Widziałem wczoraj obie dziewczyny i po tym co zobaczyłem, zmuszony jestem zagrać na Peer.

Shahar to jedna z moich ulubionych zawodniczek. Waleczna, agresywnie grająca. Świetnie porusza się po korcie. Nie ma dla niej straconych piłek. Jeśli znajdzie się pod siatką, nie panikuje, tylko spokojnie kończy akcję volleyem. Odrobinkę kuleje 2 podanie, ale nadrabia to pozostałymi elementami w grze. Wczoraj zagrała świetne spotkanie z Kirilenko ( która grała również bardzo dobrze, wynik 1 i 3 seta zupełnie nie oddaje tego co działo się na korcie ), obfitowało ono w wiele cudownych zagrań, obie panie pokazały tenis na najwyższym poziomie.

Zupełnie odwrotnie było w spotkaniu Wickmayer z Date Krumm. 40-letnia Japonka, prezentująca tenis zupełnie nie z tej epoki ( te fh i bh niemal bez zamachu, wykorzystujące chyba tylko siłę oderzenia przeciwniczki ) ugrała z Belgijką tylko lub aż dwa gemy, patrząć na ilość popełnionych przez nią niewymuszonych błędów ( ponad 30 ) i podwójnych błędów serwisowych. Wickmayer poruszała się jak mucha w smole, biegała bardzo nieporadnie i wygrała mecz tylko dzięki wspomnianym błędom Kimiko i sile swoich uderzeń, która, co muszę przyznać jest bardzo mocna. Wickmayer ma na prawdę niezły serw, lepszy niż jej dzisiejsza rywalka, ale brakuje jej waleczności, słabiej biega po korcie. W wymianach szanse będą wyrównane ( a jeśli Peer będzie grała jak wczoraj to powinna mieć przewagę ). Dlatego bez wahania gram wyższy kurs i zacieram już ręce na to spotkanie.

100 pkt

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:49
Prasa jest offline  
stare 07-01-2010, 18:02   #3

Reputacja: 72
Spotkanie: Walia Premier League: Llanelli – Port Talbot
Typ: 1 (EH 0:1)
Kurs: 2.90
Buk: Bah
Analiza:

Llanelli to drugi zespół walijskiej Premier League. Na swoim stadionie uległ tylko liderowi – The New Saints. Aby ukazać moc i łatwość zdobywania przez nich bramek przytoczę tutaj mecze, które rozgrywali oni na własnym podwórku:

Llanelli 2 - 2 Airbus UK
Llanelli 5 - 0 Connah's Quay
Llanelli 3 - 2 Newtown
Llanelli 2 - 0 Bala Town
Llanelli 4 - 0 Cefn Druids
Llanelli 7 - 1 Caersws
Llanelli 0 - 2 The New Saints
Llanelli 4 - 0 Aberystwyth Town
Llanelli 4 - 1 Prestatyn Town

Aberystwyth zajmuje czwartą lokatę w ligowej tabeli – oczko wyżej od jutrzejszych rywali Llanelli. Jak widać próżno im było szukać choćby bramki na tym obiekcie. Tylko TNS są w stanie pokonać tą drużynę, reszta powinna się przygotować na srogie lanie. Nie inaczej będzie z Port Talbot, które na wyjazdach radzi sobie dobrze, ale jak mówiłem reszta ligi może wyciągać kawałki trawy z między korków tym dwóm drużynom. Zwycięstwo z nimi nic nie oznacza, jeżeli w następnej kolejce przeciwnikiem jest Llanelli i to na ich stadionie. Liczę na powtórkę z października 2007r., kiedy to Llanelli rozgromiło Port Talbot aż 8:0.

PRZEŁOŻONE

Pomogłem - podziękuj.

Lancev jest offline  
stare 07-01-2010, 18:09   #4

Reputacja: 38
Spotkanie: Sporting Braga - Nacional Madeira
Typ: 1
Kurs: 1,65
Bukmacher: Bwin
Analiza: Na piątek typuję mecz Portugalskiej Ligi Sagres, pomiędzy Bradą a Nacionalem. Typuje pewne zwycięstwo gospodarzy. Brada w tym sezonie niespodziewanie przewodzi w lidze Portugalskiej, wyprzedzając różnicą bramek Benficę Lizbona (obie drużyny po 33 pkt.), na trzecim miejscu jest Porto (30 pkt), a na czwartym jest Nacional, który już ma dość dużą stratę (26 pkt.) Patrząc na tabelę jest to mecz czołówki, i mogłoby być różnie. Jednak ja myślę że Braga u siebie, na pięknie położonym Estádio Municipal de Braga nie pozwoli sobie zabrać punktów. Nacional swoją solidną grą zajmuje wysokie miejsce. Wygrywa ze słabymi zespołami z dołu tabeli, ale z czołowymi sobie nie radzi. W tym sezonie Braga do tych czołowych drużyn się zalicza. Myślę że spokojnie pokonają Nacional. Typuję 2:0 dla gospodarzy. Mecz odbędzie się jutro, o godzinie 21:15 czasu Polskiego.
Pozdrawiam

65

Szczurek jest offline  
stare 07-01-2010, 18:17   #5

Spotkanie: Hapoel Marmorek - Hapoel Irony Nir Ramat Hasharon
Typ: 2
Kurs: 2,00
Buk: Bet-at-home
Analiza:

Jutro o 13:30 w Izraelskiej 2 lidze zmierzą się Hapoel Marmorek - Hapoel Irony Nir Ramat Hasharon Biorąc pod uwagę tabele wynik prosty do przewidzenia ale mimo tego przedstawię ją tu. Gospodarze po 16 kolejek zajmuje w tej chwili 14 miejsce na swoim koncie mają zaledwie 13 punktów a dokładne statystyki to 16-2-7-7w ostatnich pięciu meczach aż czterokrotnie remisowali i raz wygrali, Dotychczas u siebie zdobyli 4 punkty raz wygrywając i raz remisując.
Jeżeli jednak chodzi o gości to zdecydowanie jest lepiej choć ostatnie mecze nie powiewają optymizmem to liczę dalej na ich zwycięstwo tak więc po kolei po 16 kolejkach Ironi Ramat HaSharon zajmują wysokie 3 miejsce zdobywając 27 punktów przez co tracą zaledwie 3 do pierwszego miejsca. Ich bilans ogólny to 16-7-6-3 a statystyki z ostatnich pięciu meczach 1 zwycięstwo trzy remisy i jedna przegrana. Chodź w tej lidze bardzo dużo spotkań kończ się podziałem punktów liczę na pewne zwycięstwo Gości.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:50
termi jest offline  
stare 07-01-2010, 18:22   #6
Moderator

Reputacja: 1966
Washington Capitals- Ottawa Senators
Typ: Washington Capitals
Kurs: 1,75
Buk: Expekt

3 Ekipa Konferencji Wschodniej podejmie 6 drużyne tej samej Konferencji. Ostatnie 10 meczy obu drużyn to bilans 5:5. U siebie Capitals mają bilans 13:3:3, a w wyjazdowych konfrontacjach bilans gości to 6:10:1.
W pojedynkach H2H jest bilans 6:1:6.
Ostatnim meczu zawodnicy ze stolicy pokonali Montreal Canadiens, który ostatnio nieźle sobie poczyna.
Wczoraj Senatorowie ulegli Boston Bruins 1:4 na własnej tafli.

Podsumowując, uważam, że jeżeli Capitals chcą wywalczyć 3cią lub wyższą pozycję przed playoffs, muszą wygrywać u siebie z drużynami z miejsc 6tego i niższych i dziś wpadka im sie nie przydarzy.

75

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:50
adqs jest offline  
stare 07-01-2010, 18:29   #7

Reputacja: 2
Spotkanie-Sporting Braga-Nacional Madeira (0-1) EH
Typ-1
Kurs-3,1
Bukmacher-Sportingbet

Analiza

W piątek zostanie rozegrane spotkanie drużyn z czołówki Liga Sagres między liderem z Bragi a 4 w tabeli Nacional Madeira.Faworytem w tym spotkaniu według mnie są piłkarze Sportingu za którymi przemawia atut własnego boiska na którym są niezwykle grozni o czym przekonała się chociażby Benfica,a także obecna forma dzięki której piłkarze z Bragi zajmują fotel lidera.W zespole z Bragi zabraknie następujących graczy: Hugo Viana,Alberto Rodriguez,Peterson,Bruno Tiago,natomiast w drużynie Nacionalu zabraknie Marco Airosa,Edgar Costa,Luis Alberto,Felipe da Costa,Mateus.Myśle,że Braga wygra to spotkanie dwoma bramkami

210

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:52
Lukasz80 jest offline  
stare 07-01-2010, 18:38   #8

Spotkanie: Braga (-0.5, -1) - Nacional - HA
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Przed nami jedno z najciekawszych spotkań tej kolejki w lidze Portugalskiej. Na stadionie w Bradze miejscowy Sporting zmierzy się z drużyną Nacionalu. Oba zespoły spisują się jak dotąd wyśmienicie. Braga, która od początku sezonu okupuje pierwsze miejsce w tabeli spisuje się rewelacyjnie na własnym stadionie. Z siedmiu spotkań sześć wygrała i tylko jedno zremisowała tracąc przy tym zaledwie jedną bramkę. Na swoim terenie wygrywali między innymi z Porto i Benficą co świadczy o mocy jakiej im dodaje własne boisko.

Nacional po słabym początku przebudził się i zaczął regularnie zdobywać punkty dzięki czemu w danej chwili plasuje się na czwartym miejscu. należy jednak dodać, że znaczną ilość punktów zdobyli u siebie, na wyjazdach już nie jest tak kolorowo.

Szykuje się zacięte widowisko. Jeśli Braga dalej utrzyma obronę jak do tej pory na pewno nie straci bramki, z kolei są w stanie z przodu przeważyć szalę na własną stronę. Po remisie w ostatniej kolejce (który mam nadzieje nie wróży zadyszkli) nie mogą sobie pozwolić na dalsze straty punktowe.

95

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:52 Powód: Na prośbe usera
draco09 jest offline  
stare 07-01-2010, 19:05   #9
GZS

Spotkanie:Eispiraten Crimmitschau - Landshut Cannibals
Typ:2
Kurs:2.25
Bukmacher:Bah
Analiza: Mecz bardzo ważny dla drużyny gości.To ostatnia szansa aby sezon zakończyli w pierwszej ósemce.Po sześciu kolejnych porażkach w ostatniej kolejce pokonali na wyjezdzie wyżej notowane Drezno i jutrzejszy mecz poprostu muszą wygrać.Drużyny będące bezpośrednio przed nimi grają mecz między sobą,więc okazja jest niepowtarzalna.Co do gospodarzy ,to mają już po zawodach jeśli chodzi o play-off's,i ich mimo zwycięstwa w ostatniej kolejce na lodowisku lidera stawiam na drugią z kolei wygraną drużyny z Landshut.

125

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:52
GZS jest offline  
stare 07-01-2010, 19:30   #10

Spotkanie: Sporting Braga - CD Nacional Madeira
Typ: under 2.5
Kurs:1,60
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza:

Dnia 8.10.2009 odbędzie się spotkanie 2 portugalskich drużnyn: Sporting Braga - CD Nacional Madeira. Spotkanie z górnej części tabeli 4 Sportingu i 1 Nationalu. Myślę że sporting jako drużyna najmniej tracąca i słabo strzelająca będzie starał się zabunkrować swoją bramkę i liczyć na kontry Bo z tego co widać ich napastnicy nie należą do najskuteczniejszych. National zaś będzie starał się myślę delikatnie przycisnąć jednak do "bunkru będzie bardzo ciężko się przebić.

Historia z ostatnich 4 lat pokazuje iż to starcie nie jest zbyt obfite w bramki więc myślę że będzie tak również i tym razem.

30/11-08 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 1:0
08/10-07 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 1:0
20/05-07 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 1:1
31/03-06 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 1:0
05/10-04 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 3:2
24/08-03 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 1:0
11/05-03 Liga Sagres Sporting Braga vs. Nacional 4:1

Typując tynik myślę o 1:0 dla gospodarzy

60

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:53
maniek4 jest offline  
stare 07-01-2010, 20:12   #11

Reputacja: 6
Spotkanie: Atlanta Thrashers vs. New York Rangers
Typ: 2 (wliczając dogrywkę i karne)
Kurs: 2,34
Bukmacher: DOXXbet
Analiza:

Na dziś wybrałem mecz hokeja z ligi NHL pomiędzy Atlantą a Rangersami. Gospodarze obecnie zajmują 22 pozycję w tabeli z dorobkiem 42 punktów. Strzelili do tej pory 134 bramki a 140 stracili. W ostatnich 10 meczach rozgrywanych u siebie 4 mecze wygrali a 6 przegrali. Jednak w ostatnich 10 meczach na wyjeździe i u siebie tylko 1 razy wygrali a 9 razy zaliczyli porazki. Goście natomiast obecnie zajmują 16 pozycję z dorobkiem 47 punktów. Strzelili 116 bramek a 119 stracili. W ostatnich 10 meczach na wyjeździe 7 razy wygrali a 3 razy przegrali. New York Rangers w ostatnich meczach widać że złapali wiatr w żagle bo idzie im całkiem nieźle w przeciwieństwie do swoich dzisiejszych rywali. W ostatnim meczu między tymi drużynami wygrała Atlanta 2:3 po dogrywce i karnych. Mam nadzieje że goście dzisiaj wykorzystają to że gospodarze mają kryzys i pewnie wygrają w regulaminowym czasie, jednak podparłem się dogrywką i karnymi bo nigdy nic nie jest pewne

100 pkt

mart**sixa jest offline  
stare 07-01-2010, 20:36   #12

Spotkanie: Andy Roddick - Richard Gasquet
Typ: handicap -1,5 seta Andy Roddick
Kurs: 1,84
Buk: Unibet

Analiza:
Nie jestem mistrzem tenisa ale postanowiłem podać taki typ. O 10.00 na kortach w Australii zagrają Roddick i Gasquet. Amerykanin zajmuje 7 miejsce w rankingu ATP a Gasquet jest 52 rakietą świata. Roddick dość łatwo rozprawił się ze swoimi przeciwnikami (Luczak i Ball). Francuz już w pierwszej rundzie stoczył trzy setowy bój z Nieminenem. Myślę że Roddick będzie chciał w tym sezonie wskoczyć o 2-3 pozycje. Będzie to dobry sprawdzian przed Australian Open. Ze swoim genialnym serwisem powinien rozprawić się z Gasquetem. 23 letni Francuz także będzie chciał rozpocząć ten rok dobrze. Niewątpliwie wygrana z Roddickiem byłaby dobrym tego początkiem. Jednak uważam że nie będzie stanowił żadnego oporu. Liczę że Roddick rozprawi się szybko z Gasquetem 2-0 a co za tym idzie mój typ zakończy się sukcesem.

84

Brudny Harry jest offline  
stare 07-01-2010, 21:01   #13

Spotkanie: West Brom - Nottingam (under/over 2,5)
typ: Under
kurs: 1,85
buk: Tobet

Jutro o godzinie 20,45 rozpocznie się spotkanie na szczycie Angielskiej Championship pomiędzy drużynami West Bromwich i Nottingham Forrest. Są to drużyny zajmujące odpowiednio 2 i 3 lokatę w tabeli. Wytypowanie zwycięzcy tego meczu jest bardzo trudne, więc moim typem na jutro będzie under. Decydującym argumentem, który skusił mnie na postawienie na to jest postawa Nottingham na wyjazdach. W 12 meczach ich bilans bramkowy to 10-7 więc mało strzelają mało tracąc. Do tego od 16(!) meczy w lidze nie przegrali, co jest bardzo dobrym wynikiem. Do tego na wyjazdach mają taki dość dziwny bilans. 3-9-0 nie można go nazwać dobrym bo dość mało punktów zdobyli, ale też nie powiemy, że jest zły bo nie przegrali.Do tego na ostatnie 5 meczy zaliczyli 4 undery. Drużyna West Bromu dość dobrze radzi sobie u siebie. Ich bilans to 7-2-3 bramki 25-11 czyli też dużo nie tracą, troche więcej strzelając, lecz te bramki to raczej wynik ogrywania ligowych słabeuszy. Co prawda ostatnie ich wyniki to głównie overy(5 meczy - 3 overy) to jednak teraz zagrają z niewątpliwie mocniejszą drużyną, równą sobie drużyną. Mój typ potwierdza historia spotkań tych drużyn, ostatni over padł w 2002 roku, a ostatnie wyniki tych drużyn to 1-0 0-2 0-1. Typuję 0-0 lub skromne zwycięstwo jednej z drużyn.

100 pkt

kuboslaw jest offline  
stare 07-01-2010, 21:37   #14

Reputacja: 32
Spotkanie: West Bromwich - Nottingham Forest
Kurs: 1.87
Bukmacher: Tobet

Jutro o godz. 20:45 w 1 lidze odbędzie się spotkanie na szczycie West Brom. - Nottingham. Gospodarze zajmują w tabeli 2 miejsce mając 45 pkt oraz stosunek bramek 48-22. Goście natomiast zajmują 3 miejsce w ligowej tabeli mając na swoim koncie 2 pkt mniej niż gospodarze tego spotkania oraz stosunek bramek 34-18. Faworytem są gospodarze dlatego, że mecze na własnym stadionie zazwyczaj wygrywają i prezentują piłkę ofensywną. Myślę, że wynik będzie 1:0 lub 2:1.

Ostatnie mecze obydwu zespołów:

02/01-10 FA Cup Huddersfield vs. W.B.A. 0:2
28/12-09 2. liga Scunthorpe vs. W.B.A. 1:3
26/12-09 2. liga W.B.A. vs. Peterborough 2:0
14/12-09 2. liga W.B.A. vs. Q.P.R. 2:2
08/12-09 2. liga W.B.A. vs. Cardiff 0:2
05/12-09 2. liga Derby vs. W.B.A. 2:2

02/01-10 FA Cup Nottingham vs. Birmingham 0:0
28/12-09 2. liga Nottingham vs. Coventry 2:0
26/12-09 2. liga Watford vs. Nottingham 0:0
19/12-09 2. liga Nottingham vs. Preston 3:0
12/12-09 2. liga Swansea vs. Nottingham 0:1
08/12-09 2. liga Sheffield Utd. vs. Nottingham 0:0

100 pkt

Kolti jest offline  
stare 07-01-2010, 21:50   #15

Reputacja: 7
Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets
Over 5.5 goals
1.83
Bwin

W obecnym sezonie dwa spotkania z nami pomiędzy Oilers i Blue Jackets. W obu wypadkach górą w spotkaniach byli gospodarze. Pod koniec października gracze Edmonton wygrali 6:4, zaś w połowie listopada Columbus wygrali 3:2 po karnych. W tamtym okresie mieli znakomity bilans 11-6-2. Przed dzisiejszym pojedynkiem wygląda to zdecydowanie gorzej: 4-14-7. Injury report:Oilers defenseman Steve Staios was helped off the ice after blocking a shot in the third period of the Coyotes game and is questionable. Winger Fernando Pisani made it back to the lineup after missing 23 games with ulcerative colitis. Goalie Nikolai Khabibulin continues to nurse his back injury, allowing a total of eight weeks to determine whether surgery is needed. Defenseman Lubomir Visnovsky sprained his ankle in the Calgary game on New Year's Eve. It's not a high sprain and he skated Wednesday morning but remains day-to-day. Columbus winger Alexandre Picard sat out the Vancouver game and remains day-to-day with an undisclosed injury, while Raffi Torres also didn't play due to illness. He is also day-to-day. Blue Jackets osiągnęli bilans w Edmonton w stosunku 4-11-2, ale w ostatnich 10 meczach wyniósł on 4-4-2. Kurs na rezultat powyżej 5.5 gola jest satysfakcjonujący, tym bardziej, że z dobrej strony ostatnio pokazują się tacy zawodnicy jak: Sam Gagner, Edm (C/W) 3 pts in last 3 GP, Dustin Penner, Edm (LW/RW) 2 pts in last 2 GP, Patrick O'Sullivan, Edm (W/C) 6 pts in last 6 GP, Denis Grebeshkov, Edm (D) 2 pts in last 2 GP, Kristian Huselius, CBJ (LW) 4 pts in last 2 GP, Rick Nash, CBJ (RW/LW) 3 pts in last 2 GP, Kris Russell, CBJ (D) 2 pts in last 2 GP, Fedor Tyutin, CBJ (D) 3 pts in last 5 GP. Są to w większości kluczowe postaci, a skoro oni punktują, to o liczbę szans, sytuacji i bramek można być spokojnym. Na zakończenie trochę statystyk: Overall strzelano 5.72 gola, a w EDM 5.71. Pod statystyki wygląda to obiecująco, a mianowicie 8.3 bramki. Oba zespoły tracą łącznie średnio 6.72 gola, a w EDM 7.59(+ away games COLUMBUS).

83

CFab jest offline  
stare 07-01-2010, 21:57   #16

Reputacja: 36
Spotkanie: West Bromwich Albion - Nottingham Forest
Typ: Wynik do przerwy/wynik końcowy) X/X
Kurs: 5,50 (5,00)
Analiza: Spotkanie 2 i 3 siły zaplecza Premiership. Oby dwie drużyny w bardzo dobrej formie. Ostatnie 5 meczy WBA to 3 wygrane i 2 remisy, a Nottingham to 4 wygrane i jeden remis. Jednak oby dwie drużyny tracą już dużo pkt. do Newcastle i o liderze będą chyba mogli jedynie pomarzyć. A więc co im zostaje.. walka o 2 miejsce, które daje bezpośredni awans. Widze ten mecz tak... pierwsza połowa to badania przeciwnika,a druga to granie z kontry Nottingham. Bardzo dobra obrona gości nie pozwoli zdobyć więcej niż 1 bramki gospodarzą, a jeżeli oni to uczynią to i goście to uczynią, gdyż z przodu też potrafią grać. Najważniejsze jak dla mnie jest to, iż goście tego meczu maja stosunek bramek na wyjeździe 10-7 (tu zgadzam sie z underem na ten mecz). Na 12 meczy na wyjeździe 3 wygrali oraz aż 9 zremisowali! Pierwsza połowa 0:0, druga równiez bezbramkowy remis bądź 1:1. Myślę, ze te drużyny ukazują równy poziom w tej części sezonu i tu wypatruje remis. Polecam

Jeżeli ktoś nie jest pewny tego typu to polecam under.

100 pkt

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 14:54
Arkadiuszch jest offline  
stare 07-01-2010, 22:06   #17

Reputacja: 3
Spotkanie: Washington Capitals - Ottawa Senators
Kurs: 3.75
Buk: Unibet
Analiza:
Pojedynek pomiedzy trzecią i szóstą druzyna NHL Eastern Conference zadaje sie miec tylko jednego faoworyta i wedlug mnie nie jest nim team Washington. Gospodarze po seri zwyciestw maja za soba serie porazek oraz jedno zwyciestwo z Montrealem. Goście natomiast mają statystyke odrobine lepsza. Warto do tego dodać ze ten sezon obfituje w niespodzianki :; tak samo jak Washington traca ppunkty w pojedynkach ze słabszymi rywalami tak samo Ottawa juz nie raz pokazala zeby. Myśle że kurs jest na tyle atrakcyjny ze mozna postawić na dwójke.

100 pkt

pawel17rm jest offline  
stare 07-01-2010, 22:14   #18

ATP (Brisbane/AUS)
Spotkanie:Berdych T. (Cze) -Bellucci T. (Bra)
Will Thomaz Bellucci (BRA) win at least 1 set?
Typ:Nie
Kurs 1,72
Buk:Bwin
Dziś w nocy na korty wyjda T.Berdych i T.Bellucci.Faworytem jest zawodnik z czech(kursy na niego oscylują w granicach 1,2-1,3zł).Według mnie Berdych jest dużo lepszym zawodnikiem i powinien gladko sobie poradzić z zawodnikiem z brazyli.Jako ze sezon sie dopiero rozpocząl zawodnicy nie zagrali jeszcze zbyt wielu meczy.W poprzednich rundach tego turnieju berdych wygrał z Lindahl`em 2-0(6-2,6-4) a także z Baghdatis`em 2-0.(6-0 i 6-1),natomiast Belluci ograł Chele 2-1(6-3 3-6 6-1) i Leviego 2-1 (6-4 4-6 6-4) Jak widać Czech wygrywał dość pewnie i jeszcze nie zdołał odczuc trudów turnieju,co innego Belucci,który w swoich meczach musiał sie troche pomeczyć.Dodam ze obaj panowie spotkali sie dwa razy ,raz wygrał Berdrych 2-1 a raz Belluci 2-0.Jednak to nie byla nawieszchnia "Hard" lecz "Clay" wiec o niczym to nie świadczy.Uważam ze zawodnik czeski przystąpi na "świeżośc"i do tego meczu i ogra 2-0 swojego przeciwnika z czym wiąze sie fakt i Tomas Belluci nie zdobędzie żadnego seta.
Powodzenia

100 pkt

qwerty2882 jest offline  
stare 07-01-2010, 22:24   #19

Reputacja: 48
Spotkanie: Marie-Laure Brunet - Olga Medvetseva
Biathlon - Kobiety - 7.5 Sprint - Oberhof
Kurs: 2.10

Ku mojemu zaskoczeniu faworytką bukmachera jest Francuzka ,która w do dotychczasowych 3 startach w biegu sprinterskim za każdym razem była słabsza od Rosjanki plasując się odpowiednio na 14,16 i 34 pozycji .Natomiast Rosjanka dwukrotnie zdołała załapać się do pierwszej dziesiątki(2,6,17) czego nie potrafiła dokonać Francuzka.
Bukmacher zapewne sugeruje się postawą Brunet w biegu sztafetowym ,w którym Brunet była bezbłędna ,natomiast Rosjanka jedynie raz się pomyliła czym walnie przyczyniła się do zwycięstwa jej drużyny. Mimo to decyduje się postawić na Rosjanka która jest w stanie po raz kolejny znaleźć się w pierwszej dziesiątce.

100 pkt

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 15:08
chajtgr jest offline  
stare 07-01-2010, 22:36   #20

Spotkanie: David Guez v Flavio Cipolla
Tenis: Francja, ATP Challenger Noumea 2010 (08.01.10 06:00) Gospodarz Gość
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bet-at-home

Dzisiaj zapraszamy do Noumei stolicy Nowej Kaledonii gdzie rozgrywany jest Challenger na otwartych kortach twardych. Za sobą mamy już ćwierćfinały i na placu boju zostało już tylko 4 graczy: David Guez , Flavio Cipolla , Kevin Anderson oraz Florian Mayer. Mój dzisiejszy faworyt to Francuz David Guez, który zmierzy się z Włochem Flavio Cipolla. W oczach bukmacherów to właśnie David jest faworytem i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie.
Dwudziestosiedmioletni już Francuz plasuje się na 146 pozycji Rankingu ATP. Na tym turnieju czuję się bardzo dobrze ponieważ gra u siebie. Nowa Kaledonia to francuskie terytorium zależne około 1400 km na wschód od Australii i 1 500 km na północny zachód od Nowej Zelandii, także kibice w jakimś stopniu na pewno mu pomogą. Jak dotąd rozstawiony z „czwórką” Guez radzi sobie przyzwoicie. W pierwszej rundzie pokonał grającego z Dziką Kartą Nicolasa N'Godrela 61 63. W drugiej trafił na kolejnego zawodnika z Kartą – reprezentanta USA sklasyfikowanego na 358 pozycji – Ryana Harrisona. Jemu także nie dał szans i wygrał 62 63. W półfinale rozgromił młody talent z Bułgarii – Grigora Dimitrova #288 rakietę Światowego Rankingu ATP 63 62. Dziś już zapewne tak łatwo nie będzie – jednak liczę, że awansuje do finału, gdzie najprawdopodobniej zagra z Niemcem Florianem Mayerem (turniejową „jedynką”). W zeszłym roku w Noumea odpadł już w pierwszej rundzie z Amerykaninem Ryanem Sweetingiem 06 16 (fatalne statystyki: 7% skuteczności drugiego podania i 15% przy pierwszym podaniu rywala). Należy pamiętać, że pod koniec sezonu 2009 w ATP World Tour Masters 1000 Paris pokonał Stanislawa Wawrinkę 63 64 (zawodnika niewątpliwie lepszego od młodego Bułgara). Do tego David ma u mnie wieli szacun bo w Lyonie pokonał tenisistę amerykańskiego Rama, którego osobiście bardzo nie lubię.
I co ważne panowie mają rachunek do wyrównania. Dwa lata temu właśnie na tym turnieju Flavio pokonał Davida w półfinale 62 63. Dzisiaj w niewątpliwe lepszej dyspozycji jest Francuz, który weźmie sobie odwet za tamtą porażkę.
Kto nie kojarzy Włocha to napisze tylko, że ma 26 lat i nie za dobre warunki fizyczne. Tylko 173 centymetry wzrostu nie czynią z niego demona serwisu – dlatego musi nadrabiać ambicją i szaloną defensywą. Lubi chadzać do siatki – ale Guez powinien sobie z nim poradzić i umiejętnie go mijać. Myślę, że przy obecnej dyspozycji David Guez osiągnie finał i już po raz kolejny w tym roku da zarobić.

100 pkt

Ostatnio edytowane przez Ted ; 10-01-2010 o 15:12
wilander jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 8 Stycznia 2010r. (Piątek)

Zamknięty Temat