![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.08.2007 Skąd: Ludowy
| 1/8 finału Ligi Mistrzów
Dzisiaj rozlosowano pary 1/8 finału. Oto one: Celtic Glasgow - FC Barcelona Olympique Lyon - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto FC Liverpool - Inter Mediolan AS Roma - Real Madryt Arsenal Londyn - AC Milan Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC Według mnie najciekawiej zapowiada się dwumecz Arsenalu z Milanem. Ciekawie też będzie w parach Celtów z Barcą, Liverpoolu z Interem i Lyonu z ManU. Na dzień dzisiejszy jak dla mnie dalej przechodza Barcelona,ManU,Porto,Inter,Real,Arsenal (Milan dobry w LM, ale to co pokazują w ldize i pucharach to po prostu się w głowie nie mieści), Chelsea i Sevilla. |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
Jezeli myslisz ze w obecnej formie Sevilla jest w stanie ograc Fenerbahce to sie grubo mylisz ;] Ostatio graja taka cienizne, ze jak sie nie poprawia to odpadna ;] Liverpoolu tez bym nie skazywal na porazke, bo Inter jak dla mnie nie jest tak samo jakis hiper mocny. |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 24.09.2006
|
Jeżeli chodzi o pare 1/8 finału Celtic-Barcelona to bym się sprzeczał,zależy wszystko od pierwszego meczu w glasgow.Przecież Celtic u siebie może wygrać z każdym,w stolicy kataloni na 99% wygrają gospodarze.W tej parze zdecyduje dorobek strzelecki obu drużyn,jeszcze jednym atutem celtów w tym dwumeczy będzie Artur Boruc ! Mój typ to awans celticu |
| |
| | #4 | |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007
Reputacja: 192 | Cytat:
Najlepsza para : Arsenal - Milan Ten mecz mozna tez nazwac tak: Mlodosc v Starosc. Jesli Milan dalej bedzie prezentowal taka forme w lidze, to o awans Kanonierow jest spokojny. Jesli Arsenal zagra w najsilniejszym skladzie bedzie bardzo ciekawie. Moj typ to oczywiscie awans Kanonierow i jesli Milan nadal bedzie tak gral na swoim stadionie to mozna powiedziec, ze mecz w Mediolanie bedzie w pewnym rodzaju meczem u siebbie lol
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ | |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Przemyśl
| Arsenal Londyn - AC Milan !! będzie to z pewnością bardzo ciężka przeprawa Arsenalu ! Nie mnij jednak Milan jest do ogrania ! ostatnio im sie nie wiedzie ! mimo ze wygrali klubowe mistrzostwa europy to dla mnie jest to zespól obecnie bardzo slaby. Nie zapominajmy jednak że w składzie Milanu jest najlepszy piłkarz 2006/2007 |
| |
| | #6 |
| Forum VIP Dołączył: 01.08.2006 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 151 | Arsenal 5, przecież Arsenal ma Fabregasa, który wyjaśni Kake i całą resztę.
__________________ "Gdy czlowiek z pieniedzmi spotyka czlowieka z doswiadczeniem, czlowiek z doswiadczeniem wychodzi z pieniedzmi, natomiast czlowiek z pieniedzmi wychodzi z doswiadczeniem" |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 26.04.2007
|
Zgadzam się z fabregasem,Arsenal ma przede wszystkim Fabregasa |
| |
| | #8 |
| Typer Dołączył: 25.09.2005 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 3602 |
Dla mnie wiekszosc pare na pierwszy rzut oka jest bardzo oczywista Celtic Glasgow - FC Barcelona bez prolemu Barca powinna awansowac Olympique Lyon - Manchester United MU bez 2 zdan Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto Raczej porto FC Liverpool - Inter Mediolan Inter zdecydowany faworytem AS Roma - Real Madryt tutaj róznie moze byc zobaczymy w jakiej formie bedzie roma przed tym meczem Arsenal Londyn - AC Milan Arsenal bo Milan gra mało ciekawą piłke Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn Racze Chelsea Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC Tutaj myśle z Fenerbahce moze sie pokusic o niespodzianke bo stac ich na wiele ale nie wiadomo co pokazą
__________________ |
| |
| | #9 | |
| Cytat:
| |
| |
| | #10 | |
Reputacja: 192 | Cytat:
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ | |
| |
| | #11 |
|
Zobaczymy na przełomie luty/marzec kto miał z nas racje ;] Ja nie wiem czemu wy wywyższacie tą barcelone,na boisko wyjdzie po 11 zawodników i każdy ma szanse wygrac |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
Tak naprawde nie mozna teraz obstawiac na 100% ze barca przejdzie dalej - bo jakby czolowi gracze zostali skontuzjowani? fakt moze niektorzy wychowankowie sa dobrzi, ale wiadomo co znaczy doswiadczenie.. Tak wiec cierpliwie czekac. A kiedy sie wogole zaczyna ta 1/8 LM ? |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 19.12.2007
|
19 - 20 lutego 2008 04 - 05 marca 2008 Ostatnio edytowane przez alxemikas ; 22-12-2007 o 07:17 |
| |
| | #14 |
| Forum VIP Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Zachodnia Polska
Reputacja: 720 |
Moje typy na dzień dzisiejszy na to kto awansuje dalej drużyny, które wg mnie przejdą są pogrubione Celtic Glasgow - FC Barcelona Olympique Lyon - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto FC Liverpool - Inter Mediolan AS Roma - Real Madryt Arsenal Londyn - AC Milan Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 17.09.2007 Skąd: Księstwo Łowickie
|
A oto moje typy na dzień dzisiejszy : Celtic Glasgow - FC Barcelona 2 Olympique Lyon - Manchester United 2 zdecydowanie Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto 2 FC Liverpool - Inter Mediolan 2 AS Roma - Real Madryt raczej 2 Arsenal Londyn - AC Milan 1 Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn 2 Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC 1 Większość ludzi już na wstępie skreśla Fenerbahce a ja uważam że mają szanse wygrać z Sevillą |
| |
| | #16 |
| Forum VIP Dołączył: 31.07.2007
Reputacja: 219 |
Narazie ciezko pisac cos szczegolnego dlatego podam suche typy: Celtic Glasgow - FC Barcelona Olympique Lyon - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto FC Liverpool - Inter Mediolan AS Roma -Real Madryt Arsenal Londyn - AC Milan Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC heh jakos tka wyszlo ze ta "prawa" strona lepsza ;d Ostatnio edytowane przez easy ; 23-12-2007 o 22:09 |
| |
| | #17 |
Reputacja: 192 |
Celtic Glasgow - FC Barcelona Olympique Lyon - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto FC Liverpool - Inter Mediolan AS Roma - Real Madryt Arsenal Londyn - AC Milan Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ |
| |
| | #18 | |
| Dołączył: 17.08.2007 Skąd: Ludowy
| Cytat:
Według mnie w parze Milanu z Arsenalem wszystko jest możliwe, ale coś czuje ze jednak to Włosi awansują. Arsenal już dawno nie miał tak dobrego sezonu, ale myślę że zadecyduje doświadczenie Milanu. Szalenie ważny pierwszy mecz. Jednak mimo wszystko trzymam kciuki za kanonierów. Ostatnio edytowane przez fifi_h ; 23-12-2007 o 11:05 | |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 31.08.2007
|
Nie liczyłbym na odpadnięcie wszystkich drużyn włoskich. Ich gra może się nie podobać, mogą tam grać starcy itp., ale są diabelnie skuteczni i w tej edycji powinni po raz kolejny to udowodnić.
|
| |
| | #20 |
| Forum VIP Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Zachodnia Polska
Reputacja: 720 |
Fenerbahce wg mnie już osiągnęło szczyt swoich możliwości na ten sezon i odpadną z Sevillą, która zwłaszcza na Ramon Sanchez Pizjuan jest bardzo dobrą drużyną Co do pary Arsenal - Milan to wydaje mi się, że Włosi po raz kolejny pokażą, że są drużyną pucharową i pokonają młodych piłkarzy Arsenalu, którzy powalczą o mistrzostwo Premiership z Manchesterem United |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Liga Mistrzów 1/4 Finału REWANŻE 6-7 Kwiecień | AKA SHAKAL | Liga Mistrzów | 177 | 08-04-2010 18:19 |
| Liga Mistrzów 1/4 Finału 30-31 Marzec | Pingwin ! | Liga Mistrzów | 50 | 02-04-2010 19:39 |
| Zasada Ligi mistrzów | zyga435 | Off Topic | 3 | 08-08-2007 23:53 |
| 1/2 FINAŁU LIGI MISTRZÓW LIVERPOOL-CHELSEA (0:1) | eMdżeJ | Liga Mistrzów | 24 | 02-05-2007 20:30 |