![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | 4 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 2.11.2011 - środa Bardzo ciekawe spotkania czekają nas w środę. Realowi zawsze ciężko w ostatnich latach grało się w Lyonie. Czy tym razem będzie podobnie? Inter Mediolan w coraz wyżej formie. Kurs 1.70 zachęca na pogranie czystej 1. Bayern gra z Napoli. Na pewno czeka nas ładne widowisko piłkarskie. Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 26.11.2009 Skąd: Kalisz
Reputacja: 21 |
Ależ leci kurs Man City |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 01.08.2011
|
Mecze ciekawe, aczkolwiek bardzo trudne. 1. Villarreal - Manchester City: Spotykają się drużyny z całkowicie odmienną formą. Hiszpanie przegrywają mecz za meczem, natomiast The citizens gromią każdego kto stanie im na drodzę. Roberto Mancini napewno wystawi najsilniejszy skład gdyż za wszelką cenę chcą wyjść z grupy. TYP - 2 2. Manchester United - Galati Czerwone diabły już nie prezentują formy z początku sezonu, co nie oznacze że zapomnieli jak się wygrywa. Ferguson wystawi silny skład ponieważ za wszelką cenę bedzie chciał wyjść z grupy na 1 miejscu. Powinno obejść się bez nie spodzianek. TYP - gole obu drużyn - NIE 3.Benfica 0 Basel Kolejna para grupy C. Pierwszy mecz piłkarze z Lizbony pewnie pokonali Basel. Teraz powinno być podobnie, ponadto grają w lizbonie co napewno da gospodarzą sporo swobody. Benfica napewno będzie walczyła o zwycięstwo ponieważ mają szanse na wyjscie z grupy z 1 miejsca TYP - 1 4.Tranzospor - CSKA Chyba najtrudniejszy mecz z wszystkich potyczek środowych. Pierwszy mecz nie pozostawiał złudzeń, Rosjanie wygrali 3:0, ale... Teraz każda z drużyn chce wygrać gdyż właśnie ten mecz może przesądzić która z tych drużyn wyjdzie z grupy. Ale jednak chyba faworytem jest drużyna z Moskwy, lecz wszystko jest możliwe TYP - X2 |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 27.07.2011 Skąd: Bydgoszcz
|
Lyon - Real 2 Mourinho chce w tym sezonie wygrac wszystkie mecze w grupie nie tracąc przy tym ani jednej bramki. Ostatnie dwa mecze Lyonu z Realem to niezłe lanie 3:0 i 4:0 no ale fakt grali na Santiago Bernabeu. Lyon jak na razie w LM 4pkt ( zwycięstwo z Chorwatami i remis z Ajaxem) co daje im 3 miejsce. Jeżeli chcą awansować muszą z Realem wygrac. Lecz ja jako kibic Realu jestem o ten mecz spokojny. |
| |
| | #5 | |
| Dołączył: 19.02.2011 Skąd: Kielce
Reputacja: 28 | Cytat:
W ostatnim meczu ligowym było widać że drużyna sie oszczędzała. Zabrakło 4 podstawowych graczy w wyjściowej 11. Przesuniecie S. Ramosa do środka obrony okazało sie strzałem w 10. Rozgrywa obecnie swoje najlepsze spotkania w tym sezonie tworząc wraz z Pepe pare nie do przejścia. Martwi natomiast słaba forma CR7. Na szczęście w tym sezonie siła Realu nie jest oparta na nim a na kolektywie który tworzy cała drużyna. Znakomita forma strzelecka w jakiej znajdują sie napastnicy (Higuain i Benzema) gwarantuje min 1 gola dla Realu. Do tego świetnie dysponowany Di Maria, który będzie pewnie znów rozdawał karty na prawym skrzydle i tu upatruje kolejnej jego asysty w tym sezonie. Najprawdopodobniej w wyjściowej 11 nie zobaczymy Mesuta Ozila, który zagubił gdzieś formę ostatnio ale i tu jest godny zastępca Kaka (jest w bardzo dobrej formie(oszczędzany ostatnio na LM)). Co do Lyonu na pewno nie zobaczymy Bastosa, który ma kontuzje uda.
__________________ Pomogłem?? Podziękuj! :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Moje Typy!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatnio edytowane przez seba1b ; 01-11-2011 o 18:16 | |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 31.10.2009
Reputacja: 43 |
Mnie zainteresowal typ na zwycięstwo Ajaxu Amsterdam. Liga Holenderska jest znacznie mocniejsza od Chorwackiej nie ma co tu porownywac. Ostatnio Ajax na fali zwyciestwo w pucharze Holandii i Eredivisie z Roda dosyc pewne. Wczesniej dobry wynik w Zagrzebiu, więc u sibie powinno byc jeszcze lepiej, Dlatego ze Ajax ma szanse na wyjscie z grupy wszystko w ich rekach jesli zwycieza z Dinamem a Lyon przegra z Realem to Ajax bedzie mial duze szanse na wyjscie z grupy wiec czego nie korzystac. Osobisice gram na ten typ. Ajax Amsterdam : Dinamo Zagrzeb Typ: 1 Kurs: 1,40 Bukmacher: Expekt Ostatnio edytowane przez jose_bastiano ; 03-11-2011 o 08:12 |
| |
| | #7 | |
| Moderator Dołączył: 26.05.2008 Skąd: Białystok
Reputacja: 478 | Cytat:
Żółte Łodzie Podwodne będą musiały się obejść bez: Giuseppe Rossiego (13/5 - Primera Division + Champions League: mecze/gole), Nilmara (6/2) i Caniego (13/1). Problemy zdrowotne ma też Marco Ruben (8/1). Jedynym nominalnym napastnikiem w talii Juana Carlosa Garrido pozostał teraz tylko 31-letni Javier Camunas (10/0), który w tym sezonie nie zdobył jeszcze bramki (!). Do tego kontuzji we wspomnianym sobotnim meczu doznał Marcos Senna (9/0). Trzeba jak najszybciej "łapać" kurs na wygraną Manchesteru @1.60 (Bet-at-home & Tobet)
__________________ Maradona good. Pelé better. George Best. Ostatnio edytowane przez Belfast Boy ; 31-10-2011 o 17:22 | |
| |
| | #8 | |
| Dołączył: 11.09.2011 Skąd: Poznań
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| |
| | #9 | |
| Dołączył: 10.10.2011
Reputacja: 16 | Cytat:
Te 3 remisy o ktorych piszesz to Twente (1-1, stracony gol w koncowce a wczesniej przy 1-0 nie uznana prawidlowa bramka na 2-0), lider AZ Alkmaar i wiciagniete 2-2 z 0-2 (gol na 2-2 grajac w oslabieniu), Feyenoord 1-1, gol wyrownujacy Ajaxu w oslabieniu. Czyli w dwoch wypadksch remisy ratowali grajac w 10 i to z zespolami chyba jednak lepszymi niz Dinamo Zagrzeb Ajax mial osatnim czasy troszke slabszy okres ale w minionych kilku dniach ddwukrotnie wygral w Kerkrade z Roda za kazdym razem strzelajac po cztery bramki. A zaznaczam, ze w Kerkrade Ajaxowi nigdy nie gralo sie specjalnie latwo. | |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Ja gram tak: Genk-Chelsea 2 kurs: 1.25 Kurs nie powala ale muszą wygrać, muszą aby uspokoić kibiców... porażki z QPR i AFC to za dużo, muszą wygrać aby spokojniej grać w trudniejszych meczach w grupie a zresztą wygrają to będą mieć 10 punktów i pewny awans Ajax-Dinamo 1 kurs: 1.50 Ajax musi wygrać, musi bo to przedłuży ich nadzieję na awans, potem mają ciężkie mecze bo u siebie z Realem i na wyjeździe z Lyonem... skoro pokonali na wyjeździe Dynamo to to samo muszą uczynić u siebie, inaczej tamten wyczyn pójdzie na nic Villarreal-City 2 kurs 1.60 Moj wielki błąd, trzeba było grać jak dawali 2.00 na City AKO fajne bo 3.01, moim zdaniem nic pewniejszego na tą kolejkę nie ma! Warte uwagi: MUFC - 1, Szkot zaznaczył,ze zagra podstawowy skład i pewnie Diabły nie odpuszczą już nic w LM bo w końcu awans z drugiego miejsca to "szansa" na trafienie na Bayern, Real czy Barcelonę w kolejnej fazie a po co robić sobie pod górkę tak szybko Leverkusen 2X - to są Niemcy, może być tak,że strzelą i zamurują się jak to miało miejsce w ostatniej kolejce Bundesligi, poza tym mają ciekawą ekipę a Valencia jak to w Hiszpanii bywa, może wygrać ale może także bardzo rozczarować, moim zdaniem bardzo ciekawy kurs aby zaryzykować To tyle ode mnie w tej kwestii
__________________ Cel: odrobić 1100zł. |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 08.01.2009
Reputacja: 106 |
Mój typ na jutro to: APOEL- Porto obie strzelą 1.85 Tobet Jutro szykuje nam się bardzo gorący mecz w moim przekonaniu. W zasadzie ta kolejka wyjaśni bardzo wiele w grupie G, choć jest ona tak wyrównana, że nie typuje się wskazania faworytów do wyjścia z grupy. APOEL i Porto to drużyny ofensywne, grające z polotem, potrafiące strzelać mnóstwo bramek. Kurs na APOEL według mnie bardzo przesadzony, szanuję klasę Porto ale u siebie nie potrafili pokonać ekipy z Cypru, dodatkowo nie jest to już ta sama drużyna co w zeszłym sezonie. Gospodarze mają niesamowitą szansę awansu z tej grupy i to spotkanie jest dla nich kluczowe, stąd według mnie bramkę strzelą na pewno. O gol dla Porto również się nie martwię bo im tym bardziej będzie zależeć by się nie zbłaźnić, a mają zawodników potrafiących grać z przodu. Spotkanie powinno być bardzo emocjonujące, zastanawiam się również nad jakimś overem kartkowym ale wstępnie typ na obie strzelą wydaje mi się w miarę pewny. |
| |
| | #12 | |
| Dołączył: 29.09.2007 Skąd: jestem...?
Reputacja: 140 | Cytat:
| |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 09.10.2007 Skąd: Łódź
Reputacja: 8 |
Pilzno w meczu z Barcą na Camp Nou nie oddało nawet strzału. U siebie też nie za dużo zwojuje. Valdes śrubuje nowy rekord czasu bez gola i koledzy na pewno pomogą mu maksymalnie go podkręcić. Barcelona nie straciła gola przez ostatnie 8 meczy, myślę, że jutro wieczorem będzie już 9. Co do Milanu to na pewno zdają sobie sprawę z tego, że Hiszpanom można dopisać 3 pkt, a że oba te zespoły mają w grupie po 7 pkt to Milan zrobi wszystko, żeby z tego wyścigu nie odpaść i do końca mieć nadzieję na 1 miejsce w grupie. To w kwestiach motywacyjnych, bo wyższa klasa sportowa jest niezaprzeczalna i tacy gracze jak Ibrahimović, Boateng czy Robinho mogą praktycznie w pojedynkę rozstrzygnąć ten mecz. Powodzenia! Betsafe Pilzno - Barcelona: Barcelona wygra do zera 1,40 BATE - Milan: 2 1,58 AKO 2,21 |
| |
| | #14 | |
| Moderator Dołączył: 22.08.2009
Reputacja: 489 | Cytat:
| |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 31.01.2010 Skąd: Lipno
Reputacja: 1 |
Inter Mediolan - Lile 1x Francuzi mają problemy z wygranie meczy zarówno w LM jak i u siebie w lidze.Ostatni bezbramkowy remi też nie nastraja optymizmem . Włosi na swoim stadionie pokonali ich jedną bramką więc nie widzę szansy na wygraną gości w tym spotkaniu typ 1 X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem po kursie 1,37 jest B.D idealne spotkanie do dubla to BATE Borisov - AC Milan Gospodarze na tym stadion z ekipą Barcelony stracili aż pięć bramek więc ich obrona jest na pewno do przejścia przez zespół z Włoch. Już raz z nimi wygrali 2-0 więc i dziś śmiało powinni ich pokonać. Ale można się spodziewać wyniku 0-0 więc typ 2 X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem po kursie 1.15 daje ako 1.58 Ale czegoś tu mi jeszcze brakuje
__________________ 2 July Port Elizabeth Holandia _ Brazylia Ostatnio edytowane przez splot ; 01-11-2011 o 11:36 |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 | Villarreal - Man City Poprzednie spotkanie: 2:1 dla City; jednak sporo nerwów kosztował mnie ten mecz. City określony mianem pewniaka, który na własnym obiekcie zaspokoi potrzeby fanów na piękne widowisko, trzymało mnie w niepewności do ostatniej minuty. Wywalczyli wygraną; według mnie zasłużenie, bo mieli przewagę w posiadaniu piłki ; a honor City uratował Aguero. Aktualna forma: ostatnie 5 spotkań Villarreal - W - L - L -L - D. Man City: - W - W - W- W - W. ( w tym m.in wygrana 6-1 z United) Osłabienia: Villarreal: zagra bez Cristiana Zapaty, Caniego, Marco Rubena i Marcosa Senny, natomiast występ Javiera Camuñasa jest niepewny. Man City: tutaj przede wszystkim powrót Balotelliego Man City w niesamowitej formie. Nie ma lepszej okazji, niż drużyna która na chwile obecną wygrała tylko 3 mecze w lidze, a teraz załamuje się brakiem Rossi i Nilmara. W takiej sytuacji powinni odpuścić spotkanie i skupić się na grze w lidze. Typ: Man City Kurs: 1.60 Betsson |
| |
| | #17 | |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | Cytat:
Nie wiem gdzie te fundamenty do zachwycania się nad City. Chyba tylko suchymi liczbami. Ale po kolei. Ostatnie mecze. 1. Ligowy u siebie z Wolverhampton - do połowy grali taką kaszankę , że ludzie po połowie stwierdzili , że nawet gola nie zdobędą. W II cos się tam obudzili choć nie widziałem 2. Carling Cup ponownie z Wolves - lekko przemeblowany skład i dość pewna wygrana choć zaczęło się sensacyjnie od prowadzenia gospodarzy. Wilki mają cel się utrzymać w lidze , a nie grac puchary które takim ekipom jak oni moga tylko przeszkadzać 3. słynne 1:6 z MU. Ja tu już swoje zdanie wyraziłem. Owszem MU zagrało źle , ale City wcale nie lepiej. 6 bramek , spoko , ale te bramki po szybkich akcjach , mając ubytek jednego piłkarza tak to się musiało skończyć. ostatnie 5 minut na stojąco i stad 3 bramki. Był taki kwadrans że Diabły w 10 zdominowali City , które z połowy wyjść nie mogło. 4. Aston Villa i Blackburn. jednak rywale klasę i dwie słabsi. City jak do tej pory miało ładnie ułożony kalendarz. Ja dalej obstawiam , że jak przyjdą trudniejsze mecze to Manicni spęka. Bayern nie miał problemów z ograniem City więc wcale zaiści tacy nie są. Do czego zmierzam. MC w LM to jest kopciuszek (na chwilę obecną) , porażka z Bayernem , remis z Napoli i szcześliwa wygrana z Villarealem gdzie miało być 5:0. Kurs jak na taki mecz jak dla mnie niegodny ryzyka. Pewnie bedzie zaraz pocisk ale co tam , ja tam wierzę , że na El Madrigal się nie pokłonią przed szejkami.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #18 | |
Reputacja: 368 |
Popieram Konrada i dodam tylko,że upadek City będzie bardzo bolesny, nie mówię,że nastąpi to dziś, niemniej jednak Villarreal grał już w europejskich pucharach, nie ukrywam sam pobrałem kurs na ten mecz wczoraj ale nie za duże pieniądze, owszem City może wygrać, powinno ale strata przez nich punktów nie powinna bardzo dziwić... Cytat:
__________________ Cel: odrobić 1100zł. | |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 08.03.2010
Reputacja: 43 |
Czy to przypadek, że przed zachwytem nad City przestrzegają kibice United ?? Nie wiem co masz na myśli pisząc "upadek" ale niewątpliwie nie raz jeszcze przytrafią się im jakieś "potknięcia". Grube miliony płacone są za zawodników właśnie dlatego bo są oni w stanie zapewnić zwycięstwo nawet jak gra całej drużyny się nie klei. Tak jak z Wilkami. Mecz w pucharze? Nie ma co w ogóle o tym wspominać, nalezą się tylko gratulacje że udało im się zmobilizować na taki mecz i spokojnie wygrać 4:2. A z tą mobilizacją u "przepłaconych" gwiazd jest czasami różnie. MU vs MC ? Nie wiele mogę powiedzieć bo nie oglądałem ale umniejszać sukces City tylko dlatego że Diabły odpuściły końcówkę? To znowu tylko pochwały dla MC za walkę do końca. A zawodnikom Mu nagana. Po utracie 1 zawodnika musiało się skończyć 6 bramkami w plecy? Złe podejście! Są mecze gdzie drużyna grająca w 10 wygrywa albo chociaż minimalnie przegrywa. Ja tam też nie wariuję na punkcie City i nie zakładam że zdominują PL i LM już teraz. W grupie jeszcze wszystko może się zdarzyć i wygrana nad ostatnio dziurawą Żółtą Łodzią Podwodną przybliży ich do upragnionego awansu. A wasze argumenty "trochę" na siłę, a może trzeba się oswoić i przygotować na zmianę "króla" w Manchesterze? A wracając jeszcze do tego "upadku". Myślę że jak by City doszło do 1/8 może 1/4 LM i zajęło 2-3 miejsce w lidze to nie można by było mówić o upadku, tylko wręcz przeciwnie o sukcesie.
__________________ Ostatnio edytowane przez Los.Blancos ; 01-11-2011 o 15:40 |
| |
| | #20 | ||
Reputacja: 368 | Cytat:
To bukmacherka i każdy celuje jak chce, moim zdaniem kurs nie jest adekwatny do ryzyka i dlatego nie popadałby w taki hurraoptymizm... Cytat:
__________________ Cel: odrobić 1100zł. | ||
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 19.10.2011 - środa | Benek_22 | Liga Mistrzów | 45 | 20-10-2011 10:11 |
| 2 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 28.09.2011 - Środa | Marcin-Odra | Liga Mistrzów | 30 | 28-09-2011 19:53 |
| 1 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 14.09.2011 - środa | Expekt_Expert | Liga Mistrzów | 35 | 14-09-2011 20:43 |
| 5. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 24.11.2010 środa | Piotrek_ | Liga Mistrzów | 30 | 25-11-2010 08:02 |
| 3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - środa 20.10.2010 | Marcin-Odra | Liga Mistrzów | 40 | 21-10-2010 01:06 |