![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 | |
| Dołączył: 19.06.2008
Reputacja: 433 | Cytat:
Zazwyczaj zgadzam się z Robsonem, ale tym razem widzę inaczej mecz w Niemczech. Borussia ostatnio na dużej fali wznoszącej, przegrali z Arsenalem, no i tylko zremisowali z rewelacją Bundesligi z Gladbach, a Marsylia nie jest tak klasowym zespołem jakby się mogło wydawać, pokazują to od lat na tle europejskiej czołówki. Dortmund odstaje ze względu na brak doświadczenia, ale takiej drużynie w końcu powinien przytrafić się jakiś lepszy mecz w Lidze Mistrzów. Dziś grają u siebie, mam nadzieję że dadzą prezent mikołajkowy w postaci ambitnej walki o awans do 1/8 i strzelą kilka bramek. Obie drużyny wyjdą na boisko z myślą o zwycięstwie, jeśli Dortmund w składzie z Kubą, Lewandowskim (obaj znakomicie się razem czują na boisku i wręcz szukają), Barriosem (zajmie miejsce Roberta na szpicy), no i będzie też na boisku rewelacyjny Goetze, wyleczony w ostatnich godzinach Kehl, czy nieobliczalny Gundogan. Myślę, że jeśli Dortmund strzeli przynajmniej gola w pierwszej połowie meczu to mój niewiarygodny zakład będzie miał szansę powodzenia. Nie ma co pisać więcej bo i tak to wygląda wariacko , ale że jest taki dzień to zaryzykuję i zobaczymy, może wreszcie zobaczymy w LM mecz o którym będziemy pamiętać latami BVB - Marsylia BVB wygra różnicą 4 goli lub wiecej @ 11.0 Lewandowski strzeli przynajmniej 3 gole @ 30.0 Powodzenia ! | |
| |
| | #82 | |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Jak ktoś zdąży i nie boi się zaryzykowąć to można dać na kartkę dla T.Costa Unibet płaci 2.75... on będzie odpowiedzialny za destrukcje w tym sezonie ma już 4 kartki, z Bayerem, Realem, Sevillą i Espanoylem w kazdym tym meczu była mega walka ... kurs wart ryzyka! Cytat:
__________________ Cel: odrobić 1100zł. | |
| |
| | #83 |
| Dołączył: 28.03.2010
Reputacja: 10 | APOEL vs Shakhtar Podsumowując wypowiedzi obu trenerów to trener AOPEL'U chce zakonczyć fazę grupową LM na pierwszym miejscu, równiez trener Shakhtar'u jak i zawodnicy chcą się godnie pożegnąć z LM. Trudno będzie wygrać Shakhtarowi na Cyprze ale ja stawiam na live że obie strzelą. Kurs na live wynosi 1.85, Tobet. Ostatnio edytowane przez leniomix ; 06-12-2011 o 20:47 |
| |
| | #84 | |
| Dołączył: 19.06.2008
Reputacja: 433 | Cytat:
Really Już 1:0, piękna akcja z udziałem Polaków i wielkie brawa dla obu. Co raz więcej ataków. Przed przerwą będzie 2:0 i mecz może być wielkim widowiskiem do końca. | |
| |
| | #85 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Czas na małe podsumowanie. Czy było sporo niespodzianek? I tak i nie. Przede wszystkim na nie, mam na myśli to, że cudu nie było i Borussia nie awansowała. A na tak wynik końcowy meczu w Dortmundzie. Szkoda wielkich, pokładanych w Porto nadziei. Cóż, a może znowu wygrają LE? Kto to może wiedzieć, niemniej smutek jest - osobiście wolałbym bardziej Smoków i pięknie do Dragao niż mistrzów ligi kacapów, zimny, ciemny krajobraz do tego w połowie pusty stadion. Ostra kasa szła w Czechach, lecz z pewnością większość nazwie to fenomenalnym powrotem małej Viktorii. Olympiakos robił co mógł, lecz niestety - Niemcy chciwy naród i do tego psy ogrodnika! Szachtar godnie pożegnał się z LM, nie dali najmniejszych szans APOEL-owi. Mimo to, mistrzowie Cypru mają pierwsze miejsce Chelsea poniekąd udowodniła klasę i zrobiła miłą niespodziankę... Wengerowi. Taktyk Arsenalu bardzo chcę rodowite kluby w dalszej fazie. Jutro, jak na moje, zdecydowanie lepszy dzień i więcej emocji. Tabela kończąca ostatnią, wtorkową kolejkę LM. |
| |
| | #86 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Ja dziś za szybko się cieszyłem ze sporej wygranej... dla mnie niespodzianką była ilość bramek w meczu Barcelony i Milanu, nie gram więcej takich zakładów na wysokie undery za śmieszne kursy... sam pisałem o tym,że mecze no bet a głupi zagrałem Pięknie Chelsea... chyba rozwiano wątpliwości o mocy lig Tino Costa zrobił swoje, mam nadzieję,że ktoś skorzystał ... Marsylia... idealnie Ogólnie dzień udany a gdyby nie straty bramek w meczach Barcelony i Milanu w końcówce to byłby po prostu zajebisty.
__________________ Cel: odrobić 1100zł. |
| |
| | #87 |
| Dołączył: 08.09.2011 Skąd: Gdańsk obecnie
Reputacja: 89 |
bobo jak mecz Chelsea miał rozwiać wątpliwości o sile lig? Bez sensu te Twoje posty, to forum bukmacherskie a Twój każdy post aż śmierdzi kibicowską nutą...Bez sensu nie uważasz? Bez napinki, tak luźno zauważam |
| |
| | #88 |
| Dołączył: 05.03.2011 Skąd: Kraków
Reputacja: 22 |
Adrian duży plus. Całkowicie się zgadzam z tym co mówisz. Ten gość jakoś tak wszystko pod siebie. Więcej obiektywizmu bob, bo Cię tu zjedzą! ... a nie zachwalaj tak tej ligi angielskiej. Przeżywasz to jak Powstanie Listopadowe
|
| |
| | #89 |
| Dołączył: 29.09.2007 Skąd: jestem...?
Reputacja: 140 |
Nareszcie napisał o tym ktoś inny niż ja |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 5 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 22.11.2011 - wtorek | Kuchcik MU | Liga Mistrzów | 75 | 23-11-2011 16:07 |
| 4 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 1.11.2011 - wtorek | Marcin-Odra | Liga Mistrzów | 35 | 01-11-2011 20:45 |
| 3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 18.10.2011 - wtorek | Benek_22 | Liga Mistrzów | 39 | 18-10-2011 19:57 |
| 2 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 27.09.2011 - wtorek | Marcin-Odra | Liga Mistrzów | 57 | 27-09-2011 23:59 |
| 1 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 13.09.2011 - wtorek | Expekt_Expert | Liga Mistrzów | 70 | 14-09-2011 20:27 |