![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Dołączył: 11.12.2009
|
Fakt ,real nie jest ostatnio w najwyższej formie. Ale jak znam Mourinho wynik z Milanem na Bernabeu na pewno nie będzie zły. Mou wielokrotnie udowadniał że potrafi zorganizowac drużynę tak aby piekielnie ciężko było stworzyć przeciw niej jakąkolwiek sytuacje bramkową. Obstawiam że Real wygra z Milanem u siebie 1:0. CZy mam rację zobaczymy wkrótce |
| |
| | #82 | |
| Dołączył: 24.06.2010
| Cytat:
Maja 6 pkt w LM w lidze tez graja swoje, ale jak zwykle znajda sie tacy ktorym i tak bedzie zle. Osobiscie nie jestem wielbicielem Realu i mam nadzieje ze Perez bedzie sie zachowywal tak jak kibice ktorzy juz narzekaja i zdecyduje sie zrezygnowac z uslug Mourinho, albo moze byc tez taka sytuacja ze fala krytyki sie nasili a Portugalczyk nie pozwoli sobie na takie traktowanie i sam odejdzie. Takie rozwiazanie cieszyloby mnie bo gdyby Mourinho pobyl na dluzej w Realu to zrobilby z nich ekipe kompletna, a ja tego nie chce
__________________ "Jestem jak motyl przesadnie zmęczony, a głowa co nieco się chybie, alkohol ma dobre, ale tez złe strony..." | |
| |
| | #83 | |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #84 |
| Dołączył: 26.07.2009 Skąd: Lublin
Reputacja: 100 |
A Milan jest w tak wyśmienitej formie, że stanowi nie lada wyzwanie, jak dla mnie Ajax z Suarezem jest lepszym zespołem na dziś niż Milan, przynajmniej wiedzą, o co im chodzi na boisku. Milan to drużyna nie dość, że bez pomysłu, to jeszcze bez większych perspektyw. Trochę nie rozumiem podejścia, że Auxerre i Ajax to zespoły 'rodem' z LE. Liczy się poziom sportowy, nie dotychczasowe osiągnięcia. Real może nie zachwyca, jednak mi osobiście podobają się niektóre zmiany wprowadzone przez Mourinho. Mam też nadzieję, że Real sprawi Mediolańczykom lanie, aby ci zastanowili się na czym futbol polega, bo ich gra momentami dowodzi, że o tym zapomnieli.
__________________ I cudzy analfabetyzm utrudnia pisanie. |
| |
| | #85 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 |
No i po pierwszym spotkaniu gigantów
__________________ |
| |
| | #86 |
| Dołączył: 08.03.2010
Reputacja: 43 |
Jeśli już mówisz, że tych nie powinien strzelić to na pewno były takie okazje z których powinien strzelić. Tak więc gdyby mecz ułożył się inaczej, tzn. nie było 2:0 po 15min, to zapewne zawodnicy Realu bardziej przyłożyli by się do tych pozostałych stworzonych przez siebie okazji. Nie wiem czemu ale niektórzy nie chcą z jakiegoś powodu uznać zdecydowanej wyższości Królewskich nad Milanem w tym meczu. I patrząc na to obiektywnie wynik mógł a nawet powinien być wyższy. P.S Jeśli byśmy tak analizowali wszystkie zdobywane bramki to pewnie koło 70% było by zdobywane "szczęśliwie", tzn. po błędach rywali (tak jak miało to miejsce w tym meczu). Szczęście jest jak najbardziej potrzebne, nie tylko w piłce nożnej ale i ogólnie w sporcie i ja się cieszę że tego wieczoru było ono przy zawodnikach Los Blancos. |
| |
| | #87 |
| Dołączył: 07.03.2010 Skąd: SzCzEcIn
Reputacja: 3 |
Real byl lepszy dlatego wygral .... Milan w przekroju calego spotkania nie zasluzyl na remis .. wynik oczywiscie moglbyc inny ... co nie zmienia faktu ze Real naprawde zaczyna grac tak jak powinien .. mam nadzieje ze to poczatek WIELKIEGO REALU !!
|
| |
| | #88 |
| Dołączył: 26.12.2009 Skąd: Poznań
Reputacja: 64 |
A ja mam na dzieje że nie Ostatnio edytowane przez Jagr ; 25-10-2010 o 11:59 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Feyenoord Rotterdam (0-4) Ajax Amsterdam 22.10.2006r. | n-name | Holandia i Belgia | 1 | 23-10-2006 21:23 |
| Inter Milan (1-0) Ajax Amsterdam 14.03.2006r. | Benek_22 | Liga Mistrzów | 2 | 18-03-2006 17:07 |
| Ajax Amsterdam (2-2) Inter Milan 22.02.2006r. | Benek_22 | Liga Mistrzów | 8 | 23-02-2006 19:55 |
| Real Madryt 1:2 Santander !!!! | Popiol | Hiszpania | 1 | 21-12-2005 21:57 |
| NEC Nijmegen vs. Ajax Amsterdam 06.11.2005 | szczpl | Holandia i Belgia | 1 | 06-11-2005 19:18 |