Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Mistrzów

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 19-12-2008, 17:46   #1
TBM
Forum VIP

Reputacja: 720
Villarreal - Panathinaikos Ateny

Villarreal - Panathinaikos Ateny

Panathinaikos dosyć niespodziewanie awansował do 1/8 finałów, ale mimo to w meczu przeciwko Villarreal "Koniczynek" nie należy stawiać na straconej pozycji.

Zagrają na tych stadionach:

Na przeciwko siebie staną m.in tacy piłkarze jak Senna czy Karagounis:

Kto będzie zwycięzcą ? Zapraszam do dyskusji na temat tego meczu

Ostatnio edytowane przez TBM ; 19-12-2008 o 18:04
TBM jest offline  
stare 28-12-2008, 21:46   #2

Reputacja: 34
Piękne przedstawienie przedmeczowe par 1/8 LM w tym dziale za co chcialem podziekowac
A nawiazujac krotko do tego spotkania.. Villareal od poczatku tej edycji LM był moim cichym faworytem na pokazanie sie z dobrej strony. Teraz maja sporą szanse by przejsc kolejny etap eliminując greckie koniczynki. W tym dwumeczu na obecna chwile faworytem ostatecznego zwyciezcy z srednim kursem 1.40 jest druzyna z Hiszpani i bez watpienia dorzuce taki wynik do jakiegos innego, podobnego kuponu..
futro_z_kreta jest offline  
stare 30-12-2008, 00:15   #3
Forum VIP

Reputacja: 240
Dla mnie w tej rywalizacji faworyt jest tylko jeden to "Żółta Łódź Podwodna". Obawiam się tylko meczu w Grecji gdzie publiczność stworzy piekło na stadionie i nie gra się łatwo naprzeciw takiego rywala, ale Villarreal to klasowa drużyna i moim zdaniem poradzą sobie z Panatą. Szanse oceniam 75% do 25% na korzyść hiszpanów
stare 23-02-2009, 22:09   #4

Reputacja: 29
W tej parze jak dla mnie faworytem sa gracze Villareal.Mimo iz nie graja najlepiej w lidze to jednak sa wysoko a liga hiszpanska to nie grecka.Panat to drużyna solidna i dobrze poukladana jednak za slaba jak na hiszpanow.Choc nie jestem w stanie powiedziec na sto procent kto wyjdzie zwyciesko z tej potyczki to moim wskazaniem jest Villareal po ciezkim meczu w Atenach i mysle rowniez trudnym na wlasnym stadionie.

Przyjaźń to najtrudniejsza rzecz do wyjaśnienia. To nie jest coś, czego możesz nauczyć się w szkole, ale jeśli nie nauczyłeś się w życiu przyjaźni, to nie nauczyłeś się niczego- Muhammad Ali
jancio09 jest offline  
stare 24-02-2009, 11:02   #5
TBM
Forum VIP

Panathinaikos potrafi rozsądnie i przede wszystkim skutecznie zagrać w defensywie i spodziewam się, że właśnie z takim nastawieniem Koniczynki przyjadą na El Madrigal. Ciekawe czy zagra Wawrzyniak, ktory w meczach ligowych odkąd przyszedł ma miejsce w pierwszym składzie. Jestem zdania, ze goscie wcale nie są skazani na pożarcie i kurs na Villarreal mocno przesadzony.
TBM jest offline  
stare 24-02-2009, 17:52   #6

Reputacja: 29
Tak zgodze sie ze Panathinaikos nie jesat skazany na pozarcia jak to ladnie ujales.Potrafia grac w defensywie w lidze ale jak to sie przelozy na mecz LM...zobaczymy.Zyczy Panacie jak najlepiej i ich szanse sa wedlug mnie duze jednak awansowac powinni gracze Villareal.

Przyjaźń to najtrudniejsza rzecz do wyjaśnienia. To nie jest coś, czego możesz nauczyć się w szkole, ale jeśli nie nauczyłeś się w życiu przyjaźni, to nie nauczyłeś się niczego- Muhammad Ali
jancio09 jest offline  
stare 25-02-2009, 09:05   #7

Jedno z mniej interesujących spotkań według wszystkich,natomiast im mniej ciekawe spotkanie tym czasami łatwiej wytypować.Myślę,że dzięki solidnej defensywie graczy z Grecji nie padnie więcej niż 2,5 bramki.
typ : under 2,5

Ostatnio edytowane przez rockefellaz ; 25-02-2009 o 23:21
rockefellaz jest offline  
stare 25-02-2009, 13:12   #8

Moge stwierdzic, ze jest to najmniej interesujacy mecz w Lidze Mistrzow, a jak wiadomo takie koncza sie duza zdobycza bramek, na ktora licze i rowniez w tym spotkaniu Zdaje mi sie ze szczescie juz nie bedzie sprzyjalo goscia jak to mialo miejsce w fazie grupowej, a Villarreal nie przegral u siebie w tej edycji Ligi Mistrzow i jak mnie pamiec nie myli to w poprzedniej rowniez Sadze, ze mecz zakonczy sie zwyciestwem gospodarzy, i to z 2 bramkowa zaliczka przed rewanzem w Atenach

Pozdrawiam!
Bycek jest offline  
stare 25-02-2009, 18:44   #9

Cytat:
Napisał rockefellaz ->

Jedno z mniej interesujących spotkań według wszystkich,natomiast im mniej ciekawe spotkanie tym czasami łatwiej wytypować.Myślę,że dzięki solidnej defensywie graczy z Grecji nie padnie więcej niż 2,5 bramki.
typ : under 2,5
Z tym się nie moge zgodzić , wyczytałem dzisiaj, że PAO mają zagrać dzisiaj trzema obrońcami z tyłu. Mi się wydaję over w tym meczyku.
hertinho jest offline  
stare 25-02-2009, 19:38   #10
ModTeam

Reputacja: 1408
Mnie się wydaje że domowa solidnośc a wręcz dominacja Żółtej Łodzi Podwodnej dzisiaj możę zostac zademonstrowana poraz kolejny. Warto podkreślic dwa fakty przemawiające za Villareal. Otóż nie tak wcale dawno byli niepokonani na El Madrigal przez 11miesięcy !
Inny aspekt to taki że Panatha na 9 wizyt w Hiszpanii przegrał wszystkie.

Tak więc wydaje mi się że Villareal ten mecz poprostu wygra
robson United xD jest offline  
stare 25-02-2009, 19:53   #11
Ted
ModTeam

Reputacja: 950
Dla mnie szanse sa równe, panata gra jako druzyna jeden zgrany kolektyw, nie przypadkowo awansowali z 1 miejsca w grupie wyprzedzajac Inter. Tutaj na pewno zagraja dla remisu bramkowego by pozniej w Atenach postawic kropke nad 'i'

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline  
stare 25-02-2009, 20:04   #12

Reputacja: 92
Cytat:
Napisał hertinho ->

Z tym się nie moge zgodzić , wyczytałem dzisiaj, że PAO mają zagrać dzisiaj trzema obrońcami z tyłu. Mi się wydaję over w tym meczyku.
Nie powiedziałbym, że gra trójką obrońców przez Panathinaikos to dobry argument dla którego można stawiać na over. Mniejsza ilość obrońców = tłok w środku pola = większe trudności z przedostaniem sie pod bramke. Zgodziłbym sie z Tobą ale wtedy, gdyby Villarreal grał na wyjeździe, gdyż grałby raczej z kontry, a wtedy przy trójce obrońców szanse na bramke byłyby wieksze i faktycznie mógłby być over. Jednak Villarreal gra u siebie i bedzie grał atakiem pozycyjnym, a w takiej sytuacji boczni pomocnicy Panathinaikosu z pewnością cofną sie troche do tyłu. Poza tym jeśli Panata gra pięcioma pomocnikami to jeden z nich na pewno bedzie skoncentrowany bardziej na defensywie i Villarrealowi nie bedzie łatwo strzelać bramek. Według mnie wieksze szanse na under.
kosa248 jest offline  
stare 25-02-2009, 23:31   #13
TBM
Forum VIP

Według mnie było to niezwykle emocjonujące spotkanie. Oglądałem Sporting-Bayern... troche Chelsea-Juventus... troche Real-Liverpool, ale najbardziej emocjonowałem się tym meczem, pewnie dlatego, że kibicowałem w nim aby Panathinaikos odniósł jak najlepszy rezultat no i żeby został do końca under, który typowałem ;P Groźne kontry Panathinaikosu, praktycznie każda przeprowadzona była godna uwagi. Jedna z nich zakonczona piękną bramką Karagounisa. Tak czy siak to Villarreal prowadzilo gre, dominowalo na boisku. Duzo zmarnowanych sytuacji az w koncu z pomocą.. rzut karny za faul Wawrzyniaka ? Wawrzyniak był faulowany przez Rossiego i jak sie przewracał to podchaczył Piresa. Z jednej strony dał pretekst do podyktowania karnego, ale z drugiej strony pierwsze było przewinienie Rossiego na Wawrzyniaku. A przynajmniej takie jest moje zdanie jak i wielu w Internecie z tego co widzę. W kazdym badz razie karny i gol wyrownujacy. Potem zaczela sie w sumie obrona Czestochowy przez Koniczynki, ktore musialy sie bronic m.in przed serią roznych juz w doliczonym czasie, ale wytrwały, wytrwały i brawa dla nich za to !

Z jednej strony dał pretekst do podyktowania karnego, ale z drugiej strony pierwsze było przewinienie Rossiego na Wawrzyniaku. A przynajmniej takie jest moje zdanie jak i wielu w Internecie z tego co widzę.
TBM jest offline  
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Mistrzów > Villarreal - Panathinaikos Ateny

Zamknięty Temat