![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Zachodnia Polska
Reputacja: 720 | Villarreal - Panathinaikos Ateny Villarreal - Panathinaikos Ateny![]() Panathinaikos dosyć niespodziewanie awansował do 1/8 finałów, ale mimo to w meczu przeciwko Villarreal "Koniczynek" nie należy stawiać na straconej pozycji. Zagrają na tych stadionach: ![]() ![]() Na przeciwko siebie staną m.in tacy piłkarze jak Senna czy Karagounis: ![]() ![]() Kto będzie zwycięzcą ? Zapraszam do dyskusji na temat tego meczu Ostatnio edytowane przez TBM ; 19-12-2008 o 18:04 |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 09.11.2008 Skąd: kraków
Reputacja: 34 |
Piękne przedstawienie przedmeczowe par 1/8 LM w tym dziale za co chcialem podziekowac A nawiazujac krotko do tego spotkania.. Villareal od poczatku tej edycji LM był moim cichym faworytem na pokazanie sie z dobrej strony. Teraz maja sporą szanse by przejsc kolejny etap eliminując greckie koniczynki. W tym dwumeczu na obecna chwile faworytem ostatecznego zwyciezcy z srednim kursem 1.40 jest druzyna z Hiszpani i bez watpienia dorzuce taki wynik do jakiegos innego, podobnego kuponu.. |
| |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 30.09.2005 Skąd: 90minut.pl
Reputacja: 240 |
Dla mnie w tej rywalizacji faworyt jest tylko jeden to "Żółta Łódź Podwodna". Obawiam się tylko meczu w Grecji gdzie publiczność stworzy piekło na stadionie i nie gra się łatwo naprzeciw takiego rywala, ale Villarreal to klasowa drużyna i moim zdaniem poradzą sobie z Panatą. Szanse oceniam 75% do 25% na korzyść hiszpanów
__________________ "Dzień jest nocą, noc jest dniem" - Romario |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 02.02.2009 Skąd: Borków
Reputacja: 29 |
W tej parze jak dla mnie faworytem sa gracze Villareal.Mimo iz nie graja najlepiej w lidze to jednak sa wysoko a liga hiszpanska to nie grecka.Panat to drużyna solidna i dobrze poukladana jednak za slaba jak na hiszpanow.Choc nie jestem w stanie powiedziec na sto procent kto wyjdzie zwyciesko z tej potyczki to moim wskazaniem jest Villareal po ciezkim meczu w Atenach i mysle rowniez trudnym na wlasnym stadionie.
__________________ <<Jedno serce, jeden KLUB, BARCELONA aż po grób>> Przyjaźń to najtrudniejsza rzecz do wyjaśnienia. To nie jest coś, czego możesz nauczyć się w szkole, ale jeśli nie nauczyłeś się w życiu przyjaźni, to nie nauczyłeś się niczego- Muhammad Ali |
| |
| | #5 |
Reputacja: 720 |
Panathinaikos potrafi rozsądnie i przede wszystkim skutecznie zagrać w defensywie i spodziewam się, że właśnie z takim nastawieniem Koniczynki przyjadą na El Madrigal. Ciekawe czy zagra Wawrzyniak, ktory w meczach ligowych odkąd przyszedł ma miejsce w pierwszym składzie. Jestem zdania, ze goscie wcale nie są skazani na pożarcie i kurs na Villarreal mocno przesadzony.
|
| |
| | #6 |
| Dołączył: 02.02.2009 Skąd: Borków
Reputacja: 29 |
Tak zgodze sie ze Panathinaikos nie jesat skazany na pozarcia jak to ladnie ujales.Potrafia grac w defensywie w lidze ale jak to sie przelozy na mecz LM...zobaczymy.Zyczy Panacie jak najlepiej i ich szanse sa wedlug mnie duze jednak awansowac powinni gracze Villareal.
__________________ <<Jedno serce, jeden KLUB, BARCELONA aż po grób>> Przyjaźń to najtrudniejsza rzecz do wyjaśnienia. To nie jest coś, czego możesz nauczyć się w szkole, ale jeśli nie nauczyłeś się w życiu przyjaźni, to nie nauczyłeś się niczego- Muhammad Ali |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 09.02.2009 Skąd: warszawa
|
Jedno z mniej interesujących spotkań według wszystkich,natomiast im mniej ciekawe spotkanie tym czasami łatwiej wytypować.Myślę,że dzięki solidnej defensywie graczy z Grecji nie padnie więcej niż 2,5 bramki. typ : under 2,5 Ostatnio edytowane przez rockefellaz ; 25-02-2009 o 23:21 |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 15.02.2008
|
Moge stwierdzic, ze jest to najmniej interesujacy mecz w Lidze Mistrzow, a jak wiadomo takie koncza sie duza zdobycza bramek, na ktora licze i rowniez w tym spotkaniu Pozdrawiam! |
| |
| | #9 | |
| Dołączył: 04.09.2006 Skąd: Mielec/Słubice/FFO
| Cytat:
| |
| |
| | #10 |
| ModTeam Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 1408 |
Mnie się wydaje że domowa solidnośc a wręcz dominacja Żółtej Łodzi Podwodnej dzisiaj możę zostac zademonstrowana poraz kolejny. Warto podkreślic dwa fakty przemawiające za Villareal. Otóż nie tak wcale dawno byli niepokonani na El Madrigal przez 11miesięcy ! Inny aspekt to taki że Panatha na 9 wizyt w Hiszpanii przegrał wszystkie. Tak więc wydaje mi się że Villareal ten mecz poprostu wygra |
| |
| | #11 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
Dla mnie szanse sa równe, panata gra jako druzyna jeden zgrany kolektyw, nie przypadkowo awansowali z 1 miejsca w grupie wyprzedzajac Inter. Tutaj na pewno zagraja dla remisu bramkowego by pozniej w Atenach postawic kropke nad 'i'
| | #12 | |
| Dołączył: 12.11.2008
Reputacja: 92 | Cytat:
| |
| |
| | #13 |
Reputacja: 720 |
Według mnie było to niezwykle emocjonujące spotkanie. Oglądałem Sporting-Bayern... troche Chelsea-Juventus... troche Real-Liverpool, ale najbardziej emocjonowałem się tym meczem, pewnie dlatego, że kibicowałem w nim aby Panathinaikos odniósł jak najlepszy rezultat no i żeby został do końca under, który typowałem ;P Groźne kontry Panathinaikosu, praktycznie każda przeprowadzona była godna uwagi. Jedna z nich zakonczona piękną bramką Karagounisa. Tak czy siak to Villarreal prowadzilo gre, dominowalo na boisku. Duzo zmarnowanych sytuacji az w koncu z pomocą.. rzut karny za faul Wawrzyniaka ? Wawrzyniak był faulowany przez Rossiego i jak sie przewracał to podchaczył Piresa. Z jednej strony dał pretekst do podyktowania karnego, ale z drugiej strony pierwsze było przewinienie Rossiego na Wawrzyniaku. A przynajmniej takie jest moje zdanie jak i wielu w Internecie z tego co widzę. W kazdym badz razie karny i gol wyrownujacy. Potem zaczela sie w sumie obrona Czestochowy przez Koniczynki, ktore musialy sie bronic m.in przed serią roznych juz w doliczonym czasie, ale wytrwały, wytrwały i brawa dla nich za to ! Z jednej strony dał pretekst do podyktowania karnego, ale z drugiej strony pierwsze było przewinienie Rossiego na Wawrzyniaku. A przynajmniej takie jest moje zdanie jak i wielu w Internecie z tego co widzę. |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Grupa D: FC Barcelona, Panathinaikos Ateny, FC Kopenhaga, Rubin Kazań | Doberman | Liga Mistrzów | 66 | 20-10-2010 23:55 |
| Rewanż: Panathinaikos Ateny - CF Villarreal | Miko_MU | Liga Mistrzów | 15 | 13-03-2009 12:27 |
| AEK Ateny - Iraklis Saloniki (18.09.2006 - 18:00) | Wiślak | Pozostałe Ligi Europejskie | 1 | 18-09-2006 22:29 |
| Werder Bremen 5-1 Panathinaikos 07-12-05 | domeL | Liga Mistrzów | 5 | 07-12-2005 22:50 |
| Werder Brema 5-1 Panathinaikos 7.12.05 | h2o | Liga Mistrzów | 1 | 07-12-2005 13:51 |