![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Moderator Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 751 |
ja też nie twierdze że Barca zmiecie Stuttgart , wkońcu jest to LM ,nie ma kalkulacji ale tak jak Sythev pisał. Barca jest świadoma swojej siły i sądzę że remis będzie dla nich złym wynikiem , oni chcą na pewno wygrać.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #42 |
| Dołączył: 17.10.2009 Skąd: Lubaczów
Reputacja: 6 | |
| |
| | #43 |
| Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Reputacja: 18 | Porównaj obydwa składy i pokaż mi zawodnika który może zagrozić Barcelonie. Kurs taki bo Barca niby kontuzje ale jak widać wszystko wróciło do normy...brak alvesa? Nie przejmowałbym się tak bardzo. Zresztą zweryfikuje boisko jak dla mnie jak już napisałem faworytem jest Barca...remis ? Jedyne na co stać niemców to strzelenie bramki jak wogóle będą przy piłce wystarczająco długo...Nie takie drużyny Barca demolowała a remis z Athletico...kiedyś przegrać trzeba nikt nie jest doskonały, duże braki były to i mecz nie poszedł. Jestem jak najbardziej spokojny nie szukam na siłę sensacji jak mase osób piszących na forach że Stuttgart sprawi niespodzianke. Czym ja się pytam czym ?
|
| |
| | #44 |
| Dołączył: 10.11.2007
|
No jak narazie Stuttgart robi zamieszanie wynikiem, ale nie wiem jak wyglada mecz bo nie ogladam
|
| |
| | #45 | |
Reputacja: 751 | Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 03.11.2009 Skąd: Rybnik
Reputacja: 72 |
Szczerze mówiąc drugiej połowy nie oglądałem, ale w pierwszej drużyny jakby zamieniły się rolami. Barca nie umiała utrzymać się przy piłce, a Stuttgart atakował. Mogło być przynajmniej 2:0 w pierwszej połowie. Ten remis to sukces, bo o rewanż na Camp Nou jestem spokojny. Drugiego meczu też nie oglądałem, ale jako że stawiałem na remis włączyłem na ostatnie 10 minut. Takich emocji dawno nie było. Niestety wszystkie sytuacje zmarnował pan LuaLua, ale trzeba też pochwalić Carasso za fenomenalną interwencję w doliczonym czasie gry (coś jak Dudek vs. Shevchenko, przynajmniej tak to wyglądało na niewyraźnym, skaczącym obrazie). |
| |
| | #47 | |
| Dołączył: 06.02.2009 Skąd: inąd
Reputacja: 27 | Cytat:
Jeśli Barca w rewanżu zagra tak chimerycznie jak dziś ze Stuttgartem to wbrew pozorom może mieć ciężką przeprawę.
__________________ Robbn TYPY | |
| |
| | #48 | |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 591 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #49 |
| Dołączył: 17.10.2009 Skąd: Lubaczów
Reputacja: 6 |
A ja się o rewanż martwię i uważam, że Stuttgart ma spore szanse na wyeliminowanie Barcelony. Oglądaliście mecz? Barcelona nie miała żadnego pomysłu na przebicie się przez własną połowę. Pressing Stuttgartu i po Barcelonie. Jedynym zagrożeniem moim zdaniem wczoraj w szeregach Barcelony był Messi. Problem w tym że miał on w meczu futbolówkę przy nodze zaledwie parę razy. A jeżeli już miał, coś tam się pod tą bramką Niemców działo. W całym meczu oddać trzy strzały (tak jak to uczyniła Barcelona) to nie lada wyczyn. Moim zdaniem w rewanżu przy tak szybkiej grze Stuttgartu (szczególnie w pierwszej połowie) Barca może mieć niemały problem |
| |
| | #50 |
| Dołączył: 13.02.2010
|
Barcelona wywiozła najlepszy wynik jaki mogła (oceniając jej wczorajszą grę) Bravo dla Stuttgartu przynajmniej za nich Niemcy nie będą się wstydzić Dzisiaj Inter vs Chelsea - szykuje się mecz na 0-0 a kurs na DW kuszący bo @7.00 NO chyba, że Inter skromnei 1-0 wyciągnie. Bo nie daje tu wiekszych szans na wygranie Chelsea gdyż jest to niemiłosiernie cieżki teren do wygrywania. MOurinho spec od Defensywy na pewno ma jakis chytry plan |
| |
| | #51 |
tylko że grać u siebie a grać na wyjeździe to jest kolosalna różnica. i zauważ że to Barca osiągnęła korzystny rezultat więc to VFB musi zaatakować. sądzę że u siebie Barca nie zostawi złudzeń Niemcom i nie tracąc bramki sama over ustrzeli. No ale już raz nie wierzyłem w VFB więc ....
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #52 | ||
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 253 | Cytat:
Cytat:
nie może przegrać oglądałeś, pewnie przyzwyczaiłeś się do overków w La Liga, ale uwierz mi ze te bramki nie do końca wynikają z jakiejś super ofensywnej gry Barcelony, tylko z beznadziejnego poziomu Hiszpańskich obrońców, jak widziałem co Real robił z obrona Villarreal to się nie dziwie że barca z resztą robi to samo | ||
| |
| | #53 |
fakt że meczu nie oglądałem i fakt ze La Liga za bardzo się nie interesuje
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 1/2 Finału 6 lipca 2010r - Wtorek | Ted | Mundialeiro 2010 FB | 21 | 06-07-2010 19:51 |
| środa 24 luty 2010r - 1/8 finału | robson United xD | Liga Mistrzów | 30 | 28-02-2010 17:58 |
| FA Cup - 1/8 finału [13-14 luty 2010r] + mecze rewanżowe 24 luty | robson United xD | Premier League i Puchary | 8 | 24-02-2010 17:10 |
| środa 17 luty 2010r - 1/8 finału | robson United xD | Liga Mistrzów | 43 | 21-02-2010 23:04 |
| wtorek 16 luty 2010r - 1/8 finału | robson United xD | Liga Mistrzów | 56 | 17-02-2010 23:30 |