![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 | Srebro dla Polski - Tomek Sikora Tomasz Sikora po wspanialym biegu zdobyl srebrny medal, wyprzedzajac miedzy innymi faworyta OE Bjoerndalena. Polak doczekal sie w koncu medalu olimpijskiego. To jest 2 medal zdobyty na tych igrzyskach przez Polske, a 8 w historii. Pierwsza 12 biegu masowego mezczyzn:
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 205 |
Tomek bardzo zaslugiwal na ten medal.Bardzo sie z niego cieszyl a dawajac wywiad az sie poplakal co pokazuje jak sie z niego cieszyl.Bardzo sie ciesze z tego medalu bo biathlon jest moja ulubiona konkurencja zimy .Wielki gratulacje dla Tomasza Sikory.
|
| |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 21.08.2005 Skąd: z Baniochy
Reputacja: 155 | I znowu ździwko, tym razem srebro. I jest pięknie. Brawo Tomek. Polskaaaaaaaa!!!
__________________ |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 12.02.2006
|
Gratulacje dla Tomka !!! Zasłużył na ten medal w pełni , dobre strzelanie i szybki bieg to było jego kluczem do sukcesu Tomasz trzymaj tak dalej , teraz czas na podium w Pucharze Świata . |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 23.02.2006
|
jeszcze 2 dni temu nie postawil bym zlamanego grosza na medal polskich sportowcow na tych IO, 2 dni minely i zaczynam zalowac ze to juz koniec olimpiady Brawo Tomek i Justyna |
| |
| | #6 |
| Forum VIP Dołączył: 24.12.2005 Skąd: Hilcus
Reputacja: 173 |
Rzeczywiście należą się wielkie gratulacje Tomkowi!! Liczyłem na medal po tym jak zobaczyłem sztafete...wtedy ładnie biegnął... gratulacje także dla Justyny!! Skoro wczoraj brąz, dziś srebro to jutro będziemy mieli złoto!! |
| |
| | #7 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Również gratulacje dla Tomka Sikory, który niedaleko mnie mieszka Takie chwile człowiek chce przeżywać jak najczęściej...
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| inwestycje w srebro i złoto... | Baqu | Giełda, Finanse i Forex | 8 | 21-04-2012 13:15 |
| ZIO Vancouver: Dwa złota i srebro dla Kowalczyk? Małysz z szansami na medal | Marcin-Odra | Bwin | 0 | 09-02-2010 15:20 |
| Robert Acquafresca zagra dla Polski? | koper | Sport | 2 | 02-10-2009 21:18 |
| Brąz dla Polski - Kochana Justyna Kowalczyk | Gusto | Sporty Zimowe | 6 | 25-02-2006 13:25 |