![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 27.06.2006 Skąd: Warszawa
|
ostatnio strasznie schodzi na psy... zaniżają kursy, usunęli konto z polskiego banku, mają mniej spotkań... czyżby zaczęli się powoli pakować?
|
| | |
| | #22 | |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 | Cytat:
Chyba sobie jakoś źle lookasz, ja tam zaglądam codziennie i jest ok | |
| | |
| | #23 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
Jak dla mnie tez jest super.Jak klega chciał załozyc konto to mowi ze bardzo przejzysta stronka i łtwo przyswajalna,Jednak sie musze zgodzic ze troche zanizaja kursy niestety.Nom ale nie mozna miec wszystkiego |
| | |
| | #24 |
Reputacja: 67 |
Wziąłem z nudów porównałem kursy na Frąsuska Ligue 1 (której nielubię) Bah-kursy bet gun-kursy Bwin-kursy GB -kursy Jak widać różnice są wręcz niewidoczne. Za kawałek wlepię kursy z tenisa (uwaga |
| | |
| | #25 |
Reputacja: 67 |
Tenis. Tutaj opłaca się grać u 2 buków (GB i Bet-Gun) to te buki robią zworty w przypadku kreczu, a Bwin i Bah----> LOSER Bah Bet-GUN Bwin GB ![]() Chyba nie muszę mówić (bo to widać) że najlepsze kursy na tenisa ma... GB. Siatka, kosz, hokej sami sobie porównajcie |
| | |
| | #26 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
Faktycznie masz racje.Ale był taki okres w ktorym były faktycznie nizsze kurys bo patrzyłem.Nom ale mam nadzieje ze wracaja te wysokie kursy z czego jestem bardzo zadowolony |
| | |
| | #27 | |
Może dodam że GB zawsze daje ilość goli w swojej ofercie (na każdą 1 ligę zawsze) a co dziś do pieca dał Bwin.. mecz AZ Alkmaar nie ma ilości goli ,a GB dał kurs 1,45 /Edit Krzysiek i co okazało się że GB dało się za free ograć na 45% zysku, bo over w meczu AZ Alkmaar był jak złoto. A inne buki nie chciały się dać w h** zrobić.. a szkoda bo ja mam zamiar kiedyś się odegrać na Bwinie | |
| | |
| | #29 | |
Dobra Ragniz spoko jest, szafa gra. 8) A o tym buku co piszesz to szczerze powiem że nie słyszałem. Nie nabijajmy już postów bo po co... ale mnie dziwi czemu ludzie tak głosują na Bah | |
| | |
| | #30 |
| Dołączył: 02.07.2006
Reputacja: 3 |
No musze przyznac ze ten Gamebookers troche zaczyna zawodzic... Maja bardzo ubogą oferta kursowa..Chociazby na dzis:/ na bet home jest bardzo duzo meczy tenisowych a na game nie ma nic. Chyba bede musial zrezygnowac z ich uslug...
|
| | |
| | #31 |
| Dołączył: 16.12.2006 Skąd: Stargard/Szczecin
|
solidny bukmacher, lubie tu grac i nawet calkiem niezle idzie
|
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 14.02.2007
|
Mój ulubiony bukmacher. Wpłaty i wypłaty bezproblemowe (do tego celu używam Moneybookers) wszystko w paru sekundach. Jeżeli jest jakaś promocja to ja dostaniesz,a nie jak np. miałem na Bwin że już po bo firma zdecydowała się wycofać ofertę kursy w granicach innych buków, szybkośc aktualizacji natychmiastowa. na Bet-at-home nieraz czekałem parę godzin zanim mi dopisali wygraną do salda i przez co marnowałem parę ciekawych zakładów na amerykańską noc. tutaj jest wszystko po paru minutach. Są to główne powody dla których jestem z Gamebookers |
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 05.07.2007 Skąd: Santiago Bernabeu
| -kursy -support -wplaty -stawka 0.40zl -wplata od 20zl -czsami brak ofert z tenisa Bukmacher na |
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 29.07.2007
| |
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 12.09.2007
Reputacja: 33 |
jakie obecnie
__________________ 1.miejsce w Lidze Europejskiej w drugiej edycji konkursu Uczta Piłkarska |
| | |
| | #36 |
| Dołączył: 04.07.2006
|
Jak dla mnie to Gameb jest jednym z ulubionych buków. Support szybko działa. Wypłaty też bez problemów do 1.5h na Moneyb (aż miło wypłacać W sumie to nie zauważyłem |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 28.05.2008 Skąd: :)
Reputacja: 6 |
A dla mnie Gamebookers to shit a nie bukmacher. Pieniadze wplacilem i juz sie z nimi pozegnalem. Nie dopisano mi ich do konta gracza. Pisalem na wszystkie adresy jakie ma ta firma, na zaden nie odpisali, sa mistrzami w olewaniu... gralem juz u kilku bukmacherow uinternetowych ale Gamebookers przeszedl samego siebie, duzy minus.
|
| | |
| | #38 | |
| Dołączył: 13.10.2007
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #39 |
| Guest
|
Co do supportu to w moim przypadku wogole nie daja rady |
| |
| | #40 |
| Dołączył: 10.11.2007
Reputacja: 2 |
zenada w odpwoiedzi na meile a raczej jej braku. wyslalem meila z pytaniem w sprawie konta, nie gralem u nich z rok etc, na odpowiedz czekam do dzis i jej nie ma, rownie z nie ma owej automaycznej wiadomosci ktora zawsze wysylali.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bet365 - opinie | Jareks89 | Bet365 | 408 | 07-02-2012 11:47 |
| Prosze o opinie. | MoneyMaker_PL | Kupony ze Statystykami | 3 | 14-08-2009 22:55 |
| Wasze opinie | roY. | Euro's Champion | 32 | 01-09-2008 00:28 |