![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #101 |
| Dołączył: 06.11.2007
Reputacja: 4 | Gamebookers - problem
Witam. Gram u tego buka od ponad pół roku i nigdy nie było problemów - ani z wypłatami ani z rozliczaniem kuponów... aż do wczoraj. Nieco się zirytowałem jak spokojnie sobie wchodze w historię sprawdzić rozliczenie kuponu NHL : NJ Devils - Ottawa Senators, a mianowicie: "Dear insaner, Gamebookers informs you that the following bets have been just settled: single 1.90 OTW Senators v NJ Devils [Team Total - Odd or Even] NJ Devils - Odd @ 1.90 100.00 PLN 0.00 PLN If you want to share the fun and the excitement with your friends, tell them about us! Sincerely, " Jak widać zakład ten dotyczył tego, iż NJ Devils zdobędzie nieparzystą liczbę goli w meczu. W meczu w regulaminowym czasie padł wynik 3:3, natomiast 4-tego gola NJD strzeliło w dogrywce. Tymczasem przy tego typu zakładzie mamy na górze informację (najeżdzając myszką na literkę "I" przy nazwie zakładu każdy może to przeczytać) - "Overtime Excluded. If no score in regular time total will be settled as a even number of goals" czyli tłumacząc "Dogrywka wyłączona. Jeśli drużyna w regulaminowym czasie nie zdobędzie goli to będzie to rozliczone jako parzysta liczba bramek" Reasumując na chwilę obecną buk rozliczył mi źle kupon i jestem na chwilę obecną 200 PLN w plecy. Mija już pare godzin jak czekam na odpowiedz od supportu na razie przyszło tylko automatyczne potwierdzenie odbioru. Mam nadzieję że się po prostu pomylili. Zobaczymy jak zostanie załatwiona moja sprawa. EDIT: Właśnie przyszły przeprosiny od GB oraz pieniążki na konto. Od wysłania maila do załatwienia sprawy minęło raptem 4,5 godziny więc całkiem szybko. Powiedzmy że raz na kiedyśtam każdemu może trafić się pomyłka (chociaż myślałem że to programy komputerowe rozliczają automatycznie i ludzki błąd jest tu wyeliminowany, no ale dochodzą jeszcze bazy danych itp, no nie wiem). Wiem że mój zakład któego sprawa ta dotyczyła był dość nietypowy więc wybaczam GB Generalnie polecam.
__________________ Jeśli skorzystałeś z typu - "Dzięki" click please! Ostatnio edytowane przez insaner ; 05-01-2009 o 12:25 Powód: Poprawienie kuponu |
| | |
| | #102 |
| Dołączył: 04.02.2008
|
ja tez tam gram od jakiegos czasu. ostatnio czesto sie zdaza ze zaklad zostanie rozliczony zle. ostatnio zabrali mi 50zl byl rozliczony 3 dni predzej! zlecilem wyplate...i czekam juz chyba z 3 dni (MB) pisalem maile na kazdy mozliwy mail i zero odpowiedzi.
|
| | |
| | #103 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 591 |
__________________ Ostatnio edytowane przez Baqu ; 17-01-2009 o 11:18 |
| | |
| | #104 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 |
Działa, Ten temat brzmi "wasze opinie o tej firmie". Wszystkie inne problemy proszę umieszczać w nowych lub innych tematach
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #105 | |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 591 | plus dla GB widzę, że wprowadzili oprócz zwykłej gotówki wymienianej z punktów lojalnościowych również Bonus gotówkowy. Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #106 |
| Dołączył: 08.06.2008
|
Ostatnio oszukują jak spróbujesz wypłacić obrócony bonus to rekwirują ci kasę...
|
| | |
| | #107 | |
| Dołączył: 02.01.2009
| Cytat:
| |
| | |
| | #108 |
| Dołączył: 29.06.2005
|
Nie widziałem innego pytania, w którym mógłbym spytać, ale czy działa Wam Gamebookers?
|
| | |
| | #109 |
| Dołączył: 23.09.2008
|
niestety nie dziala |
| | |
| | #113 |
| Dołączył: 23.05.2008 Skąd: POLSKA
Reputacja: 9 |
[QUOTE=barti;1176951]co masz zbiniu30 na mysli piszac o duzych sumach? ja wlasnie gdzies chce wejsc z grubym kapitalem i nie wiem czy to nie bedzie Bwin, do GB nie mam do konca zaufania (nie lubie, gdy trzeba podawac tel. stacjonarny przy rejestracji) Moze troszke przesadzilem z tymi duzymi sumami( dla niektórych 3000 to powiedzmy duza suma )ja osobiscie wplacalem do GB 1000zl po miesiacu wyplacilem 6000zl) i na tym zakonczylem swoja przygode z GB.Z wiekszym kapitalem udalbym sie do Pinnacle,Betfair to sprawdzone firmy a telefonu stacjonarnego nie musisz podawac u kazdego buka.Do Bwin z wiekszym kapitalem jak 200 raczej niepróbowalbym wchodzic |
| | |
| | #114 |
| Dołączył: 08.08.2009
|
Wiem, ze stacjonarnego nie musze podawac u kazdego buka i dlatego preferuje tych, gdzie tego robic nie musze. Specjalnie pod buka nie bede zakładał stacjonarnego, mimo ze mogę (jestem właścicielem mieszkania itp...). Dlaczego do Bwin nie wchodzic z wieksza kasa? Masz jakies zle doswiadczenia? W Pinnacle dziwnie gra się akumulatory, a ja nie gram singli.
|
| | |
| | #115 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 1 |
Ja podałem komórkę (dzisiaj zadzwonili by zweryfikować wypłatę). Co do kursów to nie jest źle - kilka ako zdarzyło się zagrać w zeszłym miesiącu i były grane głównie w Gamebookers bo mieli najlepszy kurs. |
| | |
| | #116 |
| Dołączył: 03.05.2009 Skąd: Wrocław
|
Ja tylko mogę pochwalić firmę Gamebookers: Nigdy, ale to nigdy nie było problemu z wpłatą/wypłatą pieniędzy. A wpłacałem/wypłacałem już niejednokrotnie po kilka tysięcy złotych. (żadnych telefonów, żadnych skanów dowodów, paszportów, DNA, itepe) Jeżeli zdarzą się pomyłki w zaliczaniu wyników, zawsze po zgłoszeniu jest bardzo szybka korekta. Dodam, że firma raz pomyliła się na moją korzyść i mi tego nie cofnęła, a zakład był na kilkaset złotych Kontakt w języku angielskim - expres, nie wiem jak to wygląda w języku polskim. Kursy na dyscypliny które obstawiam dość wysokie, ale widziałem u wielu firm jeszcze lepsze. (czasem nawet o 0.05 w przypadku AH na NBA, MLB, NFL) Całkiem niezły program partnerski... dodatkowe kilkaset złotych rocznie. Jedyna wada jest taka, że kursy na akademicką koszykówkę i inne egzotyczne dyscypliny pojawiają się późno i czasem trzeba czekać do 23, żeby móc obstawić mecz , które są o np. 6 nad ranem :/ Moja ocena to 9/10. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez jager ; 22-02-2010 o 01:27 |
| | |
| | #117 |
| Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 | GB to solidna firma, mają dużo zakładów dodatkowych nawet na niższe ligi piłkarskie i egzotyki.. Ode mnie tez nie chcieli żadnych skanów itp, a wypłaciłem w ciagu 2 miesiecy kilkanaście tys (niestety mniej wiecej tyle tez wpłaciłem). Jedyny minus to brak konta w polskim banku- przelew zagraniczny jest bardzo niekorzytsny traci sie nawet do 10% sumy. Plusem są szybkie wypłaty na MB przez 24h na dobę (czeka sie do 2-3 h)
|
| | |
| | #118 |
| Dołączył: 16.02.2010
|
i jak z tym bukiem w tym czasie kursy, support, polecacie? |
| | |
| | #119 |
| Dołączył: 06.02.2010
Reputacja: 20 |
Dzisiaj Gamebookers błędnie rozliczyło mecz siatkówki, napisałem do nich maila w tej sprawie, odpowiedź dostałem po 3 minutach, a po 5 wynik został poprawiony w systemie. Brawo!
|
| | |
| | #120 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Poprawili się z odpisywaniem. Kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni... a czasami w ogóle nie odpisali. Najlepiej było do nich dzwonić. Ja pisałem do nich ostatnio i odpowiedź dostałem z pozytywnie załatwioną sprawą w ciągu 15 minut Tak przy okazji. Zobaczcie czy nie dali Wam bonusu reload. Ja dostałem 100% do 100 USD czyli ok. 325 zł.
__________________ |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bet365 - opinie | Jareks89 | Bet365 | 408 | 07-02-2012 11:47 |
| Prosze o opinie. | MoneyMaker_PL | Kupony ze Statystykami | 3 | 14-08-2009 22:55 |
| Wasze opinie | roY. | Euro's Champion | 32 | 01-09-2008 00:28 |