![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Gamebookers - opinie
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Gamebookers. Co wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą się zarejestrować u tego bukmachera. Co sądzicie o Gamebookers?
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #2 |
Reputacja: 602 |
Dlaczego warto sie zarejestrowac i grać w Gamebookers: Tekst z postu Filipa
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 26.06.2006 Skąd: Old Trafford ;)
| Cytat:
brakło mi też w ofercie ostatnio pewnego turnieju ATP jeszcze nie wiem jak stoją z żużlem ale gdzieś czytałem że nienajlepiej in plus | |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 31.07.2006
|
Wedlug mnie najlepszy w swojej branzy... Wielka oferta.. Zaklady live, (tych nie polecam dla poczatkujacych, mozna wiele wygrac jak i na odwrot |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 30.06.2006
|
Wszystko w porządku, ale wg mnie to mogliby tą swoją ofertę zakładów powiekszać o kilka dni wcześniej przed planowanym meczem. Bo z tego co widzę to zakłady dotyczące dzisiejszych meczy pjawiają się dopiero rano... Przy nich oferta BAW jest o niebo lepsza.
|
| | |
| | #6 | |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 | Cytat:
A tak na marginesie to GB jak dla mnie the best. | |
| | |
| | #7 |
|
jeszcze jedna wkurzająca sprawa w GB, szczególnie widoczna w tenisie: w momencie kreczu czy innego powodu wycofania sie zaklad jest anulowany, a nie rozliczany tak jak powinien... tak mialem w przypadku jakiegos spotkania Roddicka (Krzysiek1985 dal cynk i postawilem na przeciwnika po kursie >2) a GB mi anulowalo zaklad i caly kupon mial zmieniona stawke. no i wczoraj to samo: Hantuchova D v Peschke K [Peschke K. retired] 1 @ 1.2 ale oczywiście mi tego mnożnika nie uwzględnili (kupon miał 5 zdarzeń więc nawet taki mały kurs miał znaczenie w całości tym bardziej że znowu stawiałem na tego kto faktycznie awansował do dalszych gier |
| | |
| | #8 |
Reputacja: 191 |
Jeszcze jesli chodzi o denerwujace rzeczy dodam ze ostatnio denerwuje mnie to ze jest mało druzyn do obstawiania strzeli/niestrzeli i do handi. |
| | |
| | #9 |
| Forum VIP Dołączył: 18.04.2006 Skąd: stąd...
Reputacja: 150 |
Powiedzcie mi czy można obstawiać polską drugą lige, i czy trzeba im przesyłać skan dowodu?
|
| | |
| | #10 |
|
ja nie spotkałem w GB drugiej polskiej ligi :P jeszcze jeden |
| | |
| | #11 |
Reputacja: 191 |
Tak trzeba przesłac skan |
| | |
| | #12 | |
| Dołączył: 02.08.2006
| Cytat:
| |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 26.07.2006 Skąd: Gostyń
|
Mnie bardzo pozytywnie zdziwilo to , ze wplacalem dzis pieniadze(drugi raz) przelewem pocztowym o 13:10, a na koncie byly o 15:00 |
| | |
| | #15 |
| Znawca Dołączył: 07.02.2006 Skąd: Racibórz
Reputacja: 390 |
To niezle!!!! A jakjutro około 17 zrobie przelew banowy to kiedy bede miec kase?!
__________________ Glory Glory MAN UNITED! |
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 12.03.2006 Skąd: żeś się wziął?
Reputacja: 62 |
jesli wplacasz pierwszy raz to gdzies na drugi dzien moze o tej samej porze mi przelew szedl gdzies okolo 24h |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
No z tymi przelewami to różnie jest-ja czekałem 5 dni bo nieco walnąłem sie z adresatem-bank przy przelewie przez neta obowiązkowo chce adres odbiorcy przelewu a na GB jest na 1 rzut oka znaleźć właściwy adres. Firma jest zarejestrowana w UK a działa na wyspach Barbuda &Antigua (raj podatkowy) to samo inne buki. No ale wracając do tematu. NAJLEPSZY BUK, NAJUCZCIWSZY, NAJMILSZY SUPPORT KTÓRY NIE BLOKUJE KONT, WYSOKIE KURSY Brakuje mi jeszcze kodów promocji jak w Bwin ale i tak jest super GB!! |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 21.05.2006 Skąd: Akapulko
|
Super BUK!!! Zwracają trochę groszy za akumolowane (pow. 5 zdarzeń), bonusy...powojenia, czego chcieć więcej |
| | |
| | #19 |
Reputacja: 602 | No to ja się wypowiem Ogólnie zarejestrowałem się dawno, dawno temu, jednak kasy nie wpłacałem. Wczoraj napisałem do nich e-mail czy mnie obowiązuje promocja. I dostałem pozytywną odpowiedź. Za to szacunek do Gamebookers. Zgodnie z instrukcją muszę jutro wysyłać info o moim zakładzie i dodatkowa kasa będzie na koncie. Ogólnie bardzo dobry bukmacher. Wiadomo, niektóre wyższe kursy, a niektóre niższe. Ogólnie atrakcyjne. Na e-mail odpisali mi po 30 minutach, więc jest dobrze. Szybko rozliczają zakłady. Moim zdaniem warto tam grać Pozdrawiam ------- >>> ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ <<<.
| | |
| | #20 |
| Forum VIP Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Dubai
Reputacja: 150 |
Dobry buk , sam w nim gram juz prawie rok, a z wyplatami to duza prowizja lecz zawsze mozna miec złotego, albo srebrnego to koszty wyplat sie zmniejsza Kursy takze dobre Polecam |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bet365 - opinie | Jareks89 | Bet365 | 408 | 07-02-2012 11:47 |
| Prosze o opinie. | MoneyMaker_PL | Kupony ze Statystykami | 3 | 14-08-2009 22:55 |
| Wasze opinie | roY. | Euro's Champion | 32 | 01-09-2008 00:28 |