![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 17.05.2005 Skąd: Radomia
Reputacja: 153 | GameBookers- Stary temat zbiorczy GameBooker Jest to jeden z ciekawych bukmacherów proponujący dosyc atrakcuja ilość zakładów szkoda że nie polskojezyczny ale dosyć prosty w obsłudze i rejestracji. Grę zaczynamy od stawki 1 euro- minimum wpłaty to TYLKO 5 euro (20 zł) ! W Gamebookers mozesz zagrac tez kursy, ktore wystawili inni gracze a takze wystawic swoje wlasne kursy.Otrzymasz takze natychmiastowy zwrot 20% wartosci swojego pierwszego zakladu do sumy 10 Euro bez wzgledu oczywiscie na jego wynik |
| |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 17.05.2005 Skąd: Radomia
Reputacja: 153 |
tu wam wskaże jak przeprowdzic prawidłową rejestracje : 1.USER NAME - wpisz tu swój login (nick) jaki bedziesz uzywal do zalogowania sie w Gamebookers 2. PASSWORD - haslo do tego nicku(loginu), który wczesniej wpisales 3. CONFIRM PASSWORD - jeszcze raz TO SAMO HASLO co powyzej 4. TITLE - wybierz Mr.(Pan) albo Mrs.(Pani) 5. FIRST NAME - wpisz tu swoje IMIE 6. LAST NAME - wpisz tu swoje NAZWISKO 7. EMAIL - wpisz swoj PRAWIDLOWY I AKTUALNY ADRES e-mail 8. CONFIRM EMAIL - jeszcze raz wpisz ten sam adres e-mail co powyzej 9. MOBILE NUMBER FOR SMS- Wybierz: +48 Poland i jak chcesz WPISZ SWOJ NUMER TELEFONU, to bedziesz mogl dostawac ZA DARMO SMS-y o wynikach, kuponach itp. 10. PHONE NUMBER-telefon domowy 11. ADRESS 1 - wpisz nazwe swojej ulicy, numer domu / numer mieszkania 12. ADRESS 2 - pozostaw PUSTE 13. CITY / TOWN - wpisz nazwe swojej miejscowosci, miasta 14. Postal Code - wpisz swoj KOD POCZTOWY 15. COUNTRY - wybierz POLAND 16. DATE OF BIRTH - wpisz date swojego urodzenia => dzien/miesiac/rok 17. Betting Currency - wybierz walute, ktorej chcesz uzywac, najlepiej EURO 18.Zaznacz pole ponizej i kliknij na "SUBMIT" ================================================== ======== WPŁATA PIENIĘDZY DO Gamebookers Credit Card - NAJLEPSZY, NAJSZYBSZY i NAJTAŃSZY SPOSÓB: karta kredytowa: Visa, Euro/Card MasterCard, Diners Club, Visa Electron, eKarta - BEZ DODATKOWYCH PROWIZJI i OPŁAT, pieniądze od razu po wpłacie są dostępne na koncie w Gamebookers! POLECAM! ---------------------------------------------------------------------------- Bank Transfer - przelew bankowy, pieniądze na koncie powinny być od 2 do 5 dni. Przy wpłacaniu przez przelew bankowy MUSISZ podać w "Tytule:" przelewy swój NICK w Gamebookers i numer ID: np: MatroX / 238860 Potrzebne DANE: Odbiorca: Gamebookers Ltd. Bank: NatWest Nr KONTA: 63696975 SWIFT: NWBKGB IBAN: GB16NWBK56001863696975 Adres: 2 Eastcheap St., London EC3M 1AH, United Kingdom Author :Matrox |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 19.12.2005
|
Program partnerski tego buka też jest interesujący... Brak polskiej wersji językowej robi jednak swoje... |
| |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 09.10.2005
Reputacja: 153 |
Promocje u Bukamchera Gamebookers Bukmacher ten oferuje szereg promocji. Pierwsza z nich to 15% od depozytu GRATIS . Kolejna to zwrot do 15% stawki przy combosach. Dla grających w kasynach Gamebookers ma nawet do 100 Euro GRATIS. Dodatkowo w każdy weekend możemy zagrać zakłady 100%. |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 22.12.2005
|
Obiło mi się o uszy że u tego buka przy wypłacie kay nie trzeba pokazywać skana dowodu osobistego ?? Czy to prawda ?? Prosze o odp. PzDr |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 16.02.2006 Skąd: PL
| |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 25.03.2006
|
I jest już Polska wersja ; )
|
| |
| | #8 |
| Dołączył: 04.12.2005
Reputacja: 4 |
A jak w buku jestem zarejestrowany na brata a w Moneybookers na siebie to mogę wypłacać na moje konto w Moneybookers? Pozdro!
|
| |
| | #10 |
| Dołączył: 26.03.2006
|
małe korekty : minimalna stawka to 50 groszy! minimalna wpłata 7.73 PLN (2 euro po aktualnym kursie) Limit wypłaty - 25 PLN |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 15.10.2005
|
pytanie: czy jeśli założyłem sobie konto bankowe a nie mam jeszcze 18 lat i zarejestruję się w Gamebookers, to będę mógł grać w tym buku, skoro na ich stronie jest napisane, że muszę mieć 18 lat? proponujecie, żebym założył konto na rodzica, czy może trzeba dać jakiś dowód, że mama mi pozwala grać? |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 16.02.2006 Skąd: PL
|
Nie, musisz miec 18 lat albo zaloz konto na mame
|
| |
| | #13 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
A ciekawe, czy by przeszło ściema, że dowodu jeszcze nie masz, i paszportu również :P Ja musze jakimś sposobem zeskanować paszport, bo mi chyba z BAW nie przeleją kasy
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 01.06.2006
|
Co śadzicie o gambookers? Ja już gram od miesiącą i jest OK. Wysokie kursy wszytsko sprawnie, nawet serwis live, a w dodatku teraz ta promocja, czyli podwajanie wpłaty. Jak ktoś chce się zarejestrować to tu podaję link: http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?******* Wam nic to nie szkodzi, a ja za Waszą rejestracje mogę dostać jakąś kasę na konto, więc chyba nie ma w tym nic złego. Z góry dzięki! Jakby ktoś coś chciał się zapytać to piszcie na gg Edit: Nie umieszczamy tego typu linki w postach // Marcin |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 08.06.2006 Skąd: Wawa
|
[glow=blue:1f4144cc5d]Mam takie pytanko czy jest możliwość aby mi zakiegowali wpłate na podstawie print screen-a tak jak to jest w Bah ?? puściłem im właśnie pierwszy przelew i zależy mi na czasie aby szybko został zaksięgowany[/glow:1f4144cc5d]
|
| |
| | #16 |
| Dołączył: 13.02.2006
|
Czy cały czas jest u nich podwojenie depozytu, orientuje się ktoś? Nie moge znależć tej informacji na ich stronie...
|
| |
| | #17 |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 |
z tego co mi wiadomo to już nie ma
|
| |
| | #18 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 375 |
Zarejstruj się i nic nie rób , nie wpłacaj pieniędzy. Po tygodniu dostaniesz emaila z promocja podwojenia depozytu
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| |
| | #19 |
| Forum VIP Dołączył: 06.06.2006
Reputacja: 150 |
Moim zdaniem jest to najlepszy buk. Zero problemu przy wypłacie(szybko i sprawnie). Duza ilość zakładów i mała minimalna kwota wpłaty. Polecam
|
| |
| | #20 |
| Dołączył: 10.04.2006 Skąd: Wrocław
|
A jest możliwośc obstawiania w PLN czy tylko w Euro EDIT: Mam jeszcze dwa pytania może ktoś wie 1.Czy jak ja posiadam konto na Gamebookers i chce wypłacić pieniądze moge podać konto brata czy musi to być moje konto ? 2.I czy wtedy żądają skanu dowodu ? |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Tobet - stary temat zbiorczy | mirek186 | Tobet | 275 | 07-01-2010 22:59 |
| Fortuna - stary zbiorczy temat | Hubert_23 | Fortuna | 291 | 27-11-2009 12:51 |
| Tipsport - stary zbiorczy temat | Marcin-Odra | Tipsport | 29 | 01-11-2009 11:45 |
| Betako - stary zbiorczy temat | Marcin-Odra | Betako | 6 | 29-10-2009 15:08 |
| Betfair - stary temat zbiorczy | rycerzx | Betfair | 215 | 21-08-2008 20:46 |