![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.10.2006
Reputacja: 4 | Kontakt
Witam. Chciałbym się zapytać czy ma ktoś jakiś "szybki" kontakt z ekipą z Gamebookers. Nie wiem czy ja robię błąd czy oni sobie mnie lekceważą ale od kilku dni staram się uzyskać odpowiedź na pewne pytanie ale niestety odzewu brak oprócz generowanych automatycznych odpowiedzi. W związku z tym pytanie do ludzi grających w tej firmie czy ten problem pojawia się często czxy tylko ja jestem tym "szczęsliwym" przypadkiem?
|
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Napisz w czym masz problem, podaj swój login a skontaktuje się z ekipą Gamebookers. (mam nadzieje, że to coś ważnego). Ja ostatnim razem pisałem o odblokowanie konta, to odpisali mi jakoś do 2 godzin, wiec support działa ok
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 14.10.2006
Reputacja: 4 |
Wiesz, chciałem tam wpłacić kasę ale nie wiem czy przysługuje mi bonus 100% od depozytu. Nigdy tam nie wpłacałem a konto mam już sporo czasu. myślałem że mi firma udzieli odpowiedzi. Niestety, ani widu ani słychu. Poza tym jak własnie wybieram opcję wpłaty jako przelew bankowy to mam pole "Kod bonusu za wpłatę" i nie wiem czy chodzi tutaj o pierwszy depozyt czy o co.
|
| | |
| | #4 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
__________________ | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kontakt | Marcin-Odra | Betsson | 4 | 26-07-2011 17:37 |