Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Gamebookers

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 03-07-2009, 19:46   #1

oszuści gamebookers

witam wszystkich
chcę opisać przykrą sytuacje która mnie spotkała po raz pierwszy a grałem wcześniej w wielu firmach bukmacherskich
chodzi o Gamebookers
zarejestrowałem się w Gamebookers
na stronie wchodząć w zakładkę moje konto widniała informacja o bonusie 100% od pierwszego depozytu do 311zł
dokonałem depozytu jednak na koncie nie pojawiło się dodatkowe 100%
pomyślałem że może kwota zostanie dopisana po postawieniu zakładu
w tym przypadku też się myliłem
napisałem do support które przed dokonaniem depozytu odpowiadało na moje pytania w tempie błyskawicznym 15-20 minut
zapytanie dotyczyło oczywiście okresu jaki trzeba czekać na dopisanie tych dodatkowych 100%
z nadzieją że dostane i tym razem szybką odpowiedź zostawiłem otwartą poczte
kolejne rozczarowanie odpowiedź tym razem po 23h
a w niej

Szanowny Panie ..........
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta.
Informujemy uprzejmie, że aktywacja bonusu nie nastąpiła automatycznie dlatego, że Pańskie konto zostało zarejestrowane za pomocą odnośnika nieaktywnej promocji. Oferujemy Panu bonus podwajania następnej wpłaty do 30 Euro. Warunek obrotu bonusu przewiduje postawienie zakładów na łączną kwotę rowną 6 razy kwoty bonusowej po kursie minimalnym 2.0 w ciągu 90 dni od daty aktywacji bonusu na koncie. Niestety, z powodu ograniczeń systemowych nie możemy dodać bonus po rozegraniu przez Pana wpłaconej kwoty. Jeżeli zdecyduje się Pan na skorzystanie z tej oferty, prosimy napisać do nas ponownie po dokonaniu wpłaty i zaksięgowaniu pieniędzy na koncie, lecz przed rozpoczęciem obstawiania( prosimy zaczekać aż dodamy bonus i dopiero wtedy obstawiać).
Jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
Dziękujemy za wybranie naszych usług.
Z poważaniem,
Radoslav
Dział Obsługi Klienta
Baw się dobrze, graj odpowiedzialnie
Original Message Follows:

ZAREJESTROWAŁEM SIĘ Z LINKU PROGRAMU PARTNERSKIEGO OTRZYMANEGO OD ZNAJOMEGO
W MOMENCIE WYSYŁANIA PIERWSZYCH PYTAŃ DO SUPPORT BONUS BYŁ AKTYWNY Z POPRAWNEGO ODNOŚNIKA DOSTAŁEM ODPOWIEDŹ ILE RAZY I PO JAKIM KURSIE WYMAGANY OBRÓT A PO DOKONANIU WPŁATY CO SIĘ STAŁ
ZAGADKA

Gamebookers
just82 jest offline  
stare 03-07-2009, 21:25   #2

Reputacja: 30
Dla Mnie to nic dziwnego u każdego buka trzeba aktywować chyba od razu jak się zapomina to się tak ma i w ogóle to nie jest dział dla takich spraw
stskarol jest offline  
stare 03-07-2009, 23:27   #3

Reputacja: 6
Nie panikuj, przecież nic się nie stało, jak Ci nie pasuje ten bukmacher to poczekaj do rozliczenia kuponu który puściłeś i wypłacaj kasę.
radek_p123 jest offline  
stare 04-07-2009, 09:47   #4

dokladnie,zmien buka i to jak najszybciej
wilhelm jest offline  
stare 04-07-2009, 10:32   #5

Reputacja: 50
Jak ci pisali ze ci sie nalezy to wypada im przedstawic dana rozmowe i ew propozycje niechlubnych opini po forach czy pisma tam gdzie trzeba, a jak przetrzymywales bonus to ma on chyba swój termin...
Ja w niektórych bukach na wszelki wypadek robie screeny zakladów bo slyszalem ze znikaja lub sa anulowane po zakonczeniu

spytała minister sportu

Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 04-07-2009 o 10:38
TommyTSW jest offline  
stare 04-07-2009, 11:19   #6

Reputacja: 8
Nie czyta się warunków bonusu to tak jest...
pokeromaniak jest offline  
stare 04-07-2009, 17:00   #7

Reputacja: 2
Ale to od razu oszuści ? Wchodząc w temat spodziewałem się jakiegoś "wałka" finansowego a zastałem "płacz" jakiegoś hmm żeby nie obrazić istnienia Bożego.
Matheenn jest offline  
stare 06-07-2009, 08:53   #8

oszuści,popieram kolege.Lepiej grac gdzie indziej.
wilhelm jest offline  
stare 06-07-2009, 10:00   #9

Reputacja: 5
Cytat:
Napisał wilhelm ->

oszuści,popieram kolege.Lepiej grac gdzie indziej.
Ja też radze gdzie indziej grać.
Również zostałem skrzywdzony przez tego bukamchera.
kksg jest offline  
stare 06-07-2009, 10:02   #10
Forum VIP

Reputacja: 442
Proponuję zacząc czytać regulaminy bukmachera i pilnować dat bonusów.

Pozdrawiam i zamykam temat.
Doberman jest offline  
stare 07-07-2009, 12:12   #11

gamebookers

temat wcześniej zamknięty
dla tak zwanych "wachowców" co czytają warunki promocji

Szanowny Panie .....
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta.
Najmocniej przepraszamy za opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi !
Po wnikliwym zbadaniu sprawy stwierdziliśmy, że Pana konto zostało utworzone 6 czerwca 2009 za pomocą kodu upoważniającego Pana do otrzymania bonusu 100% wpłaty, do maks. $ 100.00, który oferowany jest w ramach programu „Poleć znajomym”.
W chwili obecnej bonus znajduje się na Pańskim koncie i możemy go aktywować ręcznie. Prosimy jednak zwrócić uwagę na to, że jest to bonus z ograniczeniem wydania, a więc wpłynie na Pana konto dopiero po spełnieniu pewnych warunków.
Mianowicie należy obrócić sumą bonusu + depozytu sześć razy w formie zakładów pojedyńczych i akumulowanych o kursie minimalnym 2.0 w ciągu 30 dni od daty aktywacji premii.
Po spełnieniu tych warunków bonus dla Pana oraz premia dla Pana znajomego wpłyną na konta automatycznie. Otrzymane kwoty będzie można wykorzystać w dowolny sposób.
W celu aktywacji bonusu, prosimy skontaktować się z nami po dokonaniu następnej wpłaty. Prosimy również nie wydawać wpłaconej sumy przed aktywacją premii z naszej strony.
Za zaistniałe niedogodności raz jeszcze przepraszamy !
W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy nie wahać się i pisać. Nasz dział obsługi klienta jest czynny 24 godziny dziennie przez 7 dni w tygodniu.
Dziękujemy za wybranie naszych usług.
Z poważaniem,
Poli,
Dział Obsługi Klienta
Baw się dobrze, graj odpowiedzialnie

Vader// Temat został zamknięty a Ty zanim założysz kolejny temat to zobacz w jakim dziale to robisz. Forum to nie śmietnik, że zakładasz tematy gdzie Ci się podoba

Ostatnio edytowane przez Vader ; 07-07-2009 o 12:23
just82 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Gamebookers > oszuści gamebookers

Zamknięty Temat