![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.06.2008
| Podstawowe pytania dotyczącze Gamebookers
1. Jaka jest minimalna kwota wpłaty/wypłaty. 2. Czego potrzebuje do wpłacenia/wypłacenia pieniędzy. 3. Ile lat działa ten buk? Czy były kiedykolwiek problemy z wypłatą? 4 Jaka ofertę zakładów zawiera Gamebookers (wielką, małą) 5. Są na stronie jakieś dodatkowe gry które wciskają się specjalnie żeby w nie kliknąć(np na Sportingbet jest coś takiego i dlatego już tam nie postawię w jeden dzień wydusili że mnie całą kasę lol ) Ktoś pisał na forum że na obrót kasy ma się tylko 90 dni co to znaczy ??? Czy to znaczy, że jak nie będę obracał kasą to usuną je z konta??? I jeśli trzeba obracać to ile kasy w ciągu tych 90 dni??? Czekam na normalne odpowiedzi nie w stylu poszukaj sobie jak nie wiesz Jak nie chcesz mi pomóc to nie odpowiadaj... |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 31.07.2008
|
co do reszty pytan wszystko jest w dziale dla poczatkujacych, bodajze; wplaty/wyplaty - opisane. GB ma nawet dosyc dobra opferte, co do tych gier, same ci sie nie wlacza. musiales wejsc do kasyna lub na jakies gry i (nieswiadomie) grac -dlatego najprawdopodobniej straciles kase.
|
| | |
| | #3 | |
| Cytat:
Gram w Bwin ale kursy mają słabe oprócz oferty live dlatego pomyślałem że zacznę grać na jakimś innym buku i tu wpadł mi Gamebookers tylko niech mi ktoś wytłumaczy jak dla zielonego o co chodzi z tym obrotem... i coś pisało o dowodzie jestem pełnoletni ale jeszcze sobie go nie wyrobiłem czy można zeskanować swój paszport??? mógłbym wyrobić ale nie wiem ile czasu to trwa Ostatnio edytowane przez mistrzzakładów ; 01-02-2009 o 12:04 | |
| | |
| | #4 |
|
ok już się domyślam zzzzzz trzeba obrócić żeby podjąć a tak to może leżeć
Ostatnio edytowane przez mistrzzakładów ; 02-02-2009 o 15:46 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ogólne zasady, skróty i podstawowe nazewnictwo w MLB | szczpl | MLB | 33 | 17-05-2012 23:28 |
| Podstawowe pytanie... | Sandriel | Expekt | 1 | 22-11-2007 14:03 |
| Gamebookers | Młody | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 22 | 19-09-2006 18:30 |
| Gamebookers | Jacques | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 3 | 28-06-2006 12:16 |
| GameBookers | Wolf_19 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 6 | 15-04-2006 16:32 |