![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 31.08.2006 Skąd: Sosnowiec
| potwierdzenie wyplaty czy jesli zleca sie wyplate z GB to wysylaja jakies potwierdzenie bo zlecilem wyplate w sobote a dzisiaj jest poniedzialek i do tej pory nic od nich nie dostalem, aha i czy trzeba im wyslac scan dowodu jesli weryfikacja karty byla w porzadku?? |
| | |
| | #3 |
| nie na zwykla konto bankowe (inteligo), ale juz mi wyslali maila i wszystko gra (napisali ze na chwile obecna nie beda potrzebowali scanu dowodu ale zastrzegaja sobie takie prawo na przyszlosc no i ze wyplata zostala zrealizowana 4 grudnia, domniemam wiec ze gdybym nie napisal do nich maila to oni nie wyslaliby potwierdzenia a kasa poprostu znalazlaby sie na koncie, bez zadnych zawiadomien) |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
Może przypomnę CI że żyjemy w 21 wieku (już GB wysyła potwierdzenie na maila że została dokonana wypłata środków pieniężnych (chyba że w opcjach zaznaczyłeś że tego nie chcesz-nie pamiętam teraz). Przy wypłatach na konto bankowe proszę się uzbroić w: IBAN (PL XXXXX --gdzie XX to 26 cyfrowy numer konta) Iban zawsze jest potwierdzony znakiem PL Kod banku /Swift. Banki podają go w takiej formie np PKO BP PL a GB chce żebyście to wpisali jako PKOBPPL |
| | |
| | #5 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 | Cytat:
Napisałem to poto żeby inni zaczynający przygodę z bukami netowymi nie zadawali głupich pytań typu: czemu mi kasa nie przyszła jak wypłaciłem 12 dni temu i w historii konta mam że jest wypłata.... także wiesz.. nie każdy wie tyle co TY | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Dowód, potwierdzenie ? | mateusz2343 | Dział dla Początkujących | 14 | 01-06-2010 00:08 |
| Potwierdzenie wpłaty BAH | damianABG | Bet-at-home | 2 | 27-08-2009 09:32 |
| Potwierdzenie adresu | mistrzzakładów | Gamebookers | 2 | 13-02-2009 09:49 |
| Potwierdzenie wygranej | Czarny Smok | Bet-at-home | 1 | 31-12-2008 09:22 |
| oczekiwanie na potwierdzenie wyplaty | porchmonkey | Bwin | 5 | 20-12-2006 19:39 |