![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 25.03.2009 Skąd: UK
| Problem z nowym kontem
Witam, moj pierwszy post i dopierio co rozpoczeta przygoda z bukmacherka online. Dnia wczorajszego, zaraz po dokonaniu rejestracji, przelalem 15 GBP na konto, ale nie w tym rzecz, pieniazki na koncie w Gamebookers byly 5 minut pozniej. Nastepnie puscilem jeden skromny kuponik i log off. Doslownie 15 minut temu, podczas proby zalogowania sie na konto, wyswietlil mi sie komunikat: ERROR Wystąpił błąd podczas logowania! We have encountered an issue with your account; please contact us immediately on the details below. Nastepnie spradzilem swoja poczte, gdzie pojawil sie email od Gamebookers wyslany wczoraj, poznym wieczorem, jakies 5 minut po moim wylogowaniu sie ze strony, w ktorym prosza mnie o wyslanie scanu dokumentu. Czy to moze byc przyczyna blokady mojego konta? Myslalem, ze ewentualne zapytanie o potwierdzenie tozsamosci pojawi sie ewentualnie przy probie wybrania kasy. Dodam, ze mieszkam w Anglii, jezeli to moze miec jakis zwiazek z ta sytuacja. Prosze o odpowiedz osoby, ktore spotkaly sie z takim problemem i/lub wiedza w czym rzecz. Dzieki |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Słyszałem o takich sytuacjach. Spokojnie wyślij im skan dowodu. A najszybsza droga kontaktu to (jak jesteś w UK to ten numer) United Kingdom: 00 800-2000-8282
__________________ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pewna sprawa z kontem | zefa23 | Moneybookers - Skrill | 3 | 20-05-2010 14:00 |
| Problem z kontem bonusowym | ziomek9mc | Bet365 | 3 | 15-02-2009 12:13 |
| System z małym kontem | musi_LG | Dział dla Początkujących | 8 | 29-10-2008 17:49 |
| dylemat związany z kontem... | przemoR | Dział dla Początkujących | 8 | 26-01-2008 19:56 |
| Problem z kontem | krzysiu1111 | Expekt | 5 | 11-06-2007 21:15 |