![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
| Pytanie - bardzo prosze o szybką odpowiedź
Do tej pory grałem sobie w Profku ale teraz mam zamiar przejść na buka internetowego. Sprawdzałem oferty innych buków i doszedłem do wniosku że najlepiej będzie zarejestrować się na Gamebookers. Otwieram strone i klikam żeby zobaczyć kursy. Następnie klikam na " i pokazują mi się dodatkowe kursy (np. ilość bramek, podwójna szansa itp.). Zauważyłem że niektóre są na szarych polach a niektóre na pomarańczowych, a na górze zapisana jest jakaś kwota. I teraz moje pytanie: Co te kolory oznaczają?
|
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 205 |
Bo ty wchodzisz w P2P.Na gorze masz tam.1X2 Podwójna szansa Handicapy Dokładny wynik i.t.p.Musisz w to wejsc i beda normalne zakłady.
|
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
|
OK już się w miare obeznałem z tym bukiem ale troche się rozczarowałem kursami Cytat:
To chyba nie wymaga komentarza. (Można to sprawdzić. Profesjonal:Wchodząc np. do punktów profka albo na str. internetową www.eprofesjonal.pl; GB: www.gamebookers.com) A i takie pytanie: Czy bank z którego wysyłam przelew pobiera sobie jakiś procent? | |
| | |
| | #5 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Cytat:
Nie słyszałem o limitach. Nawet, jeżeli masz dużo na koncie GB (przy ewent. limitach) możesz wypłatę podzielić na kilka transakcji. Wtedy musisz się liczyć z dodatkowymi kosztami. Ale pytania o limity dla mnie są trochę dziwne. A i takie pytanie: Czy bank, z którego wysyłam przelew pobiera sobie jakiś procent? Tak, w przypadku z przelewu bank --> bukmacher. Cena przelewu są różne. Musisz zobaczyć sobie w cenniku. Natomiast przelew bukmacher--->bank, tutaj nie ma dodatkowych kosztów. (oczywiście mogą być, jeżeli danych buk ma wzmiankę na ten temat np. Bwin, jeżeli w danym miesiącu robimy drugi przelew. | |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 | Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Proszę o szybką odpowiedź/ bramka samobójcza | Skugis | Expekt | 1 | 19-06-2010 11:40 |
| Prosze o szybką odpowiedz- czy aktualnie jest bomus powitalny w UNIBECIE? | march100 | Unibet | 1 | 07-09-2009 23:53 |
| Prosze o szybką odp | Marceli112 | Dział dla Początkujących | 1 | 30-12-2007 09:57 |
| Mam pytanie!!!!!prosze o szybką odpowiedz>>> | AdiegooR6 | Expekt | 2 | 29-10-2007 17:06 |
| Wpłata i wypłata, prosze o szybką odpowiedź. | KaczyZRW | Bet-at-home | 6 | 20-10-2007 18:01 |