![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Cytat:
Obsługa klienta: service@gamebookers.com Zapytanie ogólne: info@gamebookers.com
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 26.01.2006 Skąd: Nowy Sacz
|
Jeszcze jedno pytanie co to jest Moneybookers?
|
| | |
| | #23 |
|
NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)-co to jest
|
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
urygus, poczytaj sobie-jest na forum Jeszcze jedno dla nowych userów. Jak macie robić 1 przelew do GB to nie wpisujcie w pola: adres odbiorcy: kod pocztowy: miasto: dotyczy banków internetowych i przelewów dokonywanych w ten sposób UWAGA NIE WPISYWAĆ TAM NIC-ROBIĆ TAK JAK JEST NAPISANE W GB |
| | |
| | #25 |
|
po jakim czasie bede miał pieniadze u buka jesli p rzelałem je przez Moneybookers? Dobrze zbobiłem jeśli przelałem z mojego konta .... na service@gamebookers.com? Może głupie pytania ale muszę to wiedzieć. |
| | |
| | #26 |
Reputacja: 67 |
Jezu kochany - myśleć ludzie myśleć Podany adres który napisałeś poniżej to jest service@Gamebookers.com-to jest adres e-mail supportu (czyli takiego jakby biura kontaktu z klientem przez internet) Supportu pytasz sie o coś czego nie wiesz, masz jakieś wątpliwości. To że przelałeś przez MB to nie wiem ile zajdzie-ja jestem zadowolony z przelewu przez neta standardowego (przez bank intentetowy typu Mbank, Multibank-ten 2 szczególnie polecam studentom Prawidłowo wypełniony przelew do GB wygląda następująco TAK pisze w GB -żeby wypełnić [w nawiasach jest napisane jak to wygląda na obrazku, który jest do ściągnięcia z linku] Właściciel konta: Gamebookers (UK) Ltd. [nazwa odbiorcy] Nazwa banu: Bank BPH S.A. [nie wpisywać nic Numer konta: 45106000760000321000095406 [w pliku to rachunek obiorcy] Kod banku: - Tytuł wpłaty: [tutaj jest nazwa użytkownika GB oraz jego numer]Przykład: Wacek 2B/1111 [u mnie jest widoczne Krzysztof xx dalej to sami macie inne numery GB] Waluta: PLN A tak wygląda wypełnione CLICK !!- Prawidłowo wypełnione pola przelwu -zamazane pola to są moje prywatne dane i dane mojego konta na GB /kliknąć download now a ściągniecie sobie plik graficzny z pokazanym co gdzie i jak wypełnić/ Uwaga jak tak wypełnicie pola przelewu to gwarantuję wam że przelewik popłynie do nich maksymalnie szybko. |
| | |
| | #27 |
|
Tyle napisałęś a nie na temat!!!Już wszystko wpożo mam kase na koncie.Robiąc przelew przez Moneybookers trzeba podać e-maila i to niejest żadna darowizna ale dzięki za pomoc!!!
|
| | |
| | #28 | |
Reputacja: 67 | Cytat:
No cóż może dla Ciebie nie na temat-ale inni może jak ściągną sobie plik to się naumieją jak sie wypełnia prawidłowo pola przelewu do GB tak że kasiora idzie 24h a nie 5 dni | |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 02.09.2006
|
witam! mam pytanko- Czy jeśli wpłace pieniądze, to czy moge wyplacić tylko tą samą drogą czy wszystkimi opcjami(do wyboru)?
|
| | |
| | #31 | |
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 02.09.2006
|
dzieki za info.
|
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 12.06.2006
|
Witajcie mam pytanie .Chce wplacic kase do Gamebookers przez MB i jezeli bym chcial ja sobie wyplacic po wygranej rowniez do MB to ile czasu ona idzie i czy nie trzeba im pokazywac jakiegos dowodu tozsamosci??
|
| | |
| | #34 | |
Przy wpłacie nie musisz pokazywać screenu dowodu, jednak przy wypłacie tak (zależy jakim sposobem, kartą VISA nie musisz)
| | |
| | #36 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006 Skąd: Oberschlesien
Reputacja: 260 | A ja mam takie pytanie. Wpłaciłem do gamebooker ponad 100 zł (za pomocą netellera). Kaske z netellera odjęło ale na GB nie mam jeszcze EDIT napisałem maila i od razu mi zaksięgowali
__________________ Jeśli los rzuca ci pod nogi cytryny, zrób z nich lemoniadę ... |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 14.07.2006
|
Witam . Wplacilem do GB poprzez Neteller 155PLN . Jeszcze nie gralem zadnego zakladu . Moje pytanie brzmi : czy musze dokonac jakiegos obrotu przed wyplata na konto bankowe lub Moneybookers tymi 155PLN??Prosze o jak najszybsza odpowiedz |
| | |
| | #38 |
| Dołączył: 31.10.2006 Skąd: Radom
|
a ja tam wplacilem troche kaski(zeby bonusa otzrymac)zagralem za wszystko i kupon wszedl...na drugi dzien mi dodali bonus to chcialem sobie wyplacic pieniadze z tego wygranego kuponu(moje!) i nie moge tego zrobic :/ |
| | |
| | #39 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006 Skąd: Oberschlesien
Reputacja: 260 | Dziubek bo ten zwrot bonusa musisz obrócic 3 razy po kursie minimalnym 1,60 i dopiero wtedy będziesz mógł wypłacic
__________________ Jeśli los rzuca ci pod nogi cytryny, zrób z nich lemoniadę ... |
| | |
| | #40 |
| Dołączył: 01.01.2007
|
Czy jest mozliwosc wplaty pieniedzy na konto poprzez poczte ?
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| betboo wyplaty | tackles | Promocje w Kasynach | 126 | 14-06-2009 13:13 |
| Dowod wplaty | runej | Bet-at-home | 12 | 14-05-2009 22:30 |
| Wplaty/wyplaty w betsson | jemjogurt | Betsson | 1 | 31-10-2007 21:52 |
| potwierdzenie wyplaty | kaczor44 | Gamebookers | 5 | 08-12-2006 13:44 |
| Za malo do wyplaty? | impulsive | Neteller | 0 | 21-05-2006 13:30 |