![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 12.03.2006 Skąd: żeś się wziął?
Reputacja: 62 | Wplaty/Wyplaty
Mam pytanie: Czy jest taka mozliwosc ze wplaty na moje konto dokona ktos calkiem inny o innych danych niz podalem przy rejestracji a potem wyplate zrobie na swoje konto (te same dane co w GB) Bo np. chodzi mi o to ze sprzedam cos na allegro i kupiec moglby zrobic mi przelew na moje konto GB zamiast normalne bo jemu to wychodzi na jedno a ja bede mial od razu ulatwione zadanie bo nie bede musial drugi raz przelewac kasy wiecie cos o tym?? prosze o odp |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 |
na konto bym nie wypłacał gdyż oni pobierają jakąś kwotę za wypłaty na konto i mała ona nie jest. Lepszym rozwiązaniem jest wypłata na Moneybokers
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 18.01.2006 Skąd: Gdynia
Reputacja: 46 |
Przy wpłacie jest możliwa chyba ta opcja którą podałeś, zresztą przez pocztę idzie 2-3 dni więc ta osoba może wpisać Twoje dane i nie ma sprawy. Natomiast przy wypłacie jest tak: Czy są jakieś dodatkowe koszta przy wypłatach? Tabela opłat przy wypłatach z konta w Gamebookers: - Pierwsza wypłata w każdym miesiącu kalendarzowym*: 1.00 EURO / 1.00 USD / 0.50 GBP (zależnie od waluty konta) - Kolejne wypłaty w danym miesiącu kalendarzowym**: 5.00 EURO / 5.00 USD / 3.00 GBP (zależnie od waluty konta) Gamebookers nie ponosi odpowiedzialności za opłaty nałożone przez strony trzecie lub Twój bank i swoim działaniem zrobi wszystko by uniknąć lub zminimalizować tego typu koszta. * Złoty Status: Brak opłat ** Złoty Status: 2.50 EURO / 2.50 USD / 1.50 GBP |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 12.03.2006 Skąd: żeś się wziął?
Reputacja: 62 |
no ok ale mi nie chodzilo o to ile biora kasy za wyplate tylko czy jest mozliwosc ze ktos inny mi wplaci a na inne konto wyplace |
| | |
| | #6 |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 |
nie ma takiej możliwości
|
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 | Cytat:
Czy teraz jaśniej-jak chcecie info o GB to pytajcie (PW) bo ja uwielbiam tego buka za jego promo i inne Aha jeszcze opłaty-tutaj nie jest już tak halo pierwsza wypłata 1 euro potem niestety 5euro. chyba ze jesteś dobrym obstawiaczem że masz status złoty lub srebrny to jest za free (złoty status ponad 200zakładów musisz mieć na koncie GB) | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 15.06.2006
|
a ja mam pytanie w ile dni mniejwiecej będe miał kase na koncie jeśli wpłace w ich banku BPH jak widomo jeśli się wpłaca na konto w banku w którym ono jest pieniądze są odrazu księgowane na koncie PS. czy jest w Gamebookers 2 i 3 liga polska? |
| | |
| | #9 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
Ostatnio widzialem nawet 2 lige ale 3 to raczej niema. A przelew idzie od 2-5 dni |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 06.04.2006
|
kumpel sie chce dowiedziec ile musi czekac az kasa dojdzie, jesli wyslal przelewem z poczty? czeka juz tydzien i o kasie ani widu ani slychu. a i jeszcze jedno, podal inne imie przy przelewie , ale to tego nie powinni sie czepiac? |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
|
Znam tego twojego kumpla |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 |
Poczta to chyba by byla ostatnia instytucja, z ktorej bym wplacul kase, nie rozumiem, czemu wy ciagle do neij ciagniecie, przeciez nawet na wsi jest jakis bank np spoldzielczy. A wy ciagle na ta poczte |
| | |
| | #13 | |
Reputacja: 67 | Cytat:
Tutaj nie chodzi o to że to jest w BPH czy innym, jak robisz przelew to oni 1 dnia księgują w banku w Polsce, potem jest przewalutowanie i wysyłane do banku albo w Anglii albo na Maltę lub inny kraj gdzie ma rezydencję GB, potem jest wysyłane do supportu powiadomienie że jest ok z wpłatą i na końcu masz powiadomienie na e-mail. Ja polecam inną wersję wpłat-kartą debetową 0% prowizji 2 min i jest kasa (minimum ok 8zł) ale najpierw trzeba wysłać do nich pisemko podpisane że wyrażamy zgode na używanie karty debetowej do wpłat do GB i zrobić skan karty debetowej i dowodu osobistego ( to i to obie strony) i potem jest lol Polecam taki sposób i przy wypłacie nie ma prowizji jak wypłacamy na kartę debetową (przelew bankowy 1 euro po 1 wypłacie, potem 5 EURO | |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 06.04.2006
|
a jakie trzeba pismo napisac zwiazane z ta karta debetowa?
|
| | |
| | #15 |
Reputacja: 67 |
miejsce data Ja niżej podpisany, imię i nazwisko niniejszym deklaruję że zgadzam się na używanie mojej karty debetowej: Typ : VISA (Visa Electron, MasterCard i inne) numer:....... data wygaśnięcia:......... W celu wpłacania pieniędzy do Gamebookers LTD (UK) w zgodności z regulaminem Podpisano Załączyć skan dowodu oraz tej karty debetowej(2strony) i w ciągu ok 6h oni dają odpowiedź Ja już mam zweryfikowaną kartę i przelewik 2 min i jest LOL. Aha ważne to karta też musi być na tą osobę więc jak ktoś ma na mamę lub tatę to musi zrobić ich weryfikację karty (taa a potem się dziwią gdzie ta kasa z konta poszła ) Ten napis miejsce data jest w prawym górnym rogu patrząć tak jak teraz patrzymy-tutaj nie ma wyrównania więcj jest lipa. Przepraszam Pippera bo przeje*** bonusa od GB grając na Florydę z Philadelphią niech ten cały basseball h** strzeli a nie- tam można nieźle zarobić i jeszcze szybciej stracić |
| | |
| | #17 |
Reputacja: 67 |
Nie oni zaksięgują Ci kasę jak wpłynie i nie pomogą żadne zapewnienia i screenshoty-radzę cierpliwie czekać a potem otrzymasz miłego maila od supportu że kasa wpłynęła
|
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 26.01.2006 Skąd: Nowy Sacz
|
Co to jest BIC-Code i SWIFT?Potrzebuje tych danych do banku BPH.Pilne!!!
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
| http://www.forum.bukmacherskie.com/t...ighlight=swift W tym temacie znajdziesz to czego potrzebujesz |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 26.01.2006 Skąd: Nowy Sacz
|
Potrzebuje adres e-mail do biura Gamebookers-pilne
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |