![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Ban Dołączył: 08.11.2006
| Wypłata,przewalutowanie i dziwne prowizje
Witam Zlecilem z konta Gamebookers trzy wyplaty na konto bankowe jedna 132 zł,druga 83 zł a trzecia 187 zł. łącznie około 400 zł. I teraz mam pytanie. Przy kazdej wyplacie mam informacje o prowizji dwa euro,czyli rozumiem ze lacznie odbija mi po 2 euro z kazdej wyplaty? Czy oprocz tego, nastapi jakies przewalutowanie?Poniewaz widze ze przy kazdej kwocie jest podana kwota w euro,mimo iz moje konto w Gamebookers jest w PLn i zastanawiam sie czy bank pobierze jakas prowizje za przewalutowanie? Po jakich wogole kursach zostana przeliczone te pieniadze?Slyszalem ze Gamebookers maja polskie konto bankowe,a czyzby mimo to wysylali pienaidze w euro? I ostatnie pytanie,aktualny status to Ukończono Pomyślnie przeprowadzono transakcję.To oznacza że kiedy mozna sie spodziewac pieniedzy na koncie bankowym?Czy to oznacza ze srodki zostaly wyslane? Ile idzie przelew z Gamebookers do PKO BP? Pozdrawiam dangorka |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
PKO bierze 8zł za przewalutowanie, Gamebookers wysyła kasę w euro i jeżeli nie puszczą tego jako jedna wypłata to na samych prowizjach stracisz sporo kasy.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| przelewy24 - opłaty i prowizje | [DeLuxe] | Inne Metody Płatności | 5 | 26-01-2011 00:14 |
| MB przewalutowanie | tikanes | Moneybookers - Skrill | 0 | 05-01-2010 08:59 |
| Pytanie o wypłaty i prowizje | Arczimodo | Unibet | 10 | 13-09-2008 01:44 |
| prowizje | patryk310878 | Expekt | 3 | 26-04-2008 19:29 |
| Przewalutowanie | qlej1 | Gamebookers | 3 | 11-12-2006 18:46 |