![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 01.12.2008
| Wyplata przez moneybookers
Witam wszystkich forumowiczow. Zalozylem ten temat poniewaz mam problem jak najtaniej wyplacic z buka jakim jest Gamebookers. To tak wplacilem pieniadze na Gamebookers przez przelew bankowy . Ugralem kilka stowek i teraz chce to wyplacic i jest problem poniewaz gdy chce wyplacic Gamebookers pobiera oplate 7.6 a oprocz tego moj bank millenium pobiera oplate za przewalutowanie czyli jestem 10% w plecy po calej takiej operacji. Teraz mam pytanie do was czy moge zalozyc konto na Moneybookers ( musze je zweryfikowac ?) wplacic minimalna wplate i wyplacic cala kwote czy ta min. wplate + kwota ugrana i kwota wplacona przez przelew bankowy? I teraz jakie sa oplaty jak bym takie cos zrobic czyli mam konto w PLN wyplacam do Moneybookers w euro (nie mozna chyba w zlotowkach) konto Moneybookers jest w PLN ) ewentualnie jaka jest oplata za przewalutowanie i tam juz sobie wyplacic na konto bankowe . Prosze o pomoc chce jak najmmniej na tej wyplacie stracic tylko nie mam pojecia czy mozna tak zrobic jak pisze . Najwyzej doradzcie jak mozna to inaczej zrobic Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
O ile mi się wydaje, przewalutowanie nic nie kosztuje. Po prostu policzą Ci po jakimś tam mniejszym kursie pewnie, odetną sobie trochę z Twoich pieniędzy i tyle |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 01.12.2008
| Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| wplata przez Mb wyplata na bank | diego18 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 27 | 23-11-2009 19:54 |
| moneybookers > mbank (wyplata) | Adi777 | Moneybookers - Skrill | 2 | 21-05-2009 19:34 |
| Wplata przez mb a wyplata przelewem | Tauchen | Dział dla Początkujących | 9 | 02-01-2009 15:49 |
| Moneybookers - problem z wyplata | rododendron | Moneybookers - Skrill | 5 | 06-09-2008 15:24 |
| Wyplata przez moneybooker w BAH | szyjka_66 | Dział dla Początkujących | 1 | 27-04-2008 12:58 |