Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Gamebookers

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 14-07-2010, 10:20   #1

Wyplata przez moneybookers

Witam wszystkich forumowiczow. Zalozylem ten temat poniewaz mam problem jak najtaniej wyplacic z buka jakim jest Gamebookers. To tak wplacilem pieniadze na Gamebookers przez przelew bankowy . Ugralem kilka stowek i teraz chce to wyplacic i jest problem poniewaz gdy chce wyplacic Gamebookers pobiera oplate 7.6 a oprocz tego moj bank millenium pobiera oplate za przewalutowanie czyli jestem 10% w plecy po calej takiej operacji. Teraz mam pytanie do was czy moge zalozyc konto na Moneybookers ( musze je zweryfikowac ?) wplacic minimalna wplate i wyplacic cala kwote czy ta min. wplate + kwota ugrana i kwota wplacona przez przelew bankowy?

I teraz jakie sa oplaty jak bym takie cos zrobic czyli mam konto w PLN wyplacam do Moneybookers w euro (nie mozna chyba w zlotowkach) konto Moneybookers jest w PLN ) ewentualnie jaka jest oplata za przewalutowanie i tam juz sobie wyplacic na konto bankowe .

Prosze o pomoc chce jak najmmniej na tej wyplacie stracic tylko nie mam pojecia czy mozna tak zrobic jak pisze . Najwyzej doradzcie jak mozna to inaczej zrobic

Pozdrawiam
gabro93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-07-2010, 11:05   #2

Reputacja: 514
O ile mi się wydaje, przewalutowanie nic nie kosztuje.
Po prostu policzą Ci po jakimś tam mniejszym kursie pewnie, odetną sobie trochę z Twoich pieniędzy i tyle .
AKA SHAKAL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-07-2010, 14:18   #3

Cytat:
Napisał AKA SHAKAL ->

O ile mi się wydaje, przewalutowanie nic nie kosztuje.
Po prostu policzą Ci po jakimś tam mniejszym kursie pewnie, odetną sobie trochę z Twoich pieniędzy i tyle .
Odetna sobie troche z twoich pieniedzy to znaczy ile? i czy przez Moneybookers czy wyplata przez przelew?
gabro93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Gamebookers > Wyplata przez moneybookers

Odpowiedz