![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 25.10.2006
| Analiza meczów??
[center:da795db773]Skuteczna analiza zdarzenia to klucz do sukcesu??[/center:da795db773] Chciałbym poruszyc temat analizy meczów, tzn chodzi mi dokładnie o żródła z których można skorzystac aby skutecznie analizowac zdarzenia. Wczoraj podobało mi sie jak Filip skutecznie przewidział mecz Pescara-Piacenza. Wymienił zawodników kontuzjowanych, zawieszonych za kartki i podał przy tym kto ile meczów grał w podstawowym składzie z zawodników którzy nie bedą mogli zagrac. Jesli ktos wie gdzie takie informacje można znależć to prosiłbym o podawanie linków do stron z statystykami. Dotyczy to oczywiscie wszystkich dyscyyplin. Myśle ze takie informacje to bedzie kompendium wiedzy dla poczatkujacych użytkowników. |
| |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 10.10.2006 Skąd: b-stok
Reputacja: 150 |
Masz dzial z linkami i tam znajdziesz wiele ciekawych informacji. Ja sam korzystam z oficjalnych stron klubow, tam sa najdokladniejsze i najaktualniejsze informacje. Nie wyobrazam sobie jak mozna postawic na jakies spotkanie bez przeanalizowania skladow i to moim zdaniem jest najwazniejsze, na rowni (moze troche nizej :P) stawiam statystyki. Jak juz wspomnialem w dziale z linkami jest sporo ciekawych stron. Mozna korzystac tez z gazet takich jak tygodnik kibica czy ulotka kursowa z sts. Duzo informacji mozesz znalezc tez w zwyklych serwisach informacyjnych typu onet czy interia. Pozdrawiam |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 24.01.2007
| zrodla
czy znacie moze tez jakies zagraniczne zrodla?
|
| |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Dubai
Reputacja: 150 |
Wszystkie przydatne linki są na forum Wystarczy użyc Opcji Szukaj Zamykam |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wycofywanie meczów LIVE | Gamemaniak | Bet365 | 1 | 20-02-2010 12:52 |