Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 20-01-2012, 19:28   #1
Ban

Reputacja: 3
Arbitraż?

Czy mozna grac tzw arbitrazem u jednego bukmachera? np. na Bet365?

chodzi o to by przed meczem np. koszykowki postawic nie na faworyta po kursie np. 4.0 , ogladac spotkanie na live i wyczekiwac momentu gdy niefaworyt napsuje trche krwi tak by na wygranego kurs wynosil wtedy minimum 1,34. chodzi o zajmowanie pozycji po dwoch stronach tak by miec gwarancje wygranej.
bacz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-01-2012, 20:02   #2

Reputacja: 114
pewnie zależy od stawek, ja czasami gram jak moja drużyna prowadzi jedną bramką, że stawiam w końcówkach na przeciwnego strzelca do kilku dych po dobrych kursach i dzięki paru złotych mam nie mniejszy zysk w przypadku głównej wtopy, problemów jeszcze nie miałem ale jak bym za dużo wygrał to kto wie.

Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 20-01-2012 o 20:06
TommyTSW jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-03-2012, 13:37   #3

Arbitraż- co to tak na prawde jest ?

Witam, mam przedstawić w szkole wypowiedz na temat

"Zasady braku arbitrażu"

Ponieważ w tym temacie wogole sie nie orientuje i nie siedzie w tym. A na stronach piszą takie rzeczy których nie rozumiem. Wiec czy mógłby mi ktoś wyjaśnić tak na chłopski rozum co to jest ten arbitraż ? I zadady braku arbitrażu. Byłbym wdzięczny.

Z góry dziekuje
xx_20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-03-2012, 14:02   #4

Reputacja: 514
http://pl.wikipedia.org/wiki/Arbitra%C5%BC
AKA SHAKAL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących > Arbitraż?

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58.