![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Ban Dołączył: 20.01.2012
Reputacja: 3 | Arbitraż?
Czy mozna grac tzw arbitrazem u jednego bukmachera? np. na Bet365? chodzi o to by przed meczem np. koszykowki postawic nie na faworyta po kursie np. 4.0 , ogladac spotkanie na live i wyczekiwac momentu gdy niefaworyt napsuje trche krwi tak by na wygranego kurs wynosil wtedy minimum 1,34. chodzi o zajmowanie pozycji po dwoch stronach tak by miec gwarancje wygranej. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
pewnie zależy od stawek, ja czasami gram jak moja drużyna prowadzi jedną bramką, że stawiam w końcówkach na przeciwnego strzelca do kilku dych po dobrych kursach i dzięki paru złotych mam nie mniejszy zysk w przypadku głównej wtopy, problemów jeszcze nie miałem ale jak bym za dużo wygrał to kto wie.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 20-01-2012 o 20:06 |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 19.03.2012
| Arbitraż- co to tak na prawde jest ?
Witam, mam przedstawić w szkole wypowiedz na temat "Zasady braku arbitrażu" Ponieważ w tym temacie wogole sie nie orientuje i nie siedzie w tym. A na stronach piszą takie rzeczy których nie rozumiem. Wiec czy mógłby mi ktoś wyjaśnić tak na chłopski rozum co to jest ten arbitraż ? I zadady braku arbitrażu. Byłbym wdzięczny. Z góry dziekuje |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
__________________ Nie pytać w sprawach typu: - "Co sądzisz o tym meczu?" - "Co polecasz zagrać dzisiaj/jutro/w weekend itp.?" |
| | |
|
| |