![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.12.2009
Reputacja: 11 | Co jeśli skoczkowie zrezygnowali ze startu w zawodach?
Witam Dziś postawiłem 2 kupony. Jeśli chodzi o pierwszy (ten taki aby niedużo zyskać na wypadek gdyby drugi nie wszedł) to gratuluje Serbi remisu ze Słowacją w ręczną Otóż 2 zdarzenia powinny wejść (chociaż wiadomo w sporcie wszystko jest możliwe). Chodzi mi o 2 pozostałe zdarzenia. Otóż postawiłem, że jutro w PŚ w skokach narciarskich w Zakopanem Daiki Ito będzie przed Taku Takeuczim, a drugie, że Kamil Stoch będzie przed Daikim Ito. Jak się dziś dowiedziałem Japończycy nie przylecieli do Zakopanego. Ito, Takeuczi zostali w domu, więc pewnie po kursie 1.00 mi to policzą. Mam pytanie odnośnie drugiego zdarzenia Stoch-Ito. No Kamil jeśli jutro pojawi się na skoczni (a tylko twu twu kontuzja mogłaby go wyeliminować) to będzie lepszy od Ito, którego nie ma. No i co teraz, czy uznają to drugie zdarzenie czy też po kursie 1.00 policzą? W skrócie: Ito-Takeuchi 1 (obydwaj nie startują) zatem kurs 1.00 Stoch-Ito 1 Jaki kurs 1.55 czy 1.00 (Ito nie startuje). PS. Jeśli policzyliby kurs 1.55 to możnaby było kombinować, nasłuchiwać jacy skoczkowie się nie pojawią w danym konkursie i stawiać, że z wszystkimi przegrają |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 14.05.2009 Skąd: Dolny Śląsk.
Reputacja: 46 |
Za łatwo by było, jeśli zawodnik nie startuje - automatycznie zwrot.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wasz pierwszy samchód jeśli go masz:)? | kaszakASR | Motoryzacja | 32 | 27-04-2012 12:44 |
| Jeśli ma być tylko + | bodybulding | Kupony ze Statystykami | 0 | 10-06-2011 09:34 |
| Oprawa muzyczna na zawodach sportowych | pawlikn | Off Topic | 10 | 13-03-2009 23:23 |
| sprawdź to jeśli chcesz - zuku :) | rzuk_4 | Kupony ze Statystykami | 28 | 25-09-2007 14:22 |
| Jeśli nie teraz to kiedy? :) Typy By Fortun | Fortun | Kupony ze Statystykami | 16 | 08-03-2007 18:34 |