![]()
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 |
|
|
Jak grać z 10zł na koncie?
Mam 10zł na koncie i nie wiem jak grać, żeby zarobić, a nie żeby je stracić. Dlatego pytam się was, czy grać single czy kombinacyjne? Jakie ligi są najpewniejsze i najłatwiej w nich trafić (wiem, że ile ludzi tyle opinii ale powiedzcie które waszym zdaniem!).
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Podziel sobie kapitał na 100 równych części i szalej ...
To nie jest kapitał z którym można coś zarobić (chyba że trafisz tasiemca jak byk), a najwyżej się pobawić. Pierwsza sprawa- masz 18 lat? Jak nie to nie graj, jak tak... to też nie graj Najlepiej grać single , ew. ako z dwóch meczy. Ligi - te na których się znasz. Odradzam Niemiecką i Włoską.No i Polską |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Stawka - 1zł i oczywiście single ew double. Powoli, powoli ale dojdziesz do celu. Najważniejsza to opanowanie w typowaniu i nie staraniu się wygrania od razu niewiadomo jakich pieniędzy. Kamień do kamienienia, cegiełka do cegiełki i będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Więc tak zaczynałem 2 tyg temu z kapitałem 10 zł żeby grać dla zabawy
|
|
|
#5 |
|
|
jak bedzie mial farta to moze cos z tego zrobi :P ja zaczynalem od 10pln a doszedlem do 2000zl tylko ze na poczatku za to 10 zagralem kupon z ako 10 i tak 100 wpadlo fartem, potem kolejne kupony i udalo sie cos z tego zrobic, ale trzeba miec duzo szczescia. wojtaseka jak chcesz to sobie przejrzyj moje posty bo ta passe mialem odkad sie zarejestrowalem na tym forum i wrzucalem kupony. Najlpiej mie odpowiedni kapital, ale jezeli ktos nie pracuje to musi kombinować takimi smiesznymi stawkami
Ostatnio edytowane przez Homel ; 05-02-2010 o 23:36 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Jak już ktoś wspomniał- podziel sobie te 10zł na pojedyncze, najmniejsze jednostki
|
|
|
|
#7 |
|
|
To może i ja się wypowiem, uważam się za eksperta
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
![]() Więc trzeba po prostu dobrze przeanalizować mecze,znać się na tym i dobrze się wstrzelić a można nawet z symbolicznej złotówki się powoli dorobić.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Postaw jeden kupon za 5 zł (dubelek) jeden za 3 zł (dubelek) i za 2 zł jakiegoś singielka.
|
|
|
|
#10 |
|
|
"Więc trzeba po prostu dobrze przeanalizować mecze,znać się na tym i dobrze się wstrzelić a można nawet z symbolicznej złotówki się powoli dorobić."
Tym sposobem to się chyba każdym budżetem gra :P
|
|
|
#11 |
|
|
ja raz wplacilem do Tobet 10 zl wtopa zostalo na koncie 1 zl i zagralem kupon z ako ponad 30 i wszedl miedzy innymi 1x na wyjazdowy mecz Anderlechtu kurs ponad 4,5 wtedy Wasilewski strzelil przy koncu mczu na 1:1 ale to byl fuks ten kupon
Poza tym grajac za mniejsze stawki gra sie tak jak mysli a nie ze Celtic z kursem 1,33 musi wygrac bo wsyscy tak pisza i tak musi byc Bo majac do dyspozycji np tysiac zl czlowiek sobie mysli a zagram pewniaka barce albo chelsea przeciez musza wygrac mimo ze kurs 1,25 ale to zawsze 250 zl do przodu ale niestety nie jest tak
Nie wplacam swojej kasy do bukow i kasyn Ostatnio edytowane przez michaszek250 ; 06-02-2010 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Typer
|
Gra za wieksze pieniądze ma jeszcze jedna zalete, jesli grasz za duza dla Ciebie stawke to analizujesz mecz na wszytskie mozliwe sposoby, tak aby być pewnym swojego typu, bo zwyczajnie szkoda stracić te pieniądze na nieprzemyślanym typie.
|
|
|
#13 |
|
|
Jest taki system zwany piramidą.
Polega na graniu AKO ok, 2.5. Po przegranym kuponie zwiększasz stawkę dwukrotnie, a po wygranym zmniejszasz, tylko raczej nie dwukrotnie, bo przy dobrej serii dojdziesz ze 100zł do 12,5 i troche szkoda bo mniej się wygrywa. W praktyce wygląda to tak, że jak wygrasz to odrabiasz z nawiązką przegrane wcześniej pieniądze, a jak przegrasz to zostaje ci jeszcze troche zysku z poprzedniego kuponu. Kiedyś miałem 12 zł i w tydzień przy skuteczności 50-60% podwoiłem kapitał i już można było coś ugrać. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Jak mi kiedyś zostało parę złotych na koncie to grałem all in za to i w pewnym momencie doszedłem prawie do 100 zł, ale przyszła wtopa i koniec. Za 10 zł nic raczej nie wygrasz ciekawego.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
ja dzisiaj z 10 zł wygrałem 40zł na intragame wysłałem sms i jakoś szczęscie miałem
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
najlepiej wypłać i kup sobie browary na to samo wyjdzie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
graj single ala z podporka 1X lub remis bez zakladu bo roznie sie moze zdarzyc
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ban
|
Gadasz głupoty. Jeden buc czy się zaczyna z 10 zł czy 1000 zł. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. Jeśli zaczynasz z tą dychą to graj normalnie jak byś miał tysiąc. Single, duble i powoli będzie coraz więcej kasy i będziesz mógł sobie pozwolić na wieksze stawki itd.
Jak się ma ogrywać buka to i z dychą można zacząć, miliony nie pomoga |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
ja zaczynam z 5 złotymi ,, wczoraj na Adama poszło dwa i mam 7.50 . dziś leci kolejny za 2 zeta
|
|
|
|