![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 21.01.2012
| Jaki dobry buk bez skanów dokumentów?
Chciałbym zacząć grać na bukach.Jest jednak jeden problem,nie mam ukończonych 18 lat dlatego poszukuję dobrego buka bez weryfikacji typu skan dowodu.Czy jest taki buk na rynku?Z góry dzięki.
|
| |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 09.02.2008
Reputacja: 656 |
Jeszcze teraz da sie takie znalezc np Bah .Za kilka miesiecy juz nie bedzie takich
__________________ 77777 Sizzling Hot Szukaj Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij |
| |
| | #3 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | http://www.forum.bukmacherskie.com/f188/ Poczytaj opinie. Zasadniczo to nawet jeśli bukmacher nie ma w tradycji upominania się o skany m to wyrywkowo może prosić o skan. Tak więc nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie Cie "złapią" Jak Ci dużo brakuje do 18 to lepiej załóż konto na kogoś pełnoletniego i graj normalnie.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #4 |
|
Oj,brakuje mi jeszcze 2,5 roku,konto mogę założyć na rodzica ale jak z wypłatami,czy można na inne imie niż konto?
|
| |
| | #5 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
wyplaty powinnny byc na dane, na ktore zarejestrowane jest konto
__________________ |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 07.11.2005 Skąd: Sosnowiec
Reputacja: 87 |
Dogadaj się z rodzicem i po problemie. Ewentualną wygraną zawsze możesz przelać na jego konto. A jeżeli to nie przejdzie to nie kombinuj. Tak jak napisał Konrad bukmacher zawsze może zażyczyć sobie potwierdzenia Twojej tożsamości i w tym momencie automatyczny blok konta. |
| |
| | #7 | |
| Dołączył: 18.04.2009
Reputacja: 59 | Cytat:
Bukmacherka NIE JEST DLA DZIECI | |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
nie świruj już tak znowu, pewnie sam latałeś do stsa za małolata (jak większość) żeby jakąś taśme puścić za 2 zeta.A koledze proponuję jeszcze pograć te 2 lata u ziemniaka zanim straci kasę bez obstawiania meczu.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| |
| | #9 |
|
W takim razie zarejestruję się na Bet-at-home.Dzięki za pomoc.Później może się zarejestruję na jakimś na rodzica.Jaki jest najlepszy buk na rynku?
|
| |
| | #10 | |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | Cytat:
http://www.forum.bukmacherskie.com/f...owy-41313.html Resztę doczytasz z linku z którego Ci dałem wczoraj. Nikt za Ciebie bukmachera nie wybierze , musisz go dostosować do swoich preferencji (czyt co lubisz grać , fundusze itp)
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
To lepiej od razu się zarejestruj na rodzica, jak skończysz 18 to założysz na siebie oczywiście bez korzystania z bonusa bo na jedno domostwo można korzystać tylko raz (powinni na to pójść jeśli buk nie nałoży ci limitów, no ale żeby je dostać to trzeba grać za większe stawki i często wygrywać) A tak to za kilka miechów sprawa weryfikacji może się zmienić, poproszą o dowód i będziesz spalony.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 21-01-2012 o 15:54 |
| |
| | #12 |
|
A można na beh wypłacać na PayPal bo na stronie nie mogę znaleźć?
|
| |
| | #13 | |
| Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Radom
Reputacja: 58 | Cytat:
| |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 |
uprzedzam, nie zakladaj konta na rodzicow w takich firmach co chca weryfikacje telefoniczna bo bedziesz mial wtedy problem, jak grasz single to zaloz w Pinnacle tam nie ma polskiego supportu wiec weryfikacji nie bedzie raczej, jak chcesz grac live to Bah tez nie powinni zadac weryfikacji telefonicznej, przynajmniej nie slyszlaem zeby ktos mial weryfikacje telefoniczna u tego bukmachera, odpadaja Ci napewno Betsson, Betsafe, Bet365 (w moim przypadku chcieli weryfikacji telefonicznej) Tobet |
| |
| | #15 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Nie będziemy tu pomagać omijać prawa! Koledze polecam rozmowę z rodzicem a jeśli to nie pomoże - bukmachera naziemnego. 16 lat to nie jest dobry wiek na niemal nieograniczoną grę w internecie. Zamykam
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Dobry buk to ogolony buk - Typki Kielaka ;) | Bukkake_Kielak | Kupony | 20 | 22-01-2011 19:55 |
| Jaki Buk Bez Wysylania Skanu Dowodu ? | rans | Dział dla Początkujących | 8 | 28-10-2008 19:48 |
| Jaki Buk Bez Wysylania Skanu Dowodu ?? | Endake | Dział dla Początkujących | 9 | 23-10-2008 17:08 |
| Jaki Buk Bez Wysylania Skanu Dowodu ? | Endake | Dział dla Początkujących | 0 | 19-10-2008 19:20 |
| pookerrom bez skanów | damianmularczyk | Świat Pokera | 10 | 10-07-2007 23:11 |