![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 01.05.2010
| Mam pewien problem prosze o pomoc
Witam Moj problem jest taki ,że kiedyś poprosiłam syna ,żeby założył mi konto ,bo chciałam wplacac do mybet ( to bylo z lata temu) ostatnio chcialam tam wplacic zapomnialam ,ze mam konto ,ale napisalo mi ,ze ten emeil juz zarejestrowany ,wiec zalogowalam sie i wplacilam pieniadze na to konto. Syn omyłkowo wpisał swoje dane zamiast moich ,czy da sie cos zrobic ? Napisac do nich o zmiane ,bo na jego dane nie bede miala jak wyplacic . Dodam ,ze suport oczywiscie milczy 2-3 dni juz... |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.06.2009 Skąd: Radzyń Podlaski
|
Człowieku zrozum, że się ośmieszasz. Zapewne jesteś z grupy tych "graczy", którzy zakładają konta na matke, ojca, babke, dziadka, kota, psa i sąsiada żeby zgarnąć bonus 5 zł w Tobecie lub innej firmie. Przez takich jak Ty, Polska jest wyłączana z udziału w różnych promocjach/bonusach. Zasada jest prosta: Nie masz magicznych 18 lat - nie graj, a jeżeli już to robisz, to tak, żeby nie szkodzić sobie, a co najwazniejsze innym. Pozdro |
| | |
| | #3 |
| Ban Dołączył: 15.02.2010
|
Czemu od razu tak twierdzisz ? Może nie umiała lub miała problemy z założeniem ? Mało to ludzi co nawet maila nie umieją założyć ?
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problem z przelewem ! Prosze o pomoc. | ceka73 | Konta Elektroniczne | 1 | 03-03-2010 12:50 |
| Mam problem pomocy prosze | walkeroo | Kącik Ogólnobukmacherski | 1 | 03-09-2009 16:38 |
| Mam problem !! Prosze o pomoc !! | stalker | Dział dla Początkujących | 2 | 26-05-2008 22:51 |
| Pewien System: PROSZE O WASZE KOMENTARZE | dafi91 | Systemy Bukmacherskie | 3 | 10-01-2008 18:00 |
| Problem prosze o pomoc | scorpow | Konta Elektroniczne | 4 | 13-05-2007 11:17 |