Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 25-12-2008, 17:53   #1

Reputacja: 9
Minusowy stan konta w Expekt .

Witam mam -30 zł na koncie , ale to z winy expektu bo mi źle kupon rozliczyli tzn na moja kozysc dobrze ale potem poprawili , czy jak dokonam wpłaty 30 zł to bede miał 0 zł na końcie czy normalnie 30 zł ?? Bo wiem że na Bwin miałem -5 zł ale jak dokonałem wpłaty 200 zł to narmlanie na koncie miałem 200 zł . CZy ktos może wie jak to jest na Expekt bo nie wiem czy mi sie opłaca wpłacać
krycha18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-12-2008, 18:03   #2

Poproś support może ci zerują , ale wątpie ,a jak wpłacisz 30 będzie zero
dami21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-12-2008, 18:26   #3

Cytat:
Napisał krycha18 ->

Witam mam -30 zł na koncie , ale to z winy expektu bo mi źle kupon rozliczyli tzn na moja kozysc dobrze ale potem poprawili , czy jak dokonam wpłaty 30 zł to bede miał 0 zł na końcie czy normalnie 30 zł ?? Bo wiem że na Bwin miałem -5 zł ale jak dokonałem wpłaty 200 zł to narmlanie na koncie miałem 200 zł . CZy ktos może wie jak to jest na Expekt bo nie wiem czy mi sie opłaca wpłacać

sam sie kiedys z tym spotkalem. po wplacie bedzie mial 0zl
treliusz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-12-2008, 19:22   #4

ja tak miałem na Betgunie, coś minus 6 złotych i jak wpłaciłem, to po prostu tą minusową kwotę odjęli mi od depozytu. Ale najlepiej po prostu do nich napisać.
Młody jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-12-2008, 21:17   #5

Reputacja: 11
ja bym juz tam nie wplacal kasy, ich blad i stracili - dajac Ci minusowy stan konta bedziesz frajerem ktory im odda a jak wiadomo, kto daje i zabiera ten sie smazy w piekle
wiec zmien buka
jemjogurt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-12-2008, 04:50   #6

ja uwazam ze lepiej im oddac to co ich.. inaczej wyegzekwuja swoja naleznosc na drodze prawnej (czytaj: komornik) poniewaz maja wszystkie Twoje dane i pewnie nawet skan dowodu osobistego wiec lepiej zwrocic im te pare zlotych i nie robic sobie niepotrzebnie problemow.. rozmawialem na live chat z obsluga z Bet-at-home i mi powiedzieli ze w takich przypadkach minusowych kont to moga podjac kroki prawne i naslac na owego uzytkownika komornika i odzyskac swoje pieniadze.. ale oczywiscie zanim to zrobia to poinformuja uzytkownika stosownym e-mailem
VipSunny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-12-2008, 08:52   #7
Forum VIP

Reputacja: 533
tylko czy oni będą się chcieli ''brudzić'' dla 30 zł..... przecież to mała szkodliwość czynu.
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-12-2008, 09:51   #8

Reputacja: 11
Cytat:
Napisał VipSunny ->

ja uwazam ze lepiej im oddac to co ich.. inaczej wyegzekwuja swoja naleznosc na drodze prawnej (czytaj: komornik) poniewaz maja wszystkie Twoje dane i pewnie nawet skan dowodu osobistego wiec lepiej zwrocic im te pare zlotych i nie robic sobie niepotrzebnie problemow.. rozmawialem na live chat z obsluga z Bet-at-home i mi powiedzieli ze w takich przypadkach minusowych kont to moga podjac kroki prawne i naslac na owego uzytkownika komornika i odzyskac swoje pieniadze.. ale oczywiscie zanim to zrobia to poinformuja uzytkownika stosownym e-mailem
z Twojej winy jest ten minusowy stan konta czy z ich? chyba z ich jak zle rozliczyli, nie musiales patrzec na liveskora jaki jest wynik, bo wyniki podane przez nich sie licza wiec podali taki a nie inny rozliczyli poprawnie i ich blad jest ze padl inny wynik a nie Twoj.. wiec specjalnie ich nie oszukales wiec gadanie ze komornika Ci wysla mozesz sobie wsadzic miedzy bajki
jemjogurt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-12-2008, 12:23   #9

Reputacja: 6
Cytat:
Napisał VipSunny ->

Tak na pewno będą walczyć o 30zł, koszty by przerosły wyegzekwowaną sumę. Zresztą nawet nie mają szans czegokolwiek wyegzekwować, bo w Polsce hazard przez internet jest nielegalny, czyli tym samym umowa między nimi a osobą grającą na terytorium Polski jest nieważna.
radek_p123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących > Minusowy stan konta w Expekt .

Odpowiedz