![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zobacz wyniki ankiety: Bukmacherzy, których najbardziej cenisz? | |||
| Bet365 | | 326 | 29.80% |
| BetClic | | 82 | 7.50% |
| Betgun | | 21 | 1.92% |
| Betsson | | 48 | 4.39% |
| Betway | | 7 | 0.64% |
| Betfair | | 55 | 5.03% |
| Betsafe | | 56 | 5.12% |
| Bet-at-home | | 172 | 15.72% |
| Bwin | | 126 | 11.52% |
| Centrebet | | 5 | 0.46% |
| DOXXbet | | 13 | 1.19% |
| Expekt | | 144 | 13.16% |
| Gamebookers | | 15 | 1.37% |
| Interwetten | | 4 | 0.37% |
| Ladbrokes | | 7 | 0.64% |
| PinnacleSports | | 102 | 9.32% |
| Sportingbet | | 62 | 5.67% |
| Tobet | | 142 | 12.98% |
| Unibet | | 98 | 8.96% |
| William Hill | | 22 | 2.01% |
| Inny | | 40 | 3.66% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 1094. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 | Cytat:
Może tak wysilicie się i napiszecie konkretne, minimum dwa-trzy zdania dlaczego macie takie zdanie? Nie jeden użytkownik sobie to doceni i skorzysta. Jestem laikiem w zakładach sportowych, możesz napisać mi, dlaczego uważasz Betsson za najlepszą firmę, gdyż ja mam inne zdanie i chciałbym poznać Twoją argumentację. Podobnie Be-at-home, słyszałem że mają marne kursy, dlaczego sądzisz, że to najlepszy bukmacher?
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #22 | |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 | Cytat:
Bah- no cóż grałem tam krótko, nie polecam dla osób grających tenis, wiele razy o krecz zawodnika miałem Gamebookers - bardzo dobry buk wg mnie na początek, dobra oferta piłki nożnej (angielskie ligi do 5 chyba), siatka, koszykówka (moje ulubione handicapy na kwartę i ich realizacja przez Dallas, Celveland jak grają u siebie), bardzo przydatne w tej firmie są statystyki (radzę przejrzeć ) na piłkę nożną wręcz skarbnica wiedzy, tak samo jest w innych dyscyplinach (koszykówka, siatka) bardzo przydatne, u niektórych firm tego brakuje czasami brakuje im ofert H2H na np biegi czy coś w tym stylu, kursy wysokie, problemów z supprotem niema i wypłatami też, można przez Moneybookers, konto bankowe i inne (standard jak u każdego) problem się zaczyna (nie to że się chwalę Ja bardzo sobie cenię tego buka, idealny buk jak na początek. Betsafe - na początku była lekka ryska na szkle bo mi nie przyznali bonusu od wpłaty dużej sumy, potem dostałem bonus gdy ładnie o niego poprosiłem support (odpisali że jak wpłacę przez przelew bankowy lub P24 to rozważą czy mi dodadzą bonusa). Po 2 wpłacie (1 była za pomocą MB) dostałem bonusa oczywiście buźka happy Co do oferty bogata, dużo dyscyplin, (żużel, hokej, siatka, futsal, lacrosse, ZIO wygląda nieźle Jedynym mankamentem Betsafe jest ich sposób rozliczania, czasami po prostu ręce załamać idzie, ale support live i sprawa załatwiona. Na razie ten bukmacher u mnie ma Betsson - również go cenię wysoko, czasami wydaje mi się stronka deczko nie czytelna ale to taki szczegół, oferta jest ok, kursy wysokie, w przypadku kreczu w tenisa zwrocik, przyjemny support. Generalnie jest ok, czasami mogli by dać nieco więcej pojedynków H2H (np biegi, biathlony). Bardzo dobrą i bogatą ofertę ten bukmacher prezentuje w tenisie. Dodatkowo giełda zakładów - ale nie bawiłem się w to Bardzo trudno jest wskazać, który jest najlepszy zależy co kto gra za ile i kilka różnych aspektów, dla mnie jest bardzo dobre trio: Betsafe, GB, Betsson. Jak ktoś jest początkujący powinien skorzystać z ofert którejś z tych firm, nie powinien być zawiedziony - jeszcze zależy co sobie ceni jeżeli chodzi o ilość oferty (hokej, pn, siatka, kosz, tenis itp) czy obfitość i dogłębność jakiejś dyscypliny (np biegi narciarskie, H2H, kto wygra, przewaga, top 3 i inne) | |
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 27.02.2006 Skąd: Stąd !
|
Dla mnie 3 bukmachery z których tylko korzystam: Unibet Expekt Betsafe W nich mam wszystko czego potrzebuje. Najbardziej nie lubie Bah dla mnie to beznadziejny bukmacher aha. Kiedyś lubiłem Betgun bo nie kusiło mnie granie na live ale teraz z nich nie korzystam bo nie dają żadnych promocji Ostatnio edytowane przez klakson ; 26-02-2010 o 19:38 |
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 21.06.2008
Reputacja: 28 | |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 07.04.2010
|
scandicbookmakers.pl Czy najlepszy nie wiem ale ja używam tego małe kwoty można wpłacać i ogólnie fajnie zrobiony |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 6 | Sportingbet edit: konto mam od chyba 8-9lat, zawsze bez problemow, gram zazwyczaj NBA ,Islandie Qatar , UEA, Brazylie, Arabie Saudyjska - sporting wszystkie egzotyki ma z ogromna liczba opcji, doskonaly live i multum opcji, i swietne kursy na dokladne wyniki. Kupony rozliczane błyskawicznie, swietny support. Itd etc. wiec dla mnie to najlepszy buk ps. Chociaz betcris, Bet365 (live), Expekt - kursy na dokladny wynik 4-4, tez sa bardzo dobre no ale sporting mnie nie zawodzi. Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 10-04-2010 o 00:53 |
| | |
| | #30 | |
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 |
Panowie - to na jakiego buka głosujecie, widać w ankiecie. Jeśli chcecie coś pisać, to tylko uzasadnienie. Pozdrawiam
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #31 |
| Moderator Dołączył: 14.05.2009 Skąd: Toruń
Reputacja: 270 | Tobet: - w większości wyższe kursy niż konkurencja - dużo różnych typów zakładów - najlepsza oferta z żużla - częste promocje dla użytkowników - dobry support - szybkie wypłaty - III i IV liga Bet365: - dość wysokie kursy - szeroka oferta - dobra oferta z żużla - szybkie wypłaty - bogaty w oferty live - fajny design strony |
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 12.05.2010
| Bet365 - najwieksza oferta lig jesli chodzi o mecze live....zwlaszcza gdy jest dzien w ktorym nie ma nawet co zagrać konkretnego to na live puszcza nawet lige gruzińska Tobet- jesli chodzi o polskie ligi....nawet do 4 ligi można puszczać mecze= duży plus!!! |
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 469 | |
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 02.07.2008
|
Witam, mam problem z dobraniem odpowiedniego buka. Do tej pory gralem głównie w Toto-mixie, lecz na dluższa mete jest to nie oplacalne. Interesuja mnie glownie mecze Tenisa, Pilki i Hokeja. Ktory buk ma najlepsze kursy na Tenis? Mam zamiar wplacic ok. 1000 zlotych. Podobno Bwin ma niskie kursy na tenis, ale mozna ogladac Wimbledon live to jest+. Interesuja mnie tez mecze live. Fajnie, gdyby buk dawaj jakis fajny bonus. Co byscie radzili na poczatku? Pozdrawiam, Valdor Ostatnio edytowane przez valdor ; 24-05-2010 o 15:19 |
| | |
| | #36 | |
| Dołączył: 22.10.2007
| Cytat:
Bet365 jest niezłe... | |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 13.05.2010
Reputacja: 20 |
Wydaje mi się, że wybór Buka przedewszystkim powinien zależeć od tego w co będzie najczęściej grać. Tutaj dużo osób narzeka na Bah, ale ja nie znalazłem żadnego buka, który oferuje taką ilość zakładów na boks i na UFC jak Bah. Na przyklład Bah chyba jako jedyny (nie wiem jak Pinnacle) miał w swojej ofercie też inne walki z gali Moosin, gdzie walczył pudzian. Dlatego polecam kazdemu kto chce pierwszy raz się zarejestrować u buka, aby po przeglądał wszystkie strony i zobaczył kto oferuje najwięcej zakładów w sporcie który ich interesuje, pewnie jeżeli chodzi o piłke nożną, tenis i inne standardowe dyscypliny które pojawiają się u buków to nie ma problemu i wówczas można poszukać kto oferuje najlepsze bonusy i najwyższe kursy.
|
| | |
| | #38 |
| Dołączył: 02.07.2008
|
Więc tak sprawdziłem pare stron bukmacherskich, porównałem pare spotkań i doszedlem do wniosku: Expekt- Mecz na Dementieva - kurs 1.3 Kuznetsova - kurs 1.55 Rezai - kurs 1.1 Anglia vs Usa- kurs 1.5 na Anglie Argentyna vs Nigeria - kurs 1.53 na Argentyne. Strona w miare przejrzysta, dość łatwo można sie połapać. DUŻA oferta tenisowa. Bet365 Dementieva - 1.3 Kuznetsova - 1.5 Rezai- 1.08 Anglia - 1.5 Argentyna - 1.53 Strona bardziej przejrzysta, wydaje byc sie przyjemniejsza. Slabsza oferta tenisowa niz w Bet365. DOBRA, DO WYBORU MAM Betsafe,Gamebookers, Bet365 Ktore z nich polecacie? Pozdrawiam, Valdor Ostatnio edytowane przez valdor ; 25-05-2010 o 18:40 |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Najlepszy bukmacher internetowy | Lucas | Dział dla Początkujących | 276 | 08-02-2010 23:18 |
| Który Bukmacher internetowy najlepszy? | m4r1usz | Kącik Ogólnobukmacherski | 5 | 12-10-2009 15:56 |
| Najlepszy internetowy bukmacher!!! | coen | Dział dla Początkujących | 2 | 23-01-2007 19:14 |
| Ktory bukmacher internetowy jest najlepszy ???? | misiek_1212 | Expekt | 4 | 27-12-2005 11:36 |