![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zobacz wyniki ankiety: Bukmacherzy, których najbardziej cenisz? | |||
| Bet365 | | 326 | 29.80% |
| BetClic | | 82 | 7.50% |
| Betgun | | 21 | 1.92% |
| Betsson | | 48 | 4.39% |
| Betway | | 7 | 0.64% |
| Betfair | | 55 | 5.03% |
| Betsafe | | 56 | 5.12% |
| Bet-at-home | | 172 | 15.72% |
| Bwin | | 126 | 11.52% |
| Centrebet | | 5 | 0.46% |
| DOXXbet | | 13 | 1.19% |
| Expekt | | 144 | 13.16% |
| Gamebookers | | 15 | 1.37% |
| Interwetten | | 4 | 0.37% |
| Ladbrokes | | 7 | 0.64% |
| PinnacleSports | | 102 | 9.32% |
| Sportingbet | | 62 | 5.67% |
| Tobet | | 142 | 12.98% |
| Unibet | | 98 | 8.96% |
| William Hill | | 22 | 2.01% |
| Inny | | 40 | 3.66% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 1094. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 | |
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 102 |
Ja nie rozumiem takich ludzi, wpłacasz te środki tylko i wyłącznie by zasponsorować Bah. Gratuluję. > Wpłacasz przykładowo 100 pln > wypłacasz po jakimś czasie 50 pln, to nie będą żądać dowodu. > Wygrałeś trochę kasy i będziesz chciał wyciągnąć więcej niż 100 pln to nie przejdziesz weryfikacji i kasy już nie zobaczysz A nawet za rok (będziesz już pełnoletni), jeśli jakimś cudem wygrasz więcej niż wpłaciłeś to i tak kasy nie wypłacisz, gdyż data urodzenia podana przy rejestracji nie będzie zgodna z tą na dowodzie. Cytat:
| |
| | |
| | #62 |
| Dołączył: 16.07.2010 Skąd: WMG
|
Witam. Nie wiedziałem dokładnie gdzie zapytać więc piszę tutaj. Zarejestrowałem się w Bet365 bo dobry bonus dają startowy itd. ale w formach płatności chciałem przelew bankowy to muszę wysłać kasę na angielskie konto i minimalnie 150$ co jest absurdem. Zatem może coś mi się pomyliło ? Może zaproponujecie buka gdzie można wpłacić nie dużą sumę ok. 100zł dostać w miarę dobry bonus (>50%) i nie mieć trudności z wpłatą i wypłatą. Będę bardzo wdzięczny. P.S. Bah itp. wolałbym nie.
|
| | |
| | #63 | |
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Bet365 oferuje możliwość szybkiej wpłaty z konta... i to dużo niższych stawek niż te o których piszesz. Polecam dokładnie tego posta: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ml#post1711328 warto dodać, ze jest to buk, nastawiony na posiadaczy portfela internetowego w MB. łatwe wpłaty i wypłaty... wszystko dośc szybko i bez problemu, choć i używając konta nie powinno byc wielkich kłopotów. No może jedynie co do minimalnej kwoty wypłaty. Z innych buków, takich dla początkujących z zadowalającymi metodami transferu środków, polecam Unibet (choc na dłuższą metę, przy poważnym graniu już nie), Expekt oraz Tobet.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #64 |
|
A zatem ten ich szybki przelew bankowy to zwyczajny elixir ? Z tą wypłatą 270 jestem w stanie przeboleć bo nie zamierzam wypłacać każdego grosza, który udałoby się ugrać.
|
| | |
| | #65 | |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 243 | Cytat:
Ich support stwierdził, że nawet w wypadku wymieszania na koncie pieniędzy z 2 różnych kanałów wpłaty, nie ma możliwości wypłacenia ich jedną drogą. Podobno ich system rozróżnia pieniądze (razem z zyskami) z każdej metody wpłaty, choć z poziomu użytkownika tego nie widać. Jeśli więc wpłacisz przez MB to nie ma sposobu na wypłatę inną drogą i uniknięcie prowizji (specjalnie o to pytałem). Nawet jeśli dokonywałbyś innych wpłat bezpośrednio z konta bankowego. | |
| | |
| | #66 |
|
Nie chcę się babrać specjalnie z niczym innym poza zwykłym przelewem przez konto, a więc polecacie Expekt jako taki sztandarowy buk do grania rekreacyjnego, w którym nie ma problemów z jakimś podejrzanym blokowaniem kont czy utrudnianiem wypłat ? Swego czasu doszły mnie słuchy iż Bwin bezpodstawnie blokował konta i nie zawracał kasy dlatego wolę się upewnić.
|
| | |
| | #67 | ||
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 |
bludek - nie wiedziałem, że aż tak poważnie to wygląda... w końcu ja tam się zawsze, na MB nastawiam Cytat:
Tak. Z Expektem bardzo rzadko są problemy. Ludzie zazwyczaj na nich nie narzekają. Inne buki, dla gracza bardzo rekreacyjnego też są ok. Kłopot zaczyna się przy pewnej granicy stawek... Z czasem to i Expekt jest "za słaby" i zostaje Pinnacle albo giełdy zakładów. Reasumując. Jeśli nei chcesz wpłacać więcej niż 3 cyfrowej kwoty na początek - śmiało wybierz Expekta
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #68 |
| Dołączył: 06.08.2010 Skąd: carentan
|
Mozecie polecić jakiegos buka do ktorego wpłaty i wypłaty bede mogl robic bezposrednio z mBanku? nie przez Moneybookers ... i dobrze zeby nie potrzebowali scanu dowodu, choc wiadomo pełnoletni jestem Dziękuje za odp i pozdrawiam. |
| | |
| | #69 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 |
Chłopie, masz 4 stron opinii (pozytywnych, polecanych) o firmach bukmacherskich to poczytaj i sam zadecyduj. Oprócz Bet365 we wszystkich innych dokonasz platności przelewem bankowym. Ja bym doradził Ci Expekt...
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #70 | |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
| Cytat:
__________________ ,,Tylko jedno się nie zmienia, od lat nie wzrusza, Wszyscy kochają kwit jakby to był brat Jezusa." | |
| | |
| | #72 | |
| Dołączył: 27.08.2010 Skąd: Oświęcim
| Cytat:
Ekspekt może rewelacyjnych ofert nie ma, ale przyjemnie się tam gra. | |
| | |
| | #73 | |
| Dołączył: 12.11.2008
Reputacja: 92 | Cytat:
| |
| | |
| | #74 |
| Dołączył: 02.07.2010
Reputacja: 1 |
nie ma lepszego buka od Betfair a przy okazji masz do dyspozycji tez giełde zakładów. Reszta to syf !!! Bukmacherzy do wpłat a jak zaczniesz wygrywac to limit limit limit albo zamkniecie konta albo tez kombinacje z kuponami ze niby zagubili albo cos jeszcze... Żenada. No moze jeszcze Pinnacle. Reszta na swoich stronach powinna miec wielki napis TYLKO DLA FRAJERÓW.
|
| | |
| | #75 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 1 |
Nie mam pojęcia, czemu jeszcze nikt nie napisał nic o Pinnacle Sports (no może jedna osoba, ale strasznie zdawkowo). Według mnie to najbardziej profesjonalny bukmacher w internecie. Błyskawiczne wpłaty i wypłaty, wysokie kursy, brak limitów dla "profesjonalnych graczy". Jak dla mnie same zalety. Nie wiem czy oceniając bukmachera powinniśmy brać pod uwagę jakie bonusy oferuje, gdyż to jest kwestia marketingu, a nie jakości oferowanych usług. Piszecie również o Betfair, jednak BF to nie bukmacher, a giełda zakładów. Jest to coś zupełnie innego dlatego wg mnie te posty są trochę nie na miejscu. Zgodzę się, że BF to najlepsza giełda, ale nie ma co jej porównywać do firm bukmacherskich, bo takie porównania są nieuzasadnione (inna zasada działania)
__________________ |
| | |
| | #77 |
| Dołączył: 04.09.2007
|
Jestem w Bah'u i jakoś mam wiele uwag do tego buka online, oferta może i duża ale za to niskie kursy bardzo i pod oferta też mizerna, właśnie dużo osób się męczy z tym, że oszukują ludzi na dużych wygranych, i ja jak bym miał zagrać pare razy z rzędu za około 1000zł to bym się szczerze obawiał. Szukam wałśnie nowego. Jakieś propozycje? |
| | |
| | #78 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
http://www.forum.bukmacherskie.com/f188/
__________________ | |
| | |
| | #79 | |
| Dołączył: 02.04.2007 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 40 | Cytat:
| |
| | |
| | #80 | |
| Dołączył: 04.09.2007
| Cytat:
| |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Najlepszy bukmacher internetowy | Lucas | Dział dla Początkujących | 276 | 08-02-2010 23:18 |
| Który Bukmacher internetowy najlepszy? | m4r1usz | Kącik Ogólnobukmacherski | 5 | 12-10-2009 15:56 |
| Najlepszy internetowy bukmacher!!! | coen | Dział dla Początkujących | 2 | 23-01-2007 19:14 |
| Ktory bukmacher internetowy jest najlepszy ???? | misiek_1212 | Expekt | 4 | 27-12-2005 11:36 |