![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zobacz wyniki ankiety: Bukmacher, którego najbardziej cenisz? | |||
| Betgun | | 77 | 5.07% |
| Betsson | | 48 | 3.16% |
| Betway | | 13 | 0.86% |
| Betfair | | 57 | 3.75% |
| Bet-at-home | | 401 | 26.40% |
| Bwin | | 186 | 12.24% |
| Expekt | | 300 | 19.75% |
| Gamebookers | | 96 | 6.32% |
| Sportingbet | | 82 | 5.40% |
| Inny | | 111 | 7.31% |
| Unibet [dodany dnia 02.05.2007] | | 75 | 4.94% |
| Bet365 [dodany dnia 6.03.2009] | | 51 | 3.36% |
| PinnacleSports [dodany dnia 6.03.2009] | | 22 | 1.45% |
| Głosujących: 1519. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Kiribati
Reputacja: 284 | Najlepszy bukmacher internetowy Najlepszy Bukmacher Ankieta, ktora moze pomoc w wyborze firmy bukmacherskiej poczatkujacym typerom. Betgun Betsson Betway Betfair Bet-at-home Bwin Expekt Gamebookers Sportingbet Unibet Bet365 PinnacleSports |
| |
| | #5 |
| Znawca Dołączył: 07.02.2006 Skąd: Racibórz
Reputacja: 390 |
Ja na Bah gram od b. dawna grałem tez na wielu innych bukach ale od kilkunastu dni gram w Betgun i jestem zachwycony tym bukiem! Gorąco go polecam....GB mi sie strasznie nie podoba maja strasznie male kursy chyba, ze sie cos zmieniło
__________________ Glory Glory MAN UNITED! |
| |
| | #11 |
| Typer Dołączył: 25.09.2005 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 3556 | Bah jest bardzo dobrym bukiem maja bardzo dobre kursy Nie mają limitów na kupon to jest najwazniejsze bo to jeden z niewielu w necie. Betgun jest dobry pod wzgledem NHL maja najlepsza oferte i równierz bardzo bardzo dobre kursy i wg mnie te dwa są w tej chwlili najlepszymi bukami w necie. Moze jeszcze GB bo są darmowe wyniki na SMS i oferty Under i Over na prawie wszystkie ligi ale kursy mają słabe
|
| |
| | #12 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 450 |
Ja grałem już w wielu bukach, ale zdecydowanie Bah i GB
__________________ Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. Fajna analiza ![]() ![]() |
| |
| | #13 |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 |
ja nie wiem gdzie wy widzicie te wspaniałe kursy. Może i na faworytów mają porównywalne z konkurencją. Ale na underdogi już nie.
|
| |
| | #14 |
| Dołączył: 17.11.2005 Skąd: prawie Bydgoszcz :)
| |
| |
| | #15 |
| Forum VIP Dołączył: 21.08.2005 Skąd: z Baniochy
Reputacja: 155 | Betgun rulezzz!!! Najszybsze wpłaty i wypłaty, bardzo wysokie kursy, często najwyższe, czasem prawie najwyższe i tutaj prawie nie robi wielkiej różnicy, super live chat, nie mylą się zgodzinami odnośnie tenisa, tak jak to często robią przereklamowane firmy: Bah, Bwin i GB, dobra oferta ze sportów amerykańskich: nba, nhl, nhl, mlb, bardzo przyjemny interfejs, gorąco polecam!!!!
__________________ |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 02.11.2006
|
Do dnia dzisiejszego korzystam z Bah i Betgun Bah- brak minimalnej wpłaty.... można przesłac dowód wpłaty i tym sposobem pieniądze są za 10 minut na twoim koncie... Wypłaty rownież szybkie 2-3 dni i kasa jest Zadnych dowodów osobistych itp. BUK NA Betgun Przy wyplacie żadnych problemów. Pieniadze na koncie w mbanku znalazly sie tego samego dnia co zlecilem wyplate Najwieszy minus za strone Oczywiscie minimalna wplata 16 zł wyplata bez minimum chyba :P Super obsluga BUK na Gamebookers- nie gralem, ale promocje calkiem ciekawe Betsson - Sportingbet - bardzo trudno zrobic zaklad brak minimalnejj wplaty... Expekt - jeszcze u nich nie gralem...wlasnie wplacam kase. Oferta wydaje mi sie byc dobra jak i kursy. Wyniki droga SMS, bank w polsce jak i przejrysta strona www Bwin - nie lubie ich (strona i oferta chyba dobra, ale obslugi nie nawidze |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 06.07.2006 Skąd: Szczuczyn
|
Ja tam gram w Sportingbecie . Mają dobre kursy i niezłą ofertę z piłki nożnej i co najważniejsze - są uczciwi . A pieniądze mniej więcej 2 dni i są na koncie . Najgorsze jest to , że mają bardzo ubogą ofertę Hokeja i Tenisa . Ale ogólnie polecam |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
Dla tych którzy zaczynają przygodę z bukmacherami przez neta mini przewodnik Gamebookers - moim zdaniem najlepszy buk, wysokie kursy, przemiły support, brak blokad konta Wszystko było idealnie do czasu.... kiedy zlikwidowali konto do wpłat w Polsce, teraz polecam wpłacać tam przez Moneybookers lub Kartą VISA (debetowa lub kredytowa) bo przelew jest straszna drożyzna, Buk dla graczy. Często mają dobre pomyłki z korzyścią dla graczy (mecz do obstawiania live kończy się np. o 16-00 a oni o godzinie 16-10 wciąż dają ten mecz do typowania LIVE The best bookie Bah - szybka wpłata, bardzo niskie kursy, dobre live. Nie wiem jak jest z wypłatami. Ogólnie ok ale na dłuższą metę to bardzo nisko go cenię (Bah i Bwin mają niskie kursy jak cholera Unibet - dobry buk, miły i przejrzysty układ storny, nieco trzeba czekać z wpłatami, kursy... teraz takie średnie, |
| |
| | #20 |
| Forum VIP Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Comerica Park
Reputacja: 423 | Bah ma może niskie kusy , ale do baseballu i inych słabo znanych gier w Polsce , co do footballu to kursy są dobre , a niekiedy sei zdarza że sa najwyższe
__________________ DETROIT TIGERS # PHILADELPHIA EAGLES # LSU TIGERS # OREGON DUCKS # ARKANSAS RAZORBACKS |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Najlepszy bukmacher internetowy | Vader | Dział dla Początkujących | 145 | 09-12-2011 15:29 |
| Który Bukmacher internetowy najlepszy? | m4r1usz | Kącik Ogólnobukmacherski | 5 | 12-10-2009 15:56 |
| Najlepszy internetowy bukmacher!!! | coen | Dział dla Początkujących | 2 | 23-01-2007 19:14 |
| Ktory bukmacher internetowy jest najlepszy ???? | misiek_1212 | Expekt | 4 | 27-12-2005 11:36 |