![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.02.2010
| Od Ilu zaczynać i Jak :)
Witam , chcialbym abyscie mi poradzili jak zacząc moją zabawe z bukami |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.01.2008
|
Nie kupuj od nikogo żadnych typów. 90% osób sprzedających typy za 50-100-200 pln to uszućci. Wpłać do bukmachera 150 i skorzystaj z jakiegos bonusu od pierwszego depozytu czyli bedziesz miał razem 300. Wtedy zaczniesz sobie grać powiedzmy po 10 pln na kupon i powoli, powoli może nie bedziesz na minusie |
| | |
| | #3 |
| Moderator Dołączył: 10.01.2009 Skąd: Płock
Reputacja: 917 |
Nie ten dział to po 1. Po 2 zacznij sobie grać w naziemnych bukmachera (STS, Fortuna, Totolotek) 3. Nie kupuj typów bo zazwyczaj ludzie będą chcieli oszukać się na kasę. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 15.10.2009
Reputacja: 31 |
wplac jak najmniej i tak przegrasz wiec lepiej sobie nmalymi stawkami baw jezeli myslisz ze wplacisz i od razu bedziesz tysiace zarabial to sie mylisz zreszta zeby cos wygrac trzeba przegrac czlowiek sie uczy na bledach wiec rob jak chcesz l[ |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 05.05.2010 Skąd: Lublin
|
Wpłać na początek małą kwotę. Staraj się grać płaskimi stawkami - single. Np. po 5 PLN mecz, po kursie ok. 2.00. Jeżeli będziesz miał skuteczność powyżej 50% będziesz na plusie. Wpłacając do internetowego buka trzymaj się z dala od kasyna! Stanowi ono duże zagrożenie dla początkujących graczy. Płatne typy: krótko i na temat, NIE KUPUJ! Popatrz tutaj na forum kto jak typuje i korzystaj z jego typów, albo jak czujesz się na siłach, analizuj sam.
__________________ Liżą się faceci, w makijażu na ulicy, Ulubieńcy mediów, tolerancji wojownicy, Nie próbuj im mówić, że są chorzy na głowę, Oni są normalni to Ty jesteś homofobem! |
| | |
| | #6 | |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 451 | Cytat:
Płatnych typów żadnych nie kupuj, na forum masz lepsze i za darmo A co do wpłaty, to zdeponuj taką sumę, że w razie straty nie będzie tragedii a zarazem, żeby wygrana była zadowalająca | |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
Zacznij typować na karteczce. Albo załóż sobie temat na forum i rzetelnie go prowadź. Jeżeli przez miesiąc wyjdziesz na |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
Zacznij grać od ilu możesz i graj z głową, proste.
__________________ stay tuned. |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 10.12.2009
Reputacja: 11 |
Nie napalaj się, nie graj kursów niższych od 1.30, nie graj tego samego meczu na kilku kuponach. Poszukaj sobie systemów bukmacherskich.
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 20.09.2009 Skąd: Wągrowiec
Reputacja: 363 |
ja zaczynałem przygodę z graniem w internecie od porażek, kilkakrotnie wpłacałem po 50 PLN i szło słabo, zjadły mnie zakłady live, które od razu Ci odradzam, możliwość obstawiania co chwile również wciąga i oczywiście z tego nie ma żadnych profitów. możesz wpłacić te 150 PLN jeśli strata tych pieniędzy nie zrobi Ci żadnej krzywdy, radzę grać mało zdarzeń, wybierać tylko te najpewniejsze z danego dnia, jeśli nie masz przekonania to nie graj w ogóle tylko zostaw kasę na coś pewniejszego. warto również założyć temat na forum ze swoimi typami, prowadzić rzetelne statystyki i patrzeć jak idzie, czy coś trzeba zmienić. popatrz również jak grają Ci, którzy wygrywają, możesz również zapożyczać typy od nich, bo opłaca się. bukmacherka to bardzo ciężka sprawa i na pewno popełnisz sporo błędów, najważniejsze abyś wyciągnął odpowiednie wnioski i z uniesioną głową szedł dalej przed siebie. ja od siebie życzę powodzenia!
__________________ |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 02.06.2009 Skąd: city of the sun
|
Najlepiej wpłać 100 zł, bo wpłacając po 20 zł (jest jakiś dobry buk z takim małym depozytem?) szybko kasę przegrasz i będziesz ciągle wpłacał w kółko i możesz dojść do coraz większych depozytów. A jak grać? To już musisz obrać własną strategię i w przypadku strat nie grać na siłę. Z takim budżetem to zaczynałem grywać overy 1,5; 2,5, średnio 2-3 mecze na kupon i najczęściej na live z oferty Bet365, bo na innych bukach na live stracisz wszystko bardzo szybko. Również grywam handicapy azjatyckie jako single za większe stawki. A co do płatnych typów to odpuść sobie ten temat, bo po pierwsze to blogerzy i mniej wiarygodne serwisy to naciągacze, a po drugie monitorowane zagraniczne serwisy są dla profesjonalistów z bardzo dużym budżetem, a nie dla użytkowników for, tym bardziej PL |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 01.11.2009
|
Zacznij od 50zł, nie mało i nie dużo i wylap jakis bonusik |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 10.05.2010
|
Najpierw pobaw się na typerach internetowych na punkty. Jeśli chcesz grac za prawdziwa kasę poszukaj buka z dobrym bonusem i wplac 50-100zl. Poza tym nie rób taśm z "pewniakami".
|
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 18.02.2010 Skąd: Lodz
|
Obserwuj ruchy kursów na dany mecz.Wybierz sobie dyscyplinę na która będziesz stawiał,czytaj,analizuj a wyniki powinny same Ci nasuwać co do następnej kolejki. powodzenia |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 16.07.2009
|
Kolega bart7890 bardzo dobrze prawi. Też na początku sporo wtopiłem, w tym część na zakładach "na żywo", dlatego teraz w moim ogólnym rozrachunku na przestrzeni kilku lat jestem niestety na minus. Ale teraz mam już trochę inne podejście do tego, mam nadzieję że niebawem się odkuję |
| | |
| | #16 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 |
wiadomo najpierw trzeba swoje przegrać; "nie od razu Rzym zbudowali"
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 09.06.2010
|
trzeba jakąś kasę utopić żeby później wyjąć większą;d
|
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 15.05.2008
|
ja bym wpłacił 150 i grał za 20.Weź sobie jakiś bonus i nie podniecaj sie zbytnio,czyli nie wpadaj w tilt.No i w ogóle ja bym to jak zabawe potraktował w takim przypadku.
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 05.09.2008
Reputacja: 11 |
Ja proponuje na poczatek wplacić mała kwotę np 100zł i próbować ja na poczatku podwoić. Jeśli nam się uda to znowu próbować podwoić. Jeśli się nie uda to zrezygnować z grania Nie sztuką jest zrobić z 1000zł 0 sztuką jest ze 100 zrobić 1000! 2 rada. Zrozumiec jak działa Betfair + większa kwota do grania = ładny zysk powodzenia |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 10.06.2010 Skąd: Silesia
|
To ja zaproponuje coś zupełnie innego. W moich czasach napalania się na buki (było to dawno, gdy dopiero co otwierali pierwsze Profesjonale i nikomu się nie mówiło o tym |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bartek11 - "Gra jak nigdy, wygrywa jak zawsze" | Bartek11 | Kupony ze Statystykami | 9 | 18-06-2010 15:46 |
| U ilu Buków internetowych macie założone konta? | imported_koper_2 | Kącik Ogólnobukmacherski | 61 | 02-03-2010 18:39 |
| Typy Didiera tylko najpewniejsze z oferty,jak chcesz to zajżyj jak nie to nie.... | Didier Deschamps | Kupony ze Statystykami | 4 | 16-02-2009 17:13 |
| Typy by Ilu --> ilu z was wygra? | Ilu | Kupony ze Statystykami | 2 | 27-11-2008 22:48 |
| jak zarobic | masa | Dział dla Początkujących | 1 | 14-05-2007 10:26 |