Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 26-09-2008, 18:51   #1

Ograniczona liczba zakładów na ten sam typ

Witam

Poczytałem trochę to forum i widzę iż jest tu bardzo dużo doświadczonych (przez bukmacherów) graczy. Stąd moja propozycja - pytanie: czy moglibyście podzielić się wiedza dotyczące tego jacy bukmacherzy mają ograniczenia na liczbę zakładów na ten sam typ. Często jest to jak rozumie jedyny sposób pozbycia się limitów (poprawcie mnie jak się mylę). Słyszałem jednak że niektórzy bukmacherzy dają możliwość typowania na dane zajście i na dany typ np. raz dziennie. Czy macie jakąś wiedzę na ten temat? Najlepiej: "bukmacher - ograniczenie".

dzięki i pozdrawiam!
mroz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących > Ograniczona liczba zakładów na ten sam typ

Odpowiedz