![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.11.2010
| Parę pytań od początkującego
Witam wszystkich. "Pragnę" zacząć swoją przygodę z zakładami bukmacherskimi. Mam jednak kilka pytań: 1. Czy którykolwiek z najbardziej znanych buków jest płatny? 2. Czy obowiązuje w którymś przymusowe obstawianie powiedzmy kilku meczów / m-c? 3. Ponoć można oglądać mecze na stronach buków. Czy to jest płatne? 4. Który bukmacher jest najlepszy dla początkującego i daje największy bonus, bez ukrytych "haczyków"? pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi |
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
1. Każdy jest płatny bo trzeba zrobić depozyt. 2. Nie , ale jest kilka firm np Pinnacle gdzie musisz raz obrócić depozyt (raz postawić, co jest wiadome po to tam wplacasz) przed wypłatą. 3. Można i jest darmowe, jedynie na Bwin musisz mieć 'coś' na koncie ale oglądanie darmowe. 4. http://www.forum.bukmacherskie.com/f...owy-41313.html pozdrawiam
| | #3 |
|
Czyli rozumiem, że ten depozyt to jest to, za co obstawiam. Ale czy odbierają mi coś z tego, za możliwość obstawiania?
|
| | |
| | #4 | |
Reputacja: 950 | Cytat:
| | #5 |
|
To super. Robię przelew i zobaczymy co tam mają. Pozdro, jesteś uprzejmy. Dzięki za Twój czas.
|
| | |
| | #6 |
Reputacja: 950 |
Powodzenia. Jakbyś coś nie wiedział to większość znajdziesz w tym dziale za pomocą opcji 'szukaj' a jak nie to wal na PW albo w tym temacie
| | #7 |
| Dołączył: 12.11.2010 Skąd: Warszawa
Reputacja: 9 |
Proponuję Ci poczytać trochę to forum zanim zaczniesz grać bo widzę że jeszcze nie miałeś kontaktu z bukami. Najpierw ogarnij rodzaje zakładów, później poczytaj o zarządzaniu budżetem a później o strategiach gry- w przeciwnym razie może być ciężko. Nawet jak grasz for fun to lepiej co kolwiek o tym wiedzieć a są to ciekawe rzeczy więc powodzenia w edukacji |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 2 |
Żaden bukmacher nie może Ci narzucić, że masz grać ileś tam meczy na miesiąc. Grasz ile chcesz i za ile chcesz. Co do transmisji, to niektórzy wymagają, żebyś wniósł jakiś zakład na mecz, który chcesz obejrzeć, ale to chyba tylko pojedyncze przypadki. A na początek ja polecałbym Ci Bah. Co prawda marne kursy i dość słaba oferta live, ale stronka przejrzysta, problemów nie robią. Ja właśnie z nimi zaczynałem swoja "przygodę"
__________________ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Parę pytań o Bah | Wojtek_Kazik | Bet-at-home | 4 | 06-07-2010 17:54 |
| Parę pytań od świeżaka | Valery | Dział dla Początkujących | 3 | 04-04-2010 20:35 |
| Parę pytań. | Mokka4 | Dział dla Początkujących | 6 | 26-01-2010 20:09 |
| Parę pytań od świeżaka ;-) | eMSi1994 | Dział dla Początkujących | 1 | 15-11-2009 10:22 |
| Rady i parę wyjaśnień dla początkującego | gemaro | Dział dla Początkujących | 8 | 14-02-2009 00:15 |