Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 02-02-2012, 12:15   #1

Reputacja: 5
Początkujący

Witam, zakładam temat, z myślą że mi pomożecie i na prawdę dużo rzeczy wyjaśnicie, mianowicie, za tydzień wchodzę w fazę dorosłości (18 lat), myślę aby zarejestrować się gdzieś na buku, tylko pytanie?, na jakim, gdzie się opłaca, kwota min.depozytu, itp, szczegóły. a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Robson1916 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-2012, 12:20   #2

Cytat:
Napisał Robson1916 ->

myślę aby zarejestrować się gdzieś na buku, tylko pytanie?, na jakim, gdzie się opłaca, kwota min.depozytu, itp, szczegóły.
Kolego takie informacje trzeba sobie samemu poszukać. Masz dział z ofertami buków. Przejrzyj, pomyśl i się zarejestruj.

Cytat:
a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?
Nie będzie problemu. Przecież to grał powiedzmy twój tata nie Ty.
Aquilifer jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-2012, 12:23   #3
ModTeam

Reputacja: 984
Link nr 1: http://www.forum.bukmacherskie.com/f22/
Link nr 2: http://www.forum.bukmacherskie.com/f188/

Musisz wszystko sam dopasowac pod siebie bo nikt nie wie co lubisz grać i jak lubisz grac.

Cytat:
Napisał Robson1916 ->

a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?
moga być problemy. szczególnie jak brany był jakiś bonus. Wielu bukmacherów ma w regulaminie notkę , że 1 konto na jedno domostwo/IP więc nei ma sensu ryzykowac. No Chyba , że wcześniej się upewnisz , że nie będzie problemu

Life is football ...
Football is Manchester United
Fani Manchesteru United na forum
Sporty Walki - Polecam
Premier League - Polecam
"Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota
Konrad140 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-2012, 12:30   #4

Ok dzięki, w takim razie przed rejestracją jeśli to możliwe postaram się napisać do supportu jakiegokolwiek buka
stare 02-02-2012, 12:39   #5

Reputacja: 368
Cytat:
Napisał Robson1916 ->

Ok dzięki, w takim razie przed rejestracją jeśli to możliwe postaram się napisać do supportu jakiegokolwiek buka
Tak zrób bo inaczej skończysz jak mój koleżka dał 180zł na remis w BetClicku bo zaryzykował bo wiedział,że jak coś to będzie zwrot a zapomniał,że 4 lata temu jego brat założył konto u nich i hooy bonusa nie przyznali, zawsze też czyść ciasteczka przed rejestrowaniem się u jakiegoś buka, bo z tym nie raz też są jaja i pamiętaj,ze przeważnie musisz grać na zdarzenia z 3 rozwiązaniami czyli mecze piłki nożnej np 1 X 2 a nie jakieś over czy under. Ja sobie tak kiedyś zjebałem trochę hajsu bo zagrałem rzekomo freebeta na Polskę z Bułgarią w siatkówkę, Polska w plecy a ja bonus i brak zwrotu 200zł

bo86bo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-2012, 12:47   #6

Cytat:
Napisał bo86bo ->

Tak zrób bo inaczej skończysz jak mój koleżka dał 180zł na remis w BetClicku bo zaryzykował bo wiedział,że jak coś to będzie zwrot a zapomniał,że 4 lata temu jego brat założył konto u nich i hooy bonusa nie przyznali, zawsze też czyść ciasteczka przed rejestrowaniem się u jakiegoś buka, bo z tym nie raz też są jaja i pamiętaj,ze przeważnie musisz grać na zdarzenia z 3 rozwiązaniami czyli mecze piłki nożnej np 1 X 2 a nie jakieś over czy under. Ja sobie tak kiedyś zjebałem trochę hajsu bo zagrałem rzekomo freebeta na Polskę z Bułgarią w siatkówkę, Polska w plecy a ja bonus i brak zwrotu 200zł

Ok, dzięki spróbuje na betssonie, tylko czekam na odpowiedź, bo jestem też w takiej sytuacji że korzystam z internetu po przez wi-fi, i czy jest taka możliwość logowania się na konto z różnych IP.
stare 03-02-2012, 12:44   #7

Reputacja: 35
Cytat:
Napisał Robson1916 ->

Ok, dzięki spróbuje na betssonie, tylko czekam na odpowiedź, bo jestem też w takiej sytuacji że korzystam z internetu po przez wi-fi, i czy jest taka możliwość logowania się na konto z różnych IP.
No pewnie, że możesz z różnych IP. Korzystasz w domu, idziesz do kolegi, do kafejki, do babci, logujesz się kiedy chcesz i gdzie chcesz.

Odpowiedz