Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 26-02-2010, 22:28   #1

specjalizacja

Znam się na bundeslidze typy mi w większości wchodzą, chciałbym jednak coś obstawiać w trakcie tygodnia nie tylko w weekend. Nie ufam zbytnio typom na forach wole zawsze sam przeanalizować spotkanie zazwyczj lepiej na tym wychodze. Jaki sport byście mi polecili żebym się nim zainteresował to znaczy żeby rozgrywał się w środku tygodnia, w miare łatwo dało sie je trafnie wytypować oraz, co ważne żeby stosunkowo łatwo dało się znaleść informacje dotyczące spotkań? Proszę o poważne odpowiedzi
mapolll jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-02-2010, 23:29   #2

Reputacja: 59
Jak się znasz na Bundeslidze to obstawiaj Bundesligę , a w czasie tygodnia odpoczywaj. Największą głupotą jaką możesz zrobić to granie na siłę rzeczy o których nie masz pojęcia "bo przecież muszę dzisiaj coś puścić". [swoją drogą - liga niemiecka...szacun dla mnie to czarna magia na równi z polską "ekstraklasą"]

Pozdrawiam.
wincent jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-02-2010, 00:21   #3
Ted
ModTeam

Reputacja: 950
Bardzo dobrze ze jestes obeznany w danej lidze, zapraszam do działu:
http://www.forum.bukmacherskie.com/f24/

a co do spotkan w srodku tygodnia, to jak masz czas po nocach to polecam sie zainteresowac ktoryms z US SPorts, NHL, MLB czy NBA

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-02-2010, 00:22   #4

Reputacja: 72
Witam. Jeśli podszkolisz się w koszykówce to możesz stawiać NBA. Wydaje mi się, że o informacje, wyniki, relacje nie będzie trudno. Grają prawie codziennie.

Pomogłem - podziękuj.

Lancev jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-02-2010, 09:39   #5

Reputacja: 223
Cytat:
Napisał Lancev ->

Witam. Jeśli podszkolisz się w koszykówce to możesz stawiać NBA. Wydaje mi się, że o informacje, wyniki, relacje nie będzie trudno. Grają prawie codziennie.
grają codziennie a nie prawie codziennie :P

NBA to teraz jedyna liga która gra regularnie w ciągu tygodnia.

Odpowiedz