![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.08.2009
| specjalizacja
Znam się na bundeslidze typy mi w większości wchodzą, chciałbym jednak coś obstawiać w trakcie tygodnia nie tylko w weekend. Nie ufam zbytnio typom na forach wole zawsze sam przeanalizować spotkanie zazwyczj lepiej na tym wychodze. Jaki sport byście mi polecili żebym się nim zainteresował to znaczy żeby rozgrywał się w środku tygodnia, w miare łatwo dało sie je trafnie wytypować oraz, co ważne żeby stosunkowo łatwo dało się znaleść informacje dotyczące spotkań? Proszę o poważne odpowiedzi
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.04.2009
Reputacja: 59 |
Jak się znasz na Bundeslidze to obstawiaj Bundesligę , a w czasie tygodnia odpoczywaj. Największą głupotą jaką możesz zrobić to granie na siłę rzeczy o których nie masz pojęcia "bo przecież muszę dzisiaj coś puścić". [swoją drogą - liga niemiecka...szacun Pozdrawiam. |
| | |
| | #3 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
Bardzo dobrze ze jestes obeznany w danej lidze, zapraszam do działu: http://www.forum.bukmacherskie.com/f24/ a co do spotkan w srodku tygodnia, to jak masz czas po nocach to polecam sie zainteresowac ktoryms z US SPorts, NHL, MLB czy NBA
| | #4 |
| Dołączył: 03.11.2009 Skąd: Rybnik
Reputacja: 72 |
Witam. Jeśli podszkolisz się w koszykówce to możesz stawiać NBA. Wydaje mi się, że o informacje, wyniki, relacje nie będzie trudno. Grają prawie codziennie.
|
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 06.01.2008
Reputacja: 223 | Cytat:
NBA to teraz jedyna liga która gra regularnie w ciągu tygodnia.
__________________ Szanuj żetony!! | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Specjalizacja | macready | Kącik Ogólnobukmacherski | 11 | 24-12-2011 08:14 |