![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.02.2010
| Troche nie na temat ale zwiazene z przelewem
Mam taki problem. Wynagrodzenie otrzymuje do reki, nie przelewem, moj bank (oddzial banku) pracuje do 15 a ja w domu jestem codziennie po 16. I szukam sposobu jak przelac kase na moje konto. Nie bede dawal rodzinie aby do banku mi jezdzily itd. KAsy w domu ciezko skladac bop kusi i sie traci. Wiec sobie pomyslalem ze moze przez poczte. ale jak to bedzie wygladalo. Do Jan Kowalski od Jan Kowalski? I sęk w tym ze poczta sie moze smiac lub dopytywac lub sie nei zgodzic na przelew.
|
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 |
A co ich to interesuje komu i w jakim celu wpłacasz pieniądze? Bez obaw, śmiało idź na pocztę, ale opłata za przelew to chyba 2,50PLN Innego oddziału banku w okolicy nie masz, który pracuje dłużej?
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #3 | ||
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Cytat:
1. Możesz poćwiczyć samozaparcie i po prostu próować jej nei wydawać. 2. Wypłatę dostajesz co miesiąc? Jeśli rzadziej to może odkładaj i "wysyłaj" kogoś raz na miesiąc - przecież to wcale nie tak często. 3. Skąd pomysł, że poczta się nei zgodzi na przelew? Skąd obawa, że się będą śmiać? Z resztą... chyba nie masz 14 czy 15 lat żeby się tym przejmować? 4. Zmień bank - na taki z wpłatomatem ING ma takowe urządzenia a i pewnie inne banki oferują taką opcję. 5. Tak jak Marcin pisał - inne oddziały... oczywiście jeśli mieszkasz w małej miejscowości to jest problem ale sprawdzić zawsze warto. 6. Załatw to w pracy - jeśli mogą to niech Ci przesyłają na konto (jeśli nie-a domyślam się, że to może być ten "typ pracy") to spróbuj się urwać raz na jakiś czas i na przykład odrobić to dnia kolejnego... Godzina różnicy to nie tak wiele
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 10.02.2010
|
Najwygodniejsza i najblizsza to poczta, co to 2,50 na meisiac.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 13.02.2010
| www.mbank.pl zaloz darmowe konto bez zadnych kosztow. Najlepsze konto do bukmacherki. Przyda ci sie. W kazde swieto i dzien działają. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Troche szczescia troche farta kazda stawka tego warta :) | bartekbomba19 | Kupony | 1 | 14-05-2010 16:52 |
| troche tego bedzie nie ma co sie czaic budzet 80 bida | wladekaptekarz | Kupony | 11 | 16-03-2008 03:14 |
| Chce grać ale nie mam 18..... | AdiegooR6 | Expekt | 2 | 17-10-2007 12:14 |