![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 20.08.2008
| U których bukmacherów znajdę opcje 1X i X2
Mam takie pytanko. Chce zalozyc sobie konto u jakiegos bukmachera internetowego. Moje pytanie dotyczy tego ze jak ostatnio przegladalem oferty bukmacherow u ktorego by sie zarejestrowac to zauwazylem ze na tych internetowych do obstawiania sa tylko mozliwosci 1, X, lub 2. Natomiast w tych typu STS czy Fortuna oprócz mozliwosci 1, X, 2 sa także 1X i X2. a że zwykle gram wlasnie na takich 1X i 2X pojawia sie moje pytanie na ktorych internetowych bukmacherach sa wlasnie te wszystkie opcje czy takie wogole sa ( z tego co widzialem na Betgun jest) a na tych niby najpopularniejszych np Bah czy Bwin nie ma. Moze mi ktos to wyjasnic o co to chodzi i czemu tak jest???
|
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 |
we wszystkich jest taka opcja :P tylko trzeba dobrze szukać potem wykasuje ten temat |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Od dwóch złoty do miliardów | Kulas122 | Kupony | 204 | 15-06-2010 15:39 |
| Płaca u bukmacherów stacjonarnych | mihi | Bukmacherzy Stacjonarni | 24 | 14-10-2009 00:12 |
| Promocja w Unibet - podwój swój depozyt! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 34 | 24-03-2009 22:55 |
| Zniknięcie Kuponów ze statystykami | Doberman | Administracja | 6 | 11-02-2008 08:00 |